Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί απαντά η Αστυνομία για τα μέτρα για τον Αγγελόπουλο - ΕΔΕ για το ΕΚΑΒ

"Μετά από το αίτημα της εταιρείας παραγωγής του αείμνηστου σκηνοθέτη, έγινε λήψη μέτρων ασφαλείας κι αποκοπής της κυκλοφορίας σε χωροθετημένη περιοχή, η ο οποία μάλιστα σημάνθηκε με κώνους.
Το δυστύχημα συνέβη σε σημείο το οποίο βρίσκεται εκτός της αποκλεισμένης περιοχής. Όπως διαπιστώνεται από
την πορεία την προανάκρισης, ο μεγάλος μας σκηνοθέτης πέρασε πάνω από το διαχωριστικό στηθαίο και πέρασε στο άλλο ρεύμα προς Πειραιά, στο οποίο ούτε είχε ζητηθεί, ούτε είχε ληφθεί κάποιο μέτρο.
Τότε ακριβώς έγινε το δυστύχημα, οι ακριβείς συνθήκες του οποίου ερευνούνται. Από την σύγκρουση, τραυματίστηκε στην κλείδα ο ειδικός φρουρός- οδηγός της μοτοσικλέτας, όπως επίσης τραυματίστηκε αλλά πιο ελαφρά, η σύζυγος του που καθόταν πίσω".
Αυτή είναι η ενημέρωση- απάντηση του αρχηγείου της Αστυνομίας στην ανάρτηση νωρίτερα του bloko.gr (http://blokoteam.blogspot.com/2012/01/blog-post_1576.html ) με τίτλο: "Ερωτήματα και ευθύνες για τη στάση της Αστυνομίας στο δυστύχημα του Αγγελόπουλου ".

Στο μεταξύ, Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Γιάννης Ροτζιώκος, ώστε να διευκρινιστεί τυχόν καθυστέρηση ασθενοφόρου, στο σημείο του ατυχήματος του Θόδωρου Αγγελόπουλου και μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας «ο σκηνοθέτης Θόδωρος Αγγελόπουλος μεταφέρθη με δική του βούληση στο Νοσοκομείο «Μετροπόλιταν», ενώ σύμφωνα με τον κ. Ροτζιώκο, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, απλώς πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στον σκηνοθέτη.



.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια