Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα επιστολή για τις προσλήψεις: "Δεν τηρούν το νόμο και κάνουν τα στραβά μάτια στην Πυροσβεστική..."

Τρεις εισαγγελικές παρεμβάσεις το τελευταίο διάστημα για τον διαγωνισμό των 4.000 πυροσβεστών 5ετους υποχρέωσης για παράβαση Νόμων και Π.Δ και όμως κάνεις στο Υπουργείο και το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος δεν ιδρώνει.
Από την προηγούμενη
εβδομάδα έχει πάει στο Α.Π.Σ παρέμβασηΕισαγγελέα Eφετών Θεσσαλονίκης μετά από αναφορά ενδιαφερόμενων για μη τήρηση του νόμου και των διατάξεων της προκήρυξης των Π.Π.Υ που αφορούν την στρατιωτική ικανότητα. Επίσης αυτή την εβδομάδα έχει γίνει παρέμβαση και από τον Εισαγγελέα του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ μετά από αναφορά που του κατέθεσαν ενδιαφερόμενοι για το ίδιο θέμα.
Οι αναφορές των ενδιαφερομένων και οι παρεμβάσεις των εισαγγελέων εστιάζονται στην μη τήρηση των νόμων και της προκήρυξης.  Τόσο ο Ν.3938/2011 άρθρο 15 παρ. 5 ο οποίος παραπέμπει στο Π.Δ 19/2006 άρθρο 1 παρ. 4, όσο και η Υ.Α. αριθμός 12077/15.7.2011 ΦΕΚ 1618 άρθρο 3 παρ. 1δ αναφέρουν ξεκάθαρα ότι πρέπει «οι άνδρες να έχουν ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ως ικανοί κατηγορίας Ι1» Το ίδιο αναφέρει και η προκήρυξη ( 34671 οικ. Φ.300.2/28.7.2011) στο ΚΕΦ. Β παρ. 2 «να έχουνεκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ως ικανοί κατηγορίας Ι1»
Αναφέρετε επίσης στις αναφορές η Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 που υπέγραψαν ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι και λέει« Επίσης δηλώνω ότι έχω ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ τη στρατιωτική μου θητεία στο
στράτευμα ως ικανός κατηγορίας Ι1 (απολύθηκα την ........../......../........) ή έχω απαλλαγεί νόμιμα από αυτές»
Το Αρχηγείο παραβλέποντας όλα τα παραπάνω και με πολιτικές εντολές όπως αναφέρεται στις παραπάνω αναφορές, προχώρησε στην πρόσληψη υποψηφίων με αλλαγμένη την στρατιωτική ικανότητα παραβιάζοντας κάθε νόμο, π.δ. και την ίδια του την προκήρυξη.
Οι αναφερόμενοι καταγγέλλουν όλα τα παραπάνω στους εισαγγελείς λέγοντας ότι«επειδή διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει πρόθεση από το ΑΠΣ να τηρηθεί το γράμμα του Νόμου ως προς το θέμα της στρατιωτικής ικανότητας, επειδή βλέπουμε να υπάρχουν πολιτικές παρεμβάσεις στο θέμα αυτό, επειδή θεωρούμε ότι υπάρχει παράβαση του Ν.3938/2011, του Π.Δ 19/2006, της Υ.Α και της Προκήρυξης, επειδή το μόνο μας καταφύγιο για να τηρηθεί η νομιμότητα στην προκήρυξη είναι η
δικαιοσύνη» ζητούν από τους εισαγγελείς να παρέμβουν προς κάθε κατεύθυνση και να τηρηθεί ο νόμος.
Εισαγγελική παρέμβαση για το θέμα έχει γίνει και τον Σεπτέμβριο.

Οι Εισαγγελείς έπραξαν το καθήκον τους ζητώντας από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος να τηρηθεί ο νόμος, εδώ όμως και μια βδομάδα που έχουν πάει οι εισαγγελικές παρεμβάσειςτόσο το Αρχηγείο όσο και το Υπουργείο κάνουν τα στραβά μάτια και έχουν ουσιαστικά παγώσει το θέμα παραβλέποντας και ουσιαστικά περιφρονώντας την Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της.
Το θέμα έχει και συνέχεια.

Υ.Γ παρακαλούμε να κάνετε την δημοσιογραφικη ερευνα σας για να διαπιστωσετε του λογου του αληθες και να αναδείξετε το θέμα που εντεχνος προσπαθουν να κουκουλώσουν. Σας ευχαριστουμε.


.

Δημοσίευση σχολίου

99 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λοιπόν για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όποιος αντέχει την αλήθεια, ας διαβάσει, οι υπόλοιποι, ας πάνε παρακάτω. Οι υποψήφιοι που επανεξετάσανε τον βαθμό ικανότητάς τους, πράξανε μια καθ όλα νόμιμη ενέργεια. Αυτό όμως έχει δευτερεύουσα σημασία και είναι δουλειά της δικαιοσύνης, όσο το ότι όλοι αυτοί οι συνάδερφοι, ήταν μαζί μας πάνω από δέκα χρόνια και ήταν μαζί μας στα δύσκολα. Το να είναι κάποιος Ι2 στον στρατό, μπορεί να έγινε από λάθος ή από κάποιο τραυματισμό ή ακόμη και από μία ασθένεια που ήταν παροδική. ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. Στην συνέχεια κρίθηκαν από ειδικές επιτροπές για την κατάσταση υγείας τους ώστε να προσληφθούν ως ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ. ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΙΚΑΝΟΙ. ΤΕΛΟΣ!!!! Τώρα όμως πρέπει να πούμε και την αλήθεια ολόκληρη. Αν με ρωτήσει κάποιος αν προτιμώ να έχω δίπλα μου κάποιον από ¨αυτούς" ή μια πατσαβούρα ψυχασθενή που ζει με ψυχοφάρμακα και δεν την έχει δει κατάλληλος γιατρός, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, θξέρετε ποια θα είναι η επιλογή μου. ΕΛΕΟΣ πια με αυτή την αηδία. Αφού κατάλαβε πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα με τα διπλώματα που εκδόθηκαν μέχρι και την τελευταία ημέρα όπως ΟΡΙΖΕ η νομοθεσία και αφού πριν απέτυχε να βγάλει η ίδια της δίπλωμα όπως ΝΟΜΙΜΑ κάνανε αρκετοί συνάδελφοί της, στοχοποίησε τους συναδέλφους που μπαίνανε στην φωτιά σε αντίθεση με την ίδια που την έβλεπε κυριολεκτικά με τα κυάλια.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΧΑΝ;;;;;;;;; Μήπως κάνατε τον κόπο να ψάξετε και αυτών τα στοιχεία ή η πυρονόμος που έχετε στο Αρχηγείο δεν έχει τα στοιχεία να σας τα δώσει. Αν πραγματικά το ψάξετε, θα πρέπει να σβήσετε μερικές φωτογραφίες συναδέλφων σας από το πανό που κουβαλούσατε στις πορείες και σπρωχνόσασταν κυρία Πυροφύλαξ για να βγείτε φωτογραφία. Έχετε αρκετές στο προφίλ σας.

ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!

Υ.Γ. Προς editorial του παραπάνω άρθρου: δεν απευθύνεστε σε χαχόλους. Εισαγγελική εντολή υπάρχει για έρευνα, όχι για αποπομπή. Αν πάω κι εγώ στον εισαγγελέα και καταγγείλω τον γείτονά μου ότι πουλάει ναρκωτικά στα σχολεία, ο εισαγγελέας θα διατάξει έρευνα. Δεν θα διατάξει την καταδίκη μου. ;) καλό σας πρωί, καλό σας μεσημέρι και καλό σας βράδυ ;)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΠΩΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ....ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εστω και τωρα να ακυρωθει ο διαγωνισμος. να μπει οριο ηληκιας γιατι αν δειτε τι γινετε στις υπηρεσιες θα κλαψει ο καθε πικραμενος.οι περισσοτεροι θα μπορουσαν να ηταν μπαμπαδες μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιτελους να κανουν κατι οι εισαγγελεις γιατι οι πολιτικοι αλωνιζουν με αυτο το διαγωνισμο.Τους περισσοτερους που βαλανε, ανετα θα μπορουσαν να ηταν μπαμπαδες μας.Το αστειο πρεπει να τελειωσει ΤΩΡΑ.Δωστε δουλεια σε νεους και οχι σε 56αρηδες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΙΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ!! ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.. ΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ,ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΑΞΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΨΙΛΟΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ Ι2.. ΑΛΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠ'ΕΞΩ!!!! ΕΤΣΙ???? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@1.25 Είσαι τουλάχιστον αστείος. Μετατοπίζεις εντέχνως αλλού το βάρος, στο αν κάποιος έχει παέι ή δεν έχει πάει στρατό. Δεν είναι όμως αυτό το ζητούμενο, καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση η εκλπήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων είναι αυτονόητη και προαπαιτούμενη. Πάμε λοιπόν παρακάτω, στο με ποιά ικανότητα πρέπει να έχει αποστρατευτεί κάποιος.
Τόσο ο νόμος όσο και η προκήρυξη λένε ότι ο υποψήφιος ΠΡΕΠΕΙ να έχει ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ΩΣ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ι1. Από τη στιγμή που όλοι αυτοί οι "κύριοι" πήραν απολυτήριο στρατού με κατηγορία Ι2, Ι3, Ι4 (τα Ι3 και τα Ι4 τα έκανες ήδη γαργάρα) εξορισμού είναι παράνομη η πρόσληψη τους. ΤΕΛΟΣ!
Το τι "επάρκεια" βρήκε αργότερα κάποια υγειονομική επιτροπή για να τους πάρει ως εποχικούς για 3 μήνες (για όσους είχαν περάσει και από αυτές), καμία σημασία δεν έχει για την προκήρυξη και το νόμο.
Να περιμένεις άμεσα μεγάλες εξελίξεις.

Υ.Γ. Το τι νομίζεις και θεωρείς εσύ, επίσης ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σημασία δεν έχει.
Υ.Γ.2 Κάτσε να αλλάξει η ηγεσία του Υπουργείου σε κανα δυό μήνες και θα σου πω που θα πάνε όλοι αυτοί...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εσυ ο πρωτος που σχολιασες καλα ποσο καραγκιοζης μπορει να εισαι;;; καλα ρε τοσο ανανδροι ειστε που την ανικανοτητα της ομοσπονδια σας την ριχνετε σε γυναικα η σε ενα αλλο οποιοδηποτε ατομο;;;;
μηπως φιλαρακι εισαι γιωτας;;; γιατι οποιος ειναι χεσμενος μιλαει ετσι.
Σας περιμενουμε στους σταθμους ρε να τα πουμε κ απο κοντα παλικαρακια της φακης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1.25 Είσαι επίσης πολύ ανόητος αν πιστεύεις ότι ο εισαγγελέας επεμβαίνει σε όποιον πάει και του ζητάει το οτιδήποτε. Οι εισαγγελικές παρεμβάσεις γίνονται για σοβαρά ζητήματα που εδράζονται σε αποδείξεις και όχι σε ενδείξεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλα εσεις εχετε χεστει πανω σας φαινετε..... Ρε εγω μονιμος ειμαι κ ξερω οτι δεν κοπηκε σε κανενα διπλωμα αυτο το ατομο που λες πουθενα, εσεις γιατι συκοφαντιτε ετσι;;; τοσο πολυ το φοβαστε;;;;
Κακως γραφω δεν με ενδιαφερει κιολας αλλα καποια πραγματα εχουν και ορια.
Εσεις ρε παιδια που εχετε την σελιδα εδω δεν βλεπετε οτι στοχοποιουν ενα ατομο που στους κυκλους της πυροσβεστικης ειναι γνωστο κ μαλιστα δεχετε και απειλες;;; γιατι δεν το προστατευετε;;;;
Και παλι λεω κακως μιλαω, δεν με νοιαζε αλλα ειπαμε ολα εχουν και ορια ανθρωποι ειμαστε οχι ζωα ασχετα αν καποιοι πανε να αποδειξουν το αντιθετο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
To λυπηρο ειναι οτι το θεμα με τα γιωτα ειναι καθαρα πολιτικο παιχνιδι εχω ακουσει ο ιδιος απο συναδελφο ανωτερο αξιωματικο οτι το αρχηγειο δεν τους θελει αλλα μονο η πολιτικη ηγεσια πιεζει να τους κρατησουν.Οσο για τις ηλικιες ελεος!!!Μπαινεις στην αιθουσα τις εκπαιδευσης και ενας με μαυρα μαλια δεν υπαρχει.3 τετοιοι χρειαζονται για να φτασουν εναν 25ρι πυροσβεστη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπραβο στα παιδια που το κυνηγανε με τα Γιωτα του Στρατου φυσικα ειναι παρανομο αυτο που γινεται.Τουλαχιστον ελπιζω το σωματειο μας(ΕΑΠΣ) να σας υποστηριξει αλλιως θα πρεπει να ξεκαθαρισουμε την μπουγαδα μονοι μας μεσα απο την εκπαιδευση ο νοων νοειτω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΑΠΗΤΕ 1.25...ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ....??ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΟ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΕΞΩ...ΑΝ ΘΕΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΣ...ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ?..ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΞΩΝΥΧΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΟΔΕΥΑΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΣΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΓΙΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ...ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ...
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΙΩΤΑ Π.Χ ΤΑ Ι2,ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ..ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ?
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ -ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ- ΤΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ?ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?
ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΕΞΩ..
ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΔΩ?ΝΑ ΦΑΓΩΝΟΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ?
Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ-ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ...ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ?
ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΟΣ...ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΞΥΠΝΗΣΩ" ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ, ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@1.25
Δηλαδή το δίλημμά σου είναι ή ο γιωτάς ή ο ψυχασθενής για να στελεχώσουν την πυροσβστική και να τους πληρώνει ο έλληνας πολίτης; Συγχαρητήρια για την ηθική σου και την λογική σου. Για εσένα το ελληνικό δημόσιο είναι κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα το οποίο οφείλει να αποκαταστήσει τον κάθε αναξιοπαθούντα και να του κόβει ένα μισθό; Με τόση ανεργία εκεί έξω, νέα παιδιά, με προσόντα, με δυνατότητες, με τις νόμιμες προυποθέσεις δεν υπάρχουν; Είναι τσιφλίκι σας ρε το δημόσιο για να κουκουλώνεται τα ρουσφέτια του καθενός;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
....XAMOΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ που παρακολουθώ το θέμα σαν απλός πολίτης, λέω ότι είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Όχι μόνο από το όργιο διαφθοράς και αναξιοκρατείας που για άλλη μία φορά μαστίζει το δημόσιο, αλλά με τη νοοτροπία του "να βολευτούν όσοι πιο πολλοί μπορούν στο δημόσιο". Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ 8000 ΑΤΟΜΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ 4.000, ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ. Γιατί κύριοι; 4 μήνες το χρόνο χρειαζόντουσαν όλοι αυτοί, τι θα κάνουν τους υπόλοιπους 8; Για ποιό λόγο θα πληρώνονται; ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΒΟΛΕΥΤΕΙ;
ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ!!!

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ, ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει συκοφαντες κ ψευτες λεμε στο φιλιατι. Θα βγει κ προκυριξη για λασπαδες στο Π.Σ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ...ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ.....ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...ΟΡΙΟ ΥΨΟΥΣ.....ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΑΣΗ....ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ?....ΓΙΑΤΙ?...ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΧΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Oi stratiotikes upoxreoseis se enan andra pauoun meta to peras tou 45 etous tis hlikias tou!Opoiadipote alagi I ginei mexri to 45 etos tis ilikias enos andra einai apolutos nomimh!Na to teleionei kai auto to paramuthi!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΛΙΤΗ 5.24...ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΔΩ...ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΩ..ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ 'Η ΟΧΙ...ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ...ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ(ΟΧΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!) ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΙΑ...ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΚΕΝΕ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ?ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΑΣ?'Η ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ 1500 ΚΑΙ ΤΑ 1800 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ?
ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ 500-600 ΚΑΙ ΑΝ..ΕΥΡΩ..
ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΠΟΝΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ,ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ 'Η ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΕΣ ΕΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
exw oi giwrades kai ta poinika twraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σαν εποχιακοί δεν ζήτησαν ποτέ τα Ι του στρατού.Τώρα που τα ζητάνε κάνανε τα πάντα να τα αλλάξουν για να είναι μέσα.αλλά η χαρά τους θα κράτησή λίγο αν ο αρχηγός κάνει τα νόμιμα χωρίς πολιτικές παρεμβολές!!!!περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει.όσο για την κοπέλα που κατηγορούν καλύτερα να δουν την δικιά τους καμπούρα και μετά να λένε.Γιατί φοβούνται ότι θα μείνουν πολλοί απο αυτούς έξω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ Ι2 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Η΄ΔΟΚΙΜΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΗΤΑΝ Ι2 Κ.Λ.Π. ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΟΠΙΑ ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΥΦΑΡΟΥΝΕ ΒΓΗΚΑΝΕ ΙΤΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΛΑΚΕΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Πυροσβεστική είναι κρατική υπηρεσία πρώτης γραμμής κι ως εκ τούτου πρέπει να στελεχώνεται με τους καλύτερους.
Αν κάποιοι θέλουν να βολέψουν κόσμο,να τους βάλουν να ποτίζουν παρτέρια ή να μαζεύουν σκουπίδια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
΄΄ΔΙΚΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΔΙΚΕΙ΄΄
΄΄ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΔΙΚΕΙ΄΄

ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΙΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ ΓΙΩΤΑΔΕΣ,ΑΔΙΚΗΣΑΤΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΒΡΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΦΤΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΕΤΕ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΩΤΑΔΕΣ,ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΙΩΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΄΄ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ΄΄.......ΤΣΟΜΠΑΝΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ,ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
γιατι δεν πατε σε ενα στρατολογικο γραφειο να σας πει τι παιζει με το θεμα τον Ι?Η αλλαγη ειναι νομιμη,αλλωστε υπαρχει προηγουμενο σε παλια προκυρηξη στο Π.Σ και τα ατομα αυτα δουλευουν κανονικα, Το γεγονός ότι υποχρέωση στρατιωτικής υπηρεσίας υπέχουν μόνον οι άνδρες, αποτελεί μία συνταγματικώς κατοχυρωμένη διάκριση, η οποία όμως δεν είναι συνταγματικώς ανεκτό να παράγει περισσότερα και διαρκέστερα δυσμενή αποτελέσματα σε βάρος των ανδρών, πέραν του μόνου αυτονοήτου αποτελέσματός της, δηλαδή πέραν αυτής καθ’ εαυτήν της εκπληρώσεως στρατιωτικής υπηρεσίας, και τελος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ταραμοσαλάτα
Δύο πράγματα κάνουν τη νόστιμη ταραμοσαλάτα:
Ο καλός ταραμάς και η συχνή δοκιμή καθώς τη φτιάχνεις!
Τι χρειαζόμαστε:
200 γρ ταραμάς καλός λευκός
350 γρ ψίχα ψωμιού
1 κρεμμύδι
2 λεμόνια
1 ποτήρι νερού λάδι
πιπέρι
Πως το κάνουμε:
Βρέχουμε την ψίχα και την στίβουμε καλά.
Βάζουμε στο πολυμίξερ τον ταραμά και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε πιπέρι, την ψίχα, και το χτυπάμε.
Προσθέτουμε σιγά σιγά καθώς το χτυπάμε το λάδι και το λεμόνι.
Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε ψωμί, λάδι, πιπέρι ή λεμόνι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οδηγίες κατασκευής χαρταετού
Υλικά:
* 3 ελαφρά πηχάκια από ξύλο, περίπου 80 εκατοστά το καθένα.
* Χαρτί ή πολύ λεπτό νάιλον.
* Γερό σπάγκο
* Λεπτό σύρμα
* Κολλητική ταινία
*Χρωματιστά χαρτιά για την ουρά

Κατασκευή:
Στα άκρα από κάθε πηχάκι κάνετε δύο μικρές εγκοπές.
Δένετε γερά μεταξύ τους τα τρία πηχάκια από την μέση με τον σπάγκο, και αφήνετε περίπου μισό μέτρο ακόμα να κρέμεται:


Στην άκρη από το ένα πηχάκι στερεώνετε γερά το σύρμα, και το περνάτε περιμετρικά γύρω από τον σκελετό του χαρταετού, κάνοντας μια στροφή με το σύρμα σε κάθε πηχάκι, εκεί που έχετε κάνει την εγκοπή.
Φροντίζετε όπως θα γυρίζετε το σύρμα, οι αποστάσεις μεταξύ των άκρων από τα πηχάκια να διατηρούνται σταθερές, έτσι ώστε στο τέλος να έχετε ένα κανονικό εξάγωνο.
Ακουμπάτε τον σκελετό πάνω στο.......
χαρτί ή το πλαστικό και το κόβετε γύρω - γύρω του, αφήνοντας ένα περιθώριο 3-5 εκατοστών:
Σε αυτό το σημείο, μπορείτε ν αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη και να διακοσμήσετε την επιφάνεια του χαρτιού όπως σας αρέσει, έτσι ώστε να έχετε έναν μοναδικό χαρταετό. Μπορείτε να κολλήσετε διάφορα διακοσμητικά, ή να ζωγραφίσετε τη σημαία της αγαπημένης σας ομάδας, πρόσωπα, πεταλούδες, πουλιά και ζώα. Κατόπιν ξαναβάζετε τον σκελετό πάνω στο χαρτί ή το πλαστικό, γυρίζετε τα περιθώρια προς τα μέσα και τα κολλάτε με κολλητική ταινία. Σε δύο άκρα στερεώνετε σπάγκο, για να δέσετε στην μέση του την ουρά. Η ουρά πρέπει να είναι 3-4 φορές μακρύτερη από το μήκος του αετού.
Την ουρά μπορείτε να την κατασκευάσετε από λωρίδες που θα έχετε κόψει από εφημερίδες ή χρωματιστά χαρτιά μεγέθους 20 Χ 20 εκατοστά, τα οποία δένετε στον σπάγκο σε απόσταση περίπου 15 - 20 εκατοστών το ένα από το άλλο. Στα αντίθετα άκρα από αυτά που δέσατε την ουρά, δένετε τα ζύγια. Εδώ πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Όλη η επιτυχία για το πέταγμα του αετού, βρίσκεται στα ζύγια του. Τα ζύγια είναι δυο κομμάτια σπάγκος δεμένος στα άκρα και που το καθένα ενώνεται με τον σπάγκο που αφήσαμε να κρέμεται από το κέντρο του χαρταετού. Τα ζύγια πρέπει να σχηματίζουν ένα ισοσκελές τρίγωνο. Στο σημείο της ένωσης δένεται ένα γερό σπάγκο, την καλούμπα.
Τέλος βρίσκετε ένα πλάτωμα μακρυά από ηλεκτροφόρα σύρματα, γυρίζετε τον χαρταετό σας κόντρα στον άνεμο και .....ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ !!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1) Τόσα χρόνια δούλευαν συμβασιούχοι ήταν καλοί και τώρα ξαφνικά έγιναν παππούδες?
2) Όποιος ονειρεύεται πογκρόμ μετά τις εκλογές είναι γελοίος. Η ρύθμιση έγινε με διακομματική στήριξη. Αν θυμάμαι καλά, μόνο το ΚΚΕ καταψήφισε, κι αυτό με το αιτιολογικό ότι έπρεπε να γίνει πλήρης νομιμοποίηση των συμβασιούχων και όχι πενταετούς θητείας.
3) Ο νόμος προβλέπει τη δυνατότητα αλλαγής γιώτα. Σκοπίμως ορισμένοι τον διαβάζουν μέχρι εκεί που τους συμφέρει.
4) Οι εισαγγελείς δεν έχουν καμία δουλειά με ακυρώσεις διαγωνισμών. Οι εισαγγελείς ερευνούν συγκεκριμένες καταγγελίες για πλαστά δικαιολογητικά. Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυό ελιές και μια ντομάτα κάνουν νόστιμη σαλάτα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαλβάς σιμιγδαλένιος
Ο σωστός χαλβάς - λέγανε οι "παλιές" - είναι ο ... 1,2,3,4. Και εννοούσαν με αυτό 1 μέρος βούτυρο ή λάδι, 2 μέρη σιμιγδάλι χοντρό, 3 μέρη ζάχαρη και 4 μέρη νερό.
Η μέτρηση γίνεται πάντα με το ίδιο σκεύος.
Η προσθήκη ξηρών καρπών είναι προαιρετική. Άλλοι τους προτιμάνε και άλλοι όχι. Εμάς μας αρέσει πολύ ο χαλβάς με κουκουνάρια.
Επίσης το χρώμα του χαλβά, εξαρτάται από το πόσο πολύ τον θέλουμε καβουρντισμένο. Όσο πιο πολύ καβουρντίζουμε το σιμιγδάλι, τόσο πιο σκούρος γίνεται.
Πάμε να φτιάξουμε χαλβά σιμιγδαλένιο λοιπόν
Χρειαζόμαστε
1 κούπα βούτυρο ή λάδι (εγώ χρησιμοποιώ συνήθως ένα ελαφρύ λάδι, πχ ηλιέλαιο)
2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό
3 κούπες ζάχαρη
4 κούπες νερό
2 ξύλα κανέλας
8-10 γαρυφαλλάκια
την φλούδα από ένα τέταρτο λεμονιού
για το πασπάλισμα
ζάχαρη άχνη
μπόλικη κανελίτσα
προαιρετικά
λίγα μύγδαλα ασπρισμένα ή καρύδια ή κουκουνάρια
Τον φτιάχνουμε
Θα χρειαστούμε δυο κατσαρόλες. Μια αρκετά μεγάλη και μια μικρότερη.
Στην μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το νερό, την ζάχαρη, την κανέλα, τα γαρυφαλάκια και το λεμόνι. Μόλις πάρουν βράση, χαμηλώνουμε την φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Αφαιρούμε κατόπιν τα κανελογαρρύφαλλα και το λεμόνι από το σιρόπι που ετοιμάσαμε.
Στην μικρότερη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο ή λάδι και το σιμιγδάλι. Ανακατεύοντας συνεχώς, καβουρντίζουμε το σιμιγδάλι σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πάρει το χρώμα που θέλουμε. Αν θέλετε και ξηρούς καρπούς, θα τους προσθέσετε λίγο πριν ολοκληρωθεί το καβούρντισμα, έτσι ώστε να καβουρντισθούν και αυτοί λίγο.
Μεταφέρουμε με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή το καβουρντισμένο σιμιγδάλι στην κατσαρόλα με το σιρόπι. Η μεταφορά γίνεται σιγά σιγά, και σταδιακά. Ποτέ όλο το σιμιγδάλι με μιας μέσα στο σιρόπι, γιατί κινδυνεύουμε να πάθουμε κανένα έγκαυμα.
Όταν μεταφερθεί όλο το καβουρντισμένο σιμιγδάλι, αρχίζουμε να ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ώστε το σιμιγδάλι να απορροφήσει όλο το σιρόπι.
Ο χαλβάς μας θα είναι έτοιμος, όταν το σιμιγδάλι ξεκολλάει από την κουτάλα εύκολα.
Αποσύρουμε από την φωτιά την κατσαρόλα, την σκεπάζουμε με μία καθαρή πετσέτα και πάνω από την πετσέτα τοποθετούμε το καπάκι της κατσαρόλας.
Αφήνουμε 20-30 λεπτά σκεπασμένη έτσι την κατσαρόλα.
Αδειάζουμε τον χαλβά σε φόρμα, αφήνουμε να κρυώσει αρκετά και ξεφορμάρουμε σε μία πιατέλα.
Πασπαλίζουμε αν θέλουμε με ζάχαρη άχνη και μπόλικη κανέλα.
Καλή επιτυχία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kanenas den mporei na mpei xwris i1 se swma asfalias i allagi den ginotan potee apodekti tha tous petajoun ejw kai sintoma
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βάψιμο Πασχαλινών αβγών

Υλικά

1 φακελάκι βαφή Ανατόλια
Αβγά (όσα θέλετε να βάψετε)
6 ποτήρια χλιαρό νερό
6 κουτ. σούπας ξύδι

Εκτέλεση

Τα βγάζετε από το βράδυ έξω (αν τα έχετε στο ψυγείο). Για να μη σπάνε εύκολα, μπορείτε να τα βάλετε σε νερό με αλάτι.
Τα πλένετε καλά και τα βράζετε σε σιγανή φωτιά για να μη σπάσουν (καμιά 15 λεπτά). Καλό είναι να τα βράσετε την πρώτη μέρα και να τα βάψετε την επόμενη.
Σε μια λεκάνη βάζετε το χλιαρό νερό, το ξύδι, τη βαφή και τα ανακατεύετε πολυ καλά.
Τοποθετείτε τα γερά βρασμένα αβγά σε μία στρώση στην λεκάνη και τα αφήνετε 5 λεπτά στη βαφή.
Τα βγάζετε και τα αφήνετε να στεγνώσουν καλά.
Στην ίδια δόση, βάζετε και τα υπόλοιπα αβγά.
Αλείφετε τα αβγά με λίγο λάδι ώστε να έχουν λαμπερό χρώμα. Η μπογιά Ανατολια έχει και δικό της ειδικό γυαλιστικό (σαν αλοιφή), το βάζετε σε ένα μπαμπάκι και αλείφετε με αυτό τα αβγά.

Αν θέλετε μπορείτε να διακοσμήσετε τα αβγά σας βάζοντας αυτοκόλητα, χαλκομανιες, ζωγραφίζοντάς τα, αυτοσχεδιάζοντας.

Βάψτε και κανά ξύλινο αβγό, μπορεί να σας χρειαστεί.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kanenas den mporei na mpei xwris i1 se swma asfalias i allagi den ginotan potee apodekti tha tous petajoun ejw kai sintoma
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λαγός Στιφάδο
Υλικά:
-1 λαγός 2-3 κιλά περίπου

-3 κιλά κρεμμυδάκια για στιφάδο

-1 1/2 κούπα λάδι

- 700 γραμμ. χυμό ντομάτας

-300 γραμμ. ντοματάκια κονσέρβας

Για την Μαρινάτα:

-1 κούπα λάδι

- κούπα κόκκινο κρασί

- 1/2 κούπας ξίδι

-5 φύλλα δάφνης

-5 σκελίδες σκόρδο

-1/2 κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι

-1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο

Εκτέλεση:

Αφού έχεις κόψει τον λαγό σε μερίδες τον πλένεις και στην συνέχεια βάζεις

μέσα στην μαρινάτα. Άφησε την μαρινάτα μέσα στο ψυγείο όσο περισσότερο μπορείς (μέχρι και 5 ημέρες). Βράζεις νερό και ρίχνεις μέσα τα κρεμμυδάκια. Αφήνεις 30 λεπτά και στραγγίζεις. Αφού τα σοτάρεις, ρίξε στο ίδιο λάδι τα κομμάτια του λαγού. Προηγουμένως τα έχεις στραγγίξει καλά από την μαρινάτα. Πέρασε τη μαρινάτα από σουρωτήρι και ρίξτην στην κατσαρόλα με τον λαγό.

Αφού ρίξεις το αλάτι, πιπέρι, τα μπαχαρικά και την ντομάτα, σκεπάζεις και βράζεις για 20 λεπτά.

Έπειτα ρίξε μέσα τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο. Συνεχίζεις το βράσιμο μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμυδάκια. Θα πρέπει να σφίξει η σάλτσα, εάν τα κρεμμυδάκια μαλακώσουν πριν δέσει η σάλτσα, στράγγιξε την και αφήνεις να βράσει λίγο ακόμη σε άλλη κατσαρόλα. Όταν θα δέσει την περιχύνεις μαζί με τον λαγό.

Σερβίρεις σε μια πιατέλα με τα κομματάκια του λαγού στη μέση και τα κρεμμυδάκια γύρω-γύρω. Σερβίρετε ζεστό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
na iparxi pliri diafania me ta I kai ta poinika..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
IPARXOUN STOUS 3400 800 GIOTADES KAI ALOI TOSOI ME POINIKO MITROO DILADI STOUS 1000 POSOI INE?MONO AYTOI POU KANOUN OTI KANOUN EINAI OI NOMIMOI,,,,,,ENAS APO AYTOUS TOUS 5 EXEI GIOTA DIORTHOMENO !!!!! O ALLOS EXEI DIPLOMA LIGON MERON PRIN KATATHESI TA XARTIA TOU..AYTOI INE OI NOMIMOI? THA ZITISOUME KI EMEIS ELEGXO KAI GI TOUS EPILAXONTES KAI TOTE TREXETE ORISMENOI PROTESTATES,,,,,,,O ANTRAS ME GIOTA 2 ELEGXETE ,,,,,,POS MPORIS NA MOU ELEKSIS MIA GINEKA AN INE PSIXIKA AROSTI? E? PIA EPITROPI MAS DIXNI TO GIOTA SE AYTHN?????? AS EINAI DEN ASXOLOUME ME TA GIOTA ALO,,,,,TO NOMIKO SIMBOULIO ITAN PARON ,,,,,,ITAN KAPIOI EPILAXONTES NA KLITHOUN STIS SXOLES KAI TORA TOUS KATHISTEROUN OI ENERGIES TON IDION KAI ORISMENOI TRABANE TA MALIA TOUS ,,,BGALANE MONOI TA MATIA TOUS,,,PSEMATA? TO FDIABAZIS SINADERFE AYTO POU LEO TORA IME BEBEOS KAI TO KSERO OTI ORIESE ,,,,,KAI MIN PIS PALI OTI PARASIRTHIKES? MONOS SOU TOKANES,,GIATI KANEIS DEN DEXETE TA MORIA TOU AN INE LIGA AYTA EXEI,,,,,PREPEI NA FIGOUN OLOI GIA NA MPIS? AYTO INE AKSIOKRATIA,,,,,DEN EXEIS MORIA PERIMENE NA ERTHI I SIRA SOU,,,,,,,,OXI ME TO ZORI KATHARIZIS OSOUS SE BOLEVI KAI META MPENIS KAI DIA MAGIAS ALAZOUN OLA ,,,KAI OLA KALA KAI OLA DIKAIA ,,,KAI TORA EINAI SOSTOS O ELEGXOS,,,,!!!!!NAI E? OREOS!!!!ME TO ZORI TOU 9 KAPIOS THELI NA BGALI EKTOS KAPION ME 22 XRONIA PROSFORAS,,,,,ISE KALA BRE,,,,,,FONAZI O KLEFTIS NA FIGI O NIKOKIRIS???????????? AN OLI TIN ENERGIA SAS SINADERFOI TIN BAZATE STO NA PARI PARAPANO KOSMO KAI I APOROFISI OLON MESA STO ETOS,,,,,TOTE MAZI KAI ME TIN DIKIA MAS FONI THA TO PETIXENAME,,,THA PERTIXENAME POLLA MAZI,,,,,ALA TORA OPOS TA EXETE KANI XANETE POLA,,MAKARI OLOI MESA SAS TO LEO APO BATHOS PSIXIS MOU,,,,OLOI MESA,,OLOI SVINAME ALA SEBASTITE TIN PROIPIRESIA KAI TA MORIA ,,,KAI TA PROSONTA,,,,ALOSTE TIN PROKIRIKSI TIN KSERATE TOSO KERO ,,,,,GIATI TOTE DEN FONAZATE? ALA PERIMENATE TA APOTELESMATA KAI MOLIS IDATE OTI ISTE EPILAXONTES ARXISATE,,,,,PRIN POU ISASTAN NA FONAKSETE? I IXATE KRIFI ELPIDA OTI ME KAPION THIO THA MPITE KAI META MIA XARA,,,,,THA KANATE ETSI KAI TOTE? AS EINAI MIN LEME POLA ,,,I PROKIRIKSI EFARMOSTIKE KATA GRAMA OPOS EGRAFE ,,TORA O KATHENAS TA ERMINEVI OPOS TON SIMFEROUN,,,,PRIN DEN TA ELEGE? E? PITE MOU DEN TA ELEGE? DEN TA KSERATE? GIATI TORA FONAZETE? ,,,,,,KSANADINO MIA EYXI OLOI NA MPOUN MESA ,,,,,DEN KANO DIAXORISMO ALA KAPIA PRAGMATA THELOUN KAI TO SXOLIO TOUS,,,DEN MPOROUSA NA MIN TA GRAPSO,,,AN KAI DEN ASXOLOUME EDO MSEA,,,,,,KAI MIN PI KNIS OTI IME GIOTAS THA KANI LATHOS ,,,APO PROTI MAL APOLITHIKA,,,,,,,KALI SARAKOSTI KAI LIGI SKEPSI PRIN DEN KANI KAKO,,,,KI NA KSERETE OTI ORISMENOI EDO TO PEZOUN SINADERFOI ITE MONIMOI ITE EPILAXONTES ENO STIN PRAGMATIKOTITA THELOUN ME TO ANONIMOS NA DIMIOURGOUN ANTIPARATHESI MIN PEFTE STO EPIPEDO TOUS,,,,,,DIKAIOSI KAI THESI GIA OLOUS MAS SINADERFOI
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σύμφωνα με άρθρο του μνημονίου ως της 15 Ιουνίου ο βασικός μισθός θα είναι 422 Ευρώ ( 462 Ευρώ για τους 5ετές Πυροσβέστες ) .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΛΑΧΩΝ,,,,ΕΙΜΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ,,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ,,,,,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ,,,ΝΑΙ ΑΣ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ Ν Ο Μ Ι Μ Α ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ,,,ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ,,,,ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ,,,ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ,,ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΝΑ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΛΟΓΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΩΝ...ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ(ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΣΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΕΧΩ,,,ΚΑΙ ΟΣΑ ΞΕΡΩ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ)ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ....ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ .ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ,,ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΛΟΙ,,ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΩΣΤΑ,,,ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΙΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΚΥΡΩΣΗ,,,,ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@ανώνυμος 9.59 Οι πυροσβέστες είναι πολιτικοί υπάλληλοι και θα έπρεπε κανονικά να μπαίνετε με ΑΣΕΠ. Γιατί δεν το κάνετε? Γιατι σας βολεύει κι εσάς και τα παιδιά σας που τα διοριζετε από χίλιες δυο τρύπες. Αν θέλετε να το παίζετε σοβαρό και ετοιμοπόλεμο σώμα, όπου δε χωράνε οι γιωτάδες, τότε ζητήστε να γίνετε στρατιωτικό σώμα όπως η αστυνομία και το λιμενικό. Αλλιώς είστε κότες και μπορεί να μπαίνει στο ΠΣ και η κουτσή μαρία ( κυριολεκτικά ). Όχι όπου μας βολεύει είμαστε σοβαρο σώμα ασφαλείας και όταν είναι για αδειούλες και προνόμια είμαστε πολιτικοί υπάλληλοι. Γκέγκε πυροσβεσταράδες?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το πως ειχαν προσληφθει οι περισσοτεροι εποχικοι πριν στην επαρχια τουλαχιστον ολοι το ξερουν και ας το παιζουν κινεζοι τωρα.Ο γνωστος του γνωστου,σοι του διοικητη,του βουλευτη, του δημαρχου και παει λεγοντας....Δε παει να πει πως επειδη ηταν πριν εποχικοι αξιζαν και να μπουνε ολοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είσαστε τραγικοί όσοι νομίζεται πως θα φορέσετε στολή με αυτό τον τρόπο. Η Αλέκα είναι επικίνδυνη, το ξέρει όλη η Ελλάδα πλέον. Ακόμη και με τα κυάλια, είναι ανίκανη, Ι8, δεν μπορεί να τα χειριστεί. Τα κρατάει ανάποδα. χαχαχαχα Έλα Αλέκαααααα..... Λοιπόν να σοβαρευτούμε.

Αυτή η προκύρηξη για όσους το ξέχασαν, έγινε για να ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ όσοι ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΗΔΗ στο Π,Σ, με άλλη σύμβαση. ΣΎΣΣΩΜΟ το κοινοβούλιο προσπάθησε να φτιάξει έναν νόμο ώστε να μπορούν να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι που δουλεύανε τόσα χρόνια σε αυτό το καθεστώς. Μη μπερδεύεστε με άλλους διαγωνισμούς. Α και κανείς από εσάς τους έξυπνους και τις έξυπνες, δεν μου απάντησε σχετικά με τον βαθμό ικανότητας των συναδέλφων που είχαν τις φωτογραφίες τους στο πανό. Μήπως να σβήσουμε μερικές;;;;;;;;
Ξέρετε για ποιο πανό μιλάω. Αυτό που κρατούσε και έβγαινε φωτογραφίες η Αλέκα.

Αλήθεια μάθατε τι είπε ο Καράογλου που του συστηθήκατε ως εκπρόσωποι των Συμβασιούχων:::::

Τέλος θέλω να σας πω πως ΑΠΕΙΛΕΣ τύπου μπορούμε να σε βρούμε και τέτοια, (χαχαχαχα) σε κανέναν άλλο...

Καλή σας μέρα, καλό σας μεσημέρι και καλό σας βράδυ ;)

Ως ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες όταν και εάν σας προσλάβουν φέτος. Θα περιμένουμε να μας δίνετε καπνούς χρησιμοποιώντας με ιδιαίτερη τεχνική τα κυάλια σας. ;)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1)to PS DEN EINAI ENOPLO SWMA.2GIA SAS POY LETE GIA TOUS SYNADELFOUS POU EIXAN GIWTA POIOS APO ESAS (KOMANTA)EINAI STHN LEFED?POIOS?????NA MOY PEI THN SEIRA TOY.10-20 MHNES STRATO KAI ANTE KAMIA SKOPIA.KOMANTA!!!!!!!!!!!!!PATRIWTES!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν καταλαβατε μου φαινεται να γινει ελεγχος των Ι οχι μονο στους επιτυχοντες αλλα και στους επιλαχοντες.Δεν ζητανε τα παιδια να φυγουν οι επιτυχοντες αλλα να φυγουν ολοι οσοι ειναι με Ι και να γινει εξονυχιστικος ιατρικος ελεγχος δεν βλεπω το κακο πουθενα σε αυτο.Δεν γινεται ο αλλος να εχει παλιο τραυμα στο ποδι επειδη επεσε με τη μηχανη η προβλημα στην καρδια και να οδηγαει πυροσβεστικο η να τρεχει στα βουνα και στις ρεματιες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν τους εξετάσουν γιατροί θα βγούν ακόμη περισσότεροι γιατί αρκετοί έχουν προβλήματα υγείας αλλά και ψυχολογικά.Αρά αφού θέλουν να γίνουν όλα όπως έλεγε ο διαγωνισμός να τα κάνουν νόμιμα και να μην ενοχλούντε που ζητάνε τον έλεγχο του Ι που το έλεγε ξεκάθαρα ο διαγωνισμός να είναι Ι κατά την απολυσή τους και όχι να τα έχουν αλλάξει μετά.Εξάλλου γιατι δεν το άλλαξαν πριν το διαγωνισμό και να συμετέχουν και στους άλλους διαγωνισμούς του Π.Σ.;Και κάτι τελευταίο στο Π.Σ. στα 55 τους βγάζει στη σύνταξη!!!!!!!!!!!!!!Γιατί είναι αδύνατων να προσφέρουν αυτοί για τα επόμενα 5χρόνια λογο ηλικίας εκτός του ότι κάποιοι θα βγούν υπηρεσία γραφείου ανευ αντικειμένου αφου είανι του δημοτικού σε αυτή την ηλικία
Ο χρήστης ένοπλος είπε…
Στον 11:53 που γράφει ότι το Π.Σ. δεν είναι ένοπλο Σώμα του λέω ότι δεν τα ξέρει καλά τα πράγματα και να μην βιάζεται να βγάζει συμπεράσματα.Θα πρέπει να μελετήσει παραπάνω..
Το Π.Σ. είναι ένοπλο Σώμα,γι' αυτό κι ανήκει στα Σ.Α. κι ο οπλισμός φέρεται στις περιπτώσεις που προβλέπονται αναλυτικά από τις κείμενες Διατάξεις από βαθμοφόρους με βαθμό Αρχ/στη Παραγωγικής Σχολής κι άνω.
Παρακαλώ,να μην γράφουν ορισμένοι εποχικοί εδώ μέσα πράγματα για τα οποία δεν έχουν τις γνώσεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΩΤΑΔΕΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Π.Δ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΗΝΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΣΚΟΥΡΑ.
ΟΙ ΜΑΜΟΥΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΤΕΛΟΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.
ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΙΓΟΙ.
ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ Ο παπαντωνης ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΓΙΩΤΑ.
ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΥΠΕΥΘ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Ι1 ........ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Υ.Δ.
Ε Χ Ω Ε Κ Π Λ Η Ρ Ω Σ Ε Ι Τ Η Ν Σ Τ Ρ Α Τ Ι Ο Τ Ι Κ Η Μ Ο Υ Θ Η Τ Ε Ι Α Ω Σ Ι Κ Α Ν Ο Σ Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α Σ Ι1
ΤΩΡΑ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΟΝ παπαντωνη ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΛΕΩ παπαντωνη.
Υ.Γ
ΤΑΧΑ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ....ΚΑΚΑΛΑ.
ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ 'ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ''ΘΑ ΔΟΥΜΕ''ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΕΙΔΑΜΕ.
ΝΙΤΣΕ ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ
ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΒΟΔΙΟ ΒΟΕΙΔΗ
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ 15 ΤΟΙΣ 100.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είστε καμμένοι εντελώς...θα έπρεπε να ντρέπεστε που χρησιμοποιείτε το θέμα της ηλικίας , ύπαρχου εποχικοί που υπηρετούν το σώμα πάνω από 15 χρόνια και τώρα που φτάνουν στο σημείο να αποκατασταθούν είναι μεγάλοι ηλικιακά και άχρηστοι?
Είναι σκληρό και άσχημο για όσους μένουν απ' έξω , αλλά είναι και άνανδρο να θέλουν να κάνουν τόσο κακό σε συναδέλφους. Βρείτε άλλο τρόπο να το παλέψετε. Το θέμα με τα Ι και συγκεκριμένα τα Ι2 έτσι όπως το τοποθετείτε είναι παράνομο .... αλλά έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την αλλαγή του. Καταφέρατε να χωριστούμε σε στρατόπεδα για το καπρίτσιο μιας μικρής ομάδας.

Υ.Γ. Μην αναφέρεστε στα πολιτικά μέσα.. είναι άκυρο . Μεγαλύτερο μέσω από την προϋπηρεσία μας δεν χρειαζόμασταν .

Υ.Γ.2 Στης 13/9/2010 η ΠΟΣΠΥΔ πρότεινε την πενταετία για όλους με 12 μήνη σύμβαση και πεσατε να τους φάτε γιατί θέλατε να γίνετε μόνιμοι , τώρα ας πάτε στον ΟΑΕΔ και ψάξτε εργασία.

ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΝΙΣΙΩΤΗΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ (και χαίρομαι γι αυτό διότι αν ήμουν γραμματιζούμενος και ήμουν εδώ θα πέταγα τα μυαλά μου)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
λοιπον παιδια επειδη και εγω ειμαι επιλαχων και δουλευω απο το 2006 ως εποχιακος θα σας πω κατι οταν το 2006 ο Πολυδωρας ειχε βγει και ειχε πει οσοι ειναι μεχρι 34 θα προσληφθουνε καποιοι 'κυριοι'ειχανε πει τοτε οχι η'ολοι η'κανενας.Βεβαια τωρα αφησανε 2000 ατομα εξω και παρατηρηται το φαινομενο να ειναι απο 40 και κατω ενω αντιθετος απο 40-56 ολοι σχεδον μεσα.οσο αναφορα τα Ι εαν κοιταξετε τους διαγωνισμους στα αλλα σωματα ασφαλειας ολα θελουνε Ι1 και αυστηρα ορια ηλικιας....Οταν καποιοι επειδη περασανε στην 5ετια δεν τους εννοιαξε καν για τους μεχρι προτινος συναδελφους τους δεν βρισκω το κακο ο αλλος γιατι να μην καταφυγει στην δικαιοσυνη.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τα ι ολα εξω τωρα οχι αυριο. την ευθυνη ολη την φερει ο παπα-αντωνιος,και κυρια απο τα βορεια,-- που τρεχει τωρα και δεν φτανει.αυτοι ελεγαν ανευφηνα αλαξτε τα ι σας....τωρα παπαλα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kai ta paidia pou mpikan to 2009 ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΕΡΟΣ 1)Πρόσφατα τέσσερις «συνάδελφοι» από τη 2η ΕΜΑΚ και κάποιοι άλλοι που προσλήφθηκαν το 2007!!! Οι οποίοι κάποιοι είχαν προσληφθεί και μετά τη φωτιά το 2007 (Σεπτέμβριο, Οκτώβριο) πήγαν και έκαναν αναφορά από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης διατυπωμένη από δικηγορικό γραφείο, κατοικοεδρεύων στην Μπενάκη στην Αθήνα.
· Αν θυμάμαι καλά οι ίδιοι συνάδελφοι αγωνιστές ήταν απόντες το 2007-2008 όταν όλοι οι συνάδελφοι πανελλαδικά αγωνιζόμαστε με μια εχθρικη ηγεσία, τότε οι συνάδελφοι, και μερικοί της 2ης ΕΜΑΚ κοίταζαν τον ποπό τους, δεν μπορούσαν να κάνουν μερικές μέρες 8ωρα όπως έκανε όλη η Ελλάδα. Τότε έστελνε και τα εξώδικα η Αλέκα σε αυτούς και τώρα είναι χεράκι-χεράκι. Αυτοί είναι οι αγωνιστές οι ίδιοι που όταν ανεβαίνουμε στην ΔΕΘ κάθε Σεπτέμβρη ήταν στα σπίτια τους με τo TV control, το playstation, το internet.
Ξεχνάμε ότι στο αρχικό σχέδιο που είχε διατυπωθεί πριν το Ν.3938 ήθελε τουλάχιστον να έχουμε εργαστεί 7, 8, 9, 10. Το θυμάστε ξεφτέρια;;;;
Πήγε τότε ο χαζός ο Παπαντώνης και τους είπε βγάλτε και το 7 και το 8 είναι 700 άτομα να μπουν μέσα και αυτοί βγάλανε το 7 και έμεινε το 8, 9, 10. Το ξεχάσατε; Εάν ίσχυε το 7, 8, 9, 10 θα μπαίνανε στην προκήρυξη όσοι είχαν προϋπηρεσία άνω των 3 ½ μηνών δηλ. ελάχιστοι. Πήγε πάλι ο χαζός ο Παπαντώνης και είπε βγάλτε τους 3 ½ μήνες να ισχύει όποτε έπιασες δουλειά.
* Αν θυμάμαι καλά και οι τέσσερις, όπως και πολλοί άλλοι, πιάσατε Ιούνιο-Αύγουστο δουλειά το 2007 και μπήκε το 8, 9, 10.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΕΡΟΣ 2)Θεωρούμε λοιπόν αυτά τα καλά παιδιά ότι είναι αδικημένα και ερωτώ αυτός που έχει προσληφθεί το 2003, 2002, 2001, 2000 με δημοτικό ή χωρίς, με Ι1 με χρόνια προϋπηρεσία είναι λιγότερο αδικημένοι από εσάς, ποιος έχει ποιο πολύ προϋπηρεσία, κάποιος με 4 χρόνια ή κάποιος με 12 ?????.
* Ποιο είναι το δίκαιο γιατί θα τρελαθώ.
* Τα ίδια αυτά παιδάκια αν θυμάστε μαζί με το Σωματείο τους και το Γιώργο διατυμπανίζανε 1.500-2.000 στην Κατερίνη να μπούνε και βλέπουμε μετά. Κάνω λάθος!?!
* Υπάρχει και η πρόταση του Σωματείου Θεσσαλονίκης 3.000 κόσμο, το ξεχάσατε στη διαβούλευση εκεί γραμμένη!!!
Η άλλη αγωνίστρια μπήκε το 2005, 2006 και ήδη και αυτή αδικημένη περισσότερο από τους άλλους με 10-12 χρόνια που είναι επιλαχών και περισσότερο από αυτούς που έχουν τα 35 χρόνια και είναι τελείως εκτός ρύθμισης; Φέρτε μου τα χαπια να συνέλθω.!
Πήγαν λοιπόν το παρεάκι αυτό και επικαλέστηκαν «πολιτικές παρεμβάσεις» και ότι το Α.Π.Σ. δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Μα καλά πως καταγγέλλεις παρεμβάσεις και από την άλλη κάνεις το ίδιο, βάζεις Υπουργούς και Βουλευτές βορειοελλαδίτες και παίρνουν τον Αρχηγό και άλλους Αξιωματικούς και του λένε πετάξτε τους έξω και πάρτε εμάς;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΕΡΟΣ 3)Παράλληλα έμαθα αρκετοί εκλεκτοί συνάδελφοί μας έστειλαν σωρεία e-mail στο Α.Π.Σ. και αλλού εμείς είμαστε Ι1, ικανότατοι, είμαστε νέοι, ψηλοί, αδύνατοι και ωραίοι, είμαστε μορφωμένοι και είμαστε το μέλλον του Π.Σ., οι 3.400 που προσλάβατε είναι ένα μάτσο χάλια. (βαρύνονται νομικα.?.) Μπράβο συναδελφικότητα.
· Στη διαβούλευση εξυπνάκηδες γιατί δεν γράφατε για τα διπλώματα, για τα Ι1, για τα 6μηνα και τόσα άλλα;
· Ήταν καλοί τότε, τώρα δεν είναι, γιατί τότε λέγατε είμαστε μέσα; Αυτοί λοιπόν οι παρτάκηδες είπαν ότι η προκήρυξη λέει να έχεις απολυθεί Ι1 ικανός.
· Οι ξερόλες ξέρουν την υπόθεση «Χατζημπάρμπα» που λέει για τα γιώτα; Μέσα στη σχολή ήταν όταν το άλλαξε και δικαιώθηκε!!!
· Το Λιμενικό και η Αστυνομία τώρα με αλλαγμένα Ι τους πέρνανε και παίρνουνε χρόνια τώρα!!! Ξυπνήστε, σας τρώνε τα λεφτά οι δικηγόροι. (Θα ριξετε ολες τις προκηρυξεις μαζι με την δικη μας ? ? ) μεγαλο θεμα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΕΡΟΣ 5) Τις 8 αποφάσεις δικαστηρίων υπέρ Ι αποφάσεων, ψάχτε να τις βρείτε, τις ξέρουν; Κάποιες είναι και ΣτΕ και Νομ. Συμβ. του Κράτους; Ε; Ε; Ε; Ο Ν.3421/2005, άρθρο 36, παρ. 4 τι λέει, για διαβάστε; Διαβάστε και το άρθρο 35, παρ. 6, 7 κ.λ.π.; Ξερόλες; Για πείτε μας και το άλλο, ο πρώτος που υπέγραψε τη μηνυτήρια είναι ΓΙΩΤΑΣ!!! ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ!!! Γαμ@ τα νομικά ξέρετε. Μήπως βάλατε και την Αλέκα που είναι γυναίκα να υπογράψει;
Αλήθεια, ισονομία δεν θέλουμε, οι γυναίκες που γεννιούνται με πλατυποδία, δυσχρωματοψία, αστιγματισμό όπως οι άνδρες που χαρακτηρίζονται Ι2 τι γίνεται; Όπως η φιλενάδα από Θεσσαλονίκη, Διδυμότειχο και άλλες. Ε; Ε; Για να ρωτήσω είσαι ικανή και μπορείς να παίρνεις τα χαπια σαν καραμέλες, άσε που φωτιές βλέπεις με τα κιάλια σαν πυροφύλακας. Συγνώμη, όχι φωτιές, τους καπνούς εννοώ.
Και πάμε στο θέμα για τα αλλαγμένα Ι1.
Υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις, π.χ.:
Παρουσιάζεσαι Ι2 οφθαλμολογικο και το αλλαζεις Ι1 μια μερα πριν την απολυση.
Παρουσιάζεσαι Ι3 λόγω παχυσαρκίας και απολύεται Ι1.
Παρουσιάζεσαι Ι1, γίνεσαι Ι3 λόγω παχυσαρκίας και απολύεσαι Ι1.
Παρουσιάζεσαι Ι3 λόγω παχυσαρκίας απολύεσαι Ι1, περικοπή γα εκπαίδευση μετά 6 μήνες και γίνεσαι Ι3, τι ισχύει, λέει ο στρατός; Η αλλαγή των τελευταίων Ι1!!!
Δεν μιλάμε για Ι5 και Ι4 που δεν γίνονται ποτέ Ι1 και δεν παίρνουν και όπλο, μην τα μπερδεύουμε. Το Σύνταγμα λέει ότι όλοι παίρνουν όπλο, εμείς σαν σήμερα, σαν Εθνοφρουρά έχουμε και παίρνουμε όπλα γιατί φυλάμε την πατρίδα. Καταλάβατε.
* Και τέλος το έχω διαβάσει και παλαιότερα, οι συνάδελφοι αμφισβήτησαν και τα Ι άνω των 45 με ποια ιδιότητα η επιτροπή του Α.Π.Σ. τους εξέτασε κ.λ.π.
* Ε, καλά εσείς δεν έχετε ιερό και όσιο.
Ετοιμάζεστε να κάνετε ένσταση για τα διπλώματα, 6μηνα κ.λ.π. μα καλά οι μισοί από εσάς πήγατε και τα βγάλατε το καλοκαίρι, απλά δεν φτάναν τα μόρια!!! Καταγγέλλετε αυτά που οι ίδιοι κάνετε!!! μπήκαν τα διπλώματα χωρίς εξάμηνο αλλά το ξέρουμε όλοι, αλλά κάναμε την παλαβή γιατί λέγαμε θα βγάλουμε δίπλωμα και θα μπούμε μέσα!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΕΡΟΣ 6) Και όλοι την ίδια εξυπνάδα σκεφτήκατε 1.200 άτομα και τελικά κάποιοι μπήκαν και κάποιοι όχι.
· Ας πάνε τώρα για οδηγοί όσοι μπήκανε και ας περάσουν και εκπαίδευση, αλλιώς σπίτι τους.
· Αυτά που λέτε παρτάκηδες.
· Ότι κερδίσαμε το κερδίσαμε συνδικαλιστικά, αγωνιστικά, 8μηνα, 2 1/2χίλιαρα, 5ετίες, ΜΑΠ, ωράρια, ΣΣΕ, με δικαστήρια μόνο τα 176 € είναι να πάρουμε και αυτά αφορούν και άλλους χώρους συμβασιούχων αλλιώς και αυτά με αγώνες θα τα κερδίσουμε.
· Πρόσφατο παράδειγμα η πληρωμή των εκτός έδρας συναδέλφων και οι πληρωμές για τις moto.
· Είναι έτσι ή κάνω λάθος συνάδελφοι;
· Με αυτά που κάνανε οι συνάδελφοι «παγώσανε» τη διαδικασία του Α.Π.Σ. να καλέσει τους πρώτους 100 επιλαχόντες σου λέει και το Α.Π.Σ. αφού είστε κουκουρούκου περιμένετε όποτε βγάλουμε απόφαση για τα Ι1;
Μάλιστα πιάσατε Βουλευτές που έχουν ανήψια επιλαχόντες για επερώτηση μέχρι αρραβωνιάρα σε γραφείο Βουλευτή με τον αρραβωνιαστικό επιλαχών, πιάσατε αξιωματικούς του Α.Π.Σ. που έχουν συγγενείς, πιάσατε κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και δεν ξέρω πόσους υγιείς ακόμα τρόπους βρήκατε. Και οι μόνιμοι ακόμα γελούν μαζί μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΕΡΟΣ 7)Τώρα βγαίνουν ποινικά έξω γιατί δεν λέτε τίποτα; Πολύ πριν την καταγγελία σας, βγαίνουν έξω και οι Ι1 που δεν αλλάξανε, ελέγχονται και τα διπλώματα και πτυχία γιατί δεν λέτε τίποτα; Εδώ πετάνε έξω 3 μήνες Κ.Ο.Κ. και 3 μήνες ΤΕΒΕ και ο δικός σας ο Λαμιώτης έχει το ποινικό από στρατό λερωμένο και βάζει πολιτικούς να τα σβήσουν. Εσείς είστε οι καλοί με αλλαγμένα, γιώτα, με ποινικά και με χαπια, ε; Μπουμπούκια είστε. Εσείς δεν λέτε χαμός, χαμός 500 άτομα πλαστά, Ι, διπλώματα, α, ου, α, ου και τρίχες, είναι 100, άντε να βρεθούν άλλα 100, αλλά δεν σας φτάνει η επετηρίδα γιατί με το 2007 πρέπει να πεταχτούν έξω 500-600 οπότε επιστρατεύτηκε το Ι1. Καλά μωρέ Αλέκα, εσύ δεν έγραφες στο site σου «αλλάχτε τα γιώτα συνάδελφοι»; Ζήτω η κωλοτούμπα.
Τα 600-800 ποινικά είναι η καραμέλα της Αλέκας για να παραμυθιάζει και τους μετά 200 επιλαχών, να μπει αυτή και μετά άσε τα κορόϊδα από τους 3.600 και πάνω να ψάχνονται. Καμιά μίζα παίζει παιδιά ξέρετε με δικηγόρους κ.λ.π. γνωστή η συνταγή. Το fax το πήρε το Σωματείο Αλέκα ή θα στείλεις κανένα έγγραφο της ΠΟΣΠΥΔ στην ΕΑΠΣ ακόμα. Συγνώμη, λάθος, στο Νάκο λέω.
* Ξέρεις ο Καράογλου είπε και συγνώμη ο άνθρωπος έπεσε σε πλάνη.
* Κάθε μέρα σας παίρνουν και περισσότεροι χαμπάρι. Εσείς θέλετε να δώσετε όρκο να βοηθάτε τους συνανθρώπους μας. Εδώ κατασπαράζετε συναδέλφους, τους πολίτες θα δείτε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΕΡΟΣ 8) Κάθε μέρα σας παίρνουν και περισσότεροι χαμπάρι. Εσείς θέλετε να δώσετε όρκο να βοηθάτε τους συνανθρώπους μας. Εδώ κατασπαράζετε συναδέλφους, τους πολίτες θα δείτε;
* Τα μάθαμε και τα περί ακύρωσης διαγωνισμού στο ΣτΕ που πήγατε.
* Αντισυνταγματικό το 85% και 15% να πει το ΣτΕ σημαίνει 2.000 συμβασιούχοι και 2.000 πολίτες, δηλ. 1.400 συνάδελφοι στο δρόμο.
* Ψάξτε να κρυφτείτε εκτός χώρας μετά αν δεν την ακυρώσουν τελείως την προκήρυξη. Σαν τον Σαντάμ θα κρύβεστε. ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ..
Α, περαστικά, γιατί διάβασα στο site σου ότι το έκλεισες για λόγους υγείας. Ναι, βέβαια λόγοι υγείας δεν συντρέχουν όταν γράφει στο facebook και κατεβαίνοντας και Αθήνα, ε; Αυτό σκέφτηκες γιατί να ενημερώνω εγώ τώρα τους 3.400 συναδέλφους; Δεν έχω κανένα συμφέρον, όταν μπω θα γράψω, τότε που θα προσληφθώ.
Τέλος θεωρώ ότι όταν πετυχαίνουμε κάτι είναι ενωμένοι, έτσι έχει δείξει το παρελθόν μας, όπως έχουν γίνει και λάθη από τους συναδέλφους μας, από όλους μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Την ωρα που ολη η χωρα γονατιζει απο τα σκληρα μετρα, το ενδοξο πυροσβεστικό σωμα μολύνθηκε απο 4.000 πενταετείς πυροσβεστες για ψηφοθηρικούς λόγους, προσβάλλοντας... όλους τους Έλληνες με αδιαφανεις διαδικασιες! Οι 3.400 προερχονται απο τους πρωην εποχικους που διοριστηκανε επι ΠΑΣΟΚ το 2003 και που μολις ενα μικρο ποσοστο εχει τα αντικειμενικά κριτηρια των πραγματικων πυροσβεστων! Το μεγαλυτερο ποσοστο δεν εχει απολυτήριο λυκειου, δηλαδή ειναι αμόρφωτοι, δεν περασανε αθλητικες δοκιμασιες κανένας, αμφιβάλλω εαν απο τους 3.400 υπαρχουνε ατομα που κανουνε 5 έλξεις, τρεχουνε 1.000 μετρα σε 4 λεπτα και ολες τις υπολοιπες δοκιμασιες που....
περνανε οι πραγματικοι πυροσβεστες! Οι περισσοτεροι ειναι ηλικιωμένοι ανθρωποι 49,50,51,52,53,54,55. Την ωρα που νεοι Έλληνες πολιτες μενουνε ανεργοι η πυροσβεστικη αφηνει την ζωη και την περιουσια του Έλληνα πολιτη σε ακατάλληλα γερασμενα χερια υποβαθμίζοντας την νοημοσυνη μας! Εκτός των αλλων δεν εχει ελεχθεί η υγειονομικη τους κατασταση οπως των πραγματικων πυροσβεστών, μαλλον δεν υπαρχει κρατος! Εσύ Έλληνα πολιτη θελεις εναν αγράμματο, εναν αγυμναστο, έναν που η κοιλια του φτανει στο πατωμα, έναν ηλικιωμενο πυροσβεστη; Οχι, δεν το νομιζω! Ο πυροσβεστης εκ φυσεως ειναι ορκισμενος να δωσει την ζωη του για τον συνανθρωπο, να ανεβει ενα βουνο και να καθισει 2 μερες νηστικος, και αλλα τοσα συμβαντα που ο απλος κοσμος δεν τα γνωριζει! Δηλαδή θα ητανε παρανομο να περνουσανε ολοι οι εποχικοι τις διαδικασιες των πραγματικων πυροσβεστων; Οοχχιι! Θα ηταν παρανομο να γινοτανε εισαγωγη σε πυροσβεστικες σχολες ατομων με τα κριτήρια που θετει το ελληνικο συνταγμα για τα σωματα ασφαλειας; Οοχχιι! Εσυ εποχικε που αγαπας την πυροσβεστικη επρεπε από μονος σου να απαιτησεις την πραγματικη εξεταση των πενταετων, αλλα ξεχασα το να μπαινεις στο δημοσιο σε σωμα ασφαλειας 53 χρονων και σωματικα ακαταλληλος οντας, δεν σε αφηνει να σκεφτεσαι λογικα, αφου τοσα χρονια ειχες κριθει ανικανος να γινεις μονιμος! Προσωπικα πιστευα σε ενα πυροσβεστικο σωμα αξιο, μακρια απο σκιες διαφθορας και πολιτικων παιχνιδιων, αλλα δυστυχως τι παει καλα σε αυτην την χωρα για να παει και το πυροσβεστικο σωμα! Η πυροσβεστικη, κυριοι πολιτικοι, χρειαζεται πραγματικους πυροσβεστες, οχι ερμαφροδιτους!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΙ ΓΙΩΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ!!!ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 32!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
papantonhhhhhhh tsampa ta paravola.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενά είναι το θέμα ότι οι Ι κάνανε ψευδή υπέυθηνες δηλώσεις ότι υπηρέτησαν ως Ι1 και τώρα τους ενοχλεί που θα τους βγάλουν εκτός διαγωνισμού αλλά θα πρέπει να κινηθούν και οι νομικές διαδικασίες για ψευδή δήλωση!!!!!Οσό για τα αθλήματα οι μάχημοι εποχιακοί πέρασαν σε αντίθεση με τους οδηγούς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε παιδια ι1 υπηρετησα και λυκειο εχω στη σχολη ειμαιαυτοι που αλλαξαν το γιωτα τους το εχουν αλλαξει νομιμα και δεν εχουν κυρωσεις και τις δηλωσεις που εκαναν κακως τις εδωσε το αρχηγειο υπαρχει Προηγουμενη αποφαση με τα γιωτα απο μονιμο σειρας του 98 δεν μπορει να τους διωξει η πυροσβεστικη ακομα και με λερωμενα ποινικα πρεπει να εχει 3 μηνες φυλακιση αν εχει 2 ειναι νομιμος μην σας παραμυθιαζουν η αλλη απο θεσσαλονικη θελει να βγαλει την ολη φαση ακυρη επειδη δεν ειναι μεσα αλλα ευχομαι να παρει και μεχρι 198 επιλαχων και αυτη που ειναι 199 να ειναι απο εξω...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΚΛΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
mpravo sas i prokirixi twn giwtadwn............pou pate reeeeeeeee samata asfalias mono I1 parteto xampari kai pareti8ite oso einai kairos ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΞΩ . ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε 11.57 μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά και μετά να εκφέρεις και γνώμη αγράμματε ανορθόγραφε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
giota giota zoi kai kota.....oust giotades......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάποτε είπε ο θεός σ' έναν Έλληνα: "Πες μου τι θέλεις να σου δώσω και εγώ θα το κάνω με την προϋπόθεση ότι οτιδήποτε ζητήσεις θα το δώσω και στο γείτονά σου στο διπλάσιο." Σκέφτηκε για λίγο ο Έλληνας και απάντησε στο Θεό: "Θέλω να μου βγάλεις το ένα μάτι."

Και ο νοών νοείτω....

Λαμία - 7η ΕΜΑΚ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΛΕΚΑ ΜΕΧΡΙ 7Ο ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
arxizei to telos...geia xara na 'sai kala
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τώρα που παραιτήθηκε και ο Άγιος των γιοτάδων παπουτσής θα κλάψουν μανούλες. Ειδικά ο τραυλός πρόεδρος τον βλέπω πάλι να μπαίνει σε κανένα καζάνι με ζεστό νερό στην πλατεία συντάγματος, σε απευθείας μετάδοση με τον αυτιά φυσικά
Ο χρήστης ένας πενταετής είπε…
ρε παιδιά τί γίνεται τώρα που παραιτήθηκε ο υπουργός,κινδυνεύουμε?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΘΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ Η ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΣ;ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12:19 poso I eise kai zorizese palikari mou.xaxaxaxaxa
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ante giaaaaaaaaaaaa giwtades ..........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
re oust paliogiwtades.............................................
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αντε να ξεβρομιζει ο τοπος σιγα σιγα και οσο για τα ευχαριστω των πενταετων γιορταδων πολλη συντομα θα ακολουθησουν τον δρομο του και σε περιπτωση εκλογων ολοι ξερουμε τι θα ψηφισουν οι γιορταδες του ΠΣ.(και ας καει ολη η Ελλαδα απο τα εσκεμενα λαθη τους) Μια χαρα τα εφτιαξε η Υπουργαρα τα κοπρανα......να μοσχοβολανε!!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ( λενε τα πυροφυλακοκομαντα που μας εφεραν στο Σωμα)γεμιζοντας καθε μερα με σαλια τους διαδρομους μας οι γλυφτες. ΡΕΕΕΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ 2 ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΣΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ 2007 ΚΑΙ ΕΓΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ Ι,ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ Ι3 ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ Ι ΣΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
osoi ipograpsane tin ipefnini dilwsi oti apoli8ikan I1 kai den htan I1 na pane spiti tous ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4:29 μάλλον είσαι γιαλαντζί αστυνομικός ή κάποιος Ε.Φ ή Σ.Φ που δεν σκαμπάζει από Ποινικό Δίκαιο ή Ποινική Δικονομία και λες ότι θέλεις...που ακούστηκε να κάνεις υπεύθυνη δήλωση ,με κυρώσεις ,ότι έχεις κάνει κάτι Α αλλά είναι Β και όταν σου ζητούν να το παραδώσεις προσπαθείς να το κάνει Α αυτό λέγετε ''ψευδή δήλωση'' και διώκεται ποινικά περί κατάθεσης ψευδών στοιχείων ,ΑΝ ΡΩΤΉΣΕΙΣ ΚΆΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ή αλλιώς διάβασε τον νόμο που διέπει την υπεύθυνη δήλωση που υπογράφεις!!!!....ο αδελφός σου όταν απολύθηκε Ι3 και το άλλαξε σε Ι1 πριν την έκδοση της προκήρυξης δεν έχει καμία σχέση με αυτό γιατί θα κατέθεσε το έγγραφο ''τύπου Α'' απευθείας στα δικαιολογητικά που του ζητήθηκαν και η μεταβολή του φαίνεται μέσα σε αυτό το χαρτί ,δεν του ζητήθηκε να υπογράψει κάτι άλλο ,αν όμως την μεταβολή την έκανε μετά την έκδοση της προκήρυξης τότε θα έπαιρνε τον πούλο...τώρα όσα ακούγονται για κάποιον με προηγούμενο ιστορικό και κλπ αυτό ήταν ,όπως το λένε και οι πολιτικοί μας ''πολιτική βούληση'' αν το έπιασες....ΚΑΙ ΝΑ ΈΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΈΜΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΌΝ ,ΕΠΕΙΔΉ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ Ιας που έχει περάσει στην 5ετία με αλλαγμένο Ι μην κάνεις το κόπο να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα ΚΑΙ Ο ΚΆΘΕ ΈΝΑΣ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΤΟ ΒΆΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΊΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΆΞΕΏΝ ΜΑΣ ...μην παραξενευτείς αν πάρεις πόδι για κατάθεση ψευδών στοιχείων!!! ..εκτός αν υπάρχει (όπως υπάρχει από την αρχή του σχέδιο νόμου για την 5ετία) ΚΑΘΑΡΆ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΒΟΎΛΗΣΗ η οποία δεν μπορεί να παρακαμφθεί εύκολα ,εκτός και αν πάει ο πολιτικός αυτός φυλακή!!!!...ή ακυρώσει ο Αρχηγός τον διαγωνισμό...lz
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
osoi ipegrapsan ipef8ini dilwsh oti apoli8ikan I1 kai den einai I1 na pane spiti tous...........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ πρόβλημα είναι ότι τους καλύπτουν και δεν θα κάνουν έλεγχο στο τέλος γιατί είναι ψηφουλάκια!!!!!Εδώ δεν έχουν ξεκινήσει να κάνουν έλεγχο στα απολυτήρια και τα διπλώματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
distixos 10.03 de proketai na figei kaneis einai politiki boylisi de toys niazei as einai k i5,telikos oloi oi epilaxontes pame spitia mas k min akoyte tis malakies gia aporofisi se bathos trietias.ayta ta proedria k aytoys toys sindikalistes eixame ,pos legan kapote oi oloi i kanenas,a re katharmata pirate sto laimo sas 2000 oikogeneies,.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΣΕ ΕΙΔ. ΔΥΝΑΜΕΙΣ - ΔΟΚΙΜΟΙ ΑΦΟΥ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΑΝΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ Ιωταδε΅ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΕΣ & ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΠΑΓΙΑΖΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΑ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ε ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ Ι 3 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ Ι1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΕΙΔ. ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΖΟΡΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΕΙΔ.ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΡΙΑ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ. ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΣΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗ.ΟΥΣΤ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα μάθαμε και τα περί ακύρωσης διαγωνισμού στο ΣτΕ που πήγατε.
* Αντισυνταγματικό το 85% και 15% να πει το ΣτΕ σημαίνει 2.000 συμβασιούχοι και 2.000 πολίτες, δηλ. 1.400 συνάδελφοι στο δρόμο.
* Ψάξτε να κρυφτείτε εκτός χώρας μετά αν δεν την ακυρώσουν τελείως την προκήρυξη. Σαν τον Σαντάμ θα κρύβεστε. ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ..
Α, περαστικά, γιατί διάβασα στο site σου ότι το έκλεισες για λόγους υγείας. Ναι, βέβαια λόγοι υγείας δεν συντρέχουν όταν γράφει στο facebook και κατεβαίνοντας και Αθήνα, ε; Αυτό σκέφτηκες γιατί να ενημερώνω εγώ τώρα τους 3.400 συναδέλφους; Δεν έχω κανένα συμφέρον, όταν μπω θα γράψω, τότε που θα προσληφθώ.
ΠΟΜΟΝΗ ΣΥΝΔΕΛΦΟΙ, ΕΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ..
ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΦΗΜΩΝ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥ..
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πρόσφατα τέσσερις «συνάδελφοι» από τη 2η ΕΜΑΚ και κάποιοι άλλοι που προσλήφθηκαν το 2007!!! Οι οποίοι κάποιοι είχαν προσληφθεί και μετά τη φωτιά το 2007 (Σεπτέμβριο, Οκτώβριο) πήγαν και έκαναν αναφορά από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης διατυπωμένη από δικηγορικό γραφείο, κατοικοεδρεύων στην Μπενάκη στην Αθήνα.
· Αν θυμάμαι καλά οι ίδιοι συνάδελφοι αγωνιστές ήταν απόντες το 2007-2008 όταν όλοι οι συνάδελφοι πανελλαδικά αγωνιζόμαστε με μια εχθρικη ηγεσία, τότε οι συνάδελφοι, και μερικοί της 2ης ΕΜΑΚ κοίταζαν τον ποπό τους, δεν μπορούσαν να κάνουν μερικές μέρες 8ωρα όπως έκανε όλη η Ελλάδα. Τότε έστελνε και τα εξώδικα η Αλέκα σε αυτούς και τώρα είναι χεράκι-χεράκι. Αυτοί είναι οι αγωνιστές οι ίδιοι που όταν ανεβαίνουμε στην ΔΕΘ κάθε Σεπτέμβρη ήταν στα σπίτια τους με τo TV control, το playstation, το internet.
Ξεχνάμε ότι στο αρχικό σχέδιο που είχε διατυπωθεί πριν το Ν.3938 ήθελε τουλάχιστον να έχουμε εργαστεί 7, 8, 9, 10. Το θυμάστε ξεφτέρια;;;;
Πήγε τότε ο χαζός ο Παπαντώνης και τους είπε βγάλτε και το 7 και το 8 είναι 700 άτομα να μπουν μέσα και αυτοί βγάλανε το 7 και έμεινε το 8, 9, 10. Το ξεχάσατε; Εάν ίσχυε το 7, 8, 9, 10 θα μπαίνανε στην προκήρυξη όσοι είχαν προϋπηρεσία άνω των 3 ½ μηνών δηλ. ελάχιστοι. Πήγε πάλι ο χαζός ο Παπαντώνης και είπε βγάλτε τους 3 ½ μήνες να ισχύει όποτε έπιασες δουλειά.
* Αν θυμάμαι καλά και οι τέσσερις, όπως και πολλοί άλλοι, πιάσατε Ιούνιο-Αύγουστο δουλειά το 2007 και μπήκε το 8, 9, 10.
Θεωρούμε λοιπόν αυτά τα καλά παιδιά ότι είναι αδικημένα και ερωτώ αυτός που έχει προσληφθεί το 2003, 2002, 2001, 2000 με δημοτικό ή χωρίς, με Ι1 με χρόνια προϋπηρεσία είναι λιγότερο αδικημένοι από εσάς,ποιος έχει ποιο πολύ προϋπηρεσία, κάποιος με 4 χρόνια ή κάποιος με 12 ?????.
* Ποιο είναι το δίκαιο γιατί θα τρελαθώ.
* Τα ίδια αυτά παιδάκια αν θυμάστε μαζί με το Σωματείο τους και το Γιώργο διατυμπανίζανε 1.500-2.000 στην Κατερίνη να μπούνε και βλέπουμε μετά. Κάνω λάθος!?!
* Υπάρχει και η πρόταση του Σωματείου Θεσσαλονίκης 3.000 κόσμο, το ξεχάσατε στη διαβούλευση εκεί γραμμένη!!!
Η άλλη αγωνίστρια μπήκε το 2005, 2006 και ήδη και αυτή αδικημένη περισσότερο από τους άλλους με 10-12 χρόνια που είναι επιλαχών και περισσότερο από αυτούς που έχουν τα 35 χρόνια και είναι τελείως εκτός ρύθμισης; Φέρτε μου τα χαπια να συνέλθω.!
Πήγαν λοιπόν το παρεάκι αυτό και επικαλέστηκαν «πολιτικές παρεμβάσεις» και ότι το Α.Π.Σ. δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Μα καλά πως καταγγέλλεις παρεμβάσεις και από την άλλη κάνεις το ίδιο, βάζεις Υπουργούς και Βουλευτές βορειοελλαδίτες και παίρνουν τον Αρχηγό και άλλους Αξιωματικούς και του λένε πετάξτε τους έξω και πάρτε εμάς;
ΑΦΗΣΑΝ ΕΞΩ ΝΕΟΥΣ ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΠΗ!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΗΘΕΛΕΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
Ο χρήστης ένας Πυροσβέστης είπε…
Λοιπόν κύριοι,για να σταματήσει αυτός ο κατήφορος με τις αλληλοκατηγορίες για γιωτάδες-βύσματα-πολιτικές παρεμβάσεις και οτιδήποτε άλλο,να ανασταλεί αμέσως η "εκπαίδευση" των εποχικών-πενταετών τουλάχιστον έως ότου διερευνηθούν οι καταγγελίες κι αποφανθεί η Δικαιοσύνη.
Αυτό που γίνεται τώρα σπιλώνει και τραυματίζει το κύρος του Π.Σ, το οποίο κινδυνεύει να ταυτιστεί με ιστορίες για γιωτάδες και σαλιάρηδες.
Πρώτα λοιπόν ο έλεγχος των καταγγελιών και στη συνέχεια εκπαίδευση στη Πυροσβεστική Ακαδημία αυτών που είναι καθόλα νόμιμοι.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν πρέπει να έχει την κατάληξη της Δασικής.Αυτοί που πάνε να διαλύσουν το καμάρι του Ελληνικού Λαού να ξέρουν ότι θα πεταχτούν έξω με τις κλωτσιές..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πασχαλινό αρνί :προετοιμασία και ψήσιμο

Μιας και το Πάσχα πλησιάζει θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις γνώσεις μου για το σουβλιστό αρνί το πατροπαράδοτο!!!Είναι προϊόν εμπειρίας παιδιόθεν!!!( δεν έχω μετρήσει ποτέ πόσα αρνιά έχω ψήσει).Μαζέψτε τους φίλους σας και πειραματίσατε στο ψήσιμο του αρνιού για ένα αξέχαστο Πάσχα!!!!

Τα υλικά μας

1 αρνί ή κατσίκι ολόκληρο (το βάρος είναι θέμα το πόσα άτομα θα ταΐσετε κι αν τρώτε το ψητό κρύο).
Αλάτι πιπέρι ρίγανη
Σπάγκο για το ράψιμο ( αυτόν που χρησιμοποιούμε στη μαγειρική)
Σακοράφα
1-2 λαδόκολλες
Και φυσικά ψησταριά και σούβλα ψησίματος αρνιού με τα κατάλληλα εξαρτήματα.
Κάρβουνα ξύλου ή μπόλικα ξύλα.



Διαδικασία

Καθαρίζουμε καλά το αρνί από αίματα και τρίχες.
Πάνω σε μεγάλο τραπέζι στρώνουμε ένα τραπεζομάντιλο νάιλον ή πολλές λαδόκολλες.
Ακουμπάμε πάνω στο τραπέζι το αρνί μας και με τη βοήθεια ενός ακόμη ατόμου περνάμε τη σούβλα από τα πόδια προς το κεφάλι φροντίζοντας να σφηνωθούν καλά οι γάντζοι της σούβλας στα μπούτια του αρνιού.
Δένουμε τα πόδια πάνω στη σούβλα με σύρμα και σφίγγουμε καλά με τη βοήθεια μιας πένσας. Την ίδια διαδικασία κάνουμε και για το σβέρκο.
Εάν έχουμε τους ειδικoύς σφικτήρες για τη μέση του αρνιού τους εφαρμόζουμε στη μέση και σφίγγουμε καλά. Διαφορετικά σφίγγουμε σε δυό σημεία τη μέση με χοντρό σύρμα.
Αυτά τα στάδια είναι πολύ σημαντικά γιατί αν δεν σφίξουμε καλά το αρνί πάνω στη σούβλα όταν αρχίσουμε το ψήσιμο θα γυρίζουμε γύρω γύρω τη
Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι ρίγανη μέσα στην κοιλιά του αρνιού. Σε κάποια μέρη βάζουν μέσα στην κοιλιά γραβιέρα ή κεφαλοτύρι. Αν το κάνετε αυτό θα πρέπει να κρατήσετε λίγο το αλάτι.
Ανοίγουμε με ένα μυτερό μαχαίρι σχισμές στα μπούτια και στις πλάτες (κάτω από το χεράκι) και αλατοπιπερώνουμε.
Σε μεγάλη σακοράφα περνάμε σπάγκο και ράβουμε την κοιλιά.
Τυλίγουμε το αρνί με λαδόκολλες και τις δένουμε με σπάγκο γύρω γύρω.
Έχουμε ανάψει ήδη τη φωτιά μας είτε με κάρβουνα είτε με ξύλα. 1030385_img_800x600_400
Όταν η φωτιά είναι έτοιμη την απλώνουμε κατά μήκος της ψησταριάς βάζοντας περισσότερη στο μέρος των ποδιών και της πλάτης.
Τοποθετούμε το αρνί στην πιο ψηλή θέση της ψησταριάς και το γυρίζουμε γρήγορα στην αρχή γιατί αλλιώς θα μας αρπάξει.
Ο συνολικός χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το βάρος του αρνιού. Καλό είναι να έχετε εφεδρική φωτιά κάπου ώστε να προσθέσετε αν σας χρειαστεί.
Για ένα αρνί 8- 10 κιλά ο χρόνος ψησίματος είναι περίπου 2 ώρες. Την πρώτη ώρα το ψήνετε στην πάνω θέση γυρίζοντας γρήγορα και συνεχίζετε μετά στην πιο χαμηλή γυρίζοντας πιο αργά.

Λίγη ώρα πριν το τέλος βγάζετε τις λαδόκολλες ώστε να ξεροψηθεί η πέτσα του αρνιού.
Ένα κόλπο για να καταλάβετε ότι το αρνί σας είναι έτοιμο είναι να πατάτε το χεράκι προς τα μέσα κι αν πατιέται εύκολα το αρνί είναι ψημένο. Επίσης άλλο κριτήριο είναι να έχουν ανοίξει τα πόδια στις κλειδώσεις ή ένα μαχαίρι μυτερό να μπαίνει εύκολα στο μπούτι ή στην πλάτη.


Και μη μου πείτε ποιος γυρίζει αρνί δύο ώρες!!! όλοι εναλλάξ!!!!!Πάσχα Ελληνικό χωρίς αρνί ψητό δεν νοείται!!


Σας εύχομαι Καλό Πάσχα και για όσους αποφασίσουν να ψήσουν καλή επιτυχία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΑΠΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΙΞΗ!!!!!!!!!!
Ο χρήστης ο συμπληρωμένος είπε…
Η ανεργία σαρώνει κύριοι,νέος κόσμος με πολλές ικανότητες ψάχνει δουλειά κι αντί να πάρουμε την αφρόκρεμα για να ενισχυθεί το Σώμα,μας επιβάλουν για "χ" λόγους μεσήλικες γιωτάδες του Δημοτικού.Και στέλνουμε τη νεολαία μας να δουλέψει στα σούπερ μάρκετ για 380 ευρώ.Όταν οι βολευτές καταλάβουν τι έκαναν,θα είναι αργά για το Π.Σ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τι κλαιτε τωρα οταν ο παπαωτωνης εφτιαχνε τους ορους τις προκυρηξης εσεις τον βγαζατε προεδρο!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κλαίνε γιατί θα μείνουν ορφανά!!δεν έχουν πολλά περιθώρια να κάνουν άλλες παρανομίες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΟΤΕ ΑΛΗΤΕΣ Ε ΑΛΗΤΕΣ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑ........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε μαλάκες πάτε καλά; Συγκρίνετε το Ι2 με τα υπόλοιπα Ι; Τι λέει ο άλλος ο παπάρας από πάνω ότι οι Ι2 κάνουν θαλαμοφύλακες και όχι σκοπιές; Εγώ Ι2 είμαι υπηρετώ στη Λήμνο και έχω τις περισσότερες ένοπλες υπηρεσίες στη σειρά μου.Δεν έχω βγει ΕΥ για σωματικό πρόβλημα (μέση, πόδια, κλπ), έχω συμμετάσχει σε όλες τις ασκήσεις ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ (μέχρι και ερπινγκ σε καταρρακτώδη βροχή έχω κάνει), στις βολές είμουν από τους πιο εύστοχους στρατιώτες κλπ. Και υπάρχουν άλλα άτομα που κάνουν όλο θαλαμοφύλακες/εστιατόρια/γραφείς και το χαρτί τους γράφει Ι1 (γιατί δεν το αλλάζουμε στο 401 αλλά οι καραβανάδες τις μονάδες φοβούνται μην τυχόν και έχουν κάποια "ανίατη ασθένεια". Αυριο μεθαύριο αν κάνω εγώ τα χαρτιά μου με αυτούς στη πυροσβεστική (λέμε τώρα)ποιός θα μπεί και ποιός όχι. Εδώ δεν υπάρχει αδικία δηλαδή;


Υστερόγραφο: έχω βγει Ι2 για 4 βαθμούς μυωπία και λίγο αστιγματισμό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γενικά δεν με ενδιαφέρει να μπω στην πυροσβεστική, αλλά όχι και γιωτάς ο Ι2 (και συγκεκριμένα αυτός που βγήκε Ι2 για μυωπία) γιατί υπάρχουν και Ι2 για πλατυποδία οι οποίοι όντως δεν κάνουν ούτε σκοπιές ούτε περίπολα ούτε τίποτα. Απλά είναι τόσο κακό το σύστημα στο στρατό που βγάζει τα Ι. Από κει πρέπει να ξεκινήσει η κουβέντα. Κι αν στην πυροσβεστική θέλουν να πάρουν "υγιείς" ανθρώπους ας τους ξαναεξετάσουν γιατί όταν πήγαινα στρατό είμουν Ι1 μετά έπεσε ο χιαστός μου (μη μου πείτε ότι δεν έχουν συμβεί και τέτοιες περιπτώσεις γιατί θα βάλω τα γέλια). Περίπτωση ανθρώπου που έλειπε επίσης 1 μήνα στο 401 όταν εγώ έλιωνα στα περίπολα μέσα στο κρύο (μήνας Φλεβάρης, στη Λήμνο χιόνισε 3 φορές δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κρύο κάνει ο συνδυασμός με υγρασία και αέρα) ο οποίος και τώρα που γύρισε για γκρουπάκι συνεχίζει να κάνει άοπλες υπηρεσίες. Όμως το χαρτί του γράφει Ι1. Και το δικό μου γράφει Ι2. Τελικά σε αυτή τη περίπτωση ποιός είναι ο γιωτάς;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μου μάθατε όλοι μια λέξη και τη λέτε. Στο φινάλε τι θα πεί γιωτάς; Ο άοπλος ή ο μη-μάχημος; Γιατί δεν συνεπάγεται ότι ο άοπλος είναι μη-μάχημος. Ένας πόλεμος δεν κερδίζετε μόνο με τους ενόπλους. Χρειάζονται και κάποιοι που θα μαγειρεύουν στο πεδίο της μάχης (και ο άοπλος επιστρατεύεται σε περίπτωση πολέμου), και θα κάνουν χίλιες άλλες δουλειές (αγγελιοφόροι, υποστηρικτές, διαβιβαστές κλπ). Οπότε άκυρο ψαρά. Και επιτέλους πρέπει να σταματήσει αυτός ο χιτλερικού τύπου διαχωρισμός μέσα στο στρατό. Δεν φταίει κάποιος για το πρόβλημα υγείας του. Και αν ο στρατός δεν τον χρειάζεται γιατί δεν τον στέλνει σπίτι του και τον κρατάει 9 μήνες; Αυτός είναι "γιωτάς" και όχι αυτός που παίρνει Ι5 από ψυχίατρο ή ο άλλος που ενώ μπορεί να κάνει σκοπέτα μυξοκλαίγεται όλη μέρα ότι τον πονάει η μέση, τα πόδια, τα @@ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και βγαίνει "ελεύθερος περιπόλου", "ελεύθερος κράνους" (οπότε δεν μπορεί να κάνει περίπολο) και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο ελεύθερο μπορεί να βγει για να γλιτώσει κάποιος το βραδυνό ξύπνημα να μην κάνει ένα κωλονούμερο. Ελεύθερος αυνανισμού μόνο δεν έχει βγει ακόμα κάποιος. Αυτοί είναι οι "γιωτάδες" για μένα. Στη διάρκεια της θητείας τους μπαινοβγαίνουν στα νοσοκομεία (άγραφη άδεια είναι αυτό), προφασίζονται ένα σωρό "ασθένειες" για να γλιτώσουν τα ΣΠΕΝ, και τις σκοπιές και απολύονται ως Ι1 επειδή στο 401 δεν έχουν κάτι για να τους βγάλουν άοπλους και οι καραβανάδες της μονάδας "φοβούνται" να τους βάλουν υπηρέσια μήπως και 1 στο εκατομμύριο πάσχουν όντως από χονδροπενιαση ή κυρσοκοίλη και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ότι μπαίνουν στις δημόσιες υπηρεσίες με Ι2 σας πείραξε. Το ότι μπαίνουν με ψεύτικα πτυχία και πιστοποιητικά δεν σας πείραξε. Οι ιατρικές εξετάσεις πρέπει να ξαναγινόνται όταν είσαι υποψήφιος για μια θέση στο δημόσιο που απαιτεί σωματικές προϋποθέσεις, είτε είσαι Ι1 είτε είσαι Ι5 είτε είσαι Ι15.Η υγεία μεταβάλλεται είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο, δεν είσαι το ίδιο στα 20, το ίδιο στα 30. Πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει. Κι αν έχω υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις το έκανα επειδή ήθελα να προσφέρω στην πατρίδα ή επειδή ήθελα μια θέση στο δημόσιο; Αν είναι το δεύτερο αντί για το μακεδονία ξακουστή πείτε ρε παιδιά το "για το δημόσιο ρε γαμώτο"!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
pasok pasok sok oso ua mas gamane pasok