Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έχασαν ... έγκλειστο του Ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού

Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας. Εδώ και λίγη ώρα έχει σημάνει συναγερμός, καθώς στην καταμέτρηση που έγινε διαπιστώθηκε ότι δεν ... ήταν σε κανένα από τα σημεία της κλινικής που τον είχαν δει νωρίτερα, ένας κρατούμενος αλλοδαπός, τον οποίο μετέφεραν εκεί πριν από περίπου 10 ημέρες.
Αμέσως σήμανε συναγερμός, δεδομένου ότι
η πιο ... πιθανή εκδοχή είναι ο νοσηλευόμενος να έχει αποδράσει δίχως κανείς ν' αντιληφθεί το πότε και κυρίως το πως.
Το συγκεκριμένο κρούσμα έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των επεισοδιακών κρουσμάτων εξέγερσης ή αποδράσεων με τελευταίο τη σύμπραξη των κατηγορούμενων για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων Φωτιάς με τον Αντώνη Βλαστό.
Μια φορά, βόμβος ... ελικοπτέρου  δεν ακούστηκε.


.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ??? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΧΑΡΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;;; ΕΝΩ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ Α.Τ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΜΠΑΤΣΟΙ" ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΥΔΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΜΑ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ Ψ.Τ. ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ? ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ Ψ.Ν., ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ "ΚΡΑΤΟΥΣ";;;
Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης ο Ασυρματιστής είπε…
Θα είχαν πάλι καμιά στάση εργασίας οι σωφρονιστικοί.Αυτοί που μπήκαν με το ΑΣΕΠ εννοώ...