Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με δυναμικό συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο οργανώνουν οι Συμβασιούχοι Πυροσβέστες


Πήραμε την ακόλουθη επιστολή και τη δημοσιεύουμε.

"ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ. ΣΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
ΑΘΗΝΑ 25/03/2012

Συναδέλφισσα - Συνάδελφε ...) Λες πολύ καιρό αγωνίστηκες, δεν μπορείς άλλο πια να αγωνιστείς.
Άκου λοιπόν, είτε φταις είτε όχι: Αν δεν μπορείς άλλο να παλέψεις θα πεθάνεις (...) οι εχθροί μας
περιμένουνε να κουραστούμε εάν ο αγώνας είναι στην πιο κρίσιμη καμπή του, οι αγωνιστές έχουν την πιο μεγάλη κούραση οι κουρασμένοι χάνουν τη μάχη.
ΜΠΕΡΤΟΛΝΤ ΜΠΡΕΧΤ - απόσπασμα ΑΠΟ <<Πέντε δυσκολίες για να γράψει κανείς την αλήθεια>>.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,
Επειδή το εργασιακό μέλλον όλων εμάς που έχουμε βρεθεί εκτός της ρύθμισης , 1000 επιλαχόντες + 1000 απορριπτέοι, του νόμου χειρουργείου 38/39 του 2011, τίθεται εν αμφιβόλω. Επειδή πέρα από τις αόριστες υποσχέσεις και τα ευχολόγια που εκστομίζουν υπηρεσιακοί και πολιτικοί παράγοντες αναφορικά για το εργασιακό μας μέλλον και την εργασιακή μας επιβίωση καμιά ουσιαστική δέσμευση δεν υπάρχει.
Επειδή τίθεται εν αμφιβόλω ακόμα και το εργασιακό μας κεκτημένο - που η αλήθεια έγινε με αγώνα όλων των εργαζομένων του κλάδου μας - όπως αυτό καθορίζεται από τα Π.Δ. 124/2003, Π.Δ. 1211.2007.
Επειδή υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην εργαστούμε το καλοκαίρι του 2012 ούτε καν ως συμβασιούχοι αφού δεν υπάρχει ακόμα υπογραφή Υπουργού για πρόσληψη. Επειδή υπάρχει μεγάλη ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό (προκήρυξη εκλογών, προεκλογική περίοδος, άρση διοικητικών πράξεων κατά την προεκλογική περίοδο για προσλήψεις, μετεκλογική περίοδος, διερευνητικές εντολές , κ.λπ.) κάτι που με ήδη παραπάνω σημαίνει πως το θέμα της πρόσληψης των συμβασιούχων πυροσβεστών με τις γνωστές αποικιοκρατικές συμβάσεις μπορεί να παραπεμφθεί μετεκλογικά στις ελληνικές καλένδες.
Για όλους αυτούς τους λόγους και για ακόμα περισσότερους, αποφασίσαμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες να πούμε την αλήθεια και να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια κατάματα.
Η αλήθεια είναι πως το εργασιακό μέλλον μας συνάδελφοι φαντάζει ζοφερό και πως η μοναδική λύση είναι να βγούμε στο δρόμο.
Το δίκιο μας είναι πάγιο και διαρκές και για αυτό το λόγο με αγώνα θα το επιβάλλουμε!!!
Λέμε λοιπόν: Ούτε ένα βήμα πίσω από το κεκτημένο που ορίζεται από τα Π.Δ. 124/03 και 121/07, καμία διολίσθηση σε συμβιβασμούς που φαλκιδεύουν το κεντρικό καθολικό αίτημα του κλάδου για μόνιμη και σταθερή εργασιακή σχέση όλων των συμβασιούχων πυροσβεστών.
Κανένας συνάδελφος να μη χάσει τη δουλειά του, και εγγυημένη απορρόφηση των 1000 επιλαχόντων του Διαγωνισμού με βάση τα όσα παραπάνω περιγράφονται αποφασίσαμε, κόντρα σε αυτούς που ελπίζουν ότι θα συμβιβαστούμε με τη μοίρα μας.
Ότι με στωικότητα και κουρασμένοι θα οδηγηθούμε στον εργασιακό καιάδα.
Θα αυτοργανωθούμε
Ιδρύσαμε την <<ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ>> που έχει ως σκοπό να εκφράσει οργανωτικά τα δίκαια αιτήματα όλων εκείνων των συναδέλφων που δεν αισθάνονται ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, και πολύ περισσότερο κουρασμένοι.
Παράλληλα βρισκόμαστε σε επαφή με συναδέλφους από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη προκειμένου και αυτοί με τη σειρά τους να συστήσουν τοπικούς πυρήνες αυτοργάνωσης για να ενσωματωθούν με τον κεντρικό μας φορέα.
Στο λίγο χρόνο ζωής που έχει διανύσει αυτή η επιτροπή έχουν καταγραφεί μια σειρά από επαφές με το Α.Π.Σ Υπουργείο Οικονομικών, ενώ έχει σταλεί υπόμνημα στο υπ. ΠΡΟ.ΠΟ με τα αιτήματά μας χωρίς το συγκεκριμένο υπουργείο να μας απαντήσει.
Δυστυχώς από αυτές τις επαφές αυτό που αποκομίσαμε είναι πως οι συγκεκριμένοι φορείς μας εμπαίζουν και μας παραπέμπουν ο ένας στον άλλο προκειμένου να κυλίσει ανώδυνα ο πολιτικός χρόνος.
Η ΑΝΟΧΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ
ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 2 ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 π.μ. ΣΤΟ ΥΠ. ΠΡΟ.ΠΟ.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣΑΚΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ.ΠΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ.
Καλούμε τους μόνιμους και πεντ. Υποχρ. Συναδέλφους να συμπαρασταθούνε στον ΔΙΚΑΙΟ αγώνας μας.
Τις πρωτοβάθμιες οργανώσεις και τα Εργατικά Κέντρα να συνδράμουν υλικά και ηθικά στον αγώνα μας.
Την Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ να δείξει έμπρακτα τις υποσχέσεις για αλληλεγγύη όπως τις εξέφρασε στη συνάντηση που είχε η επιτροπή με αντιπροσωπεία της στη Μαγούλα.
Στους παραπάνω, τους υπενθυμίζουμε ένα ιστορικό απόφθεγμα: <<Όταν κυνηγούσαν τους Εβραίους έλεγα πως δεν είμαι Εβραίος, αργότερα όταν κυνηγούσαν τους κομμουνιστές είπα πως δεν είμαι κομουνιστής, τώρα που κυνηγάνε εμένα δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει>>.
Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι τους λέμε:
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ Σας ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
Επίσης ΚΑΛΟΥΜΕ τους ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ
ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 2 ΑΠΡΙΛΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΠΡΟ.ΠΟ.
Τέλος, κι εμείς με τη σειρά μας εκφράζουμε το θαυμασμό μας και την αλληλεγγύη μας στους Απεργούς Εργαζόμενους της Ελληνικής Χαλυβουργίας καθώς και στους Απεργούς εργαζόμενους στον τύπο CALTER, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, κ.λπ. Θα ήταν τιμή να βρίσκεται αντιπροσωπεία τους στις 2 Απρίλη στην κινητοποίησή μας.
ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΠΡΙΛΗ 2011
ΩΡΑ 10:00 Π.Μ. ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ.ΠΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.
ΓΙΑΤΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
Σ.Π.Α ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ.


.

Δημοσίευση σχολίου

32 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιοί είναι πάλι αυτοί; Και άλλοι θέλουν να διοριστούν στην πυροσβεστική; ΗΜΑΡΤΟΝ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ Κ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ ΤΟΙΟΥΤΕ......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΜΑΓΓΕΣ!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ,ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Κ.ΠΑΠΟΥΤΣΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
και αλλοι στην πυροσβεστικη,ποσους να χωρεσει ακομα ελεος.............
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
7:27 αυτοί οι άνθρωποι έχουν σε ισχύ σύμβαση για 5 χρονια από το 2008 μέχρι το 12 να εργάζονται για την αντιπυρική περίοδο του κάθε έτους, ζητάνε το αυτονόητο να εργαστούν και φέτος μιας και η αντιπυρική αρχίζει τον μάιο και ακόμα δεν τους έχουν ειδοποίηση, επίσης έκανε βλακεία ο αρθογράφος που έβαλε στο μπλόκο την ανακοίνωση γιατί αυτοί οι άνθρωποι ζητάνε υποστήριξη και όχι πικρόχολα ΑΝΏΝΥΜΑ σχόλια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ!!! Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΜΑΙ ΕΠΟΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ..ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ???!!!!!ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ!!!!ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ!!!ΟΥΣΤ!!! ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!! ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΟΥ 53 ΕΤΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΜΕ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ!!ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΙΚΟΣ!!!!ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ!!ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ..ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!Ε Λ Λ Α Σ ΤΟ Μ Ε Γ Α Λ Ε Ι Ο Σ Ο Υ!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αν έστω και ένας από τους πενταετής συμπαρασταθεί στους επιλαχόντες, θα είναι πολύ βλάκας. Αυτοί που θέλανε να μπούνε και λυσάξανε ή αυτοί ή κανείς, ας νιώσουν την ευτυχία της μοναξιάς. Με λίγα λόγια, ας πρόσεχαν. Παιδιά μην ξεχνάτε πως τώρα είσαστε 5ετής, δεν είσαστε εποχικοί. Ξεχάστε ότι κάνατε μέχρι τώρα. Δεν έχετε δουλειά με αυτούς. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Εσείς τώρα είσαστε μαζί μας κανονίστε να διαβάσετε για τις εξετάσεις και σταματήστε να σκέφτεστε σαν εποχικοί. Η αντιπυρική ξεκίνησε και δεν έχουμε χρόνο για τέτοια.

Με εκτίμηση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1000 ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ 39 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
Η Π.Υ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΩΣ Ι1.
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΕΤΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΠΛΩ
ΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Ι2-Ι3 ΣΕ Ι1.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Π.Υ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥ.
ΕΥΓΕ!!!!!!
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.


























Λ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΣΙΡΚΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΚΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΕ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΠΥΡ/ΣΤΕΣ (ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ 1 ΜΟΡΙΟ ΤΟ ΕΤΟΣ, ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΡΙΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΤΗ ,ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΩΣ ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ),ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ,ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
Ο χρήστης εποχικός είπε…
Έχω δύο εποχικούς:έναν πενηντάρη γιωτά απόφοιτο δημοτικού με φυσική κατάσταση που αντικατοπτρίζει την ηλικία του κι έναν τριανταπεντάρη απόφοιτο λυκείου με πολύ καλή φυσική κατάσταση κι όρεξη για δουλειά.
Ποιος από τους δύο προτιμήθηκε για πενταετής πυροσβέστης και γιατί?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ.ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΑΠΟ 1 ΜΑΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 31 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ 10ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ 17!ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΔΕΚΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΩΣ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χαχαχαχαχα 3.45 έχω λιώσει !!! χαχαχαχα

έχω έναν πενηντάρη του δημοτικού, μεθύστακα, ναρκωμανή, γκομενιάρη, χαρτοπαίκτη, φτύνει συνέχεια στο πάτωμα και βρίζει. Και έχω και ένα ξανθό, γαλανομάτη γυμνασμένο, με ωραία ρούχα, μιλάει γαλλικά και σέρνει την φωνή του, διψάει για δοθλειά, τις ελεύθερες του ώρες σπάει πέτρες, κάνει σούζες με το μηχανάκι και φοράει μόνο επώνυμα. Να σας πω ποιον θα πάρουν;;;;

χαχαχαχα είσαστε τραγικοί ρεεεε χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα γελάει καλά όποιος γελάει πιο πολύ και για πάντα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κυριοι συναδελφοι εποχικοι μην περιμενετε υποστηριξη απο τους πενταετεις γιατι καποιοι απο μας κανανε καταγγελια να κοπει η προκυρηξη και υπαρχει σε επισημο εγγραφο.βαλαμε τα χερακια μας και βγαλαμε τα ματακια μας,πως ζηταμε τωρα υποστηρηξη απο τους πενταετεις?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
έχεις δίκιο 3:45 εγώ άκουσα ότι και οι μόνιμοι, αξιωματικοί ακόμα και ο ίδιος ο αρχηγός θα γίνουν εποχικοί...
κανε καμια τούμπα ρε γαλάζιο παπαγαλάκι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
7 33 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ!!! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΑΝ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ 1989 ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ!!!!ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ. ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ Β.Σ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ ΟΙ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ!!ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΟΧΙΚΟΙ.ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ!!ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΟΥ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.ΗΔΗ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
10:42 μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι η πρόσληψη έγινε 10/2 και η προκήρυξη βγήκε το σεπτέμβριο μετά από νομο που ψηφίσανε όλα τα κόμματα εκτος ενός...οποτε φιλαράκο αυτά σας τα λένε στα πολιτικά γραφεία που τρέχετε για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να σας αποσπάσουν κάνα ψήφο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ξυπνήστε πρόβατα σας δουλεύουν κανονικά..τελειωσε το θέμα με τους π.π.υ είναι πλέον γενικόν υπηρεσιών και σε λίγο καιρό θα λυθεί και το θέμα με τα νυχτερινά, από 10/4 μπαίνουν στις βάρδιες κανονικότατα όλα τα αλλα είναι παραμυθια τις χαλιμάς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
DEN PATE NA XTYPIESTE KATO EIMASTE PLEON MONIMOI PYROSBESTES GENIKON YPIRESION OYTE MPLOKARISMA EXEI O DIAGONISMOS MAS OYTE TIPOTA EIMASTE KA8OLA NOMIMOI, KOITAKSTE ESEIS POY TREXETE STA POLITIKA GRAFEIA NA DOULEPSETE FETOS GIATI APO OTI AKOYSA ENA 3MHNO 8A SAS PAROYN KAI META DEN 8A SAS KSANAPAROUN.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριοι, η προκήρυξη ήταν τρύπια από την αρχή καθότι όλα τα κριτήρια και προϋποθέσεις για συμμετοχή σε διαγωνισμό κατάταξης σε ΣΑ καταστρατηγήθηκαν.Ηλικία,ανάστημα,γραμματικές γνώσεις,ικανότητα εν τω στρατεύματι,αθλητικές δοκιμασίες,ιατρικές εξετάσεις.Όλα ποδοπατήθηκαν για χάρη των κομματαρχών οι οποίοι δεν δίστασαν να πλήξουν το αξιόμαχο του Σώματος, υπογράφοντας αποφάσεις για εισαγωγή εκατοντάδων ακατάλληλων ατόμων.Οι κομματάρχες αυτοί τώρα,που τα αποτελέσματα των υπογραφών τους άρχισαν να γίνονται ορατά,επικαλούνται τη διακομματική συναίνεση.Η συναίνεση υπήρξε αλλά, όχι η λευκή επιταγή για την εισαγωγή ακατάλληλων ατόμων.Καταλαβαίνω ότι οι εποχικοί ψάχνουν για δουλειά αλλά δεν μπορούν όλοι να γίνουν Πυροσβέστες και σίγουρα όχι μετερχόμενοι δόλια μέσα ή γονατίζοντας μπρος στα κομματόσκυλα-προστάτες.Ήδη πολλοί στη Βουλή έχουν μετανιώσει που υπέγραψαν και σίγουρα οι βδομάδες κι οι μήνες που έρχονται θα καταδείξουν το σφάλμα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχουμε ψοφήσει στα γέλια!!!!

Πόσο χαζός/ή μπορεί να είσαι; γι αυτό δεν σε πήρανε για πενταετή. σου προτείνω να πας για διακοπές στο ΔΑΦΝΙ ή εκεί πάνω στην Βόρεια Ελλάδα στην Σταυρούπολη για να σου περάσει. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

έχουμε ψοφήσει στα γέλια !!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9 38 μηπως περασες και αξιωματικος?οσο για βαρδιες και νυχτερινα δυσκολο το κοβω γιατι απαιτουνται αρκετα λεφτα .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
to proto bima egine giname 5 eteis, to epomeno bima einai na pernoyme ton idio mis8o poy pernoyn kai oi monimoi nikterina ekseresima giati os gnoston eimaste to idio ikanoi me aytoys kai dioti pleon den mporei na yparxoun se ena soma pirosbestes 2 taxythton
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
φιλαράκο 30 Μαρτίου 2012 7:55 μ.μ.,συγγνώμη που θα σου το χαλάσω αλλά θα σου υπενθυμίσω τρία απλά πραγματάκια:
1. προσληφθήκατε ως 5ετείς επειδή εσείς οι ίδιοι διαφημίζατε ότι στοιχίζετε λιγότερο από τους πολίτες!
2. δεν έχεις τα ίδια τυπικά προσόντα με τους μόνιμους και
3. το κυριότερο, δεν κατέλαβες θέση μόνιμου προσωπικού αλλά για θητεία πέντε ετών.
Για να πάρεις τα ίδια λεφτά με τους μόνιμους, πρέπει να δώσεις σε διαγωνισμό κατάταξης δόκιμων Πυροσβεστών...
Φιλικά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΜΕΣΟΝ Η ΜΕ ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ Κ......ΙΟ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς ο 31 Μαρτίου 2012 1:16 μ.μ. έχει δίκιο ειδικά στην τελευταία του πρόταση. Λυπάμαι αλλά θα συμφωνήσω μαζί του, ντρέπομαι που ανήκω σε ένα σώμα που ακόμη διαχωρίζει τους Πυροσβέστες σε Πασοκτσήδες και Νεοδημοκράτες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
epilaxontes ta lefta mpikan leme ante geia
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11:18 ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑΜΕΙΟ.............