Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Ηρακλείου: Σοβαρές οι παρενέργειες από τις απεργίες των εξωτερικών φρουρών των φυλακών


"Για άλλη μια  φορά οι αποδεκατισμένες αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού μας έρχονται να καλύψουν  το κενό που δημιουργείται από τις κινητοποιήσεις των υπάλληλων της εξωτερικής  φρουράς φυλάκων για αιτήματα που έχουν διατυπωθεί σε υπομνήματα τους και που έχουμε εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση μας.
Συγκεκριμένα σήμερα  19/01/2012 οι  Υπάλληλοι Εξωτερικής Φρούρησης Κ.Κ. Αλικ/σού εκδήλωσαν
απεργιακή κινητοποίηση από 08.00-11.00 και από 14.00 – 17.00 , με αποτέλεσμα ο συνήθεις ύποπτος οργανισμός να διαθέσει  συνολικά 15 αστυνομικούς προκειμένου να προσάγουν  16 ποινικούς  κρατουμένους των φυλακών στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης για εκδίκαση υποθέσεών τους.
Αναρωτιόμαστε ποτέ θα σκεφτεί κάποιος και τις δίκες μας υπηρεσίες που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές καθημερινές ανάγκες, που το προσωπικό καθημερινά μετακινείται από υπηρεσία σε υπηρεσία και ως ποτέ ο φιλότιμος (αναγνωρισμένο από όλους ) αστυνομικός θα βάζει πλάτη παντού.
Ως εδώ…
Ας ξεκαθαρίσουμε,. επαναδιατυπώσουμε και  αφήσουμε τους αστυνομικούς στο νόμο μας να κάνουν αυτό που ξέρουν και μπορούν,, να ασχοληθούν με την εγκληματικότητα που νιώθουν πλέον διπλά τους όλοι οι συμπολίτες μας και ας σταματήσουν οι διαταγές από παντού για να κάνουμε τα πάντα και να ασχολούμαστε με πάρεργα.
Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε. Α. Υ. Ν. Η.
Ο  Πρόεδρος                           Ο Γενικός  Γραμματέας
Γεώργιος ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ             Γεώργιος   ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗΣ
http://www.policenet.gr/portal/arthra-dimosieymata/2012/19012012-15.html


.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια