Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ειδικοί φρουροί έκαναν χρήση κοκαΐνης – Νεκρός ο ένας από τους δύο


Οι δύο φίλοι, ένας 26χρονος πρώην ειδικός φρουρός κι ένας 23χρονος ειδικός φρουρός της άμεσης δράσης, επέστρεφαν χθες τις πρωινές ώρες από διασκέδαση και έκαναν χρήση κοκαΐνης μέσα στο αυτοκίνητο.
Όταν επέστρεψαν στο σπίτι του 23χρονου για ύπνο, ο 26χρονος πρώην
ειδικός φρουρός πέθανε. Στην έρευνα που έγινε για τις συνθηκες θανάτου του 26χρονου προέκυψε πως ο 23χρονος ένκανε και αυτός χρήση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κοκαΐνη.

Ο 23χρονο ειδικός φρουρός τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του 23χρονου Ειδικού Φρουρού, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής και σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ο 23χρονος Ειδικός Φρουρός οδηγήθηκε σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=129852&catid=3&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter


Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε σε βάρος Ειδικού Φρουρού για χρήση ναρκωτικών.
Άμεσα τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος 23χρονου Ειδικού Φρουρού, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, για χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ο 23χρονος κατηγορείται ότι τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (23-3-2012) έκανε χρήση κοκαΐνης, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της διερεύνησης άλλης υπόθεσης και συγκεκριμένα των συνθηκών θανάτου 26χρονου φίλου του (πρώην Ειδικού Φρουρού), που φιλοξενούσε στο σπίτι του.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και παράλληλα σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Ο 23χρονος Ειδικός Φρουρός οδηγήθηκε σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



.

Δημοσίευση σχολίου

72 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
και καπου εδω ολοι εμεις θα αρχισουμε να τσακωνομαστε για το οτι ηταν ειδικος φρουρος και οχι αστυφυλακας, αξιωματικος, λιμενικος, πυροσβεστης, δασοφυλακας, κελευστης, ναυτης, εκαμιτης, δημοτικος αστυνομικος και τετοια.........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA? ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο τιτλος της ειδησης να υποθεσουμε οτι ειναι αντικειμενικός κατ τ'αλλα ε? αλλα σημασια εχει τι πουλαει μαλλον...γιατι να μας θεωρειται τοσο χαζους αποκλειεται..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ώρα καλή στο καλό
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πρώην ειδικός φρουρός ο ένας και απ ότι φαίνεται πρώην ειδικός φρουρός κ ο αλλος θα γίνει ... πάντος δεν ήξερα πως η αμεση δράση έχει φρουρόυς...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ντροπη τους και κριμα για το παιδι που χαθηκε.
πρεπει να ξερουν οτι οταν μπαινουν στο σωμα και την οικογενεια της ΕΛ.ΑΣ οτι κανουν σημαδευει ολο το σωμα.
καλο θα ειναι να γινονται πολυ συχνα τετοια τεστ ωστε να απαλλαγουμε απο τετοια φαινομενα.
ενας ειδικος φρουρος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τους κανατε και αΣτυφυλακες , αρχιφυλακες και λοιπα,,,, α ρε πρασινοφρουροι........ και οχι ειδικοι!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
8.37 ισως να εννοει απο τις δικυκλες υπηρεσιες που ανηκουν στην Διευθυνση Αμεσης Δρασης δλδ διας η δελτα.Παντως μη κραταμε και μεγαλο καλαθι οσο αναφορα απο ποιες υπηρεσιες ειναι , δεν παιζει και τοσο ρολο.Το θεμα ειναι η ειδηση ως ειδηση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑ@#$%$@ΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ελεος ρε μ@λ@κες μια ζωη χαθηκε, λιγο σεβασμο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αφηστε τα σχολια του καφενειου.πρεπει μια φορα καθε 3 χρονια να περναμε ναρκοτεστ(που θα δειχνει σε βαθος 6μηνου αν εχει γινει χρηση),οπως πρεπει να περναμε κ ψυχολογους μια φορα καθε 5 χρονια,οπως πρεπει να κανουμε και σκοποβολη μια φορα το χρονο,αλλα δεν βλεπω να κανουμε τπτ ως συνηθως
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ,ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΣ,ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΚΛΠ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΡΕΧΕΤΕ.ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑΤΑ ΕΙΔ.ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 30 ΤΟΥΣ.ΚΑΠΙΣ Η ΚΑΠΡΙΣ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τσακωθητε κ αλλο, βριστε τους συνεργατες σας, ειμαι σιγουρος οτι το bloko ριχνει πολυ γελιο με τις κοκορομαχιες μερικων. Να δω ποτε θα ξυπνησετε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@8.06 Aφού ήταν ειδικοί φρουροί τι ακριβώς έπρεπε να γράψουν;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλα αυτά είναι απολύτως αναμενόμενα από τη στιγμή που οι αστυνομικοί περνούν από γιατρούς και ψυχιάτρους όταν διορίζονται και μετά για τα επόμενα 30 χρόνια τους ξεχνάει και ο Θεός. Και αν τολμήσεις αν πεις το αυτονόητο παγκοσμίως, ότι χρειάζεται συνεχής έλεγχος για ανθρώπους που ασκούν εξουσία και οπλοπφορούν, τόσο για τη φυσική τους κατάσταση, όσο και για την ψυχική τους ισορροπία, τα ακούς και από πάνω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλα αυτά γιατί κάποιοι έπρεπε να βάζουν κάποιους από το ......... παράθυρο και όχι με Πανελλήνιες. Έτσι για τους αρέσει. Στην υγειά τους λοιπόν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑΡΚΟΤΕΣΤ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!!!! ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΑΞΗ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
7.56 εισαι θεος!!!πραγματι τοσο μα τοσο λακαμαδες αποκλειεται να ειναι!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εχει πολλα τετοια το σωμα θα πρεπει να γινονται καποιες εξετασεις περιοδικα για να εντοπιζονται και να τα διωχνουν
Επισης το υπουργειο πρεπει να εκδοση αυστηρες διαταγες για το καπνισμα στα γραφεια και στα περιπολικα, Που θα παει αυτη η κατασταση μας βρωμισαν οι βρωμιαριδες που ερονται στην υπηρησια και καπνιζουν εχουμε γινει στους πολιτες.Ακου εκει... τασακια γεματα αποτσιγαρα σ'ολα τα γραφεια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σταματηστε τους πια!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα λεφτά για τις κόκες που τα βρήκε το εργαζόμενο για το μεροκάματο παιδί; Α ρε βρεγμένη σανίδα που χρειάζεται στην αστυνομία... Πληρώνει ο λαός για να πίνει το κάθε φιντάνι τα ναρκωτικά του. Αίσχος! Μόνο αυτό έχω να πω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
AN KAI EIMAI EIDIKOS FROYROS PROTON KRIMA GIA TO PAIDI ALLA O ALLOS ELPIZO NA PAREI GRHGORA DROMO APO TO SOMA, TO SYGKEKRIMENO ARTHRO SYMFONO APOLYTA OTI MAS NTROPIAZEI SAN EIDIKOYS FROYROYS, EYXOMAI STON PROHN SYNEDELFO POY EZHSE OTI XEIROTERO.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ουστ πρεζακιδες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΥΣΤ,ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΡΕΖΙΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ...Η ΚΟΚΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ..ΔΩΣΑΤΕ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΝΑ ΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΟΚΑ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
...ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
EIΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ !!!!!!!!!! ΔΕ.Λ.ΤΑ.-ΔΙ.ΑΣ. ??????? ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9΄:47 ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟΥΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ....ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ?????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ???? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ.......ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΜΠΛΕΞΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΑΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ
Ο χρήστης Ευώνυμος είπε…
Mακριά από τα ναρκωτικά και ΕΙΔΙΚΑ από την κοκαϊνη.
Η πείρα μου έχει δείξει ότι ακόμα και ένας "τελειωμένος" χρήστης ηρωϊνης μπορεί κάποια στιγμή να επανέλθει πλήρως. Ο χρήστης κοκαϊνης ακόμα και αν κάποια στιγμή σταματήσει οριστικά τη χρήση ΠΟΤΕ δεν ξαναγίνεται ο ίδιος άνθρωπος.
Αυτή η ντρόγκα, πραγματικά προκαλεί ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ βλάβες στην προσωπικότητα και τη ψυχοσύνθεση του ατόμου. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όταν στο πρωτογενές στάδιο επεξεργασίας της αναμειγνύεται με ΤΣΙΜΕΝΤΟ, ΛΙΠΑΣΜΑ και ΒΕΝΖΙΝΗ. Στο δε δευτερογενές, αναμειγνύεται με ΑΣΒΕΣΤΗ και ένα κοκτεϊλ χημικών ουσιών που η αποκαλύψη του τιμωρείται από τα καρτέλ με ΘΑΝΑΤΟ (ομερτά).
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το εκπληκτικό ντοκιμαντέρ του "Εξάντα":
http://www.ert-archives.gr/V3/public/main/page-assetview.aspx?tid=36616&tsz=0&act=mMainView
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΦ!
ΗΤΑΝ...ΠΡΕΖΟΝΑΥΤΕΣ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΡΟΥΡΕΙΝΤΖΕΡ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ.
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΕΖΑΚΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ (ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΕΦ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πως φαίνεται ότι οι μισοί εδώ μέσα δεν έχετε ιδέα από αστυνόμευση. Ναι κύριοι,οι φρουροί υπηρετούν και στην Δ.Α.Δ.Α. ΔΙΑΣ ή ΔΕΛΤΑ. Οποίος έχει δουλέψει στην Αττική ξέρει πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καμμία διάφορα μεταξύ φρουρών και Αστυφυλάκων. Αν σε "χτίζουν" στα Εξάρχεια δε σε νοιάζει αν η ΔΕΛΤΑ που θα έρθει θα αποτελείται από ανακριτικους ή όχι. Αν είσαι. 3αρι ή 4αρι και στην πέσουν στην Αχαρνών δε σε. νοιάζει αν η ΔΙΑΣ που θα έρθει θα είναι. ανακριτικοι ή όχι. Και όχι κύριοι, οι φρουροί δεν μπήκ αν με βύσμα,τουλάχιστον οι τελευταίες σειρές.αν θέλετε να δείτε ποιοι μπήκαν από πολιτικούς κοιτάξτε τους βητάδες. Και κάτι ακόμα...όταν οι φρουροί πεθαίνουν από ριπές ΑΚ-47 είναι αστυνομικοί.όταν κάνουν μαλακια είναι αμόρφωτοι χωριάτες που δεν αξίζουν να φοράνε το σήμα της αστυνομίας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
02:08 Σκεψου να ηταν ο αδερφος σου ο ¨ΠΡΕΖΑΚΑΣ¨ και να τον φτυνανε πανω απο τον ταφο του οπως τωρα. Αρρωστος ανθρωποι ειναι οι ναρκομανεις. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. Γιωτάκο. Αντε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΠΛΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΔΡΑΣΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΟΙΔΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η συμπεριφορα των αστυνομικων της Ελλαδας ταιριαζει σε αστυνομικους των σπηλαιων. Αντι να λυπηθειτε για το παιδι που πεθανε και να ζητησετε να περνατε ολοι ναρκοτεστ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ χαιρεστε για τον ανθρωπο που πεθανε. Εσεις πιστευετε οτι τα πρεζακια ειναι θυτες ενω ειναι θυματα. Γι'αυτο αλλωστε συνεργαζεστε συχνα πυκνα με τους εμπορους και τσιμπατε τα πρεζακια.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι ειδικοί σ'αυτό που φρουρούνε, γι' αυτό λέγονται και έτσι. Δηλαδή δε μπορεί οποιοσδήποτε να φυλάξει σκοπιά φρουρώντας έτσι απλά ένα κτίριο, αλλα πρέπει αυτός ο φρουρός να είναι ειδικός.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κατα την γνωμη μου οπως και πολλων οι ε.φ. ακριβως επειδη εχουν παει στρατο κουβαλανε ολα τα αρνητικα του φανταρου. την λουφα, την κουτοπονηρια, την βλαχομαγκια, γνωριμιες με τα "καταλληλα" ατομα, τα κακα "χουγια" (ναρκωτικα, ποτο κλπ) και ενα σωρο αλλα. γιαυτο η αστυνομια πρεπει να παιρνει παιδια απο τις πανελληνιες, για να τα διαμορφωνει στις σχολες με ενα αρτιο εκπαιδευτικο συστημα. ο πρωην ντελιβερας φανταρος εχει ηδη προσωπικοτητα πολιτη και δε θα μπορεσει ποτε να γινει αστυνομικος οπως και να τον ονομασου οι πολιτικοι του νονοι 8α ειναι παντα Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Φ Ρ Ο Υ Ρ Ο Σ. με οτι αυτο συνεπαγεται βεβαια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4.38 egrapses xaxaxaxaxaxax
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΩΣ ΧΗΜΙΚΟΣ?ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΩΣ ΧΗΜΙΚΟΣ? ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΠΑΛΙΟΑΣΤΥΦ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
HTAN EIDIKOS FROYROS TRITOY STADIOY... TA STADIA TON EF EINAI:
1. PSEYTO MAGKIES, SOUZES, FONES, ISTORIES APO STRATO
2. KLEPSIES, KAZINO, KSILODARMOI, E23
3. NARKOTIKA, MPRAVILIKIA , 8ANATOS.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγω προτεινω να μη γινει το θεμα Αστ/κες vs ΕΦ.
Οντως οσο και να λεει κανεις το αντιθετο , σε ποσοστο μεγαλυτερο , πολλες πατατες στο σωμα γινανε απο ΕΦ.Ειτε στα Δεκεμβριανα ειτε τωρα με τα ναρκωτικα ειτε με τα καζινο και τα μπραβιλικια κτλ.
Ομως ειναι θεμα φιλτραρισματος , θεμα ανθρωπου οχι θεμα αποκλειστικα εαν καποιος ειναι ΕΦ στο σωμα.
Ισως το φιλτραρισμα να μην ειναι τοσο καλο , ισως επειδη μπηκανε πιο μεγαλοι στην ηλικια να την ειδανε καπως , δεν ξερω , ομως μη κολαμε "ετικετες".
Γνωμη μου ειναι να υπαρξει καλυτερο φιλτραρισμα απο την σχολη ακομα και εαν μεσα στους 2-3 μηνες δουνε οτι καποιος ειτε δεν στεκει καλα ειτε ειναι πανω απο τα συνεφα , ας τον διωχνουνε.

Οσο αναφορα τον 9.50 , ε ο κλασσικος ειτε ασχετος πολιτης που δεν εχει ιδεα απο αστυνομια ειτε καποιος ΕΦ που δεν λεει οτι ειναι ΕΦ.
Εαν εισαι στη πρωτη περιπτωση , οταν μπουνε στο σπιτι σου μην καλεσεις την Αστυνομια καλεσε τα συντροφια σου , εαν εισαι ΕΦ σοβαρεψου επιτελους και ασε τις ετικετες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣ.....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΥΡΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΔΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΚΟΚΑ....ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΙΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
συλληπητηρια στην οικογενεια του παιδιου.ο αλλος θα πρεπει να γινει καλα συντομα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενα ποσοσστο αυτων που ειναι ε,φ, μπορει να υπηρετουν στην ΔΙ.ΑΣ.
η" οπου αλλου θελει....
αν πηγαιναν για εξεταση αιματος η ουρων
θα βλεπαμε οτι καποιοι
α) παιρνουν αναβολικα η"
β)ναρκωτικες ουσιες........
Δυστυχως αυτη ειναι η πικρη αληθεια....!!!
Θεος συγχωρεστον τον συναδελφο και κριμα για ακομα μια φορα !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!
Ένας Ειδικός Φρουρός
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
συλληπητηρια στην οικογενοια του καλο ταξιδι στο παιδι το οτι ενας ειδηκος φρουρος εφυγε με αυτον το τροπο δεν σημαινει οτι ολοι οι ειδικοι κανουν χρηση.......ηταν ενα μεμονομενο περιστατικο αυτο και τιποτα περισσοτερο και ας ευχηθουμε στον αλλο νεαρο αστυνομικο να γινει καλα και να σταματηση τη χρηση.....και να καταλαβει οτι η ζωη ειναι δωρο θεου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΦΡΟΥΡΟΥΣ,ΕΙΤΕ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ,ΕΙΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ?ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ?ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΣΟΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΔΙΑΓΩΓΗΣ Η ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η ΛΟΓΩ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.ΟΤΑΝ ΕΞΑΛΙΦΘΟΥΝ ΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΧΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΝΤΑΡΑΔΕΣ.ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΑΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΠΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
bloko σεβασμος στους νεκρους και καλο ειναι να βγαλεις το αρθρο αυτο απο τα δημοφιλη να μπαινει ο καθε καρ...λης να βριζει.ο ανθρωπος αυτος δεν ηταν ειδικος φρουρος ειχε αποχωρηση εδω και πολυ καιρο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να γίνουν εξετάσεις για χρήση ναρκωτικών σε όλους!
Από ειδικό φρουρό μέχρι στρατηγό !
Όσο για το εάν οι ε.φ. είναι μορφωμένοι η όχι, εγώ είμαι ε.φ. με σπουδές στο εξωτερικό , με ειδικές δυνάμεις ( που δε λέει και τίποτα ) , με ξένες γλώσσες και μπήκα επειδή γουστάρω την αστυνομία και όχι επειδή πείνασα!
Μια αστυφυλακίνα απο τη διας είπε "εμεις μπήκαμε επειδή διαβάσαμε , οι ειδικοί φρουροί επειδή πεινάσανε" , κάτι τελείως λάθος.
όσο για τη χρήση κόκας, περί ορέξεως ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΜΦΟΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ 5.15
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΠΡΩΗΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΒΥΘΗΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ. ΜΑΚΑΡΙ Η ΕΛΛ.ΑΣ. ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΜΩΡΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΟΥΣΙΩΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΛΑΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΛΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΟΛΟ ΦΡΟΥΡΟΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΦΡΟΥΡΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΚΑΙ Σ.Φ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΕΙ ,ΤΕΙ.ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΛΟΥΛΗΔΕΣ-ΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ,ΣΤΗΝ ΡΕΝΤΙΝΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΕΚ/ΣΗ,ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΕ ΜΑΧΗ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΔΗΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΕΡΕΤΡΑ,ΜΕ 19 ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΕ ΜΑΧΗ.ΟΙ ΑΞΚΟΙ ΕΚ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΑΠ ΓΙΑ ΕΚΠ/ΣΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
afhste ta kompleks re seis.astynomikos eimai alla stamathse tis m@@@kies.alhtheia,lete na mhn yparxoyn synadelfoi poy kanoyn xrhsh peristasiaka h' systhmatika?eksaloy ta protypa ta opoia serviroyn ta mme kathimerina me th exoyn na kanoyn?me tipota par8enopes kai atoma toy nhpiagwgeioy?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΥ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΙΠΗΡΕΤΟΥΝ.. ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ..Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ "ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΔΑΝ"ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ!ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΝΗΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ..ΔΕΝ YΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜAI KANENAN ΑΠΛΑ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αστυνομικος και χρηση ναρκωτικων δεν πανε μαζι,οτι και βαθμο να εχει,να τους στελνουν σπιτια τους να φυτευουν πατατες και να μπαινει κανα παιδακι με φιλοτιμο να τιμα τον μισθο που παιρνει!λειτουργημα ειναι το επαγγελμα μας και μας εχουν καταντησει με την βοηθεια μας παντα να ημαστε χειροτεροι απο τους κηφινες του δημοσιου που κοροιδευουμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
νταξει υπαρχουν και αυτοι στην αστυνομια.δεν ειμαστε ολοι 'φιλοτιμοι'.κριμα παντως.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χαχαχα,οι ειδικοι φρουροι που μπηκαν στο σωμα απο αγαπη για την ΕΛ.ΑΣ και να προσφερουν στην κοινωνια. σε αντιθεση με οσους δωσανε πανελληνιες που ειναι φλωρακια και παπαγαλοι,γι αυτο δε γινομαστε κρατος ποτε.ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
NAI ΡΕ 6:31,ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΟ ΠΟΡΕΙΕΣ ΒΟΛΕΣ ΤΩΝ 56ΧΛΜ,ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΟΡΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΡΕΙΝΟ ΑΝΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ,ΕΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 16 ΒΟΛΕΣ ΜΕ FN,M-16,NOΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Η ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ,ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΜΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΝ ΟΤΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.ΣΤΟ ΚΕΑΠ,ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚ/ΣΗ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΣ,ΑΠΟ ΣΜΥ ΚΑΙ ΣΣΕ,ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ (απο μάνα και πατέρα,γέννημα-θρέμα πακιστάν)ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ. Η΄ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΔΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΙΑ ΝΤΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΞΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ . ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΥΓΙΕΙΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΙΜΑ - ΟΥΡΑ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Η' ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ,Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ,ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ .Ο ΠΟΙΟ ΥΓΙΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΦΟΙΤΕΨΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΗΘΗ-ΕΘΙΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΝΕ, ΔΙΑΦΥΛΑΞΤΕΤΗ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
λετε λετε για τους ε.φ. αλλά απο το κεφάλι ξεκινάει το πρόβλημα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι να πω εχω χασει πασα ιδεα.....μολις διαβασα ολα τα comment,δεν καταλαβαινω γιατι ασχολειστε και συγκρινεται ε.φ με αστυφυλακες.....ειμαστε στην Ελληνικη Αστυνομια, τυχανει και μπηκαμε απο διαφορετικη ε και?? αν ειμαστε ποιο μαχημοι η οι αστυφ. γιωταδες λογο του οτι δεν υπηρετησαν την πατριδα,σιγουρα ειμαστε καλυτερα εκπαιδευμενοι,αλλα πρεπει να ξεχασουμε την στρατιωτικη νοοτροπια... λες και ειστε παιδακια 15 χρονων,χαθηκε ενας συναδελφος(αν ηταν,προσωπικα δε γνωριζω)......ο θεος ας αναπαυση την ψυχη του.Ολοι κανουμε λαθοι και τα πληρωνουμε ο καθενας με διαφορετικο τροπο...! ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ - ΚΡΗΤΗ
Ο χρήστης Αστυφύλακας Π.Σ. είπε…
Κρίμα!
Τι κρίμα...νέα παιδιά!
Η υπηρεσία δεν το είχε αντιληφθεί;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
απο διαΦορετικη ΟΔΟ .....

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο θεσμος των ειδικων φρουρων πρεπει να σταματησει...σε μια συγχρονη αστυνομια δεν υπαρχει λογικη να υπαρχουν...κ ναι να παραμεινει στις πανελληνιες...με αυστηροτερα κριτηρια εισαγωγης κ σωστης εκπαιδευσης...(προς θεου δεν αναφερομαι με αφορμη τον συναδερφο που πεθανε αλλα για τη γνωστη κοντρα απο πανω)...για τους αστυφ...παιδια αντρεψτε λιγο...για τους ΕΦ..παιδια τους εχετε κανει πλουσιους στο μοναστηρακι...σταματηστε να φορατε πανω σας οτι σας πουλαει ο μπαλης...ενασ αστυφ της ΥΑΤ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητε φιλε και συναδελφε της Υ.Α.Τ εαν δεν υπαρχουν ειδικοι φρουροι πες μου ποτε και ποιος θα πηγαινε στην Δ.Ι.Α.Σ (Δ.Ε.Λ.Τ.Α) !!! οπως γνωριζεις βγαζει παρα πολυ δουλεια και ειναι παντου, σε καθε σημα....! αντε βαλε ενα αστυφ, στην μηχανη 21 χρονων παιδακι ...... να δουμε....!! και επισης να ξερεις οτι ενα μεγαλο ποσοστο ε.φ εχει ΠΤΥΧΙΑ απο πανεπιστημια αλλα....η ανευρεση δουλειας πλεον ειναι δυσκολη ετσι...υπαρχει σαν λυση να μπει μεσο τις προκυρηξεις για ε.φ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για κατι σχολια τυπου.. "πρασινοφρουροι πρεπει να λεγονται" και "για να μπαινουν απο το παραθυρακι"

Εχω να παραθεσω τα εξης

1.Ο θεσμος των Ε.Φ. ειναι ΜΑΚΡΑΝ απο τις πιο αξιοκρατικες προκυρηξης σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΒΥΣΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΕ ΑΛΥΠΗΤΑ. το συστημα με τα μορια ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ με εξαιρεση την πλαστογραφηση πιστοποιητικων η οποια καμια σχεση δεν εχει να κανει με την αξιοκρατια του θεσμου , ισα ισα που ολα τα εγγραφα ελεγχονται και οταν βρεθει πλαστογραφια ΑΠΟΤΑΣΕΤΑΙ απο το σωμα ο Ε.Φ. που εισηλθε με πλαστα εγγραφα.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα και σε οποιον αρεσει. (συνηθως δεν αρεσει σε οσους εχουν 10 στο λυκειο και κανενα διπλωμα και θελουν να μπουν Ε.Φ. αλλα τρωνε ακυρο). Για την αξιοπιστια του θεσμου βγαινουν και τα αποτελεσματα με ποσα μορια εχει ο καθε υποψηφιος και απο που τα βρηκε με ΟΝΟΜ/ΝΥΜΑ ΑΔΤ και πληρη στοιχεια γιαυτο ΞΕΧΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΥΣΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΟΥΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΥΤΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΡΙΑ. επισης ενας μυθος που κυκλοφορει συχνα περι δηθεν συνεντευξης στις επιτροπες ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ και οσοι το λετε χωρις να ξερετε προς πληροφορηση σας η μονη συνεντευξη που περνανε οι Ε.Φ ειναι ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΟΥΝ. δεν ειναι διαδικασια μοριοδοτησης. ειναι επιτροπη αξιολογησης ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ συνεντευξη οπως στην πυροσβεστικη που παιρνουν τον μεγιστο βαθμο οι "σημειωμενοι" των βουλευτων οι οποιοι προσλαμβανονται εν τελει. ΓΚΕΓΚΕ ?

2.Οσον αφορα αν ειναι ικανοι οσοι προσλαμβανονται αυτο ειναι απολυτωσ ΣΧΕΤΙΚΟ οπως ειναι και για τους Αστυφυλακες οπως ειναι και για ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. κανεις δεν ειναι τελειως στον τομεα του και πολλοι δεν κανουμε για την δουλεια στην οποια ειμαστε. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΕΦ δεν μπαινουν με τυρια και λαδια οπως πααλιοτερα οι ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ της Ελ.Ας. προ 1996 και ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΜΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ) κλπ κλπ κλπ.

Ειτε σας αρεσει ειτε οχι αυτη ειναι η αληθεια.

Ενας Ειδικος Φρουρος (ικανος η μη τουλαχιστον μπηκε με την αξια του και οχι με τυρολαδα και μπαρμπες στην κορωνη)