Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θα έπαιρνε μετάθεση ο αστυνομικός των ΜΑΤ που αυτοκτόνησε


Καμία λογική εξήγηση δεν μπορεί να δοθεί για το απονενοημένο διάβημα στο οποίο προχώρησε ο 29χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ Θεσσαλονίκης, ο οποίος έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο μέσα στην υπηρεσία του.
Ο αυτόχειρας, (γιατί δεν μένει πλέον καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για αυτοκτονία) είχε πρόβλημα με τα πόδια του και είχε
κάνει αίτημα για μετάθεση, το οποίο και ικανοποιήθηκε. Μάλιστα είχε πάρει το φύλλο πορείας για το αστυνομικό τμήμα του Σοχού απ' όπου και καταγόταν, είχε παραδώσει στην υπηρεσία του, αποχαιρέτισε τους συναδέλφους του και ήταν έτοιμος - όπως όλοι πίστευαν- ν' αποχωρήσει.
Δυστυχώς όμως και προς μεγάλη κατάπληξη των συναδέλφων του, ακολούθησε η τραγική εξέλιξη. Ο αστυνομικός ήταν ανύπαντρος και με δεδομένο ότι δεν άφησε κάποιο σημείωμα, γίνεται έρευνα στα τελευταία τηλεφωνήματα που δέχτηκε ή έκανε, προκειμένου να εντοπιστεί κάποιος λόγος που να αιτιολογεί μια τέτοια απόφαση.


.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
γιατι ρε συναδελφε.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έμαθε ότι είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κουράγιο στην οικογένεια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Θεός να τον συγχωρήσει...και η πολιτεία(ας μου επιτραπεί να πω) να σκύψει να δει ότι τα προβλήματα υγείας των αστυνομικών μπορεί να τους οδηγήσουν ακόμη και στο "έσχατο", αν δεν τους παρέχεται επαρκής υγειονομική περίθαλψη...