Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ιδρυτική διακήρυξη της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης



"Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η αλλαγή που επέφερε ο Ν.3938Ι2011 με το άρθρο 18 "Ρυθμίσεις Συνδικαλιστικών Οργανώσεων" και την καθιέρωση της απλής αναλογικής ως προς την ανάδειξη των οργάνων των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων καθώς και την ίδρυση Συνδικαλιστικών Συνδυασμών αποτέλεσε το έναυσμα για την δημιουργία της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Σ.Ε.Α.Θ.).
Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤ/ΚΗ
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜ/ΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝ/ΚΗΣ (Σ.Ε.Α.Θ.) ιδρύεται με μοναδικό της σκοπό την διασφάλιση του συνόλου των δικαιωμάτων των Αστυνομικών και την προώθηση των δίκαιων και χρονιζουσών αιτημάτων μας επ' ωφελεία πάντα των Αστυνομικών, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ελληνικής κοινωνίας.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤιΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ(Σ.Ε.Α.Θ.) καλεί όλες τις Συναδέλφισσες και όλους τους Συναδέλφους που υπηρετούν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης σε δημόσιο διάλογο προκειμένου να δημιουργηθεί εκείνο το διεκδικητικό πλαίσιο και εκείνη η δυναμική που θα δρομολογήσει λύσεις στα προβλήματα μας.
Συναδέλφlσσες, Συνάδελφοι, θα αναρωτιόσαστε ποιοι είμαστε.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ IΔEOΛOΓlKEΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΔΗΛΩΝΑΜΕ "ΠΑΡΩΝ" ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΑΜΕ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΑΔΙΚΟΥΣΑΝ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ { ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ } ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΔΑΓΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ - ΖΙΩΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓιΩΤΗΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ - ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΤΖΟΥΜΠΕΛΙΔΗΣ ΓιΩΡΓΟΣ - ΦΕΤΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ


.

Δημοσίευση σχολίου

143 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΑΔΙΚΟΥΣΑΝ." γι' αυτό ήσασταν όλοι μέρα παρέα με τον αγαπημένο σας Διευθυντή?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σας μάθαμε κι εσάς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ,ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΙΚΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΓΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ, ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.
ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΜΟΛΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΟΣΩΝ ΦΘΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΘΡΘΩΣΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΦΩΝΗ, ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (ΤΖΟΥΛΙΑ-ΜΑΡΙΑ-ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ) Ή ΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗΣ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ! ! !

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ.

ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΡΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ...ΔΑΓΚΛΗΣ-ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ-ΖΙΩΚΟΣ-ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΦΕΤΚΟΣ Η ΠΡΩΤΗ 5ΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΨΙΜΑΤΟΣ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλη επιτυχια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΟΙ...ΗΤΑΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ...
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ...

Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...

ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ , ΕΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΣΠΑ , ΚΛΠ ,ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ,ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΚΛΙΣΜΟ ΣΑΣ...

ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ...

ΑΥΤΑ !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.
ΜΕΣΤΗ,
ΣΟΒΑΡΗ,
ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ.
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΧΙ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το πόσο ανύπαρκτοι είστε φαίνεται απο το όνομα που δώσατε στην συνδικαλιστική σας κίνηση, που ευθέως παραπέμπει στην ονομασία του σωματείου μας.Όσο για σένα 10:27 μόνο κακό κάνεις στην παράταξή σας με αυτά που επικαλείσαι για τους ανύπαρκτους επί τέσσερα χρόνια δαγκλοπαπαδάκηδες,μη σου πω πως προκαλείς πολύ γέλιο. Όσο για τους λοιπούς εξαφανισμένους που αναφέρεις ως δήθεν πουλέν της παράταξής σου τι να σου πω,αλήθεια τον Καλογερόπουλο γιατί δεν τον κάνεις λίγη διαφήμιση και τον ρίχνεις έτσι σχέδιο; Όσο για το ακομμάτιστοι, εδώ γελάνε, σιγά σιγά όμως έχουμε μπροστά μας καιρό θα παίσει πολύ γέλιο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4.43 γραφεις:θα παισει πολυ γελιο.ΔΙΟΡΘΩΝΩ:θα πεσει πολυ γελιο αν εισαι συνδικαλιστης αγραμματε!!!ουτε το θα πεσει δεν ξερεις πως γραφετε και εχεις και αποψη παναθεμα σε!!να εισαι καλα με εκανες και γελασα απο τωρα!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΔΑΓΚΩΤΟ Σ.Ε.Α.Θ!!!ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΔΑΓΚΛΗ-ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΥΠΙΣΣΑΣ 04.43.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ:Η μονη ανεξαρτητη συνδικαλιστιη παραταξη και η μονη δυναμη αναγεννησης ειναι η Σ.Ε.Α.Θ(ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΔΑΓΚΛΗ,ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΣΕΜΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο ρε. Είστε συνέχεια κοντά μας !!!
Γι' αυτό δεν ανοίγετε ποτέ τα γραφεία;
Δεν προλαβαίνατε τα τελευταία 2 χρόνια που είστε Πρόεδρος και Γραμματέας;
ΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΤΤΤΤΤ Λαμόγια βολεμένα !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3.33 ειναι μακριά από τα κόμματα;
για ρωτησέ τους και έλα να μας τα ξαναπεις!!!
Αυτοί είναι χειρότεροι από την ΑΣΠΑ !!
Οι μόνοι που έβγαλαν ανοιχτή πρόσκληση για υποψηφιότητες χωρίς χρώματα και κόμματα ήταν η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Αν τολμούν σας βγάλουν και αυτοί τέτοια ανακοίνωση, να δεις πως θα τους τραβήξουν το αυτάκι !!
Ψηφίστε τους αν σας αρέσουν, αλλά μην γράφετε παπαριές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
φοβερο!!!τρομερο!!!!θα βαλω την αφισα πανω απο το κρεβατι μου!!!!επιτελους....τωρα θα τους τα βροντηξουμε!!!yeeeeaaaaaaa!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΛΕΕΙ Ο 10.27
ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ.
ΛΕΩ ΕΓΩ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΑΞΕΙΣ !!!! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ είμαι κατά της λασπολογίας και σας εύχομαι καλή επιτυχία και σε σας και στην ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και στην ΑΣΠΑ. Οι συνάδελφοι θα επιλέξουν τους καλύτερους και θα ψηφίσουν. Όμως τον ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ τι τον θέλατε βρε παιδιά; ΄΅Ελεος !! Που πάτε έτσι;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
6.54 μηπως μπερδεύτηκες. Αυτοί Διοικούσαν το σωψματείο τα 4 τελευταία χρόνια. Άρα είναι σάπιοι!!!
Η μήπως είσαι και συ λουλούδα και λαμόγιο;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
20 χρονια βαρεθηκαμε τα οικοπεδα ,τα κινητα,τις δημοσιες σχεσεις,ναι στους νεους ανθρωπους.....λιγη σοβαροτητα και κουραγιο,αξιοπρεπεια στις δυσκολες εποχες που περναμε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
TRIXES
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
TRIXES KATSARES
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
8.06 τι υπονοεις;οτι απο οποιον συναδελφο αφαιρειται το οπλο του ειναι ψυχασθενης;γιατι δεν μας γραφεις το ονοματακι σου να κρινουν και οι συναδελφοι αν εσυ εχεις σωας τας φρενας;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
παικταρα ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ ,ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΜΕ ΧΙΛΙΑ!! ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΘΥΡΩΡΟΥΣ,ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ,ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ,ΑΛΗΘΕΙΑ 8,06 ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ;ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
8.06 εισαι τετοιος χατζιαβατης που αυτο που σου αξιζει ειναι καλπαζια και φτυσιμο!ευτυχως που υπαρχουν τα νεα παιδια(δαγκλης-παπαδακης) γιατι θα ειχαμε διαγραφει απο καιρο απο τον συνδικαλισμο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΓΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΡΑΤΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΑΣΠΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.ΠΡΩΤΟΝ:ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ;ΔΕΥΤΕΡΟΝ:ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΔΕΣΤΕ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ;ΤΡΙΤΟΝ:ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ;ΤΕΤΑΡΤΟΝ:ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ;ΠΕΜΠΤΟΝ:ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ Η΄ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
10:27 τέσσερα χρόνια διοίκηση είναι οι συνιδρυτές και φίλοι σου άσε λοιπόν τα σάλια. 6:10 μάλλον πλάκα μας κάνεις όταν λες πως δεν έχουν πολιτικά βαρίδια ή βαρίδια γενικώς. Για ξαναδιάβασε καλά τα ονόματα που προσυπογράφουν το ιδρυτικό κείμενο. Οι ανοησίες έχουν και όρια. Εσύ φυσικά και θα ψηφίσεις δαγκωτό την παράταξη στην οποία είσαι συνιδρυτής και υποψήφιος. Εσύ 6:34 είσαι σε πλήρη σύγχυση , ο Δαγκλής είναι τρία χρόνια περίπου πρόεδρος ο Παπαδάκης είναι τέσσερα χρόνια γραμματέας στο σωματείο, το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η απαλλαγή τους από την υπηρεσία, παρέα με τα ασπασόκια διοίκησαν το σωματείο τέσσερα χρόνια και το εξαφάνισαν , και μας λες τώρα τα τρελά σου. Καλή η προσπάθειά σου να στηρίξεις τα αστήρικτα αλλά δεν περνάει πλέον ,οι συνάδελφοι δεν είναι χαζοί, σας πήρανε χαμπάρι. Η λύση στο συνδικαλιστικό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης είναι μόνο η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9.50
OTAN ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΟ ΠΡΩΤΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ !!!
ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΓΚΛΗ-ΠΑΠΑΔΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΙ !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9.10
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΣΠΑΣΟΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΛΟΠΑΠΑΔΑΚΗΔΕΣ.!!!
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ !!
ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ !!!!
ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ !!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9.21 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ !!!
ΑΝ ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ BLOKO
ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9.50 ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ "ΕΛΑΦΡΥΣ" ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΑΓΚΛΗΣ-ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΑΘ !!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9.22 ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΒLOKO !!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΛΛΕΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ TO BLOKO !!!
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
8:06, οταν εισουν μικρος σου αρεζαν τα παραμυθια? π,χ, σου αρεζε ο... πινοκιο? αν ναι ετοιμασου εσυ και οι φιλοι σου να απολαυσετε σε λιγες μερες στο μεγαρο ακομα ενα παραμυθι την... πρασινοσκουφιτσα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ BLOKO, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΝΤΑΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ BLOKO.
ΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
1) Ο ΔΑΓΚΛΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ. 2310-525510 ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΛΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ;
2) Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΕΜΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ;
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ;
3) Ο ΦΕΤΚΟΣ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ;
4) Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Η ΟΧΙ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΟΠΛΟ;
5) ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ ΩΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΑΣΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ; ΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ; ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΑΣΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ; ΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ;
6) ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΒΡΙΣΗ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ;
7) ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ;
8) ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΒΗΜΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΜΗΝΟ;
9) ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ;
10) ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ;
11) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ;
12) ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΑ; ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΕΑΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ; ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ;
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΊΔΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ BLOKO ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ, Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ. ΓΙ'ΆΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ "ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ" Η "ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ" ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.

ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΣΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΛΥ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΖΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΙ 'Η ΟΧΙ?/ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΑΓΚΛΟΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξεκολληστε συναδελφοι!!!

Σαν κομματοσκυλα κανετε...

Ολοι τους ειναι ανυπαρκτοι !!!

Πως γινεται καθε φορα οι προεδροι κ κολλητοι
των προεδρων να βολευονται...;;;

απο σκοποι στα γραφειακια τους κ εννοιωτε
οδηγοι υψηλοβαθμων ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ Η ΑΣΠΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΑΘ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ. ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ θεωρώ ότι γνήσιοι συνδικαλιστές είναι οι ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ - ΔΡΟΣΟΣ από την παλιά φουρνιά και από την νέα ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ - ΚΑΛΕΥΡΑΣ. Με την προσθήκη και άλλων νεαρών συναδέλφων, με διάθεση για προσφορά η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ έχει την προτίμησή μου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΧΕΙ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ 9 ΜΗΝΟ, ΧΑΧΑΧΑ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ; Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΤΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ 32 ΕΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ,ΕΝΩ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 35 ΕΤΗ. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΥΣΤ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ,ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ.ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΟΜΩΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΝΑΝ ΛΑΘΗ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΑΘ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΝΣΤΟΛΟΥ.ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ `ΑΣΠΑ` ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ\ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ,ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ,ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ,ΤΗΝ ΥΠΟΘΑΛΛΑΣΙΑ ,ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ,ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ 10.03 ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ΧΡΗΣΗ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΓΕΣΕ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ Ο ΔΡΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΑΣ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΤΗΝ ΣΕΑΘ Ή ΣΕΒΑΧ...!!! ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΣΕΒΑΧ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΣΕΑΘ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ BLOKO. EΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΠΑ ΚΑΙ ΣΕΑΘ, ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ !!!!!
ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΑΓΚΛΗ.
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ;;;;
ΜΠΗΚΕ Η ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ;;;;
ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ;;;;
ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΩΘΗΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΑΓΚΛΗ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕ 32, 35 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΕΛΦΩΝ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Σ.Ε.Α.Θ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΑΤΕ!ΚΑΤΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΒΗΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ(ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΑ 40 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ)ΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΟΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΕΑΘ.ΟΙ ΟΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΒΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.ΔΕΙΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ!ΑΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ:Η μονη ανεξαρτητη συνδικαλιστιη παραταξη και η μονη δυναμη αναγεννησης ειναι η Σ.Ε.Α.Θ(ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΔΑΓΚΛΗ,ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4.54 OXI MONO 7 ΑΛΛΑ 10 ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ !!!
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΩΣ !!!
4.39 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΑΘ ΜΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ; !!!
4.48 ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΦΥΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ!! ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΓΚΛΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕΑΘ. ΕΧΕΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ !!!
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΤΕΛΜΑΤΩΣΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ BLOKO ΠΑΡΙΣΤΑΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ !!! ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ !!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΣΧΥΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ 1.46 ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΠΗΓΕ ΠΑΛΙ;ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΧ!Η΄ΔΑΓΚΛΗ Η΄ΔΙΑΓΡΑΦΗ!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ;ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΣ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ.
ΟΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ.
ΟΙ ΤΗΣ ΣΕΑΘ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ:ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ!!!ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Σ.Ε.Α.Θ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12.07 ΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ!ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΥΤΗ ΙΔΡΥΘΕΙ!ΣΥΝΕΛΘΕ!ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ(ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ)ΣΑΣ ΕΡΩΡΩ:ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η Ν.Δ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ;ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ;ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΘΙΣΑΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ;ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΗΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ Π.Δ ΤΟΥ 2001 ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ(Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ)ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ(ΚΙΝΗΤΑ,ΟΙΚΟΠΕΔΑ,ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ).ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Π.Δ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ.ΣΤΗ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ!ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσύ 4:54 το χαβά σου, αντιγραφή και επικόλληση.Οι δαγκλοπαπαδάκηδες τον ξέρουν το δρόμο, αγκαλίτσα με τους ασπασόκους πάλι μετά τις εκλογές και όλα καλά. Αυτό φυσικά είναι το όνειρό τους , μόνο που αυτή τη φορά θα τους χαλάσουν τα σχέδια οι συνάδελφοι γιατί τους έχουν πάρει χαμπάρι.Και τα δυο τα συνεταιράκια (ασπα και σεαθ)είναι χαμένα αυτή τη φορά απο χέρι. Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι λύση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΕΑΘ.ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε 5:31 μήπως είσαι πολύ σκληρός με τα παιδιά της ΣΕΑΘ. Τι κάνανε δηλαδή,μέσα σε τέσσερα χρόνια με τους ασπασόκους κατέστρεψαν το σωματείο. Αυτοί πάλι καλοί είναι,εγώ ξέρω έναν που σε δύο χρόνια κατέστρεψε μια ολόκληρη χώρα. Γι' αυτό λοιπόν σου ξαναλέω, μήπως είσαι πολύ αυστηρός μαζί τους;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
5:59 το γεγονός ότι το κόμμα που σας πατρονάρει κατέστρεψε τη χώρα σου λέει κάτι μήπως ή είσαι περαστικός και απλά είδες φως και μπήκες;Αυτά τα δήθεν ανεξάρτητα αλλού εκεί που δεν ξέρουν η δεν καταλαβαίνουν.Η απάντηση στη σαπίλα που υπάρχει στο συνδικαλισμό της θεσ/νίκης είναι η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
5.59 ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ.
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ:
Α) Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ (2004) ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.
Β) ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3.000 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΟΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ-ΟΙΚΟΠΕΔΑ -ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ- ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ - ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Κ.Λ.Π. ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 3.000 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ.
Γ) ΤΟ ΠΔ 394/2001 ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ ΩΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2008 ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΝΤΑΡΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ, ΣΤΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ, ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΟΚΑΛΟ !! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΕΙΘΑΤΕ (ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ) ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ Α.Τ. ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ!!!
ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!
ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!!!
ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΑΣ.
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΤΩΜΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΑΓΝΟΗΣΗ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΥΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ !! ΑΙΣΧΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
συναδελφοι δωστε ενα τελος στο δικομματισμο.Σ.Ε.Α.Θ. και ΖΗΣΗΣ οι μονοι καθαροι συνδικαλιστες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συναδελφε(αν εισαι) που γραφεις για καστανιδη σε ενημερωνω αν δεν το καταλαβες ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! ΑΣΠΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ!!!!!! ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΑΘ!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ASE RE HLIA DEN BARETHKES, EMEIS PANTOS SA BARETHKAME.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
7:56 ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΠΑΙΓΜΕΝΗ ΚΑΣΣΕΤΑ, ΓΙΑ "ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ", "ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ", "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ" ΚΤΛ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ, ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9.33 ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ - ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΑΜΕΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ/ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΕΑΘ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ.
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΪ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
8.51 Το πιό ωραίο το είπες εσύ. ΣΕΑΘ και ΖΗΣΗΣ.
Για πες μας όμως κάτι. Άλλαξε ο τίτλος της ΣΕΑΘ και τώρα έγινε ΣΕΑΘ και ΖΗΣΗΣ; !!!!
Καταντήσατε γελοίοι. Άκου ΣΕΑΘ και ΖΗΣΗΣ !!!!
Εγώ προτείνω να το κάνετε ΣΕΑΘ - ΖΗΣΗΣ και Κώστας ο περιπτεράς έξω από το Μέγαρο !!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
8.58 Συμφωνώ μαζί σου. Αυτό όμως δεν είναι αιτία να μην υπάρχει συμπαράσταση στους συναδέλφους όταν αυτοί άδικα διώκονται.
Τότε για ποιό Σωματείο μιλάμε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9.19 ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!!!
ΕΣΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΕΑΘ ΚΑΙ ΖΗΣΗ !!!! ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ??? ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΣΠΑΣΟΚΟΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ???? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΣΠΑΣΟΚΟΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εσυ αστειουλη που σου αρεσουν τα ανεκδοτα.ακου το καλυτερο!δυναμη αναγεννησης με συνταξιουχους ηγετες!τελειωσε η εποχη σας.αρκετα φαγατε.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Σ.Ε.Α.Θ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΑΤΕ!ΚΑΤΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΒΗΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ(ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΑ 40 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ)ΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΟΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΓΩ ΠΕΙΣΤΗΚΑ. ΨΗΦΙΖΩ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ κάνει μεγάλη ζημιά στην ΣΕΑΘ.
Χειρότερη ζημιά κάνει και ο ανύπαρκτος ΖΗΣΗΣ.
Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ είναι και θα είναι για αρκετούς μήνες στην σχολή στην Ημαθία και αυτό είναι πρόβλημα.
Εγώ ψηφίζω ΔΑΓΚΛΗ - ΖΙΩΚΟ αλλά με ενοχλεί το όλο σκηνικό με αυτά τα ονόματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 4.50
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΕΑΘ .
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΒΗΤΟΝΙ.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΓΚΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΗΤΟΝΙ.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΗΤΟΝΙ.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΦΕΤΚΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΒΗΤΟΝΙ.
ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΗΣΗ (ΑΥΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΒΗΤΟΝΙ).
ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΞΥΠΝΑ" ΠΑΙΔΙΑ !!!
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΥΡΙΟΙ. ΑΣΠΑ (ΧΩΡΙΣ ΒΗΤΟΝΙΑ).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΚΚΑΤΙΣΤΟ ΖΗΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ 25 ΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
7.39 ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ; ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΑ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ!!!!
7.42 ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΑΘ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ!!!
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ θα έχει 10 % παλιούς και 90% νέους στο ψηφοδέλτιό της και θα συμμετέχω και εγώ.
Είμαι ανακριτικός 26 χρονών και με χαρά με έκαναν αποδεκτό. Θα εκπλαγείτε από το ψηφοδέλτιο όταν θα κλείσουν οι υποψηφιότητες. Μέχρι τότε υπομονή. Και αν και κάποιος άλλος επιθυμεί να είναι υποψήφιος, χωρίς χρώματα και κόμματα, να έρθει στην ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους όλων των παρατάξεων και καλώ όλους τους συναδέλφους να έρθουν και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις 24 και 25 Απριλίου 2012 επιλέγοντας αυτούς που εκείνοι θα αποφασίσουν ότι είναι οι ικανότεροι. Καλώ όλους τους υποψηφίους να μην βρίζουν και να διεξαχθεί ένας προεκλογικός αγώνας αξιοπρεπής ώστε να πείσουμε τους συναδέλφους σε καθολική συμμετοχή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ. ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΠΗΓΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΔΑΓΚΛΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Υ.ΜΕ.Τ.
Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΑ).
Ο ΖΙΩΚΟΣ ΤΗΣ Υ.Α.Τ.
Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Ο ΤΖΟΥΜΠΕΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Α.Τ. ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.
Ο ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΤΗΣ Δ.Α.Κ.Α.Θ.
Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ Α.Τ. ΚΑΙ Τ.Α.
Ο ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΤΗΣ Υ.ΜΕ.Τ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΗΣ Δ.Α.Ε.Θ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΣ ΕΝΟΨΗ PSI ΣΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΜΑΣ.
ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΕΩΣ 50% ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ.
ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ Σ.Ε.Α.Θ. ΝΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ 9:43.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9.43 OTAN ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΣ, ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΑ !!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
H Δ. ANΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΗΠΩΣ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
συναδελφοι ψηφιστε νεα παιδια και αφηστε τους παλιους που εκαναν τον κυκλο τους(δηλαδη με 25 χρονια αν θελουν την κανουν με ελαφρα πηδηματακια περνωντας βαρβατη συνταξη και εφαπαξ).εις υγειαν του κοροιδου λενε σε αυτες τις περιπτωσεις!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΕΑΘ ΓΙΑΤΙ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΜΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σ.Ε.Α.Θ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Σ.Ε.Α.Θ.!!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.
ΠΑΟΚ - ΣΕΑΘ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ! ! !
ΠΑΟΚΑΡΑ..... ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ, ΟΥΣΙΑ ΜΑΓΙΚΗ,ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΟΤΑΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!!!
Σ.Ε.Α.Θ. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!
ΔΑΓΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑ, ΘΕΟΦΙΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΟΚΑΡΑ.....
ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ.....
ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ!!!!!
ΣΕΑΘ = ΠΑΟΚ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
10.41 ΚΑΙ 10.44
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12.41 ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ;;;;;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
10:43, 10:44 και 3:30 πατε καλα ρε??? χθες παλι τους συναδερφους μας τους τσακισανε και εσεις ασχολειστε ακομα με ομαδες??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9.20΄ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ;; (ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΑΔΕΡΦΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ) ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΤΡΕΧΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΟ ΑΤ ΛΕΥΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ. ΣΑΝ ΧΑΣΟΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕΣ ΑΛΛΟ. ΞΕΒΡΩΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3.50 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ....ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΑΘ !!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
6.17 ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ...... ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ !!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4.21 ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ;
ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ !!!!
ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ, ΣΤΑ ΤΕΜΑ ΣΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4.21 Καλό είναι και να σιωπάς καμιά φορά και ειδικά όταν όντως υπάρχει πρόβλημα, γιατί αυτό δείχνει ο εκνευρισμός σου. Έχασες την ψυχραιμία σου φίλε!!!!
Πρόσεξέ το αυτό. Δεεεν είναιιι καλόοοο.!!!!!
Γρήγορα στον ευτραφή σου, για να κλαψεις στον ώμο του !!!
Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά. Μόλις αρχίσαμε!!!!!
Και για να μην ασχοληθώ άλλο με σένα, προτρέπω τους συναδέλφους να ψηφίσουν ΠΑΔΙΩΤΗ και ΤΣΕΚΟΥΡΑ είναι οι μόνοι γνήσιοι συνδικαλιστές. Και βέβαια και ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ εάν βάλει υποψηφιότητα.
ΑΣΠΑ συνάδελφοι. Οι άλλοι ουστ από δω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΜΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ;
ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ;
ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ;
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΚΙΕΣ !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΑΣΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ.
ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ.
ΑΝΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΑ.
ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ.
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ - Α.Τ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΣΕΚΟΥΡΑ, ΖΗΣΗ, ΠΑΣΧΑΛΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ... ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΣΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πονηρουλα συνταξιουχα...πωπωπωπωπωπωπωπωπ αμαζονα μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΔΩ ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ,ΑΝΤΕ ΤΡΕΞΤΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ...ΑΣΠΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΤΕ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ....ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΄ΤΙΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ...ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΛΟΥΛΟΥΔΕΑΣ !!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ.ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ:ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ!!!ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Σ.Ε.Α.Θ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ,ΚΑΛΕΥΡΑΣ,ΖΗΣΗΣ,ΔΑΓΚΛΗΣ,ΖΙΩΚΟΣ,ΣΙΣΚΟΣ,ΒΑΡΑΝΙΚΑΣ,ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ!Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ.ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΥΡΙΖΕΤΕ!ΕΝΑΣ Α.Υ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9.24 συμφωνω μαζι σου για ΠΑΠΑΔΑΚΗ,ΔΑΓΚΛΗ,ΚΑΛΕΥΡΑ που εχουν ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΛΕΩ,ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9:24 συμφωνω. το καλυτερο σχολιο που εχει γραφτει σ'αυτην την αναρτηση. ολοι οι παραπανω ειναι νεα παιδια, μακαρι να εκλεγουν και οι 9 και να σχηματισουν ενα ενωτικο δ.σ. στο σωματειο. και επισης εχω να τους δωσω μια συμβουλη. βρειτε τα μεταξυ σας γιατι αυτα που σας ενωνουν ειναι περισσοτερα απο αυτα που σας χωριζουν. σας βαζουν οι παλιοι να μαλωνετε μεταξυ σας, καταλαβετε το!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΕΑΘ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΜΦΩΝΩ 2.38 ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι αλήθεια ότι έκοψαν το τηλέφωνο του σωματείου λόγω χρέους; !!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΑΓΚΛΗΣ - ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ - ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ - ΔΑΖΕΛΙΔΗΣ.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
8.49 Ποιός ΔΑΖΕΛΙΔΗΣ ρε φίλε; Αυτός είναι στον Βουλευτή ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ του ΠΑΣΟΚ. Που να βρει χρόνο να ασχοληθεί!! Ξυπνήστε ρεεεεεεεεε.
Με την ευκαιρία 8.49 μιας και είναι φιλαράκια σου ο ΔΑΓΚΛΗΣ και ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ δεν τους ρωτάς να σου πούνε και με την σειρά σου να μας ενημερώσεις εάν πράγματι έκοψαν το τηλέφωνο των γραφείων λόγω χρέους; !!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μονο ο Ζησησ αξιζει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ.ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ!ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ,ΑΓΑΠΗ,ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΕΡΜ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΕΛΙΚΑ έκοψαν το τηλέφωνο του σωματείου λόγω χρέους;
ΤΕΛΙΚΑ πληρώθηκαν τα κοινόχρηστα των γραφείων; Έγινε σούσουρο στις γύρω οικοδομές για αστυνομικούς που δημιουργούν πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της οικοδομής.
ΤΕΛΙΚΑ λειτουργεί η Τράπεζα Αίματος;
ΤΕΛΙΚΑ το σωματείο έχει εφημερίδα; Γιατί δεν βγαίνει έναν χρόνο τώρα;
ΤΕΛΙΚΑ ο Γραμματέας του σωματείου ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ είναι στα ΤΕΜΑ Ημαθίας; Μήπως για τον λόγο αυτό είναι συνέχεια κλειστά τα γραφεία;
ΤΕΛΙΚΑ για όλους αυτούς τους λόγους και άλλους που θα πούμε στην συνέχεια διαγράφηκαν από αγανάκτηση περισσότεροι από 800 συνάδελφοι;
ΤΕΛΙΚΑ ο Πρόεδρος ΔΑΓΚΛΗΣ θα απαντήσει ως οφείλει δημόσια για αυτά τα θέματα;
Μέχρι τις εκλογές και σε κάθε ευκαιρία θα σας ρωτώ συνέχεια για τα ανωτέρω και άλλα θέματα και θέλετε δεν θέλετε θα δώσετε απαντήσεις στους συναδέλφους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι αλήθεια ότι έκοψαν το τηλέφωνο του σωματείου; !!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εγω πηρα και το σηκωσαν.
ολο λασπη μερικοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΝΤΑΜ. ΑΑΑΑ... ΠΑΡΑΝΟΕΙΤΕ ΣΙΓΑ, ΣΙΓΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.
ΑΣΠΑ ΚΑΙ ΣΕΑΘ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ.
ΟΛΟΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9.19 ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΝ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΜΕΝΟ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΥΝΕΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑ (ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΣΕΑΘ (ΚΡΥΦΟΔΕΞΙΟΙ). ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ. ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ Α.Τ. ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ.
ΣΤΗΡΙΖΩ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΔΑΕΘ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΔΙΩΤΗ Δ., Η ΔΑΘ ΠΑΔΙΩΤΗ Β, ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΔΙΩΤΗ Β, ΤΟ ΑΜΕΘ ΒΑΡΑΝΙΚΑ. Η ΔΥΝΑΜΗ Α.........ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ (ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ). ΛΙΓΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΙΣΩΣ;;; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΦΙΛΕ 6.09 ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σ.Ε.Α.Θ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΛΑΣΤΕΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΑΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΟΥ, ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ...