Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αθώος λόγω αμφιβολιών για το θάνατο της αστρολόγου ο σύντροφός της




Rss







Αθώος λόγω αμφιβολιών για το θάνατο της αστρολόγου ο σύντροφός της

Αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο 44χρονος Πολυζώης Οικονομίδης που κάθησε στο εδώλιο κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της συντρόφου του ,αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη.


Οι τρεις τακτικοί δικαστικές της έδρας τάχθηκαν υπέρ της καταδίκης του, αλλά οι τέσσερις ένορκοι έγειραν το



ζυγό υπέρ της αθώωσης του.


Το έγκλημα που είχε συγκλονίσει την κοσμική Αθήνα φαίνεται ότι θα παραμείνει προς το παρόν άλυτο μυστήριο, μετά την απαλλαγή του κατηγορούμενου.


Η 55χρονη αστρολόγος ξεψύχησε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου της τη Μεγάλη Τρίτη του 2013. Μαζί της ήταν ο 44χρονος συντρόφους της, ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος έξω από τη θέση του οδηγού. Απολογούμενος στο δικαστήριο υποστήριξε ότι είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και δεν θυμόταν τίποτα από όσα συνέβησαν εκείνη τη νύχτα. Το ζευγάρι από νωρίς διασκέδαζε στο σπίτι της αστρολόγου μαζί με το γιο του θύματος. Τα ξημερώματα ενω είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ο 44χρονος, γόνος γνωστής οικογένειας των βορείων προαστίων, θέλησε να γυρίσει στο σπίτι του, αλλά επειδή ήταν πολύ μεθυσμένος η  Νατάσα Λιβάνη 55χρονη προθυμοποιήθηκε να οδηγήσει.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στη διαδρομή έγινε καβγάς και η 55χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο. Ο Πολυζώης Οικονομίδης, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, μπήκε στη θέση του οδηγού και χτύπησε με το αυτοκίνητο τη σύντροφο του από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.


Το δικαστήριο όμως είχε αντίθετη άποψη κι έτσι, ο κατηγορούμενος που έμεινε προφυλακισμένος για έναν χρόνο, βγαίνει από τις φυλακές Κορυδαλλού.


 


της Κατερινας Γαλανού


thetoc.gr


.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια