Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Δεν είμαστε κακοποιοί" λένε οι εποχικοί - "Βιοπαλαιστές είμαστε"

Στο μάτι του κυκλώνα έχουν βρεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα οι εποχικοί και οι ιδιώτες οι οποίοι προσελήφθησαν στο Πυροσβεστικό Σώμα ως προσωπικό πενταετούς απασχόλησης, καθώς ο διαγωνισμός στον οποίο συμμετείχαν και πέτυχαν, εμφανίζεται ως διαβλητός και ότι ορισμένοι από αυτούς, μετήλθαν αθέμιτα μέσα για να διοριστούν αποκρύπτοντας ή
πλαστογραφώντας στοιχεία και δεδομένα της ζωής τους που θα τους έθεταν εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας.
Και ως είθισται στην εποχή μας, σε μια έντονα αποϊδεολογικοποιημένη κοινωνία που εμφανίζεται ευεπίφορη στη αρτηριοσκληρωτικού χαρακτήρα γενίκευση και στη φασιστική απόδοση συλλογικής της ευθύνης, κονιορτοποιούνται αδιάκριτα κι αξεχώριστα όλοι και βάλλονται με τον ίδιο λίθο του αναθέματος.
Είναι όμως έτσι; Στο μοναδικό από τα αιτιολογικά που και νόημα έχει και ουσία σχετικά με την χρησιμότητα ή όχι της συγκεκριμένης κατηγορίας προσωπικού στην εν συνόλω απασχόληση τους, είναι πως πρόκειται για ανθρώπους που ναι μεν ξέρουν από δασικές φωτιές, έχουν όμως παντελή άγνοια από αστικές πυρκαγιές. Και η ταχύρρυθμη εκπαίδευση από την οποία θα  περάσουν δεν τους διασφαλίζει με γνώσεις και εφόδια.
Κι αν τώρα αυτοί που με τον ένα άλλο ή τον άλλο τρόπο "κερδοσκοπούν" και σπεκουλάρουν" θεωρητικά ανέξοδα πάνω στις προσλήψεις, αν ο μη γένοιτο συμβεί κάτι τραγικό, τότε αυτοί είναι που θα κληθούν να λογοδοτήσουν. Κι ενδεχομένως θα "κατακρεουργηθούν"...
Τί όμως συμβαίνει πραγματικά με το διαγωνισμό; Ευνοήθηκαν κάποιοι; Πότε άραγε δεν συνέβη κάτι αντίστοιχο από εποχής παλιννόστησης του ελληνικού κράτους; Συμφωνούμε πως κάποτε θα πρέπει να επικρατήσει η διαφάνεια και να τεθεί υγιής βάση ανταγωνισμού. Κι εμείς ελπίζουμε ότι είναι κοντά αυτή η ώρα και η στιγμή αλλά δεν νεφελοβατούμε κιόλας.
Είναι όλοι ανίκανοι και μετήλθαν όλοι ανοίκεια μέσα και τρόπους παρακάμπτοντας άλλους ικανότερους κι αξιότερους; Και πάλι η απάντηση είναι ίδια. Μια μειοψηφία, καθορίζει και χαρακτηρίζει τους πολλούς. Δεν είναι δα μακριά η εποχή που πραγματοποιήθηκε ο περιβόητος διαγωνισμός με τα sms...
Από το σύνολο των επιτυγχόντων 25 παραιτήθηκαν προτάσσοντας ιδιωτικούς λόγους και οι πιο πολλοί από νησιά, από τους οποίους ζητήθηκε αναγκαστική μετακόμιση σε άλλη έδρα κι ως εκ τούτου απέρριψαν την πρόσληψη.
Από τους υπόλοιπους, 37 διαγράφηκαν από τον κατάλογο των επιτυγχόντων (σ.σ. 68 ήταν αρχικά αλλά μετά από ενστάσεις και προσκόμιση απαραίτητων στοιχείων έγινε ανάκληση της διαγραφής) στις 10 Φεβρουαρίου κι άλλοι 58 στις 2 Μαρτίου, χωρίς σε αυτή την περίπτωση να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της διαλογής και νέας προσκόμισης πιστοποιητικών.
Συνεπώς, μιλάμε στην χειρότερη των περιπτώσεων για 117 άτομα που ήρθαν να "στοιχειώσουν" τους χιλιάδες. Και πάλι, ανάμεσα τους βρίσκονται άτομα που διαγράφηκαν για παραβάσεις του ΚΟΚ, χωρίς το συγκεκριμένο παράπτωμα να περιέχεται στους λόγους και νόμους που συνιστούν απόλυση, αρκετοί για αδικήματα "ήπιας" μορφής που τελέστηκαν σε μικρή ηλικία κι έχουν παραγραφεί προ πολλού, ενώ επίσης αρκετοί ως κάτοχοι στρατιωτικού απολυτηρίου Ι-2 ενώ και σ' αυτή την περίπτωση και σύμφωνα με όλα όσα υποστηρίζονται υπήρξε προοδευτικά μεταβολή σε Ι-1.
Για τους περίπου 10 που βαρύνονται με κατηγορίες για κλοπές και ναρκωτικά, ουδείς μπαίνει στη βάσανο της όποιας συζήτησης. Από κει και πέρα, είναι η πλαστογράφηση των τίτλων σπουδών. Αμάρτημα μεν, αλλά κατά την γνώμη μας όχι προς κολασμό όταν πρόκειται για ανθρώπους που προορίζονται να ριχτούν στη μάχη της φωτιάς, του χιονιά και όποιας συνακόλουθης της συγκυρίας καταστροφής.
Σαφώς και δεν πρόκειται για κακοποιούς. Βιοπαλαιστές είναι οι άνθρωποι και η πολιτεία οφείλει, συνυπολογιζομένου και του ηλικιακού παράγοντα, να τους θωρακίσει για την επαγγελματική τους επιβίωση. Γιατί όπως είπαμε, σε διαφορετική περίπτωση αυτοί που τώρα αποθεώνονται ως ευεργέτες, θα οικτίρονται και θ' αναθεματίζονται ως δήμιοι.

του Γιώργου Καραϊβάζ

.

Δημοσίευση σχολίου

68 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kala ta les karaiba kai ta plasta einai mexri tora mono 10 episima ta alla einai logo proeklogikis periodoy kai sto pasok kai sthn kibernisi ligo myalo uelei
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
h eaps poy fonazei exei ekloges ton maio kai einai kai dejios o proedros kai uelei na bgei pali
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΔΩ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΡΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΕΝΣΤΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΧΡΙ 35 {ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΟ 29} ΓΙΩΤΑ1 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ Π.Σ.ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ 6.55 ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΟΙ ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΟ 1998.ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΑΠΟ ΜΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΟΜΩΣ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν είναι ένας, δεν είναι δύο, είναι τουλάχιστον 150 και ήδη ... πήραν πόδι, καθώς μπορεί να πέρασαν μέσω του αδιάβλητου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, όμως μέχρι να φτάσουν εκεί.Τα πλαστά πιστοποιητικά πήγαν και ήρθαν. Η επιτροπή είχε να ελέγξει τους φακέλους 27.000 ατόμων για 3.600 θέσεις εποχικών πυροσβεστών και 600 ιδιωτών και τα λάθη που εντοπίστηκαν ήταν τόσο πολλά που αγγίζουν πλέον το όριο του σκανδάλου.Σύμφωνα με την εφημερίδα “το Έθνος” βρέθηκαν υποψήφιοι με πλαστή δήλωση στρατιωτικής ικανότητας, πλαστά πτυχία, πλαστές άδειες οδήγησης ενώ εντοπίστηκαν ακόμη και παρατυπίες σε αντίγραφα ποινικών μητρώων!ολλοί ήταν οι υποψήφιοι που υπέγραψαν δήλωση πως υπηρέτησαν στο στρατό με ικανότητα Ι1, ενώ ήταν ικανότητας Ι2-Ι3-Ι4 ως και Ι5! Πολλοί ήταν εκείνοι που πλαστογράφησαν τίτλους σπουδών και τώρα αναζητείται κύκλωμα καθώς τα πλαστά πτυχία διαφόρων τύπων ήταν πολλά.Ήδη 150 από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού στους οποίους εντοπίστηκαν παρατυπίες εκδιώχθηκαν απ' τις σχολές της Πυροσβεστικής, όμως τα στοιχεία λένε ότι σε αυτόν τον διαγωνισμό τα πλαστά έγγραφα μπορεί να φτάνουν και τα 1.000!Ο έλεγχος συνεχίζεται, τώρα ταυτοποιούνται όλα τα δικαιολογητικά και των 4.000 επιτυχόντων, ο έλεγχος θα ολοκληρωθεί ως το Πάσχα και στην περίπτωση που εντοπιστούν και άλλοι θα αποταχθούν από τις σχολές. Α ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΣ , ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΞΩ ΑΤΟΜΑ ΙΚΑΝΑ ΜΙΚΡΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΙΟΙ!! ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΕΙΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς κύριε Καραϊβάζ ,αυτοί που με τον ένα άλλο ή τον άλλο τρόπο "κερδοσκοπούν" και σπεκουλάρουν" θεωρητικά ανέξοδα πάνω στις προσλήψεις, αν ο μη γένοιτο συμβεί κάτι τραγικό ,θα είναι εξαφανισμένοι κι αν όχι θα προσπαθήσουν να μετακυλήσουν την ευθύνη σε κάποιον "ασήμαντο φουκαρά" που δεν έκανε τάχα καλά τη δουλειά του όπως θα του πουν.
Όσο και να τους συμπαθώ και να τους θέλω κοντά μου στον "πόλεμο",δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σας στο ότι η πλαστογράφηση είναι μεν αμάρτημα αλλά όχι προς κολασμό...Δεν τους κρίνει η εκκλησία αλλά η Πολιτεία δια της Δικαστικής εξουσίας και δεν πρόκειται για αμαρτία ,αλλά για αξιόποινο πράξης που δυστυχώς δεν καθορίζεται από τον σκοπό της τέλεσής της.
Επίσης πολύ θα ήθελα να μάθω την κατάληξη υποθέσεων πλαστογραφίας αν δηλαδή διωχθούν ποινικά οι τελέσαντες το αδίκημα ή όχι όπως κατά τη γνώμη θα έπρεπε.
Για το αν έπρεπε η πολιτεία να αποκαταστήσει τους επί σειρά ετών ,υπό ομηρία εποχικούς συναδέλφους ...το θεωρώ αυτονόητο...ίσως με άλλα στάνταρτς και προϋποθέσεις αλλά κατά τη γνώμη μου σίγουρα έπρεπε...
Σας ευχαριστώ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Autos me to plasto titlo, Giwrgo, epoxiko timio petakse eksw!!!
"Από κει και πέρα, είναι η πλαστογράφηση των τίτλων σπουδών. Αμάρτημα μεν, αλλά κατά την γνώμη μας όχι προς κολασμό όταν πρόκειται για ανθρώπους που προορίζονται να ριχτούν στη μάχη της φωτιάς, του χιονιά και όποιας συνακόλουθης της συγκυρίας καταστροφής."
Mi laikizeis toso!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αμαρτημα αλλα οχι προς κολασμο..αν ειναι δυνατον δηλαδη οι αλλοι που μειναν εκτος επρεπε να γινουν πλαστογραφοι;ελλας το μεγαλειο σου..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρουµελιώτικο κοκορέτσι
Εκτέλεση
Γυρίζουμε τα αντεράκια τα μέσα έξω και τα πλένουμε πολύ καλά κάτω από τρεχούμενο νερό. Τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. (Προαιρετικά στύβουμε λεμόνι στην αντεριά και την αφήνουμε στο ψυγείο να ασπρίσει). Κόβουμε τη συκωταριά σε μεγάλα κομμάτια, σαν μεγάλες μπουκιές. Τη βάζουμε σε μπολ και την αλατοπιπερώνουμε καλά. Σε μικρή σούβλα περνάμε 2-3 κομμάτια συκωταριάς (εναλλάξ συκώτι, πνευμόνι, καρδιά, σπλήνα) και ενδιάμεσα βάζουμε γλυκάδια εναλλάξ με κομματάκια μπόλιας που θα βοηθήσουν το κοκορέτσι να κρατήσει υγρασία και να μη στεγνώσει. Αφού περάσουμε όλα τα υλικά στη σούβλα, αλατοπιπερώνουμε και πάλι. Βουτάμε την μπόλια σε χλιαρό νερό για να ανοίξει καλά. Την απλώνουμε πάνω στη σανίδα κοπής. Ακουμπάμε τη σούβλα με το κοκορέτσι και προσεκτικά τυλίγουμε την μπόλια γύρω τους, καλύπτοντάς το τελείως. Στερεώνουμε τη συκωταριά από τη μια άκρη της σούβλας στην άλλη και την τυλίγουμε σφιχτά γύρω από το κοκορέτσι. Στερεώνουμε καλά στο τελείωμα την αντεριά. Ψήνουμε το κοκορέτσι στα κάρβουνα, τοποθετώντας το στην αρχή ψηλά από την φωτιά, να απέχει περίπου 40 εκ., για να σιγοψηθεί μέχρι μέσα και όταν αρχίσει να ροδίζει το κατεβάζουμε πιο κοντά στη φωτιά, να απέχει γύρω στα 15 εκ., μέχρι να ροδίσει καλά.

μερίδες 1

Χρόνος Προετοιμασίας 30 λεπτά

Χρόνος ψησίματος 40 λεπτά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
5 Μαρτίου 2012 7:27 μ.μ. εσυ μεγαλε δεν εισαι αξιος να μου πεις τι ειναι το πυροσβεστικο σωμα γιατι εσυ μπηκες με τενεκεδες λαδι και εγω με την αξια μου και ειμαι 14 χρονια εποχικος και μου γυαλιζεις τις αρβυλες....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ψαρόσουπα

Περιγραφή
Μια ψαρόσουπα με λαχανικά και ρύζι. Φυσικά μπορείτε να κάνετε ό,τι παραλλαγή θέλετε.

Τι χρειαζόμαστε:
700 γρ. περίπου ψάρι για βράσιμο (κοκκινόψαρο, μπακαλιάρος κλπ)
3 πατάτες
2 καρότα
2 κλωνάρια σέλινο
1 κρεμμύδι
ρύζι σουπέ
αλάτι

Αυγολέμονο:

2 αυγά
1 1/2 λεμόνι

Πως το κάνουμε:
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας. Τα βάζουμε στο αλατισμένο νερό να βράσουν.
Μολις μαλακώσουν τα βγάζουμε από το νερό και βάζουμε το ψάρι μας. Μπορούμε το ψάρι να το βάλουμε σε ένα τούλι μέσα για να μην πάνε στη σούπα μας λέπια, κόκκαλα κλπ. Αλλά και αν δεν έχουμε τούλι απλώς μόλις βγάλουμε τα ψάρια μας θα τη σουρώσουμε για να είμαστε σίγουροι. Αφήνουμε το ψάρι να βράσει για 15 λεπτά περίπου (θέλει λίγο)
Βγάζουμε και το ψάρι (αν δεν το είχαμε σε τούλι, τη σουρώνουμε κιόλας) και βάζουμε το ρύζι να βράσει.
Όταν γίνει και το ρύζι, αυγοκόβουμε τη σούπα. Δηλαδή χτυπάμε καλά τα αυγά μας σε ένα μεγαλούτσικο μπολ, προσθέτουμε το λεμόνι και προσθέτουμε σιγά σιγά τη σούπα, ώστε το μείγμα να πάρει τη σωστή θερμοκρασία, χωρίς να ψηθούν τα αυγά μας και κάνουν κομματάκια. Όταν έχει γίνει αρκετά ζεστό, αρχίζουμε να το προσθέτουμε στη σούπα μας ανακετεύοντας συνεχώς.
Βάζουμε σε βαθιά πιάτα τη σούπα, με λίγα λαχανικά και λίγο καθαρισμένο ψάρι μεσα (ή αφήνουμε τους άλλους να προσθέσουν ό,τι θέλουν)

Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να κάνουμε τις εξής παραλλαγές:

Όταν βράσουν τα λαχανικά και το ψάρι, βάζουμε ένα μέρος από αυτά (προσοχή να είναι καλά καθαρισμένο το ψάρι) μέσα σε ένα μουλτι και τα χτυπάμε (μαζί με λιγο νερό από τη σούπα) να γίνουν χυλός. Αυτό τον χυλό τον προσθέτουμε στη σούπα. Έτσι γίνεται κάπως πιο πηχτή, πιο νόστιμη κατά τη γνώμη μου και τα παιδιά ακόμα και αν δε θέλουν να φάνε ψάρι ή λαχανικά, είναι μέσα στη σούπα τους.
Μπορούμε να μη βάλουμε καθόλου ρύζι (πολλοί τρώνε την ψαρόσουπα χωρίς ρύζι. Στο σπίτι μας όμως σούπα χωρίς ρύζι δεν υπάρχει χαχα) και να μην την αυγοκόψουμε. Σε αυτή την περίπτωση βάζουμε απλώς το χυμό του λεμονιού.
Μπορούμε να προσθέσουμε στα λαχανικά, ό,τι λαχανικό θέλουμε.
Διάβασα πως μια φλούδα λεμονιού μέσα στο ζωμό την ώρα που βράζει το ψάρι, αποτρέπει τη μυρωδιά του να απλωθεί στην κουζίνα. Το δοκίμασα και δουλεύει!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
5 Μαρτίου 2012 7:37 μ.μ.ΜΑΙΜΟΥΝΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΘΕΙΟΥΣ" ΜΕΤΑ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ...ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕΒΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@7:27, 1ον, να σου θυμίσω ότι η Πυροσβεστική αναβαθμίστηκε στη συνείδηση του κόσμου κάπου εκεί που λες. Ο λόγος όμως δεν ήταν η ανάληψη των δασικών πυρκαγιών και η έλευση των εποχικών, αλλά οι σεισμοί εκείνης της περιόδου, που οι εποχικοί (μιλάω για το θεσμό, σαν μεμονωμένα άτομα δεν ξέρω) ήταν απόντες. Θα θυμάσαι φαντάζομαι ποιοί δούλεψαν τότε και την ανέδειξαν...
(Κάτι παρόμοιο έγινε και στις ΗΠΑ μετά τους Δίδυμους Πύργους, που η αυτοθυσία και οι απώλειες των πυροσβεστών εκεί αναβάθμισαν τους πυροσβέστες στη συνείδηση των Αμερικανών...)
2ον, απο μένα απαιτείς να είμαι "άξιος" - και καλά κάνεις. Πρόσεξε μόνο μήπως το απαιτήσω κι εγώ από σένα - μερικοί μπορεί να χαλαστούν (το "εγώ και το "εσύ" σε καμία περίπτωση δεν είναι προσωπικά)...

@Γ. Καραϊβάζ, πολλά από αυτά που αναφέρεις δεν πλησιάζουν καν την αλήθεια. Πχ αν δεις την προκήρυξη, κώλυμα κατάταξης δεν αποτελούν οι απλήρωτες κλήσεις και το διπλοπαρκάρισμα, αλλά, μεταξύ άλλων, η ανθρωποκτονία, πλαστογραφία, ναρκωτικά, κλοή κλπ. Και μιλάμε για αμετάκλητες καταδίκες.
Τώρα, αν θεωρείς την πλαστογραφία ή ότι άλλο κώλυμα "αμάρτημα" μεν, μη "κολάσιμο" δε (κατά το γνωστό "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"), δεν έχω τίποτα να πω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΧΟΡΤΑ ΒΡΑΣΤΑ

Υλικά (4 μερίδες):
1 κιλό χόρτα της αρεσκείας σας
ξύδι ή λεμόνι
αλάτι και πιπέρι
λάδι

Εκτέλεση:
1. Κόβουμε τις ρίζες από τα χόρτα και τα πλένουμε πολύ καλά.
2. Τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
3. Τα τοποθετούμε σε μία σαλατιέρα ή ένα μπολ και προσθέτουμε το ξύδι.
4. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το λάδι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΑΜΙΕΣ

Υλικά:
1 κότα
1/4 φλιτζάνι λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κονσέρβες τοματάκι
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
1 κιλό μπάμιες
1 φλιτζάνι ξύδι
λίγη κανέλλα
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
-Βάζετε τις μπάμιες σε ένα μπολ μαζί με το ξύδι για 3 ώρες
-Πλένετε την κότα και την τρίβετε με μία λεμονόκουπα
-Βάζετε το λάδι να κάψει
-Προσθέτετε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί
-Προσθέτετε την κότα και τσιγαρίζετε όσο μπορείτε
-Βγάζετε την κότα από την κατσαρόλα
-Ξεπλένετε τις μπάμιες από το ξύδι
-Στο λάδι τσιγαρίζετε τις μπάμιες
-Όταν τσιγαριστούν τις βγάζετε από την κατσαρόλα και τις φυλάτε σε ένα πιάτο
-Ξαναβάζετε την κότα στην κατσαρόλα
-Σβήνετε με κρασί και προσθέτετε την ντομάτα και τον πελτέ
-Αλατοπιπερώνετε
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει
-Μόλις γίνει η κότα στα μισά την βάζουμε στο πλάι και βάζουμε τις μπάμιες στο άλλο μισό τις κατσαρόλας
-Αφήνετε να ψηθούν μέχρι να μείνουν με την σάλτσα τους
-Εάν οι μπάμιες είναι φρέσκιες τις καθαρίζουμε ως εξής
-Με ένα κοφτερό μαχαιράκι κόβουμε το κοτσάνι κάθε μπάμιας λοξά και όχι οριζοντίως για να μη φανούν οι τρύπες από τις οποίες θα χυθεί το υγρό κάθε μπάμιας. Μία
- μία μπάμια που καθαρίζουμε τη ρίχνουμε μέσα σε μία πιατέλα. Όταν τις καθαρίσουμε όλες τις αλατίζουμε και τις ραντίζουμε με 2-3 κουταλιές της σούπας ξύδι και τις αφήνουμε έτσι επί 15 λεπτά της ώρας περίπου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε Καραιβάζ αυτή τη φορά δεν μας τα είπατε τόσο καλά.
Πρώτον, λέτε «Από κει και πέρα, είναι η πλαστογράφηση των τίτλων σπουδών. Αμάρτημα μεν, αλλά κατά την γνώμη μας όχι προς κολασμό όταν πρόκειται για ανθρώπους που προορίζονται να ριχτούν στη μάχη της φωτιάς, του χιονιά και όποιας συνακόλουθης της συγκυρίας καταστροφής.» Το λέτε αυτό ενώ σας διαβάζουν άνθρωποι που έχουν χύσει ιδρώτα και αίμα για να πάρουν τα πτυχία τους; Δεν είναι μηδενιστική αυτή η άποψη για την σημασία της ακαδημαϊκής γνώσης στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του καθένα, ως επαγγελματία αλλά και ως ενεργού πολίτη; Και εκτός αυτού, η ίδια η πράξη της πλαστογράφησης, ασχέτως της πρακτικής της σημασίας για τα επιπλέον μόρια, δεν είναι δηλωτική της ηθικής στάθμης αυτού που την διέπραξε; Μας λέτε τι επομένως, να ανταμειφτεί τελικά ο απατεώνας και ο ψεύτης;

Δεύτερον, λέτε «Βιοπαλαιστές είναι οι άνθρωποι και η πολιτεία οφείλει, συνυπολογιζομένου και του ηλικιακού παράγοντα, να τους θωρακίσει για την επαγγελματική τους επιβίωση.». Οι άνθρωποι αυτοί εν γνώσει τους επί χρόνια δούλεψαν σε ένα αντικείμενο από τη φύση του ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΟΧΙΚΟ. Γιατί τώρα κάποιος να απαιτεί να διοριστεί σε μία θέση, στο αντικείμενο της οποίας (αστικές πυρκαγιές) δεν απέκτησε καμία εξειδίκευση και προϋπηρεσία από την εποχική του απασχόληση; Και εν τέλει είναι υποχρεωμένο το ελληνικό δημόσιο, ως άλλο φιλανθρωπικό ίδρυμα, να αποκαθιστά τον κάθε επαγγελματικά να αναξιοπαθούντα έλληνα; Αν είναι έτσι, και με δεδομένη την ανεργία που υπάρχει αυτή τη στιγμή, ας απαιτήσουμε να γίνουμε σοβιετία και να διοριστούμε ΟΛΟΙ στο δημόσιο, αναλαμβάνοντας αυτό την επαγγελματική μας διασφάλιση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΑΚΟΜΕΛΟ ΝΑΞΟΥ

Υλικά:
1 κιλό ρακή
1 ποτήρι μέλι
1/2 ποτήρι ζάχαρη
3 ξυλάκια κανέλα
2 καρφάκια γαρύφαλλο
3 αστεροειδείς γλυκάνισους ή 1/2 κ.γ. απλό γλυκάνισο

Εκτέλεση:
Βάζουμε τη ρακή, το μέλι και τη ζάχαρη να πάρουν μια βράση σε μια κατσαρόλα. Σε ένα άλλο κατσαρολάκι βάζουμε 1 ποτήρι νερό, γαρύφαλλο, γλυκάνισο, ξυλάκια κανέλας και τα βράζουμε αρκετή ώρα. Σουρώνουμε τα μυρωδικά και προσθέτουμε το αρωματισμένο νερό στη ρακή, αφήνοντας να πάρει μια βράση. Όταν κρυώσει, τη βάζουμε σε μπουκάλι γυάλινο απαραίτητα με ένα ξυλάκι κανέλα και το κλείνουμε καλά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

Υλικά (2-4 μερίδες):
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
λίγα φύλλα άνηθου
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 βαζάκι μαγιονέζα με ελαιόλαδο
1/4 κ.γ. πιπέρι μαύρο
4 φέτες τυρί χαμηλό σε λιπαρά
4 φέτες ντομάτα μεγάλες (προαιρετικά)

Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ τον τόνο και τον πατάμε λίγο με το πιρούνι. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το πιπέρι και πατάμε λίγο ακόμα με το πιρούνι ανακατεύοντας τα. Ρίχνουμε τον άνηθο και το κρεμμύδι και τις πίκλες και ανακατεύουμε όλα μαζί.
Παίρνουμε σάντουιτς από ψωμί ολικής αλέσεως και βάζουμε μέσα τομάτα, αν θέλουμε. Έπειτα με ένα μαχαίρι το αλείφουμε με το μείγμα μαγιονέζα-τόνου, το κλείνουμε και βάζουμε το τυρί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
exoune parei oloi fora kai lene gia narkomaneis gia kleftes... kai ola ayta epeidei apo pisw krybete... mia thessalonikiaaa den tha mpeis den tha mpeis.... mono an erthei h seira sou tote kalws na mpeis... oso gia ta plasta... nai opoios den einai swstos exw... alla oxi na mas bazete sto idio tsoubali olous....oso gia thn salonikia... na doume me ti moutra tha antikryseis toys synadelfous sou... ligh ntroph ayto exw na sou pw...14 xronia exw sto swma... kai oxi mono 5..kai eimai maximos... sto bouno kai pantoy... oso gia to ti grafoune kai legonte gia emas... aplws aisxos...xexnate re palio tempelides oti exoume nekrous... san klados.. eiste anaxioi na milate gia emas... zhtw... oi dasopurosbestes ...zhtw.. kai oloi oi aploi pyrosbestes...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για πείτε μας όλοι εσείς που τρέχετε στους Βουλευτές και στα κανάλια για να βρείτε δήθεν το δίκιο σας,γιατί σε παλαιότερους διαγωνισμούς δεν κάνατε το ίδιο?Μήπως γιατί κάποιοι δεν είχατε την ηλικία και τα προσόντα γιαυτό?Με αυτά που κάνετε το μόνο που καταφέρνετε είναι να γίνεστε ακόμα πιο πολύ αντιπαθητικοί και τελικά δείχνετε τον αληθινό βρώμικο εαυτό σας. Ξυπνάτε βρε τηλεκατευθυνόμενα γιατί ακόμα κοιμάστε με τα τσαρούχια!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ligo poly auta symbainoun se olous tous diagwnismous tou dimosiou alla se auton eidika kapoioi to eixan kanei oikogeniaki epixeirisi kai twra tous xalase ti douleia oi epoxikoi kai fwnazoun ntropi tous!
Ο χρήστης ..lz... είπε…
Προς τον 7:27 την Πυροσβεστική την ανάδειξε ο Φούρλας ,τον οποίο τον ήξερε και η τελευταία γιαγιά του τελευταίου χωριού. Τώρα σαν ένστολο σώμα διέπεται από στρατιωτικό κανονισμό ,όπως σε όλα τα ένστολα σώματα ,πρέπει να ακολουθούμε αυτό τον κανονισμό κατάταξης όπως έχουν περάσει όλοι οι ΜΌΝΙΜΟΙ πυροσβέστες από το 1998 και μετά. Τώρα όσοι θα πείτε για το αν πέρασαν κανονικά ή με βύσμα σας τα επιστρέφω γιατί εγώ πέρασα το ΄98 όπου υπηρέτησα και εποχικός ,δεν πριμοδοτήθηκα ούτε για εθελοντισμό αλλά ούτε και σαν εποχικός και πέρασα μόνο με τα μόριο των σπουδών και του στρατού ,πέρασα αθλήματα και ψυχοτεχνικά και πήρα και μεταθέσεις ΆΡΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ . Με την λογική σας Κύριε Καραϊβάζ εγώ δεν νιώθω αδικημένος αλλά και οι εκατοντάδες πρώην εποχικοί που πέρασαν με την σωστή διαδικασία??? ή οι πτυχιούχοι και ΆΞΙΟΙ που έμειναν εκτός ,λόγο ηλικίας (ένα χρόνο μεγαλύτεροι από το όριο των 29 ετών????) και αυτοί το ίδιο βιοπαλαιστές δεν ήταν??? Και δεν είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν σαν εποχικοί γιατί την είχα κλειστή ,στην κυριολεξία ,απασχόληση (και όχι επάγγελμα όπως το λένε πολύ από αυτούς) και αν έφευγε κάποιος ,έμπαινε στην θέση του μετά από 6 χρόνια από την επετηρίδα κάποιος άλλος ο οποίος μπορεί να είχε αποβιώσει λόγο ηλικίας ή χωρίς την βασική εκπαίδευση των εποχικών??? Είναι πολλά αυτά που μπορούμε να πούμε όπως η ασύστολη πριμοδότηση με 25 μόρια την χρονιά (3Χ25 κλπ) έστω αν κάποιος έχει δουλέψει μόνο 1 ημέρα σε σχέση με έναν πολίτη που έπαιρνε όσα μόρια είχε από το απολυτήριο του(αν είχε 17 τότε έπαιρνε 1700 μόρια και τίποτα άλλο) ή για την ηλικία όπου υπάρχουν αυτή την στιγμή στους 5ετής άτομα τα οποία θα κλείσουν το καλοκαίρι τα 58!!!! και ήταν πυροφύλακες με καμία προϋπηρεσία στα πυροσβεστικά θέματα???? και πολλά άλλα και όπως είπε κάποιος άλλος συνάδελφος δεν ήμαστε ούτε δημοτική επιχείρηση αλλά ούτε σκορποχώρι εκτός ΑΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΉΣΟΥΝ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΑΠΌ ΣΚΟΡΠΟΧΏΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΕΛΕΊΩΣ...έχω δει πολλά πράγματα στο σώμα στα τόσα χρόνια και από μέσα αλλά και από έξω και αυτό που αποκόμισα ως τώρα είναι ότι το μέλλον είναι δυσοίωνο και για αυτό φταίει η πολιτική ηγεσία με την ανέχεια κάποιον υψηλόβαθμων αξιωματικών που αποσκοπούν στην αρχηγία και την καρέκλα έχοντας χάσει την μπάλα στην κυριολεξία και χωρίς σθένος να αντικρούσουν την αδικία με αποτέλεσμα να ωθούν και εμάς να κάνουμε το ίδιο....οπότε αν χάος θέλουν τότε ΧΆΟΣ ΘΑ ΛΆΒΟΥΝ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΊΣΟΥΝ ΚΆΠΟΙΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ,αρκεί να μην είναι ΠΛΈΟΝ ΑΡΓΆ!!!!..lz..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
<>
http://youtu.be/rWZnRXFLUt4
αυτό το τραγουδάκι αφιερωμένο με πολύ αγάπη από έναν ναρκωμανή, αγράμματο, κοντό, Ιωτά και άσχημο πρώην εποχιακό και επιτυχόντα στο διαγωνισμό πυροσβεστών 5ετούς υποχρέωσης, σε όλους εσάς τους Πανεπιστημιακούς, Πανέξυπνους και καθώς πρέπει Πυροσβεσταράδες, αλλά που δεν είστε επιτυχόντες λόγο μορίων και όχι δεμονίων. Ευτυχώς που είστε λίγοι και δεν εκφράζεται τους πολλούς επιλαχόντες συναδέλφους γιατί αλλιώς <>.

Υ.Γ.: Αντε και αύριο με ένα καλύτερο συναδελφικό δημοσίευμα στο ΕΘΝΟΣ.Και κυρία Συνάδελφος να μην ψυρίζει πολύ τον κώλο της μαϊμούς αλλά να ψυρίζει τον δικό της λιγάκι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μιλάνε πίσω απο την πλάτη μας; Σημαινει ότι είμαστε πιο μπροστά......
Σχολιάζουν την ζωή μας; Απλα είναι πιο ενδιαφέρουσα από τη δική τους..
Προσπαθουν να βρουν τα μειονεκτήματά μας; Σημαίνει ότι ΖΗΛΕΥΟΥΝ...
Μην δινετε σημασια σε ΜΗΔΕΝΙΚΑ...τα κανετε ΝΟΥΜΕΡΟ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε Καραιβάζ, αυτή τη φορά δεν μας τα είπατε τόσο καλά.

Πρώτον, λέτε «Από κει και πέρα, είναι η πλαστογράφηση των τίτλων σπουδών. Αμάρτημα μεν, αλλά κατά την γνώμη μας όχι προς κολασμό όταν πρόκειται για ανθρώπους που προορίζονται να ριχτούν στη μάχη της φωτιάς, του χιονιά και όποιας συνακόλουθης της συγκυρίας καταστροφής.» Το λέτε αυτό ενώ σας διαβάζουν άνθρωποι που έχουν χύσει ιδρώτα και αίμα για να πάρουν τα πτυχία τους; Δεν είναι μηδενιστική αυτή η άποψη για την σημασία της ακαδημαϊκής γνώσης στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του καθένα, ως επαγγελματία αλλά και ως ενεργού πολίτη; Και εκτός αυτού, η ίδια η πράξη της πλαστογράφησης, ασχέτως της πρακτικής της σημασίας για τα επιπλέον μόρια, δεν είναι δηλωτική της ηθικής στάθμης αυτού που την διέπραξε; Μας λέτε τι επομένως, να ανταμειφτεί τελικά ο απατεώνας και ο ψεύτης;

Δεύτερον, λέτε «Βιοπαλαιστές είναι οι άνθρωποι και η πολιτεία οφείλει, συνυπολογιζομένου και του ηλικιακού παράγοντα, να τους θωρακίσει για την επαγγελματική τους επιβίωση.». Οι άνθρωποι αυτοί εν γνώσει τους επί χρόνια δούλεψαν σε ένα αντικείμενο από τη φύση του ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΟΧΙΚΟ. Γιατί τώρα κάποιος να απαιτεί να διοριστεί σε μία θέση, στο αντικείμενο της οποίας (αστικές πυρκαγιές) δεν απέκτησε καμία εξειδίκευση και προϋπηρεσία από την εποχική του απασχόληση; Και εν τέλει είναι υποχρεωμένο το ελληνικό δημόσιο, ως άλλο φιλανθρωπικό ίδρυμα, να αποκαθιστά τον κάθε επαγγελματικά να αναξιοπαθούντα έλληνα; Αν είναι έτσι, και με δεδομένη την ανεργία που υπάρχει αυτή τη στιγμή, ας απαιτήσουμε να γίνουμε σοβιετία και να διοριστούμε ΟΛΟΙ στο δημόσιο, αναλαμβάνοντας αυτό την επαγγελματική μας διασφάλιση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΥΡΙΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΦΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΑΞΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΠΟΧΙΚΟ .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΟΧΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΩΝ ΑΓΟΝΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΟΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
NTROPI SOU K SE EIXA K GIA EGKIRO DIMOSIOGRAFO.PRAGMATIKA ITHELA NA MATHW TI EKSIPIRETEI AUTI I PARAPLIROFORISI,AUTOS O POLEMOS STOUS ANTHRWPOUS POU TOSSA XRONIA EINAI I SPONDILIKI STILI TIS DASOPUROSVESIS.STOUS ANTRWPOUS POU EKMETALEUONTAS TOUS TOSA XRONIA EXOUN PAREI TOSOI PROAGOGES.GRAFEIA,ARXIGIES K UPOURGIA.K OLO AUTO EPIDI APO 8 MINES THA DOULEUOUN 12 ME MISTHOUS KATW APO TA ORIA TIS PEINAS.GIA THIMITHITE OLOI ESEIS TWRA POU TOUS STINETE STO APOSPASMA TI LEGATE TO 2007 THISIAZAN TI ZWI TOUS TOSA PALIKARIA AP AUTOUS GIA NA PROSTATEUSOUN SUNANTHRWOUS MAS KAI DASOI MAS?110 PERIPOU EINAI OIPARETISEIS TA PLASTA K TA POINIKA STA 3400 ATOMA K SAS FENONTE POLLA K DEN SAS FENONTE TA 60 PERIPOU POU EXOUN VRETHEI STOUS 600 POLITES?MATHATE POSA VRETHIKAN STIN TELEUTAIA PROKURIKSI TON FROURWN?AKOMA K SE TETIES STIGMES POU XRIAZETE I ALILEGKUI METAKSI MAS DIXNOUME TON PRAGMATIKO MAS XARAKTIRA.(NA PSOFISEI I KATSIKA TOU GITONA...)KALI EPITIXIA KURIE PANTELEAKO.....ME TOSO POLEMOS POU MAS KANATE EINAI SIGOURO OTI THA ANTAMIFTHITAI.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τώρα που βγαίνουν στη φορά σιγά σιγά θα φύγουν πολύ γιατί φοβούνται τις κυρώσεις.Βέβαια θα καλύψουν αρκετούς λόγο εκλογών.Αλλά το θέμα είναι οτί πολλοί λένε ότι δεν έγιναν νόμιμα και το ΑΠΣ λεει ότι οχι ήταν νόμιμα και ήταν μέσω ΑΣΕΠ.Τότε γιατί τόσος ντόρος ξαφνικά με ερωτήσεις στο Νομικό Σύμβουλο του Κράτους για τα Ι και ερωτήσεις στη Βουλή;Οι αλλαγμένη Ι να πάνε σπίτι τους και να διωχθούν και ποινικά γιατί κάναν ψευδή δήλωση και ζητάνε και τα ρέστα στο τέλος.ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΟΙΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@10.04 Τι παραπληροφόρηση ρε φίλε; Βοούν όλα τα ΜΜΕ από χθες. Μέχρι και στα δελτία ειδήσεων βγήκαν σήμερα οι παρανομίες και οι πλαστογραφίες.
Εδώ το δημοσίευμα του Έθνους http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63625576
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3 ou kai 2 a.....εισαι κουτουρου χαβα!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
προς την 9:59 είσαι σύζυγος ενός ιδιώτη ,θέλεις να πεις ,που απασχολείτε στην πυροσβεστική για κάποια καλοκαίρια ,Ο ΕΠΟΧΙΚΌΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ και...αν είναι αλήθεια για το παιδί τότε περαστικά αλλά....στο Ωνάσειο???...είναι πολλάαα τα λεφτά Άρη για να μπει κάποιος σε τέτοιο νοσοκομείο εκτός και αν είσαι τόσο πολύ βολεμένη εσύ και να είναι καλά οι πολιτικάντιδες που βολεύουν κόσμο όπως να είναι και όπου να είναι....ΚΑΙ ΚΥΡΊΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΌ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΟΛΎ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΗ ΠΆΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΟΎΤΕ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ....ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΑΠΌ ΚΆΤΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΛΌΓΟ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΈΤΕΙΣ...όσοι είναι παραβάτες πρέπει να εκδιωχθούν από την όλη διαδικασία αλλά και ποινικά...σε τέτοια περίπτωση μόνο οι ''βουλευτές'' έχουν ''ασυλία'' άρα αν ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία αυτό δηλώνει ότι οι 3400 είναι ΌΛΟΙ τους ''παιδιά'' των ''βολευτών'' και...μένουν στο απυρόβλητο λόγο εκλογών και εσωτερικών αλλά και βουλευτικών..ψηφαλάκια είναι αυτά βλέπεις...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας ειπωθεί η αλήθεια,αντικειμενικά.Όσοι από τους εποχικούς είχαν τα απαραίτητα προσόντα και ικανότητες τα προηγούμενα χρόνια κι έδωσαν εξετάσεις για να γίνουν μόνιμοι,έγιναν.Οι υπόλοιποι που ξεροσταλιάζουν έξω από βολευτικά γραφεία για να τους τακτοποιήσουν,κάτι τους λείπει και προσπαθούν να μπουν με γλείψιμο.Ε,λοιπόν στο Πυροσβεστικό δεν χωράν γλείφτες.Δρόμο.Να τους πάνε να μαζεύουν σκουπίδια ή να ποτίζουν παρτέρια,όχι να τους κάνουν Πυροσβέστες! ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
AKOY O ALLOS KYRIE KARAIBAZ DEN MAS TA LETE KALA,TI SE XALASE SYNADELFE POY EGRAPSE GIA EMAS KATI POY EPREPE NA GRAPSI EDW KAI POSO XRONIA.KAI MHN JEXNATE IRTHAME GIA NA SAS VOITHISOYME,OPWS KANOYME KATHE KALOKAIRI,EXOYME DIKAIWMA STHN ERGASIA KAI EINAI TIMH MAS NA ERGAZOMASTE STO PYROSVESTIKO SWMA.KAI OSO GIA TA IDIWTES POY EKPEDEYONTAI STIS SXOLES PIASE MERIKA PAIDIA KAI RWTATA MEXRI SHMERA TI EXOYN MATHEI,KAI ELA NA SE PW META EGW TI EXW MATHEI SE 1 MHNA.SYNADELFOI EINAI KRIMA KATHE PRWI KAI ESEIS KAI EMEIS NA EXOYME MOYTRA OI KAIROI AYTOI EINAI POLY DYSKOLOI GIA OLOYS TOYS ELLHNES KAI SYNEPWS KAI GIA EMAS MHN FTASOYME STO SHMEIO NA PHGAINOYME STHN DOYLEIA ME PSIXOLOGIA MHDEN AYTES TIS WRES O POLITHS THELEI NA NOIWSEI ASFALEIA KAI OXI ENA PYROSVESTIKO SWMA KOMMENO OXI STA 2 ALLA STA 3.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σουτζουκάκια

Τι χρειαζόμαστε:

700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1 κρεμύδι μικρό τριμμένο
2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1/2 κ.γ. κίμινο τριμμένο
αλάτι και πιπέρι
λίγο λάδι
ελάχιστη φρυγανιά τριμμένη
1/2 πιπεριά πράσινη χοντροκομμένη
3-4 σταγόνες ταμπάσκο (προαιρετικά)
1 κουταλιά κέτσαπ
ντομάτα φρεσκοκομμένη ή 2 κουταλιές πελτέ αραιωμένο με 1/2 ποτήρι νερό
λίγο ταμπάσκο

Πως το κάνουμε:

Ζυμώνουμε καλά τον κιμά με το κρεμύδι,σκόρδο,το κίμινο,το αλάτι-πιπέρι και το λάδι προσθέτουμε στο τέλος λίγη φρυγανιά. Ζυμώνουμε για 10 λεπτά περίπου. Αφήνουμε στο ψυγείο για 1/2 ωρίτσα.
Πλάθουμε σουτζουκάκια μεγέθους περίπου 2 δακτύλων και τα τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές (τα σουτζουκάκια μαζεύουν στο τηγάνισμα). Τα βγάζουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
Ρίχνουμε 3 κουταλιές καθαρό λάδι σε βαθύ τηγάνι και τσιγαρίζουμε ελαφρά την πιπεριά. Ρίχνουμε τη ντομάτα και αφήνουμε να βράσει δυνατά σκεπασμένο για 1/4 της ώρας,ρίχνουμε στη σάλτσα λίγο κίμινο,σκόρδο τριμμένο, αλάτι πιπέρι, λίγο ταμπάσκο και την κέτσαπ. Ελέγχουμε το φαί μη σωθεί το νερό του.
Στο τέλος ρίχνουμε και τα τηγανιτά σουτζουκάκια στη σάλτσα να πάρουν 2-3 βράσεις.

Καλή σας όρεξη.
Λίγα μυστικά ακόμα

Στον κιμά μπορούμε να ανακατέψουμε και λίγο χοιρινό. Προσέχουμε η σάλτσα του φαγητού να δέσει ελαφρά (να έχει νεράκι) γιατί τα σουτζουκάκια πίνουν λίγη από αυτή. Σερβίρουμε το φαί με ρύζι πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές.



Για να γίνει η συνταγή ασφαλείς για αυτούς που ακολουθούν τη διατροφή χωρίς γλουτένη κάντε τα εξής:

Ελέγξτε τα μπαχαρικά
Χρησιμοποιήστε φρυγανιά χωρίς γλουτένη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχω την εντύπωση ότι τα σμυρνέικα δεν θέλουν κρεμμύδι, μόνο σκόρδο. Και κύμινο, φυσικά. Επίσης, αν μου επιτρέπετε, να πω ότι μάλλον τα παραδοσιακά σουτζουκάκια δεν χρειάζονται κέτσαπ και ταμπάσκο. Εμείς δεν βάζουμε ούτε πιπεριά, αλλά προσθέτουμε κόκκινο κρασί. Όλα, βέβαια, είναι θέμα γούστου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ με τη φίλη Ντίνα,η γιαγιά όταν έφτιαχνε τη σάλτσα από φρέσκια ντομάτα,πρόσθεται και λίγη ζάχαρη.
Οσο για το κρεμύδι είναι δικιά μου πινελιά μου άρεσε περισσότερο έτσι!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τι γινεται πολυ μαγειρεμα επεσε παραπανω! δε το παρακολουθησα φετος τι παίχτηκε? οτι το 2006 & 2008?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επειδή έχω γιαγιά Σμυρνιά τα σουτζουκάκια δε νοείται να έχουν τίποτε περισσότερο από κιμά, ψωμί μουλιασμένο σε κόκκινο κρασί, σκόρδο,αλάτι και κύμινο. Κάποιες συνταγές δε γίνεται να τις αλλάζουμε!!!Κρεμμυδάκια και όλα τα υπόλοιπα στα κεφτεδάκια και όχι στα σουτζουκάκια!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπορεί να είναι πεντανόστιμα αναμφίβολα, απλά δεν είναι τα αυθεντικά σμυρνέικα σουτζουκάκια...Είναι κάτι άλλο πολύ νόστιμο ίσως αλλά όχι σουτζουκάκια σμυρνέικα!Αν θέλουμε να διασώσουμε κάποιες αυθεντικές συνταγές χωρίς τις παραλλαγές που έχουν υποστεί στη πορεία του χρόνου...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μαγείρισσά μου, ωραία θα είναι τα σουντζουκάκια σου, όπως και πολλές άλλες συνταγές που έχεις δώσει,αλλά όχι, αυτά δεν είναι Σμυρναίικα σουντζουκάκια.Τα σμυρναίικα θέλουν μοσχαρίσιο κιμά, λίγο χοιρινό κιμά, αλάτι,πιπέρι, κύμινο και σκόρδο.΄Ουτε ψωμί, ούτε φρυγανιά θέλουν. Η δε σάλτσα γίνεται μόνο με φρέσκια ντομάτα και λίγο πελτέ. Απλά και νόστιμα. Και επίτρεψέ μου να τα ξέρω από πρώτο χέρι, μιας και οι δυο μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πάρα πολύ καλή η συνταγή σου...
Και μιας και άνοιξα αυτόν τον σχολιασμό θέλω να σας πω ότι αρκετές φορές έχω δοκιμάσει και έχω φτιάξει σουτζουκάκια χρησιμοποιώντας όμως ένα μείγμα κιμά που βρίσκω έτοιμο σε κάποιο μαγαζί των Αθηνών το οποίο όμως μείγμα το κάνουν με μια συνταγή που προέρχεται από την Ρουμανία και ψήνουν κάτι μπιφτέκια που τα ονομάζουν Μίτσι μιλάμε μια πάρα πολύ φανταστική γεύση που σηκώνει και αρκετό κρασί...
Άν στην περιοχή που μένει κάποιος υπάρχει δυνατότητα να βρει αυτό το μείγμα κιμά ( εγώ μάλιστα από εκεί που το αγοράζω της περισσότερες ημέρες είναι κομμένο την ίδια ημέρα) ας δοκιμάσει και δεν θα χάσει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κορίτσια χαίρομαι που σας αρέσαν!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπορει να εισαι καλη μαγειρισσα αλλα τον ψευδο προεδρο δεν τον φτανεις στο μαγειρεμα εχει περασει και τον Μποτρινι ο ψευδος μαζι με τον σεφ οθωνα και τον αρχισεφ παπου-στη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απάνω του ασπρούλη, κόυφωσε τη γάτα της παπαδιάς...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όποια κοπέλα από τις παραπάνω γνωρίζει καμία συνταγή με λαδερά, παρακαλώ να τη δημοσιεύσει.
Αν ήταν δυνατόν να είναι χωρίς πολλές θερμίδες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν βάζαμε και τίποτα σχέδια και οδηγίες για βελονάκι ή κέντημα, θα ήταν μούρλια.
Καλοκαιράκι έρχεται, οι καλοί μας θα λείπουν και θα πρέπει να είμαστε απασχολημένες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε μην πιάνετε στα στόματά σας τους βιοπαλαιστές γιατί αυτοί είναι φτωχοί αλλά τίμιοι.δεν γλείφουν βολευτές και παλεύουν αξιοπρεπώς για καλύτερη ζωή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε εχετε πολυ γελιο ολοι.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.οι συμβασιουχοι συναδελφοι επιλαχοντες αρπαζονται με τουςεπιτυχοντες.οι μονιμοι συναδελφοι με τους επιτυχοντες κ την εαπσ.γλειψιματα πεφτουν καργα.λαδακι αγνο καργα.ρε τι διαβαζουμε απο μορφωμενους κ απο αγραμματους.ρε εχετε πολυ γελιο.ανθρωποι που μεχρι χθες ηταν φιλοι, συναδελφοι κ στηριζαν ο ενας τον αλλο,σημερα......μπραβο στους κυβερνοντες που καταφεραν να δημιουργησουν ενα πσ,μια οικογενεια αξια των περιστασεων που ζουμε.κ ενα μεγαλο μπραβο σε ολους εσας που αλληλοκατειγορειστε.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ Κ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ Κ ΑΝΤΙΛΙΨΗ.ΑΞΙΟΙ.να πω ομως κ συχαρητηρια στη ντινα κ στις φιλες της,τις οποιες δε γνωριζω, αλλα με τις συνταγες τους εμενα με εφτιαξαν.κοριτσια να μου πειτε που θα ξαναγραψετε συνταγες να τις αντιγραψω.μη κανω παλι τις ιδιες.ειστε οι μονες που αξιζει να διαβασει κανεις εδω.για σωστες συνταγες λοιπον......BLOKO.GR
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητή φιλενάδα - μου επιτρέπεις να σε θεωρώ φιλενάδα - χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσαν οι συνταγές μας.
Με αφορμή λοιπόν το γράμμα σου, ζητώ από τον αγαπητό και έγκριτο δημοσιογράφο κύριο Καραιβάζ να καθιερώσει ειδική στήλη για συνταγές.
Έτσι δεν θα ψάχνουμε από δω κι από κει συνταγές για φαγητά και γλυκά.
Ελπίζω να εισακουστούμε.
Επίσης θα μπορούσαν και οι αγαπητές συναδέλφισσες που έχουν ιστοσελίδες και μπλογκ συμβασιούχων να φιλοξενούν τις συνταγές μας.
Είναι κρίμα να πηγαίνουν τέτοιες ευκαιρίες χαμένες.
Με απεριόριστη συναδελφική αγάπη, μια φίλη σας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κορμός σοκολάτας (μωσαϊκό)

Τι χρειαζόμαστε:
750gr μπισκοτα πτι μπερ
1μισο φλυτζ τσαγιου αχνη
2 κουτ σ. κακαο
125 γρ μαργαρίνη
1 φλυτζ καφε λικερ
2 φλυτζ τσ. γαλα
2 κροκους αβγων

Πως το κάνουμε:
Λιωνουμε τη μαργαρίνη και προσθετουμε τη ζαχαρη.
Ριχνουμε το γαλα, το λικερ, τα αβγα και το κακαο μεχρι να γινει μιγμα.
Σπαμε τα μπισκοτα ακανονιστα και τα ριχνουμε μεσα.
Ανακατευουμε καλα και πανω σε μια λαδοκολα το πλαθουμε σαν κορμο.
Το βαζουμε στο ψυγειο να δεσει και ειναι ετοιμο.

Λίγα μυστικά ακόμα
Αν δεν εχετε λικερ μπορειτε να χρησιμοποιησετε αλλο ποτο.εγω εχω δοκιμασει και τσικουδια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ? ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΩΡΑΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΑΝ ΠΛΑΣΤΑ Η΄ΕΙΝΑΙ Ι Η΄ΠΟΙΝΙΚΑ, ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ,ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΤΕ Η΄ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΑΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΙΚΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ Π.Σ, ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο συνδικαλιστης εποχικος με το ενα χερακι πιο κοντο απο το αλλο τι κανει?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο συνδικαλιστής φοβάται ότι θα μείνουν έξω τα τσιράκια του και θα χάσει τον έλεγχο απο τα πρόβατα που είχε τόσα χρόνια και τους τα έπερνε χωρίς αποτέλεσμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάννα, θα αργήσω σήμερα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μήνυμα προς το Βαγγέλη

Τίθα γίνει με εκείνα τα 100 ευρώ ρε Βαγγέλη;
Είχες πει σε μια βδομάδα και έχει περάσει ένα τρίμηνο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πωλείται σε πολύ όμορφη αμφιθεατρική θέση στο Αμόνι Σοφικού Κορινθίας, οικόπεδο 1215 τμ, εντός σχεδίου, άρτιο και οικοδομήσιμο, εντός οικισμού συνεταιρισμού υπαλλήλων τραπέζης Ελλάδος, πολύ κοντά στη θάλασσα. Η περιοχή είναι πευκόφυτη, η θάλασσα πανέμορφη και οι σπάνιες φυσικές ομορφιές ατελείωτες. Στην περιοχή κτίζονται πολυτελή σπίτια και είναι ιδανικό μέρος για εξοχική αλλά και μόνιμη κατοικία. Απέχει 20 λεπτά από την Κόρινθο και την Εθνική οδό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
EΔΩ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΛΑΦΤΑ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ PSI ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ 28 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΩ ΡΑΨΕ ΤΣΕΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συναδελφοι ελπιζω να ειναι ραδιο αρβυλα αλλα ακουγετε πως σκοπευουν να μας πετσοκοψουν κιαλλο το μισθο και αυτα που θα κοψουν να τα δωσουν στα εποχικα για να δουλευουν και αυτα νυχτες και σ/κ αντι να βρουν απο αλλου.και ολα αυτα γιατι παει το συνδικατο τους και κλαιγετε συνεχεια.οι δικοι μας τι κανουν?γιατι δεν αντιδρουν σε αυτες τις φημες?τι σκατα ψηφιζουμε και τα θελουμε τα συνδικατα?για να βολευονται μερικοι?παντως ετσι και γινει αυτο προβλεπω να σφαζονται στους σταθμους.να δω τους διοικηταδες οταν θα εχει τελειωσει το φιλοτιμο του πυροσβεστη απο τις αδικιες που πανε να γινουν πως θα δουλεψουν με τους γιαλαντζι οδηγους και τους επικουρικους που δεν ξερουν τιποτα.θα ζητανε επιφυλακη και ολοι θα λενε επισημο χαρτι επιφυλακης υπαρχει?δεν υπαρχει δεν ερχομαι...(μονο τη βαρδια σκεφτομαι που θα ταλαιπωριεται...)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κοψε κατι ρε αδικημενο μου ταλαιπωρο πλασμα.ολο γκρινια εισαι ρε παιδακι μου.γλυφειτζουρακι παρε κ παψε να γκρινιαζεις.τι μας γραφεις αν πας η οχι???δικο σου προβλημα πυροσβεσταρα μου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
5:44 λαβε τους ορχεις υμων και αμα θες εσυ γλειφιτζουρι και οχι γλειφιτζουρακι ελα να σου δωσω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
γλειφιτζουρακια μου κ τα δυο σας.ολο καρα μελα ειστε.πολυ γλυκα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
wksw giwtadesssssssssssssss
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
poli giwta re paidia poli plasto re paidia.........................................................
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
gia tous idiotes den einai etsi opws ta lene mphkan atoma to 80% me visma
hmoun mprosta kai eimai epituxwn ston diagvnismo elkshs se monozygo 1 stous 10 ekane swstes einai ntroph gia paidia pou aksizan alla edw einai ellada oso gia ta oria se alla athlimata tragika ola perasan atoma xontra konta alla ti na peis ayth einai h ellada mas ntroph kai aisxos.....
oso gia tous epoxikoun einai dynaton na mpainoun atoma 50 xronvn xwris athlimata kai na xaironte ntroph ena swma me hlikiomenoun giotades kai vismata ayth einai h pyrosbestikh tis elladas
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
posa grosia sou dosane "KYRIE" karaibaz....... elpizw na htane polla giati oi oikogeneies poy minane exw den exoune na fane apo ayta pou grafeis.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
AYTOS EINAI O KYR. KARAIBAZ GIA DEITE TO POYLAKI POY THELEI NA LEGETE KAI DIMOSIOGRAFOS
http://zoornalistas.blogspot.com/2010/05/blog-post_6856.html
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
NSK erxetw giwrades ..............