Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανάσα στη βιωσιμότητα του ΜΤΣ και ΤΑΥΑΠ



"Στο υπό κατάθεση πολυνομοσχέδιο κατατέθηκαν από την πολιτική ηγεσία του Υπ. ΠΡΟ - ΠΟ , τροπολογία σύμφωνα με την οποία προβλέπεται ποσοστό 5% επί των επιβαλλόμενων χρηματικών ποινών και των ποσών που προκύπτουν από την μετατροπή των στερητικών της ελευθερίας ποινών να πηγαίνει στα
ασφαλιστικά μας Ταμεία Μ.Τ.Σ και Τ.Α.Υ.Α.Π σε κατά αναλογία 68% για το Μ.Τ.Σ και 32% στα Τ.Α.Υ.Α.Π.
Η ενέργεια αυτή θα δώσει μεγάλη ανάσα στην βιωσιμότητα και την οικονομική ανάκαμψης των παραπάνω Ταμείων μας , όμως η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και με άλλες νομοθετικές πρωτοβουλίες προκειμένου τα ασφαλιστικά μας ταμεία που "ψυχορραγούν" να αποκτήσουν αναπτυξιακή πορεία και να επιστρέψουν στους μετόχους και μερισματούχους όσα χρήματα τους αφαίρεσαν τα τελευταία χρόνια".
Α.Σ.Π.Α :http://aspapolice.blogspot.com


.

Δημοσίευση σχολίου

24 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιτέλους...μια σωστή κίνηση...άντε, σιγά-σιγά να παίρνουν και τα ταμεία της Αστυνομίας ποσοστό από τις κλήσεις του Κ.Ο.Κ.... να τελειώνει πια αυτή η κοροιδία με τους Δήμους...η αστυνομία βεβαιώνει, οι Δήμοι εισπράττουν...και ο εκάστοτε Δοίκας Τροχαίας, κάνει δημόσιες σχέσεις...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΣΠΑ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης ο Ασυρματιστής είπε…
Αν όντως ψηφιστεί είναι πραγματικά ανάσα ζωής.Οχι για να δίνουν μερίσματα όπως είπατε,αλλά για να εξασφαλιστεί η βιωσιμώτητα τους και να μην καταρρεύσουν τα πάντα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ?Η ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ @@@@@@@@ ΜΟΥ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ;

ΜΟΙΡΑΡΧΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
MΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑ, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΩΣΑΤΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να γίνει το ίδιο και με τις κλήσεις από παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. Άντε γιατί παράγινε με τους βλαχοδημάρχους που τσεπώνουν σκασμούς χρημάτων και τα ακούει ο αστυνομικός και γι' αυτό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΠΟΤΕ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΠΕ :''ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ'' ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΓΥΡΙΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ.ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;;;;;
ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΕ ΣΥΝΕΧΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΑΑΑ Ο ΘΒ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΓΕΛΑΝΕ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΑΝΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
και τι περιμενετε οτι θα σασ αφησουμε να συνεχισετε να μασ εκπροσωπειτε, για να χασουμε και αλλα χρηματα, για να μασ αδικει περισσοτερο η διοικηση, για να πιασουμε πιο πολυ πατο... τι θελετε ελεοσ μην συνεχισετε αλλο, εχετε καταντησει γραφικοι, για να μην πω τιποτα αλλο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ "Μ Ο Υ Φ Α" ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΊΖΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΙΝΗ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 5% ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ....

Νικόλαος Αθ.Μπλάνης
Αντιστράτηγος Αστυνομίας ε.α.
Επίτιμος Προϊστ.ΚΟΑΔ/ΑΕΑ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Τέτοια διάταξη είχε στο παρελθόν υπογραφεί από τους συναρμόδιους Υπουργούς (συμπεριλαμβανομένου του τότε Υπ.Δικαιοσύνης + Ευάγγ.Γιαννόπουλου), η οποία όμως "κόλλησε" στη Γραμματεία του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ (πρόκειται για μεγάλο ποσό) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Στο παρελθόν έγιναν προσπάθειες που όμως απέβησαν άκαρπες.ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΦΟΡΗΣΕΙ!!!

ΜΟΙΡΑΡΧΟΣ.-
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΕΠΙΑΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΑΣ.
ΑΛΛΑ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΛΕΞΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ.
ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΤΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ,ΑΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΣΠΑΣΙΤΕΣ.

ΑΤΤΙΚΑΡΙΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΤΤΙΚΑΡΙΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΩ ΔΩΡΟ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΕΜΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΠΑ ΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΝΤΕ ΜΕΚ ΚΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΠΕΝΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ.2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙΝ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,Η ΑΣΠΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ,ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΛΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΑ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ. ΣΟΒΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δειτε απλα που υπηρετουν οι εκπροσωποι τησ ασπα για να καταλαβετε τι ακριβωσ συμβαινει.ο ενασ σε βουλευτη, ο αλλοσ σε υφυπουργο και τωρα γυρισε στη δαεθ, ο αλλοσ ο ΘΒ σε υπασπιστηριο, ο αλλοσ στα κεντρικα, στα επισημα, στα διαβατηρια κτλ. τι μπορεισ να περιμενεισ απο τετοιουσ συνδικαλιστεσ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3:46 ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΑΣΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΛΑ!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ!!!!
ΑΣΠΑΣΟΚΟΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!! ΑΜΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΞΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΣΠΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΗΚΑΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ. ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ. ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑ. ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ Μ.Τ.Σ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΑΠΑΣΑ;

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΕΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ;

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τουσ μαθαμε και θα παρουν το μαθημα τουσ, ειναι κριμα για το σωμα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΔΕΘ Η ΑΣΠΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 15 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΑΣΥ ΕΙΝΑΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
mas zalisan kai den ginetai tipota apo thn aspa