Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

294 προσαγωγές και 40 συλλήψεις στις παρελάσεις όλης της χώρας

Στη στρατιωτική παρέλαση τής Αθήνας έριξαν το βάρος για την αποφυγή επεισοδίων, αλλά -απ' ό,τι φαίνεται και από τα συγκεντρωτικά νούμερα- στην περιφέρεια αντιμετώπισαν τα πιο σοβαρά προβλήματα.

Σε 294 προσαγωγές και 40 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις όλης της χώρας, που είχαν αναλάβει το δύσκολο -κρίνοντας από το αποτέλεσμα- έργο της περιφρούρησης των παρελάσεων.
Στην Αθήνα 29 προσαγωγές, ενώ συνελήφθη ένα άτομο, επειδή στην κατοχή του είχε μία φωτοβολίδα.
Κομοτηνή: 9 προσαγωγές και 1 σύλληψη
Αλεξανδρούπολη: 5 προσαγωγές
Ξάνθη: 1 προσαγωγή
Φλώρινα: 20 προσαγωγές
Βέροια: 3 προσαγωγές και 29 συλλήψεις
Σέρρες: 15 προσαγωγές
Γιάννενα: 2 προσαγωγές
Πρέβεζα: 1 προσαγωγή
Βόλος: 8 προσαγωγές
Λάρισα: 3 συλλήψεις
Μυτιλήνη: 18 προσαγωγές και 2 συλλήψεις
Χίος: 5 προσαγωγές
Σάμος: 14 προσαγωγές
Τρίπολη: 10 προσαγωγές
Κόρινθος: 9 προσαγωγές
Σπάρτη: 5 προσαγωγές
Καλαμάτα: 3 προσαγωγές και 1 σύλληψη
Χανιά:  3 συλλήψεις
Ρέθυμνο: 1προσαγωγή
Ηράκλειο: 5 προσαγωγές

.



Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΑΡΕΙΖΗ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελπίζω οι έλληνες αστυνομικοί να είναι ικανοποιημένοι που για άλλη μία φορά έφεραν εις πέρας το έργο με το οποίο τους επιφόρτησε η χουντική κυβέρνηση. Μια χαρά βάλατε πάλι πλάτες στην επιβολή της κρατικής τρομοκρατίας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελπίζω οι έλληνες αστυνομικοί να είναι ικανοποιημένοι που για άλλη μία φορά έφεραν εις πέρας το έργο με το οποίο τους επιφόρτησε η χουντική κυβέρνηση. Μια χαρά βάλατε πάλι πλάτες στην επιβολή της κρατικής τρομοκρατίας.

Συμφωνω απολυτα. Η πλακα ειναι οτι τον Ιουνιο που ερχονται μετρα 16 δις δλδ 1500ε απο καθε πολιτη θα μπαινουν εδω μεσα και θα κλαιγονται παλι οτι η κακια κυβερνηση τους κοβει τον μισθο και μετα βαζουν την στολη και πανε και βαρανε τον κοσμο που διαμαρτυρεται για τα ιδια που διαμαρτυρονται και εκεινοι. Παραννοια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
5.05 ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΑΡΕΙΖΗΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑ;ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.-ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ.ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΤΟΣΟ Ο Υ.ΠΡΟ.ΠΟ. ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ(Η.Π.Α.-ΑΓΓΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ)ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ(ΟΜΠΑΜΑ-ΣΑΡΚΟΖΙ-ΚΑΜΕΡΟΝ)π.χ.ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ-ΟΓΚΩΔΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
παρελαση και μετρα ταξης δεν πανε μαζι ας τους αφηναν να βλεπαμε τι θα γινοταν η αστυνομια δεν ειναι σακος του box ετσι θα γινονται απο εδω και περα οι παρελασεις... να το βρασω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΘΕΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΕΚΛΕΒΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ ΝΤΡΟΠΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
7.11 παραννοια ειναι οτι θα ξαναεκλεγουν οι ιδιοι ενω ηδη δεν χωρανε δικαιολογιες μας ειπαν ψεματα, ειναι προδοτες κλπ.. μετα απο αυτη την λαικη εντολη (ξαναψηφισαμε τους ιδιους γιατι ειμαστε μαζοχες) φαντασου για ποσο ξυλο ειμαστε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
2.52 μια παρεα φασιστων τις αρπαξε στην δαβακη. μην διασπειρεις ψεματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9:45 Οι πολίτες ΔΕΝ ψήφισαν κυβέρνηση Παπαδήμου, ούτε κυβέρνηση ΓΑΠ για να μας φέρει την τρόϊκα και το ΔΝΤ - η οποία και γι'αυτό τον λόγο έπεσε.
Επίσης οι πολίτες δεν πρόκειται να δώσουν πάνω από 35% μάξιμουμ σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά αυτοί θα κυβερνήσουν έτσι κι αλλιώς μέσω των συγκυβερνήσεων που ετοιμάζουν.
Επομένως για ξύλο δεν είναι οι πολίτες, αλλά τα ένστολα αποβράσματα που προστατεύουν αυτό το καθεστώς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4:44 ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΦΥΓΕ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.. ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΕΣ ΕΣΥ? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ)..? ΑΦΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΖΗΤΟΥΣΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΑΣΙΣΜΟ...ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
5.32 ποια δημοκρατια εχουμε??? Μας δουλευεις???ζεις σε αλλη χωρα??? Ποτε ψηφισαμε για Μνημονια και εχουμε δημοκρατια???

Πως γινεται να ψηφισει ο κοσμος και να μην υπαρχει κυβερνηση λαικης εντολης? Πολυ απλα, με το μη αναλογικο εκλογικο συστημα. Τωρα, το πρωτο κομμα παιρνει εξτρα 50 εδρες μπονους. Αυτο σημαινει οτι παιρνει + 17% των εδρων αυτοματα.Αν λοιπον το πρωτο κομμα(οπως φαινεται η ΝΔ) παρει 20%, θα παρει 20% των εδρων, δλδ 60 και 50 το μπονους 110 εδρες. Αν το πασοκ παρει αλλες 40 εδρες, δλδ 13%, που ειναι ενα πιθανο αποτελεσμα ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Το 33% δλδ βγαζει κυβερνηση πλειοψηφιας, που εχει καταψηφιστει απο το 73% των ψηφοφορων. Εαν υποθεσουμε οτι το κκε παρει 15% και αλλο 15% ο συριζα και αλλο 15% η δημαρ, που αθροιζοντας τα βγαινει 45% των ψηφων, παιρνουν συνολικα 135 εδρες οι οποιες φυσικα δεν αρκουν για να κυβερνησουν (αν υποθεσουμε οτι ως αντιμνημονιακες παραταξεις θελουν να κυβερνησουν μαζι).

Αρα λοιπον το 33% βγαζει αυτοδυναμη κυβερνηση και το 45% οχι.Αυτο ειναι δημοκρατια? Θα τρελαθουμε?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4,44
ΠΩΣΩ ΔΙΚΥΟ ΕΧΙΣ ΑΔΕΛΦΑΙ.
ΑΥΤΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΖΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΤΗ ΧΟΡΑ,, ΕΙΝΕ Ω ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΥΣ.

ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΥΤΩΣ ΕΛΙΝΑΣ