Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αττικής: Μετά τη θύελλα, 7 μαζεμένα ρεπό στα ΜΑΤ



Tο bloko.gr είχε γράψει την Παρασκευή στις 10 του μήνα υπό τον ειδησεογραφικό τίτλο "Κόψανε τα ρεπό στα ΜΑΤ" πως αυτή ήταν ακριβώς η απόφαση της ηγεσίας ενόψει του καυτού όπως αναμενόταν κι επαληθεύτηκε (με την Κρατική Ασφάλεια να είναι η μοναδική που
αγρόν ηγόρασε) τριημέρου.
Μετά τη θύελλα, τον κοπετό και τον ορυμαγδό και μετά από παρέμβαση της Ένωσης Αττκής, η ηγεσία στάθηκε "γαλαντόμος" δίνοντας μαζεμένα 7 ρεπό στους υπηρετούντες.
"Η παρέμβαση της Ένωσης, με το υπ΄αρίθμ 026 έγγραφο της από 14-02-2012 , είχε ως αποτέλεσμα την χορήγηση επτά (07) ημερησίων αναπαύσεων πέραν των δικαιωμένων, για τους συναδέλφους που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων και εκτέλεσαν υπηρεσία για λήψη μέτρων τάξης, στις συγκεντρώσεις-πορείες την 10-11-12 & 13-02-2012 στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 026 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ




Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δώστε κανα εκτόσ έδρας και αφήστεα Η.Α. που έτσι και αλλιώς μας τα χρωστάτε από υπεργασία
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε, μετά από τόσο ξύλο και χημικά που έριξαν σε διαδηλωτές, δικαιούνται μία επιβράβευση τα παιδιά... Πάντα εξάλλου τα υπάκουα σκυλάκια παίρνουν το κοκκαλάκι τους στο τέλος, για να εξακολουθήσουν να είναι υπάκουα.
Με γεια ο νέος μισθός των 700 ευρώ που έρεχεται σύντομα. Καλοφάγωτος...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εσυ που εχεις δουλια πηγες στη πορεια;εκαψες κανα μαγαζι;τα ματ τη δουλια τους κανουν'οτι πει η πολιτεια δηλαδη,που ψηφισες.πανε να καψεις κανα μαγαζι.ΦΡΑΠΕΔΟ.....ΣΤΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12.55, εσύ σε ποιόν είσαι υπάκουο σκυλάκι .Κάποιος πρέπει να σου πετάει ένα κοκαλάκι για να πληρώνεις το ίντερνέτ σου.Αλήθεια πού τρως ψωμί είπαμε?
Εμείς ορκιστήκαμε στην πατρίδα .Εσύ και οι όμοιοι σου στο τομάρι σας!!
Εξάλλου όλος ο πλανήτης ξέρει την κουτοπονηριά και τη βλακεία σου νεοέλληνα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γαβ γαβ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε 12.55, εσύ δεν είσουν που πρίν λίγα χρόνια πλακωνόσουν με τα ΜΑΤ για να διοριστείς στο δημόσιο με το ζόρι ή με μέσο?Εσύ δεν είσουν που έκλεβες την εφορία?Εσύ δεν ψήφιζες για να σε διορίσουν?Εσύ δεν έκλεβες τον συμπολίτη σου δουλεύοντας σαν βενζινάς,ηλεκτρολόγος,υδραυλικός,δικηγόρος,γιατρός,ταξιτζής,έμπορος,παίρνοντας αναπηρικές συντάξεις και μαϊμου επιδόματα?
Ποιός φταίει που φτάσαμε ώς εδώ?Τα ΜΑΤ?
Οι ματατζήδες εξάλλου είναι οι μόνοι στο δημόσιο που διορίστηκαν με πανελλήνιες.
Το ξύλο και τα δακρυγόνα που έφαγες ήταν αξιοκρατικά και σου άξιζαν παπαροαμπελοφιλόσοφε ελληνάρα!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12:55 εισαι μεγάλος μ@@@@@@@@@@ς.Κοπροσκυλο εισαι εσυ και τα φιλαρακια σου που τα σπαγατε,καιγατε δημοσια περιουσια ,περιουσια του κοσμακι καταστρεφοντας οικογενιεσ ανθρωπων αφηνοντας τους ανεργους!αντε ιδεολογε του κ@@@@@@@@ου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@1.51
Όχι φιλαράκο, δεν ήμουν εγώ που παρακάλαγα για ρουσφέτια και απόδειξη ότι εγώ δεν διορίστηκα στο δημόσιο. Εσύ πάλι βλέπω ότι διορίστηκες με τα ακριβά ιδιαίτερα που σου πλήρωνε ο μπαμπας σου και το μέσο για να περάσεις αθλήματα και ψυχολόγους.
Είσαι πραγματικά αστείος αν πιστεύεις ότι λειτουργείς σαν τιμωρός της ελληνικής διαφθοράς. Αντίθετα ο ρόλος σου είναι η προστάσια της φαύλης πολιτικής εξουσίας, δηλαδή της πηγής της διαφθοράς. Ένας προσωπικός της φρουρός είσαι.
Αφού τόσο λοιπόν σε κόφτει η σαπίλα στην Ελλάδα, γιατί δεν κάνεις στην άκρη να τιμωρηθούν αυτοί που τη δημιούργησαν; Όσο τους προστατεύεις, λυπάμαι αλλά θα τρώς μολότοφ και φτύσιμο από όλη την κοινωνία. Απλά δέξου το.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1.36
1. Το ίντερνετ μου πάντως δεν το πληρώνεις εσύ, ενώ εγώ πληρώνω το δικό σου για να γράφεις της γελοιότητές σου.
2. Αν ορκίστηκες στην πατρίδα σταμάτα να βάζεις πλάτη σε αυτούς που την πουλάνε για ένα κομμάτι ψωμί αυτή τη στιγμή και να δέχεσαι να δέρνεις ανέργους και συνταξιούχους. Δεν εκπληρώνεις καμία εθνική αποστολή με όλα αυτά, όπως με το ζόρι θες να μας παρουσιασεις. Μάλλον επόμενος στο μισθό σου ορκίστηκες. Να είσαι ειλικρινής τουλάχιστον να το λες. Τυχαίο ότι στην ΥΑΤ δεν προλαβαίνουν τις αιτήσεις μπάτσων λόγω των επιδομάτων;
3. Είσαι και εσύ το ίδιο νεολελληνας όσο και εγώ. Εκτός αν σε έχουμε κάνει εισαγωγή από τους Παρισίους. Άρα δεν εξαιρεισαι από τη βλακεία του. Μόνο που στην περιπτώση σου έχεις και εξουσία. Και ο βλάκας με εξουσία είναι δύο φορές επικίνδυνος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για πες μας 1.51,
Ποιός σου έφταιξε για τα επεισόδια; Ο συνταξιούχος και ο άνεργος με δύο παιδία που διαδηλώνουν; Αυτοί έκαψαν και έσπασαν βιτρινες; Αυτοί σε έχουν κάψει με μολότοφ και σου έχουν ανοίξει το κεφάλι με πετρες; Γιατί λοιπόν δεν πιάνεις τους ενόχους; Γιατί τους αφήνεις άνετους να καταστρέφουν και δέρνεις και πνίγεις στα χημικά τους άοπλους συμπολίτες σου; Γιατί δέχεσαι να γίνεσαι όργανο προστασίας μίας διεφθαρμένης πολιτικής εξουσίας; Γιατί προστατεύεις το σύστημα που εσύ μόνος σου λες το πόσο διεφθαρμένο είναι; Δεν καταλαβαίνεις ότι όσο το κάνεις τόσο το βοηθάς να συντηρείται και να επιβιώνει;
Θα ήταν λοιπόν πολύ εύκολο να σου ως και εγώ "μια χαρά χαρά σου έκατσε η μολότοφ στη μάπα, ανίδεε δημόσιε υπάλληλε της κυβέρνησης". Αλλά δε θα στο πω...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@1.51 Οι αστυνομικοί φίλε δεν έχουν συμμετάσχει στη διαφθορά στην Ελλάδα; Το συνάφι σου δεν έχεις αμαρτίες;
Εσείς δεν διοριζοσασταν με έναν τενεκέ λάδι μέχρι το 1995 που ξεκίνησαν οι πανελλήνιες; Κι εσείς δεν ψηφίζατε αυτόν που θα σας έβαζε στο σώμα;
Οι κύριοι ανώτεροι αξιωματικοί που τώρα κουνάνε τα νήματα της αστυνομίας και παίρνουν τους μεγάλους μισθούς, πως βρέθηκαν εκεί από το χωρίο τους ενώ δεν ήξεραν να γράψουν ουτε το όνομά τους;
Κάποιοι ειδικοί φρουροί πως έχουν διοριστεί; Δεν έτρεχαν από βουλευτικο γραφείο σε βουλευτικό γραφείο με τη γλώσσα μέχρι το πάτωμα;
Πλασματικά οδοιπορικά και υπερωρίες δεν έχετε πληρωθεί κατά καιρούς;
Εντολές που να στρέφονται κατά συμπολιτών σας σε διαδηλώσεις δεν έχετε δεχθεί να εκτελέσετε και το έχετε βουλώσει για να μη χάσετε κανένα ευρώ από το μισθό;
Αξιολόγηση υπήρξε ποτέ για το ποιός από εσάς κάνει καλά τη δουλειά του και ποιός είναι ακατάλληλος ή λουφάρει; Για το ποιός αξίζει τα λεφτά που του δίνει ο έλληνας φορολογούμενος;
Σοβαρό ψυχολογικό έλεγχο έχετε περάσει ποτέ για το αν είστε ικανοί να φέρετε όπλο;
Πολλοί δεν λουφάρουν σε γραφεία ή σε φρουρές προσώπων, αντί να είναι στο δρόμο δίπλα στον πολίτη;
Ασυδοσία και ατιμωρησία δεν έχει υπάρξει κατά καιρούς με ψεύτικες ΕΔΕ που ποτέ δεν τιμωρούν τον κατηγορούμενο;
Δεν βγαίνατε στα 43 σας χρόνια στη σύνταξη, κάνοντας παράνομα και δεύτερες αδήλωτες εργασίες, ενώ παίρνατε κανονικά και τη σύνταξη;

Βλέπεις φίλε τι εύκολα μπορεί να βρει κάποιος κουσούρια σε οποιοδήποτε κλάδο;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αγαπαμε την Ελληνική Αστυνομία και ειδικά τα παιδιά των ΜΑΤ......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε, μετά από τόσο ξύλο και χημικά που έριξαν σε διαδηλωτές, δικαιούνται μία επιβράβευση τα παιδιά... Πάντα εξάλλου τα υπάκουα σκυλάκια παίρνουν το κοκκαλάκι τους στο τέλος, για να εξακολουθήσουν να είναι υπάκουα.
Με γεια ο νέος μισθός των 700 ευρώ που έρεχεται σύντομα. Καλοφάγωτος...

Και να προσθεσω το εξαιρετικο σχολιο, οτι αφου δεχεστε να κανετε τον προστατη μιας κυβερνησης ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ειστε συνενοχοι. Και καπως πρεπει να βγαλετε κι εσεις τα λεφτα σας. Με μολοτοφ, ξυλο, πετριδι και βρισιμο. Πλεον σας βριζουν και οι αστυνομικοι των αλλων υπηρεσιων και σας λενε ανεγκεφαλους. Εδω ρε δειρατε τους συναδελφους σας που εκανα πορεια για τους 2 διασ, στους πολιτες που τους βλεπετε αφ υψηλου θα κολωσετε? Αλλα μην αγχωνεστε, οι anonymus εβγαλαν τα στοιχεια 25,000 πολωνων αστυνομικων στην φορα. Μια επισκεψη να κανουν και να βγουν τα ονοματα σας στην φορα δεν θα μπορειτε ουτε εξω απο το σπιτι σας να βγειτε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΝΑ ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ?
ΜΠΡΑΒΩ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ....ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΩΝ Μ.Α.Τ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@3.50 Ποιός είναι ο μισθός σου στα ΜΑΤ φίλε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε ποιόν ορκίστηκες 1.36; Στην πατρίδα; Και που είναι αυτή η πατρίδα; Εγώ βλέπω να φυλάς έναν μη εκλεγμένο πρωθυπουργό και ένα κόμμα που εξακολουθεί να κυβερνά έχοντας πια μόλις 8%. Για την πατρίδα που ορκίστηκες ξέρεις τι έχουν υπογράψει αυτοί; Ενυπόθηκα δάνεια με το αγγλικό δίκαιο, ώστε η Ελλάδα να μην μπορεί να προβάλει καμία αντίσταση όταν θα αρχίσουν να της παίρνουν ένα ένα το κομμάτια αν δεν καταφέρει να ξεπληρώσει τα υπέρογκα δάνεια.
Εξακολουθείς να πιστεύεις ότι προστατεύεις την "πατρίδα"; .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
TIS EPILOGES TOY ELLHNIKOY LAOY PROSTATEYOYN OLA AYTA TA PAIDIA.O,TI PSYFIZETE AYTO THA FYLANE PANTA.OSOI EXETE PAEI STRATO KSERETE APO DIATAGES KAI DE NOMIZO NA MHN YPAKOYSE KANEIS..LIGOI APO AYTOYS EXOYN PETHANEI KAI GIA THN ASFALEIA MAS???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά βρε ΚΡΙΚΕΤΟ και ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, είστε πραγματικά πολύ αστείοι, αν πιστεύετε ότι φοβήθηκαν εσάς και έδωσαν μαζεμένα ΡΕΠΩ.
Αναρωτιέμαι πως μπορείτε και μας δουλεύετε συνέχεια?
Ό,τι καλό γίνεται, νομίζετε ότι ξεκινά από εσάς και ό,τι κακό το ρίχνετε στους άλλους!
Είναι φανερό και σ' όλους πια γνωστό το τροπάριό σας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3.07, ποτε δεν πιάνουμε αυτούς που μας πετάνε μολοτωφ στη μούρη και μας ανοίγουν τα κεφαλιά αλλά αθώους περαστικούς.Αυτές είναι οι εντολές μας για να εξυπηρετουμε το σύστημα!!!Όλα τα καταλαβαίνεις πονηρούλη Έλληνα έχεις ξεσκεπασει το σύστημα .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3.54 , 2670 παίρνω καθαρά.Αλλά όταν χτυπάμε αθώο διαδηλωτή αντί για αυτόν που μας καίει με μολοτωφ, παίρνουμε 100 ευρώ έξτρα (το κεφάλι).
Αν πάλι κάνεις τον παρακρατικο και πετάς μάρμαρα σε συναδέλφους παίρνεις 200 την ώρα συν ΦΠΑ.
Όμως τώρα τελευταία που οι πιο έξυπνοι απο τους διαδηλωτές μας πήραν χαμπάρι, μειώθηκε το κασε. Ασε που έχουν έρθει και ματατζηδες απο εξωτερικό και δεν χωράμε στις κλουβες.Μιλάμε για δραμα , γιαυτο πήραμε και τόσα ρεπό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευτυχως που μας καταφεραν τα πολιτικα λαμογια να μας φερουν στο "εμεις κι εσεις". Εχω φιλο ΜΑΤατζη που εχει 2 παιδια κ μου λεει: "Εντολες εκτελω και αν δεν το κανω ποιος απο τους διαδηλωτες θα ζησει τα παιδια μου;" Κι εσεις εχετε δικιο εν μερη αλλα και ολοι εμεις που εχασαν ή χανουν τη δουλεια τους ή και αυτοι που με βασικο πεινας δεν θα μπορουν να παρουν γαλα στα παιδια τους. Ο Θεος να φυλαξει οταν βγει πεινασμενος πια οχλος που δεν θα εχει τπτ πλεον να χασει γτ πολυ απλα.... ΠΕΙΝΑΝΕ τα παιδια του. Εκει να δω τα βαρελοτα και τα χημικα αν θα μπορουν να κανουν κατι... κι εκει πολυ λυπαμαι πως θα παρει πολλους η κακια η μπαλα. Η μονη λυση ειναι φυσικα να μην εκτελεσετε ΟΛΟΙ σας εντολη, εκει θα σας διωξουν ολους;;;; Δεν νομιζω.... γτ απλα θα φυγουν με ελικοπτερα ή οτι αλλο βρουν και δεν θα προλαβουν να σας διωξουν, αλλα και παλι... εδω δεν μπορουν να βρουν σε ενα απλο ΑΤ χωριου μεταξυ τους, θα συμφωνησουν σε κατι τετοιο;;; Υπομονη σε ολους!!!