Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε τί είδους αστυνόμευση προσδοκά ο πολίτης; Παροπλισμένος ο μισός στόλος της Άμεσης Δράσης



Λάβαμε από αναγνώστη μας την ακόλουθη καταγγελία για ξαφνική επιδημία παροπλισμού περιπολικών της Άμεσης Δράσης εξαιτίας βλαβών και ελλείμματος συντήρησης.
Εξετάσαμε την καταγγελία και δυστυχώς η πραγματικότητα είναι περισσότερο δραματική από αυτή που περιγράφει ο
συντάκτης του κειμένου, το οποίο παραθέτουμε αμέσως.

"Πάλι τα ίδια στο 100!
Έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου λέγανε παλιά…
Έλλειψη χρημάτων στάση περιπολικών στην Άμεση δράση!
Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες μας από τα 150 περιπολικά, τα 60 έχουν παροπλιστεί.
Το Αρχηγείο το γνωρίζει, το θέμα είναι τι κάνει;
Γιατί δεν αποδεσμεύει χρήματα;
Οι συνάδελφοι καλούνται να φεύγουν από τη Δύση και να φτάνουν στην Ανατολή για να πάρουν περιπολικό και φυσικά ξοδεύουν χρήματα από την τσέπη τους και δεν περισσεύουν σε κανέναν πλέον!
Τι περιμένουν στο Αρχηγείο;
Οι χορηγοί τελείωσαν!!!
Την άλλη βδομάδα θα έχουν μείνει περίπου 60 περιπολικά και τότε… τρεχάτε ποδαράκια μου!!!"


Σύμφωνα με ενημέρωση από ημιεπίσημες πηγές, η κατάσταση είναι απείρως χειρότερη. Στην Άμεση Δράση είναι "χρεωμένα" 250 περιπολικά από τα οποία τα 70 είναι ακινητοποιημένα εξαιτίας μηχανικών βλαβών και άλλα 50 από ατυχήματα.
Επίσης, περισσότερες από 400 μοτοσικλέτες της Άμεσης Δράσης και της ΔΙΑΣ είναι κι αυτές παροπλισμένες εξαιτίας των ίδιων ακριβώς συνθηκών.
Κι ως εκ τούτου, αναγεννάται το ερώτημα προς φυσική και πολιτική ηγεσία. Σε τί είδους αστυνόμευση μπορεί να προσδοκά ο πολίτης;


.

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λαμογια φυσική και πολιτική ηγεσία.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έλα όλο παράπονα είστε πια. Πως κάνετε έτσι? Δεν καταλαβαίνετε ότι επίτηδες γίνεται όλο αυτό? Θέλουν να επιστρέψουν στην εποχή της Αστυνομίας Πόλεων όπου οι περιπολίες ήταν πεζές και χρονομετρημένες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παντως ο πολιτης δεν θελει τους αστυνομικους προστατες των κυβερνησεων ουτε να τον παιρνουν ως τρομοκρατη.¨(αναφερομαι στο περιστατικο οπου ρουφιανος της Αντιτρομοκρατικης παρακολουθουσε την πορεια της ΓΣΕΕ). Αν οι εργαζομενοι στην Ελλαδα θεωρουνται απο την αστυνομια τρομοκρατες, τοτε βρισκομαστε σε εμφυλιο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΑ 60 ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!50 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΡΓΟΥΝ 1 ΜΕ 2 ΩΡΕΣ!ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!..Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ!ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΠΙΑ..ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!..ΦΡΟΝΤΙΣΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 300 ΑΤΟΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΔΕΛΦΕ 4.41 ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΚΟΥΤΕ ΣΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΛΛΗ Η ΑΣΧΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΕ ISO9002 ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ??/ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΦΑΤΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΚΛΑΔΙΚΕΣ.ΟΣΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΕΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 80%ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΚΟΡΠΑΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ.
ΕΝΑΣ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στα Α.Τ. να δείτε τι γίνεται!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ξρετε ποσα αυτοκινητα συμβατικα εχουν για μετακινησεις διαφορων και για τα ψωνια τους...αυτα τα φροντιζουνε...τα περιπολικα γιατι οχι;;;ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ....εκει επανω δεν επρεπε να πετανε τιποτα ..και ομως γινεται το αντιθετο ...αντι να κοιτανε να επισκευαζουν αυτοκινητα ...κοιτανε πως θα τα παροπλισουν..αλλα οταν οι θεσεις εκει ειναι επιλεγμενες για ανθρωπους ασχετους με το αντικειμενο και για να λουφαρουν καποιοι...τι να περιμενεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μα πουθενα στον τοπο αυτο να μην μπορει να γινει κατι σωστο;;;απο κανεναν;;; τα λεφτα που θα πληρωναν ανθρωπους γνωστες του αντικειμενου ωστε να οργανωσουν ενα σωστο συνεργειο...ειναι πολυ λιγοτερα απο αυτα που πληρωνουν στα συνεργεια εξω για την συντηρηση των οχηματων.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ..ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
6.56

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=5706172

Εδω οι τυποι εχουν φωτογραφια ταυτοτητα αστυνομικη. Σε ρωταω, ειναι αυτος αστυνομικος ή οχι? Τι γυρευε ΚΡΥΦΑ μεσα σε μπλοκ του παμε με οπλο?

Σε περιπτωση που δεν το πηρες χαμπαρι, η αστυνομια ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ οτι ο τυπος που δειρανε ηταν της Αντιτρομοκρατικης.

Και ρωταω τωρα εγω, τι γυρευει ενας της αντιτρομοκρατικης σε πορεια σωματειων? Ειναι τα σωματεια τρομοκρατες? Εγω ξερω οτι οι εργαζομενοι και τα σωματεια θεωρουνται εχθροι του κρατους μονο στις Χουντες. Παιδια αν εχουμε Χουντα, να μας το πειτε να σας αντιμετωπισουμε αναλογα.

Στην μανα του θα της πω οτι αφου ανεθρεψε εναν ρουφιανο αυτα παθαινει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4.41 τους ρουφιάνους ψάξτους στα διάφορα συνδικαλιστικά γραφεία και στους χώρους εργασίας σας. Ο αστυνομικός στη πορεία δεν είναι ρουφιάνος και δεν παρακολουθεί την πορεία. Παρακολουθεί αυτούς που βρίσκουν ευκαιρία και χώνονται στις πορείες όπως τη χθεσινή. Μάθε πρώτα τη διαφορά και μετά βγες να πουλήσεις πνεύμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΣΑΣ
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΗΝ ΣΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΤΣ@@222Ν ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΊΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΠΕΙΔΗ 6.56 ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΛΑΚΑΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΘΙΕ.ΑΠΛΑ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΑΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΑΝΧΑΖΕ
ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ