Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το 4ο άρθρο με παρατηρήσεις για τους διαγωνισμούς πρόσληψης της Πυροσβεστικής



 Στις 13-12-2011 εκδόθηκε από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος προκήρυξη για την πρόσληψη 725 Δοκίμων Πυροσβεστών (Υπ. αριθ. 57659οικ. Φ3002./13-12-2011).
Στην προκήρυξη αυτή προβλέπεται πλήρης έλεγχος εγκυρότητας των δικαιολογητικών των επιτυχόντων υποψηφίων όπως ορίζεται από την υπ. αριθ. 39389 Φ. 109.1/ 30-11-2011 (Β2780) Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη με την
 οποία αναιρεί την υπ. αριθ. 12077/14-07-2011 που αφορούσε τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία πρόσληψης Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης σχετικά με τον τρόπο ελέγχου των δικαιολογητικών αλλά και τη μοριοδότηση των υποψηφίων για πρόσληψη στο Πυροσβεστικό Σώμα, αποδεχόμενος την έλλειψη ισονομίας μεταξύ υποψηφίων για πρόσληψη σε ένα φορέα του Δημοσίου.
       Ειδικότερα όμως θα συγκρίνω υποψηφίους με την ιδιότητα του εποχικού και του εθελοντή του Π.Σ. που φέρονται ως επιλαχόντες στον προηγούμενο διαγωνισμό που υλοποιείται αυτές τις μέρες και είναι οι νεότεροι κατά κύριο λόγο πρώην εργαζόμενοι του Πυροσβεστικού Σώματος.
       Στον προηγούμενο διαγωνισμό η μοριοδότηση των εποχικών 2008-2010 ήταν 25*100 ή 3*25*100=750 για την τριετία ή 6*100=600  κατ΄ έτος   εφόσον δεν είχαν τριετία και 2*100=200 κατ’ έτος από το 1998 έως το 2007. Με τη νέα απόφαση οι ίδιοι άνθρωποι μοριοδοτούνται με 50 μονάδες (όσοι είχαν προσληφθεί στο Π.Σ. ως πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης) και 30 μονάδες για κάθε έτος - αντιπυρική περίοδος- απασχόλησης έστω κι αν αυτή η πρόσληψη διήρκησε μία μόνο ημέρα σύμφωνα με την υπ. αριθ. 349 Φ. 300.2/ 04-01-2012 Απόφαση ελέω Θεού του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.
       Δηλαδή για 10 χρόνια (αντιπυρικές) με τον νέο διαγωνισμό ο ίδιος υποψήφιος θα λάβει 350 μονάδες που ισούται με το μισό βαθμολόγησης ενός έτους του προηγούμενου διαγωνισμού (αρθ. 15 Ν. 3938 παρ. 5 η).
Το χειρότερο της κοροϊδίας- απάτης προς τους εργαζόμενους αυτούς όμως, είναι ότι για να αυξηθεί το όριο ηλικίας τους (πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης) μέχρι το 31ο έτος για απόφοιτους Λυκείου και 33ο  για πτυχιούχους ΑΕΙ απαιτούνται δύο και τέσσερα έτη προϋπηρεσίας- αντιπυρικές περίοδοι διαστήματος   3 1/2μηνών.
 Είπαμε για να λάβει τις  30 μονάδες κατ΄ έτος μόνο ένα ημερομίσθιο.
 Με αυτό το τέχνασμα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και οι συντάκτες των νομοθετημάτων τακτοποίησαν τους ημέτερους που είχαν προσληφθεί απ’ το 2003 και πριν ηλικίας έως 56 ετών και με απολυτήριο Δημοτικού και στερούν το δικαίωμα σε νέους με περισσότερα προσόντα.
       Οι εθελοντές τώρα για να μην ανακατεύονται στα πόδια των πενταετών έλαβαν στον προηγούμενο διαγωνισμό 100 μονάδες για κάθε πλήρες έτος υπηρεσίας μέχρι 5 συνολικά με μία απλή Βεβαίωση των Διοικητών των Υπηρεσιών ότι ήταν εθελοντές κατά την ημερομηνία προκήρυξης του διαγωνισμού και εδώ δεν αποκλείουμε ανακριβής  βεβαιώσεις από πολλούς Διοικητές Π.Υ., ειδικά για εποχικούς άνω των 40 ετών που φαίνεται να έχουν ένα μόνο έτος εθελοντικής υπηρεσίας πιθανόν και χωρίς διάρκεια.
Ενώ στο νέο διαγωνισμό λαμβάνουν 30 μονάδες για κάθε έτος εθελοντικής υπηρεσίας, αλλά για να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής και προσμέτρησης αυτών πρέπει να έχουν τριετή συνολική υπηρεσία (Ν. 4029/2011 αρθ. 18 παρ. 1) με βεβαίωση χρόνου μέσα από την εφαρμογή παρακολούθησης εκτέλεσης υπηρεσιών.
 Με λίγα λόγια για τον προηγούμενο διαγωνισμό  2 έτη= 200 μονάδες ανεξαρτήτως πάλι του ορίου ηλικίας,
Στον νέο διαγωνισμό 3 έτη= 90 μονάδες+ 50 εάν έχει και σήμερα την ιδιότητα και μέχρι 31 ετών.
       Ο δόλος και η σκοπιμότητα όμως μπερδεύτηκαν στο ΚΕΦ. Β παρ. 2.1 της υπ. αριθ. 57659 Φ. 300.2/13-12-2011 προκήρυξης των 725  (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) Δοκίμων Πυροσβεστών σχετικά με τα όρια ηλικίας για όλους τους υποψηφίους και ειδικά για τους εθελοντές που πρέπει να τα έχουν κατά το έτος της προκήρυξης δηλαδή το 2011 ενώ οι εποχικοί και οι «ναυτικοί» τα όρια αυτά κατά το χρόνο λήξης προθεσμίας υποβολής της αίτησης, δηλαδή το 2012. Λόγω των χρονικών ορίων και της βιασύνης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη η δεύτερη κατηγορία βγαίνει υποχρεωτικά εκτός //νόμου (4029/2011) αλλά εντός της προκήρυξης.
       Στις 21/12/2011 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε Δελτίο Τύπου και δήλωσε ότι ο Ν. 4029 εφαρμόστηκε κατά γράμμα και ότι η επιμέτρηση της εμπειρίας δεν καταργείται.
Η αλήθεια και το ψέμα περιγράφονται από τον ίδιο στις δύο αποφάσεις του.
       Κλείνοντας θα προσθέσω λίγα λόγια για το «ναυάγιο» της προκήρυξης για την πρόσληψη 50 Αξιωματικών πτυχιούχων ΑΕΙ (υπ. αριθ. 58344 Φ. 300/18-12-2011).
Η «σύλληψη» αυτής της προκήρυξης προέβλεπε την κατάθεση μόνο αίτησης χωρίς δικαιολογητικά και έδιδε τη δυνατότητα προσκόμισης τους μέχρι τις 09/01/2012 (ΚΕΦ. Α παρ. 5 σελ .3) όταν η λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μαζί με τα δικαιολογητικά ορίζονταν για τις 30/12/2011.
       Οι παραλαμβάνοντες αιτήσεις Αξιωματικοί «κινδυνεύουν» άραγε με «εκτελεστικό απόσπασμα.»
Έχω γράψει σε προηγούμενο άρθρο ότι τα όρια ηλικίας είναι «εκτός Νόμου» (Ν.4029/2011). Και ενώ οι προθεσμίες  τελειώνουν 30/12/2011 στις 02/01/2012 το Αρχηγείο του Π.Σ. έστειλε υπόδειγμα αίτησης υπεύθυνης δήλωσης που «θα» υπογράψουν οι υποψήφιοι που προσκόμισαν ελλειπή δικαιολογητικά.
Το κορύφωμα των τεχνασμάτων του ΥΠ. ΠΡΟ.ΠΟ.  Στις 13/12/2011 η εκδοθείσα σε ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ προκήρυξη γράφει στο ΚΕΦ. Α. παρ. 7 ‘’ «Η μη υποβολή από τους υποψηφίους όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών τους αποκλείει από το διαγωνισμό» την υπογράφει ο Αρχηγός του Π.Σ.
       Στις 18/12/2011 (πέντε ημέρες μετά) στη νέα προκήρυξη αυτά ξεχάστηκαν  δεν χρειάζονταν δικαιολογητικά,…….. την υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας.
 Ποίος από τους δύο  τηρεί το Νόμο;
.

Δημοσίευση σχολίου

50 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αισχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς και ντροπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα πράγματα είναι απλά. Αύριο να σταματήσει η διαδικασία πρόσληψης και των τριών διαγωνισμών. Να ολοκληρώσει το έργο της η επιτροπή για την αναδιάρθρωση του ΠΣ και με βάση το πόρισμα (που θα εξετάσει συνολικά τη λειτουργία του Σώματος και όχι αποσπασματικά κάποια Κλιμάκια) να αποφασιστεί πόσοι Πυροσβέστες και που χρειάζονται και αυτοί να προσληφθούν με ισονομία και ισοπολιτεία όπως επιβάλουν οι δύσκολοι καιροί που περνά η χώρα. Τέλος για τις ανάγκες της δασοπυρόσβεσης που αποτελεί καθαρά εποχικό πρόβλημα να προσλαμβάνονται κατά περιοχή οι απαιτούμενοι εποχικοί δασοπυροσβέστες και οδηγοί. Οι πυροφύλακες όπου πραγματικά χρειάζονται να προσλαμβάνονται από τους Δήμους μέσα από προγράμματα κοινωνικής εργασίας. Να πάρει θέση για το θέμα ο κος Παπαδήμος ή ο κος Καψής, δεν μπορεί να μιλάνε για πιθανή χρεωκοπία και να επιτρέπουν τη πρόσληψη 4775 νέων πυροσβεστών, δηλαδή 60% επιπλέον των ήδη υπηρετούντων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μαλον καλητερο θα ειναι να κοπει η μονιμοτιτα σε ολο το ΠΣ......για ποιο λογο να πληρωνω απο τους φορους μου τους πυροσβεστες??να ειναι μεχρι 50 ετων και μετα να τους βαζουν σε αλλες θεσεις καλα θα ειναι....αλλα γιατι να πληρωνω εναν 55αρη????τι κανει?τρεχει?πηδαει?η κοιματε?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα πολλά λόγια είναι περιττά.Η συντριπτική πλειοψηφία των εποχικών που διαγωνίστηκαν σε παλαιότερους διαγωνισμούς μονίμων,απέτυχαν είτε στα αθλήματα είτε γιατί δεν ανταπεξήλθαν στις ιατρικές εξετάσεις.Οι αποτυχόντες αυτοί, προσπαθούν τώρα να γίνουν μόνιμοι άνευ εξετάσεων!
Κρίμα για το Πυροσβεστικό Σώμα που θα δεχτεί πλήγμα στην επιχειρησιακή του ικανότητα και κρίμα για τον Ελληνικό Λαό που θα υποστεί το αποτέλεσμα της απαξίωσης του Σώματος.Μη ξεχνάμε ότι τη πάλαι ποτέ Δασική Υπηρεσία τη διέλυσαν οι εποχικοί της υπάλληλοι,οι οποίοι στη συνέχεια προσλήφθηκαν ως εποχικοί στο Π.Σ.....
Ας μην λησμονούν αυτοί που αποφασίζουν,το Π.Σ είναι Σώμα Ασφαλείας και σαν τέτοιο δεν επιτρέπεται να προσληφθεί σαβούρα για βόλεμα.Αποκλειστικά Μόνιμα Στελέχη μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σαφέστατα υπάρχουν αξιόλογα παιδιά ως εποχικοί.Αλλά υπάρχει και σαβούρα. Σίγουρα πίσω από όλους υπαρχουν οικογένειες και όλοι έχουν ανάγκη για ένα μεροκάματο. Την ίδια ανάγκη έχει όμως και απλός πολίτης. Αυτόν όμως το Π.Σ τον απαξιώνει γιατι ενδίδει οσφυοκαμπτικά και όχι αξιοκρατικά. Με το εκβιαστικό και φωτογραφικό τρόπο διαφωνώ και όχι με το να επιλεχθούν με κοινά κριτήρια όσοι αξίζουν. Μην νομίζετε ότι ενδιαφέρονται για την επαγγελματική τους αποκατάσταση γιατί νοιάζονται. Τζάπα κρεας θέλουν. Τους πληρώνουν ταμείο ανεργίας και κάθονται. Τώρα με τα ίδια και λιγότερα θα ειναι για τα πάντα, χάιρομαι γιατί με το που θα μπουνε στη διαδικασία εκ των πραγμάτων θα αναθεωρήσουν αρκετά πράγματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΝΕΙΔΟΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΔΩ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ, Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΑΝΤΑ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εποχικοσ ειμαι.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ???ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ.ΩΣΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.Κ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Κ ΑΥΤΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ.ΤΙ ΒΑΘΜΟΥΣ Κ ΣΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΣΩΜΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΣΤΑΘΜΟΙ -ΚΛΙΜΑΚΙΑ Κ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ.ΟΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ.Κ ΤΑ ΛΕΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΣ Κ ΑΣ ΠΟΝΑΝΕ.ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΤΟΙ ΕΞΝΑΙ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 8ΩΡΟ ΩΠ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΛΛΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΣΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΙ ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΣ.ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ Κ ΗΡΘΑΝ ΜΕΤΑ Κ ΠΣ Κ ΑΡΑΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΑΣΙΚΟ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΡΕΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΟΙ ΣΤΗ 2Η ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΕΤΣΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ Κ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΣ ΑΠΟ ΣΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ Κ ΑΛΛΟ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΧΕΤΕ ΑΡΑΞΕΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όσοι θέλουν ας προσφύγουν κατά των διαγωνισμών για καταπάτηση της ισονομίας και της ισότητας καθώς και την διάκρηση μεταξύ των 2 διαγωνισμών. Όσοι πολίτες είναι προς απόλυση από το δημόσιο ή είναι υποψήφιοι για εφεδρία ας κάνουν και αυτοί προσφηγή για καταπάτηση του δικαιόματος της εργασίας με κατάφορο το αίσθημα της αδικίας...όποιος πραγματικά θέλει ας πάει σε έναν καλό δικηγόρο ή νομικό (καλό είναι να μαζευτούν πολλοί) και να κινήσουν τις διεργασίες..φιλικά ένας υποψήφιος άνεργος..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΣΩΜΑ?ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΕ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ (ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ), ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΩΣ 56 ΕΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!ΨΕΥΔΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, Ι5, ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ? ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΠΟΛΙΤΕΣ) ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...ΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 33 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ (ΥΨΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΜΑΤΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΟΝΙΜΟΙ (ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ...ΤΑ 4000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝ0ΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ...ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ! ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΥΚΝΥΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΡΙΑΣ ΚΑΡΟΤΣΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ Π.Σ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΥΡΑΡΧΟΙ ΑΝΤΙΠΥΡΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ, Ο ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΒΑΡΥΣ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
are remalia ths neas dhmokratias h synenteyxh kai oi erwthseis pou sou aresei na phgaineis diakopes san krhtirio proslhpseis den sas peiraxe to oti mpainoun oi epoxikoi pou sas xelaspwnoun to kalokairi kai tha pairnoun 600 eyrw gia na kanoun tis agaries sas,ekei sas epiase to aistshma dikaiou...ntroph sas!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε παλαιότερο άρθρο μου είχα υποστηρίξει ότι οι εποχικοί είναι ο δούρειος ίππος που θα διαλύσει το Π.Σ εκ των έσω.Δυστυχώς,η επιβεβαίωση ήρθε πολύ γρήγορα με αυτά που έγραψε ο εποχικός 9:20 ο οποίος γράφει μεταξύ άλλων:
"εποχικοσ ειμαι.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ???ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ.ΩΣΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.Κ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Κ ΑΥΤΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ.ΤΙ ΒΑΘΜΟΥΣ Κ ΣΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΣΩΜΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΣΤΑΘΜΟΙ -ΚΛΙΜΑΚΙΑ Κ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ."
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΣ ΑΠΟ ΣΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ Κ ΑΛΛΟ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΧΕΤΕ ΑΡΑΞΕΙ."
Το αφιερώνω σ'αυτούς που σχεδιάζουν να προσλάβουν χωρίς εξετάσεις τέτοια άτομα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
να τα βλεπουμε αυτα που γραφουν οι...κομπλεξικοι εποχικοι..ειναι να τραβας τα μαλλια σου..αντι να λενε ευχαριστω ειναι συνεχεια με μαγκια και τσαμπουκαδες..το επιπεδο θα παει 40 χρονια πισω με δ αυτους..ασε ολλα τ αλλα..ηθελεστα και παθεστα κυριοι..υπαρχουν 500-1000 παιδια που αξιζουν να γινουν μονιμοι(μ ολλα τα κριτηρια) οντως τους χαιρεσαι να τους εχεις βαρδια...αλλα το συνολο ειναιαιαι...για το μεροκαματο και μονο και το Π.Σ.ποιος το χ..ζει!Να δουμε στην πορεια τι θα γινει, μακαρι να διαψευστω γι αυτα που λεω,ειλικρινα..καλημερα σ ολλους!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εποχικοι με αλλαγμενα απολυτηρια στρατου μετα την θητεια μεσα,κοντους 1,50 μεσα,εποχικοι 120-130-140 κιλα μεσα.που να παει αυτος ο εποχικος με 130 κιλα?????ελεοςςςςςςςςςςςςς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
υπομονη ερχονται ...εσεις οι δικαιοι οι αριστοι δικαιως μονιμοι χωρις ρουσφετη χωρις λαδακι χωρις μεσον τιποτα χωνεται σε παιδια που δουλεψαν 15 17 20 χρονια πισω απο μια ανωνιμια κρινοντας τους παντες ισως αυριο να τους χερετατε με καλωσορισμα ντροπη σας οσο για το γιωτα ρωτηστε να σας πουν αν φωρουν παντελονια αν αλαξανε η αν το περασε το μεσον αξιοκρατες τις ντροπης. σαν τις καμηλες στην ερημο δεν ξερω δεν ειδα ολα ρολοι αλλα ο θειος .ντροπη σας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ποιοι ειστε κυριοι που θα κρινετε τους εποχικους?
πολλοι απο αυτους εχουν διπλασια και τριπλασια προυπηρεσια απο καποιους μονιμους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εχουμε εποχικο που ειναι 140 κιλα.αυτος θα ανεβει κλιμακοφορο η το βουνο?για καμια πιτσα καλος ειναι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εσύ 6:06 που την απέκτησες την εμπειρία???? από το ταμείο ανεργίας ή από την 6μηνη σύμβαση που έχεις??? που στην ουσία είναι 4μηνη γιατί ο πρώτος μήνας είναι προσαρμογής και ο τελευταίος πάλι προσαρμογής για το ταμείο ανεργείας !!!! και ασχολείσαι με τα καμένα κούτσουρα ή αγναντεύεις τον ορίζοντα από κανένα κανένα πυροφυλάκιο/??? και φυσικά θα σε κρίνουμε ,γιατί είμαστε αυτοί που σε βαθμολογούμε κάθε χρόνο και μέχρι τώρα η βαθμολογία ήταν χαριστική ,από εδώ και πέρα θα έχει μόνο κ@@@δάχτυλα...περαστικά σου...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ 50 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ 3400 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ !!!!
ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΡΕ;;;; ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.......
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΑΠΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΕΥΠΣ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ;;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΞ/ΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ.ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.ΤΟ Π.Σ. ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ.ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΙΣΗ ΚΑΙ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 1.000 ΕΩΣ 1500 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΤΟ 98 ΗΡΘΕ ΟΛΗ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΙ ΑΞ/ΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ .Η ΕΑΠΣ ΚΑΙ Η ΠΕΥΠΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΄'''''
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ 98 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΗΡΘΕ ΟΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΞ/ΚΟΙ & ΔΗ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ & ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΓΕΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ & Η ΕΑΠΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΥΠΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΦΩΝΟΙ & ΑΜΕΤΟΧΟΙ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ.ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ & ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΜΕ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πια αρθρα να σχολιασουμε. Τα ανωνυμα που μονο μαλακιες γραφουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μερικες ερωτησεις για αυτους που βγαζουν αυτο το μενος για τους εποχικους..με τι κρητιρια μπαινανε στο σωμα οι μονιμοι πριν το 98???μηπως με ενα τενεκε λαδι???δευτερον..τι σκοπο ειχε η συνεντευξη και τα γραπτα στους 2 τελευταιους διαγονισμους που μπηκαν 2000 ατομα και απο αυτους ελαχιστοι εποχικοι???μηπως να μπουν τα γαλαζια παιδια??τριτον..συμφωνω πολλοι εποχικοι ειναι χοντροι και ασχημοι...εχετε παει καθολου επαρχια να δειτε τους συναδελφους σας??το 70τις 100 ειναι υπερβαροι και διχως το μπουκαλι βαρδια δε βγαινει..τεταρτον...ειναι σωστο να κανουν οι περισσοτεροι μονιμοι δευτερη δουλεια με τοση ανεργεια??η μηπως η συντρηπτικη πλειοψηφια δεν κανει δευτερη δουλεια και βλεπει τη βαρδια σαν ξεκουραση????και κατι τελευταιο επειδη σε αυτον τον κανιβαλισμο συμμετεχουν και αξιοματικοι...με τι βαθμο μπηκατε κυριοι στις σχολες αξιωμ. οταν στις αντιστιχες της αστυνομιας και του στρατου ο βαθμος ειναι 17 και πανω??μηπως μπηκατε με 3 και με 4???????τα συμπερασματα δικα σας!!!!!!!υ.γ για να μιλαει κανεις για δικαιοσινη πρεπει να ειναι πολυ μεγαλος και σεις που βγαζετε αυτο το μενος κατα συναδελφων σας ειστε πολυ μικροι!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τωρα μιλανε κ τ λαμογια οι μονιμοι..που ολοι μπηκαν στο σωμα με αγκαλια βουλευτει!!!!το καλοκαιρι ειμαστε καλη που οργονουμε τ βουνα.και αυτη κοιμοντουνε στα κλιμακια κ σταθμουs...κ ζητανε κ δασικο επειδομαααα!!!!τωρα εχουν στεναχωριθει..γιατι επειτα απο τωσα χρονια δουλειαs κ με τα μισα απο οτι περνει ενασ μονιμοs 2 χρονον...αλλα ρε πουστιδεσ αφου τ θελετε να μην παρουν κανενα ουτε εποχεικο ουτε τιποτα!!!να δουμε τι θα κανετε τα καλοκαιρια εσειs μονισαs να φατε λιγο πουτσα για να καταλαβετε την ΑΞΕΙΑ ΜΑΣ!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
και εσύ 10:57 υπερασπιστή των ''αδύναμων'' τι είσαι???? κάποιος βολεμένος εποχικός ή κάποιος βολεμένος φίλος-γνωστός ή οτιδήποτε άλλο κάποιου βολεμένου και χιλιομοριοδοτημένου εποχικού ???? και που ξέρεις τι γίνετε στην επαρχία ?? μήπως είσαι και εσύ από επαρχία ??? τόσο το χειρότερο γιατί το 90% των εποχικών στην επαρχία δεν ξέρει να γράφει ούτε το όνομά του χωρίς να κάνει λάθος...και οι Αξιωματικοί μπαίνουν με το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων και συναγωνίζονται μεταξύ ΜΟΝΊΜΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΏΝ και οι καλύτερες βαθμολογίες μπαίνουν μέσα από το 10 και πάνω...τώρα για το θέμα με το μπουκάλι μην το αναφέρεις γιατί μάλλον μπερδεύεσαι με τα δικά σας κουμάσια τα εποχικά που δεν περιμένουν το βράδυ αλλά το πρωί για να ξεκινήσουν το πιόμα...και συμφωνώ μαζί σου ότι το να πιάνεις στο στόμα σου τους μόνιμους πυροσβέστες ΕΊΣΑΙ ΠΟΛΎ ΜΙΚΡΌΣ και ποτέ δεν θα γίνεις μόνιμος όπως το νομίζεις εσύ έστω και μετά την 5ετία ,αν γίνει η πρόσληψη ποτέ....τώρα κάτσε σε μια γωνιά και κλάψε γιατί σε μαλώσαμε...κλαψ κλαψ κλαψ..καραγκιοζηηηη...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το να βριζεις κ να μιλας χυδαια δειχνει τι ανθρωπος εισαι.αν καποιος λεει αληθειες μη βγαινεις εκτος εαυτου μονιμε συναδελφε.οτι ειναι να γινει θα γινει.απαντησε με δικαιολογημενα επιχειρηματα κ οχι λεξιλογιο που προσβαλει τον οποινδηποτε ανθρωπο κ το ΠΣ.Κ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ.ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙς ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ Κ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥς Κ ΓΙΑ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ.ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ Κ ΑΟΡΙΣΤΑ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Κ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΛΕΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εσύ παλικάρι 12:57 μάθε πρώτα ορθογραφία και μην στεναχωριέσαι δεν θα κλάψουμε πολύ που θα σας ξεφορτωθούμε...από πίσω σας περιμένουν παλικάρια με ΠΟΛΛΆ περισσότερα προσόντα από εσάς διψασμένα για δουλειά και δόξα το θεό μαθαίνουν και πολύ γρήγορα...ααα και την δικιά σας δουλειά την κάνουν και οι απλοί πολίτες που έρχονται να βοηθήσουν άρα δεν θέλει και πολύ εμπειρία ούτε επιστήμη για το επικουρικό ''επάγγελμα'' όπως θέλετε να το λέτε.....και πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να σου συμβεί...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ξερεις γιατι βριζεις εσυ 3:09??γιατι ξερεις πως σε ολα τα παραπανω εχω δικιο...και πιθανοτατα εισαι ενας απο αυτους που περιεγραψα...αν θελω ξερω να βρισω καλυτερα απο σενα αλλα δε θα πεσω στο επιπεδο σου...και απ" οτι καταλαβες αυτος που κλαψουριζει εισαι εσυ γιατι τα ονειρα που εκανες να τακτοποιησεις τους δικους σου σβησανε για παντα....τωρα θελεις δε θελεις θα μαθεις να σεβεσε και τους εποχικους...καλη χρονια και περαστικα σου!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΛΑ ΒΡΕ ΕΠΟΧΙΚΑΚΙΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θελετε δεν θελετε εμειs για 5 χρονακια θα τη βρουμε!!!και συγνωμη που θα σας στεναχωρισουμε....για την ορθογραφια τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι μορφωμενοι σαν κ εσας!!!που μονο χολι ξερνατε!!!!πολλα φιλακια παιδεια κ θα τα πουμε συντομα!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φιλακι και σε σενα παιδει!!! 4.24 συγνωμη που σε στεναχωρουμε και σου δινουμε χολι!!!!!Αντε με το καλο να ορισετε να σας εκπαιδευσουμε και να σας βαλουμε στις βαρδιες!! Εγω θα σε παρω στην βαρδια μου παιδει!! 4.24 και μην μου αγχωνεσε στα οπα οπα θα σε εχω δεν θα σε ποτισω χολι!!!Γεια σου βρε 4.24 Μπαμπινιωτη:)))
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πριν κατι χρονια ειχε δημιουργηθει η Π.Ε.Υ.Π.Σ. Αξιωματικοι, υπαξιωματικοι και πυροσβεστες ολοι μαζι, για εναν κοινο σκοπο.Μετα απο καποια χρονια δημιουργηθηκε η Ε.Α.Π.Σ. η οποια θα προασπιζε τα συμφεροντα των αξιωματικων, γιατι δεν ηταν δυνατον να τους εκπροσωπει ο Καρρας, ο Λεοντιος και καποιοι αλλοι..Μερικα χρονια μετα βλεπουμε τους λαλιστατους προεδρους και αντιπροεδρους της Ε.Α.Π.Σ. να ειναι αγκαλια με τους συνδικαλιστες-εργατοπατερες των εποχικων (Ισως να ειναι καλυτερα να εκπροσωπουν και εμας) και να δεινουν τις ευλογιες τους στην "εργασιακη αποκατασταση" των εποχικων "συναδελφων", παραβλεποντας οτι δημιουργειται ενα γηρασμενο, αγραμμματο, ανεκπαιδευτο, και παντελως αναξιοπιστο σωμα.Χωρις καμια δημοκρατικη, διαφανη και δικαιη διαδικασια με μοναδικο σκοπο να αναδειχθουν και αυτοι ΥΠΕΡ-εργατοπατερες και να διεκδικησουν καποτε (κρισεις ερχονται) υψηλοτερες θεσεις η και αρχηγια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
και η μεν κ η δεν "συναδελφοι" μονιμοι- εποχικοι που τρωγεστε σαν τα σκυλια δεν αξιζετε να λεγεστε ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ!!!!!κυριοι ειστε απαραδεκτη, κρυβεστε πισω απο ενα pc κ το μονο που κανετε ειναι να ξεφτιλιζετε το σωμα.Κυριοι αν θελετε να λεγεστε παλικαρια να γραφετε ονομα αλλα τολμα κανεις......ενας 5ετης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το Πυροσβεστικό Σώμα πέθανε ,ζήτω το νέο σώμα της σαβούρας ,της λαμογιάς ,της ρουφιανιάς ,των ανίκανων ,των βολεμένων ,των εργατοπατέρων τον τον τον κλπ κλπ...ας έρθουν τα εποχικά αλλά με την όπισθεν γιατί από ότι διαβάζω νομίζουν ότι έπιασαν τον παπά από τα α@@@@δια....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΕΠΟΧΙΚΑ ΡΕ ΣΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Ο ΕΠΟΧΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κ εγω με τη σειρα μου αναρωτιεμαι.ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ολοι αυτοι που γραφουμε εδω??πως βριζομαστε εδω μεσα?αυτη ειναι η καταντια μας??αν λεω αν μεθαυριο γινει ενας πολεμος αναρωτιεμαι για ποιον να παω να πολεμησω κ να υπερασπιστω ποιον κ τι?????ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.ΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΕΠΟΧΙΚΑΚΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΣΑΝ Η ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΟΝ!!!!ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ@@@ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΝ....6.54 ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΙΑ ΒΑΡΔΕΙΑ!!!!ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟ ΕΔΩ χα χα χα ΕΧΟΥΜΕ Κ ΓΑΜΑΤΟ ΣΩΜΑΤΙΟ!!!ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΑΠΗΛΕΣ ΓΙΑ ΑΛΟΥΥΥΥ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΟΝΙΜΑΚΙΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ φιλακια πολλα κοριτσα!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφοι μόνιμοι ,επειδή τα εποχικά την έχουν ''δει'' κάπως τώρα πλέον με το ''βόλεμα'' τους , πρέπει πέρα από τα απαραίτητα και πέρα από ότι συγγενικό υπάρχει στις υπηρεσίες τα υπόλοιπα γ!μ!!τα!!! ,πιέστε τους το αίμα και να μην κάτσουν σε ξερό κλαδί για να δουν λίγο το κανονικό πρόσωπο των μονίμων και να καταλάβουν πλέον πως πραγματικά πρέπει να δουλεύουν και όχι όπως τα αφήνουμε!!!! Φτάνει πια αυτή η υπεροψία και προς τον 11:55 να το χαίρεσαι το σωματείο σου φίλε ,όταν θα πάρεις τον πούλο με την πρώτη μακακία τρέξε να κλάψεις στον Παπαντώνη που πιστεύω και αυτόν δεν θα τον εξαιρέσουν από τις ποινές....κατά τα άλλα περαστικά σας γιατί ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΟΊ ΜΌΝΙΜΟΙ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΠΆΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΊΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΛΈΠΩ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΆΚΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ...και όσο για το παλικάρι που θα πάει στην υπηρεσία( τονίζω δεν έχω καμία σχέση με αυτή την υπηρεσία αλλά γενικά και με αυτή την περιφέρεια)του λέω να πάει και θα ήθελα να είμαι σε μια γωνιά να σε δω τι θα κάνεις και ''πως'' θα το κάνεις και μετά θα σκάσω στα γέλια...χαχαχαχαχαχα...Υ.Γ Τώρα που θα έρθετε ,πάρτε και ''σος'' για να γλιστράει μην τυχόν βγάλετε και αιμορροΐδες και γεμίσουμε με αναρρωτικές...περαστικά σας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΤΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΕΙΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΑΤΟΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ!!!!ΕΓΩ Τ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Μ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙ Τ ΕΒΓΑΛΑ!!!ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΡΝΟ ΜΟΡΙΑ Τ ΛΥΚΕΙΟΥ!!!!!ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΟΝ (μονιμακια)ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕΕΕΕ????ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΠΟΧΙΚΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΠΣ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ.ΔΕΧΤΕΙΤΕΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝ Κ ΕΠΟΧ ΗΣΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
opos mpastardepsane tin astinomia me toys eidikoys frouroys to idio kanoyn kai se sas me toys pentaeteis
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εσεις που βγαζετε αυτο το μισος για τους εποχικους και ο ενας λεει οτι θα τους γ@@@@@ση ο αλλος λεει οτι ειναι σκυλια κτλ κτλ το ξερετε οτι τωρα με την ιθγενεια που δινετε στους αλοδαπους θα γεμισουν τα σωματα ασφαλειας με αλβανους πακιστανους και καθε λογης αλλοδαπο????βρε ζωα βρε κανιβαλοι οι εποχικοι ειναι χωριανοι μας ειναι συγγενης μας ειναι γειτονες μας ειναι ενα κομματι απο μας γτ η ελλαδα ειναι ενα μεγαλο χωριο και πανω κατω με καποιο τροπο ολοι συνδεομαστε μεταχυ μας...καποιοι ειναι περισσοτερο ικανοι και καποιοι λιγοτερο...μηπως δε συμβαινει το ιδιο και με τους μονιμους?????θελω να σας δω σε λιγα χρονια που θα εχετε κανεναν αλβανο προισταμενο να σας γ@@@@@ αν θα εχετε την ιδια αποψη για τους εποχικους....αυτα τα λεει ενας μονιμος συναδελφος των εποχικων!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.51 Ο παπαντωνης πυροφυλακας δεν ειναι ?λεω εγω!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ !!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
επειδη ξερω μερικα πραγματα ο παπαντωνης απο το 89 μεχρι το 2009 ηταν μαχιμος στο δασαρχειο ηταν δασοκομαντος και απο το 1998 στο πεζοπορο αττικης και οταν πηγε πυροφυλακας περασε παλι 14 γιατρους γιαυτο μην λετε μ@Λ@κιες αμα δεν ξερετε οσο για τα κομματα δεν πιστευω να ακολουθησε καμια κομματικη γραμμη η ομοσπονδια τοσα χρονια το ιδιο ηταν και με την νδ το ιδιο και με το πασοκ πως το λες οτι ειναι πασοκ?πεζοπορο αττικης
Ο χρήστης Kal Ell είπε…
ΠΡΟΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ . ΚΟΦΤΕ ΤΟ .!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ , ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ, ΕΠΟΧΙΚΟΙ ,ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Κ.Λ.Π
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ,ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ .
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ .. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στα όνειρά σου 5:57 ,πλέον δεν υπάρχουν Έλληνες πυροσβέστες μετά από εσάς ΘΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΜΌΝΟ ΟΙ ΜΌΝΙΜΟΙ ΠΥΡΟΣΒΈΣΤΕΣ(μαλάκες) ,οι 600 5ετής πολίτες(με όλα τα κριτήρια) ,οι 3400 ΒΟΛΕΜΈΝΟΙ ΠΑΡΤΆΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΑΡΆΔΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΡΆΘΥΡΟ (με 2η δουλειά νόμιμα) ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΊ (εθελοντές αν υπάρχουν και τα υπόλοιπα εποχικά)...ΓΙΑΥΤΌ Kall Ell(η όποιος σκατά αλλιώς λέγεσαι)ΕΣΎ ΚΌΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΊΕΣ ΚΑΙ ΆΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΨΥΧΊΑ...εδώ υπάρχουν διαφορές ακόμα από τους μετατασσόμενους του δασαρχείου που έχουν περάσει 14 χρόνια ,εσείς νομίζετε ότι θα περάσετε στον αφρό??? ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΣΑΣ ΛΟΙΠΌΝ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
KATARXAS EAN KAI ARGA EYXOMAI YHEIA KAI MIA KALLH XRONIA ME YGEIA PALLI ..........RE PAIDIA TI NA PW LES KAI GENH8HKAME OLOI MAS APO KOUNIA PYROSBESTES ,LYPAMAI. ALLA KAI XAIROMAI POU XEKA8ARISAN KAI XEKA8ARIZOUN OLLA AYTA TA TOSA XRONIA POU EIMASTAN OMHROI KAI EISASTAN MA8HTES TWN PRAXEWN MAS STHN KATASBESH DASIKOWN KAI XORTOLIBADIKON KAI ALLWN MEGALWN METOPON ,ALLA ESEIS MERIKOI EISTE RE GIA TA SKOU[IDIA TETOIO BRWMIKO STOMA MALLON SKATA EFAGE KAI KITATE NA EISTE OLOI KALLA GIATI PANW APO TRIA ATOMA EINAI SYMORIA KAI ESEIS H MONIMOI POTE DEN EISASTAN TREIS ALLA PARAPANW O PIOS KATALABE KATALABE TO SKATO MAS PAXIMADI KAI TO STOMA MAS LOULOUDIA alla siga mhn einai SYNADERFOS AYTOS H AYTH POU EXYBRWMOUN APO TO STOMA TETIA LOGIA GIA TOYS PYROSBESTES DEN 8A MAS DIXASOUN KAI ALEIOSOUN TIS SXESEIS MAS TOSA XRONIA POU HPHRETOUME EAN KAPOIOI DEN TOUS EKATSE H FASH H EINAI EKTOS ,,,,,,EGW XEROMAI PRAGMATIKA POU TELEIOSAN OLLA KAPWS PARAMU8ENIA BEBEA ALLA KAI TELEIOTIKA O KA8ENAS NA EXEI TYXH KAI KOURAGIO NA ANTIMETWPEISH APO EDW KAI PERA TA PANTA TA PANTA TA PANTA.Y.S.T. ,A.P.AEROMETAFEROMENOS 10 XRONIA KAI EIMAI APEXW ;) OXI GIA POLLY OMWS....GIA SAS
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΔΕΛΦΕ 6.55 ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ! ΕΣΥ ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΒΟΙΔΟΣΧΟΛΗΣ ΟΥΤΕ ΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 42 ΠΥΡΕΤΟ Η ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ,ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΛΟΛΑ ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ!ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ ΙΟΤΑΔΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΕ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ Η ΕΑΠΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΑΓΙΖΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ!!ΑΝΑΦΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΑ ΜΑΧΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ ΑΤΟΜΑ.