Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΞΕΛΙΠΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣ



Έσβησε και η τελευταία ελπίδα για το Βασίλη. Τον Βασίλη της ΔΙΑΣ, ο οποίος στις αρχές του μήνα έπεσε ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος. Το άτυχο παλικάρι έσπευδε σε σήμα για διάρρηξη κατοικίας στην περιοχλή του Ιλίου, λίγα μόλις λεπτά πριν από τη λήξη της βάρδιας του, όμως ακριβώς τότε, στην κεντρική οδό της Αγίου Νικολάου, έδωσε το μοιραίο ραντεβού
 με το πεπρωμένο.
Το πεπρωμένο του και τη μοίρα, που προσωποποιήθηκε σε μια γυναίκα οδηγό που δίχως καμία προειδοποίηση έκανε απροειδοποίητη επιτόπια αναστροφή με αποτέλεσμα η πρόσκρουση να είναι αναπόφευχτη.
Παρότι μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο δυστυχώς δεν μπόρεσε ουδέποτε ν' ανακτήσει επαφή με το περιβάλλον, με αποτέλεσμα σήμερα ή αύριο ν' αποσωληνωθεί με τη συγκατάθεση και των γονιών του.


.


Δημοσίευση σχολίου

104 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΚΡΕ, ΚΡΙΜΑ ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ . ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.Ζ-66
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλο ταξιδι παλικαρε
κουραγιο και δυναμη ευχομαι στην οικογενεια σου
Ζ-25
Ο χρήστης Πάνος (ό γρήγορος) είπε…
ΔΕΝ ΑΠΟΣΩΛΗΝΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΦΙΛΕ Ζ-66. ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΥΡΙΟ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ? ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ (ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΚΟΜΗ) ΑΔΙΚΑ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ. ΔΕΝ ΗΛΘΕ 19 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΖΗΤΑΩ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΗΣ.....ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλο ταξιδι ΒΑΣΙΛΗ
Ο χρήστης ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ, ΥΑΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ είπε…
καλη δυναμη στην οικογενεια του βασιλη και στους συναδερφους που δουλευαν μαζι του. αυτα να τα βλεπουν αυτοι οι.. να μην πω τι ειναι, που τωρα τελευταια πιανουν στο στοματακι τους τη διας και το προβλημα τους ειναι αν ειναι οι ε/φ αστυνομικοι ή οχι. ζητω συγγνωμη απο ολους για το τελευταιο ξεσπασμα, αλλα με πιανει τετοιες στιγμες το γαμωτο.
Ο χρήστης ΑΠΛΩΣ πατερας είπε…
...ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μακαρι να κανει ο ΘΕΟΣ το θαυμα του και να πανε ολα καλα.....Αν και δεν ειναι το καταληλλο ποστ να αναφερθω ας τα δουνε αυτα οι χαρτογιακαδες που μας κυβερνουν να καταλαβουν την ιδιαιτεροτητα του επαγγελματος μας και δεν ειναι αναγκη να φας μονο σφαιρα απο κακοποιους για να κινδυνεψεις να χασεις την ζωη σου ή να τραυματατιστεις ανεπανορθωτα.....ειναι και το οτι ειμαστε ολη μερα στους δρομους ειδικα τα αδερφια μας πανω στα δθκυκλα.... ενας της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
KALI DINAMI STOUS GONEIS. 109
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ....ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΣΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ....ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟΛΗ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΣΗΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....ΒΑΣΙΛΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ..Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ...ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ....
Ο χρήστης ιωαννης είπε…
καλο ταξιδι συναδελφε!!!!!ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλό ταξίδι Βασίλη...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΕΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
elpizo na ginei to thauma k na sinelthei to palikari... oles mas oi proseuxes mas pano tou. exo k go aderfo astinomiko k tremo se kathe vardia tou... makari na doume mono kala nea gi auto to paidi!
Ο χρήστης ιωάννης-ΜΑΤ είπε…
Δεν μπορείς να πεις πολλά τέτοιες στιγμές,και ίσως είναι καλύτερα να μην λες.Μόνο φωτογραφίες κοιτάζουμε,τις χαρούμενες,τις ξένοιαστες.Ετσι θα τον θυμόμαστε και θα είναι σαν να τον ξέραμε όλοι.Γιατί όλοι κάποιον έχουμε αποχαιρετήσει.Συνάδερφος-για πάντα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλο ταξιδι καλη δυναμη στην οικογενεια του
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλό ταξίδι, σε έναν μαχητή, έναν ήρωα.
Ο χρήστης Δ gb είπε…
Συναδελφοι, κανεις δεν προκειται να μας βοηθησει κ ποτε..δυστυχως, ζουμε σε μια κοινωνια που δεν μας πολυγουσταρει οτι καλο και να κανουμε.Οσο για τους πολιτικους, τι να πω, Το παλικαρι ετρεχε να μαζεψει τα ασυμαζευτα που αυτοι προκαλεσαν.
Δυστυχως στατιστικα αν το δειτε οι περισσοτεροι συναδελφοι μας που σκοτωθηκαν εν ωρα υπηρεσιας ηταν απο τροχαια και πολυ λιγοτερο σε συμπλοκες. Πρεπει να προσεχουμε ακομα κ οταν εχουμε εμεις προτεραιοτητα.
Ευχομαι να γινει το θαυμα κ να σωθει ο αδερφος μας.
Πρεπει να ημαστε ενωμενοι παιδια,εμεις μειναμε δυστυχως κ καποιοι λιγοι πολιτες που οντως μας κατανοουν.
Απο ΔΙ.ΑΣ Αθηνων
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
07.41 SE EYXARISTO GIA TO KSESPASMA EXEIS APOLYTO DIKIO. KALO TAKSIDI VASILH.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
euxomai na mporesei na xipnisei esto kai tin teleutea ora o atixos sinadelfos ou den eftege se tipota.501-4
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. ΑΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΠΡΩΤΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μακαρι να συνελθει!ολοι το ευχομαστε και προσευχομαστε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ευχομαι κουραγιο και δυναμη στην οικογενεια του συναδελφου και εστω και τη τελευταια στιγμη να συμβει ενα θαυμα αυτες τις μερες.Δυστυχως ο κινδυνος ειναι μερος της δουλειας μας, και με στεναχωρει που ενα μεγαλο τμημα του κοσμου ουτε το καταλαβαινει ουτε δειχνει εκτιμηση!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ..ΚΟΥΡΑΓΙΟ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλο σου ταξιδι φιλε. ΟΜΑΔΑ Ζ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΞΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ 800 ΕΥΡΩ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ? ΟΧΙ ΒΑΒΑΙΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ... ΕΝΑ ΜΕΙΔΙΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΝΙΑ ... ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑΧΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ... ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ... ΘΑ ΘΥΜΩΣΟΥΜΕ , ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΣΟΥΜΕ
ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΓΩ? ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ...
ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΟΜΩΣ...ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ ΕΑΥΤΟ... ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ...
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ!
113
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλό ταξίδι συνάδερφε
504
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αλλος ενας συναδελφος απο τη ΔΙΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤ. Ευχομαι στο θαυμα των χριστουγεννων! καλη δυναμη στην οικογενοια και σε ολους τους συναδελφους!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ..ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Γ ΕΜΑΣ..ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ..ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ..ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ Γ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ..ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΛΑΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟΤΑΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΚΙΣΤΙΚΕ...Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ...202-1
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
είμαστε μόνοι μας,και θα πορευόμαστε έτσι γιατί δυστυχώς έχει αποσωληνωθεί όλο το κράτος, και εμείς είμαστε οι τάπες που θα πρέπει να βουλώνουμε όλες τις τρύπες τους καλό ταξίδι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ.ΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΙΜΕΝΑ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ , ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ , ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ? ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ.
ΕΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
MHN LETE TETOIA LOGIA TO PAIDI ZEI!!!!!!!! MPOREI MEXRI TELEYTAIA STIGMI NA GINEI KALA!!! AS TON AFISOUN OI GONEIS TOU NA ZEISEI!!!! EXOUME DEI THAVMATA POU META APO XRONIA ANOIKSAN TA MATIA!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελπιζω σε ενα θαυμα. Πιστευω οτι θα γινει καλα ο Βασιλης. Ειναι κριμα ενα λουλουδακι να φυγει απο κοντα μας. Ειναι μεγαλος ο Θεος και πολυ μικροι οι αναισθητοι ανωτεροι του και οι αλητες της Βουλης που κοπτονται μονο για τις τσεπες τους. Ολα εδω πληρωνονται ομως και ευχομαι το αιμα του παλικαριου να πεσει στα κεφαλια τους. Συναδελφοι να προσεχετε. Μια συνταξιουχος συναδελφος μαχιμη παντα, ποτε σε γραφεια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kalo taksidi re maga.... kali dunami sta paidia tis dias...soksa k timi!!!!as katanoisei olos o kosmos ti douleia tous!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΕ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο θεός να κάνει το θαύμα του τέτοιες Άγιες μέρες που είναι, και να του δώσει ζωή.Δεν έχει ''φύγει'' εδώ είναι. Τους βλέπω κάθε μέρα στο δρόμο, που τρέχουν με τα μηχανάκια, και πάντα σταματάω το λεωφορείο για να τους παραχωρήσω προτεραιότητα. με ευχαριστούν με αυτό το ωραίο κορνάρισμα, και ο συνεπιβάτης με χαιρετά. Ο θεός μαζί σας πάντα παιδιά.
ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΕΛ-ΟΑΣΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΖΩΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ......ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
109-2
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς είναι καθημερινό φαινόμενο, πάρα πολλοί μοτοσικλετιστές χάνονται στην άσφαλτο από ενέργειες "οδηγών" ...
Καλή δύναμη στους οικείους του και στο σώμα.

Σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια για πάταξη του εγκλήματος που κάνετε και αναγνωρίζουμε τους Κινδύνους της δουλειάς σας.

Δημήτρης Κ.

απλά μοτοσικλετιστής.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kalo ta3idi sunadelffe... krima re gamwto.. pisteuw sto thauma.. Δ/Α ΑΠΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ευχομαι να κανει το θαυμα του ο χριστος γιατι παιδακι ειναι το ευχομαι ολοψυχα να γινει καλα να δωσει χαρα σε αυτη τη μανα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
EYXOMAI ME TIS GIORTES POU ERXONTAI O THEWS NA TOY DOSI TIN DINAMI NA ERTHEI KAI PALI STI ZWH EINAI POLI KRIMA GIATI ONTOS EPITELOUN ENA POLI DISKOLO EPAGKELMA EYXOMAI MESA APO TIN KARDIA MOU NA PANE OLA KALA VASILI KAI NA DEIS PALI TO FWS TOU ILIOU
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΒΑΣΙΛΗ ΞΥΠΝΑ.... ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!! ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ! 106-1
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΒΑΣΙΛΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!

Ζ-4 ΞΑΝΘΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΑΣΥΝΥΔΙΤΗ ΟΔΗΓΟ ΕΛΕΟΣ.ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΛΕΥΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ?ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Euxomai na kataferei na dei to 2012 kai na tou ferei ZWH!
Krima kai adika...1on gt htna anthrwpos eite htan batsos,astynomiko,zhtas opws thelete peite ton...
alla poso mallon pou xtyphse thn wra pou ETREXE na SWSEI kapoion kai telika den mporese na swsei thn idia tou thn zwh!!
Na eiste kala OLOI!
Ellhnas Poliths!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλο ταξιδι αδερφε...κουραγιο στην οικογενεια του.. ΑΠΟ ΔΙ.ΑΣ 115
Ο χρήστης ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ είπε…
ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΕΣ Η ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ.ΕΛΠΙΖΩ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ .ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ............
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ είπε…
ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΒΑΣΙΛΗ...!!!
Ο χρήστης panos_11 είπε…
re paidia to palikari akoma den exei katalixi proseyxithite oloi na kanei ena thauma h gennhsh toy theathropoy
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς αυτή είναι η τύχη του αστυνομικού.Το φιλότιμο και η ανιδιοτελής άκρατη επιθυμία για κοινωνική προσφορά γίνονται πολλές φορές αιτία επέκτασης του πάνθεου των ηρώων, που κοσμεί το Σώμα που επέλεξε να υπηρετήσει.Ας ευχηθούμε ολόψυχα ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ στον καλό μας συνάδελφο και ΚΟΥΡΑΓΙΟ στην οικογένειά του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προς όλους τους προλαλήσαντες: ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οπα σόρρυ, λαθος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφε ξύπνα κ άνοιξε τα μάτια σου.σε περιμένουν οι δικοί σου άνθρωποι κ οι συνάδελφοι σου..δεν εύχομαι καλό ταξίδι αλλά περαστικά κ ταχεία ανάρρωση..εύχομαι να με ακούσεις...Όχημα Συντάγματος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα Ξυπνησεις και θα εισαι πάλι κοντά στην οικογένεια σου και σ'εμας ακόμα πιο δυνατος.......!!!!!οχημα βριλησσιων
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ!!!

ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!


ΔΙ.ΑΣ 105-1 Β' ΑΛΛΑΓΗΣ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλο ταξιδι καλη δυναμη στην οικογενεια του
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΖΩΗ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ολες οι ευχες και οι προσευχες μας στον ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ να γυρισει στην οικογενεια του και κοντα μας εστω και την τελευταια στιγμη!ΒΑΣΙΛΗ κρατα γερα! Αμεση Δραση Περιπολικα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλή ανάρρωση φίλε Βασίλη. Ο Χριστός να σου δώσει ξανά ζωή και όλα να πάνε καλά.
Ας πιστεύουν στον Θεό οι γονείς του και να μην τραβήξουν τα καλώδια ακόμα. Ας δώσουν στον Θεό την ευκαιρία να τους ακούσει και να κάνει το Θαύμα του.
ΜΓ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βασίλη ξύπνα σε περιμένουμε και πάλι να σε δούμε στους δρόμους.

-Ε.Φ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΙΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΗΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΥΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΝΩΣΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας ειναι αυτο το θαυμα των χριστουγεννων
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ!ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αδερφε με την δυναμη και τις ευχες ολων μας γρηγορα κοντα μας...ασφαλεια ιλιου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΔΛΔ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ;;;ΓΙΑΤΙ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δυο αδελφια εχω στην αστυνομια ,τρεμω καθε μερα για αυτα....Η αλυσιδα αγαπης για σενα βασιλη καθε μερα μεγαλωνει...
Σκεψου ποση ενεργεια εχει μαζευτει, ποσες σκεψεις εχουν επικεντρωθει στο να γινεις καλα.
Μα το μεγαλυτερο σου οπλο, ειναι η δυναμη της ψυχης σου. Αυτη μπορει να νικησει τα παντα. Κι εσυ εχεις μεγαλα αποθεματα!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ!!!117-1
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δε θέλω να πω καλό ταξίδι το είπα σε ένα μήνα δυο φορές σε δύο συναδέλφους και πρέπει κάποτε να καταλάβουν όλοι το πόσο πολύ μας πονάει όταν χάνεται ένας από εμάς που ορκιστήκαμε άλλη ζωή να μη χαθεί παρά μόνο η δική μας. Ένα θαύμα θα ζητήσω για το Βασίλη από τον άγιο Βασίλη ένα θαύμα από το Βασίλη για το Βασίλη. Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί να μη φύγει ο Βασίλης να είναι κοντά μας την ημέρα της γιορτής του. Δεν θέλω να πω αντίο δεν μπορώ δε μου βγαίνει ειλικρινά.

Πυροσβέστης
1ος Π.Σ Αθηνών
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.....Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.219 Α ΑΛΛΑΓΗΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΤΑΝ ΑΡΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ,ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΑΓΚΙΑ,ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ,Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ..ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ?ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΜΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ / ΑΜΕΣΟΔΡΑΣΙΤΗΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κράτα ρε φίλε γερά,για την οικογενεία σου κυρίως.Το μοιραίο δεν έχει έρθει ακόμα καιμακάρι ο Άγιος Βασίλης να σου φέρει δώρο μια καινούργια ζωή!!!

ΚΡΑΤΑ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΡΑ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
VASILI AN KAI DEN SE 3ERO KRATA GERA!!SE XREIAZOMASTE STOUS DROMOUS!SAS VLEPW KA8E MERE STIN LIOSION KAI SE OLOUS STOUS DROMOUS KAI SAS XAIROMAI!OTAN EIMAI ME TO AMA3I PANTA KANW DE3IA GIA NA SAS ANOI3O DROMO WPOS KAI ESEIS OTAN EGW PAW SE FWTIES TO KALOKAIRI!!

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
ΕΟΔΔ ΒΑΡΥΜΠΟΠΗΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλή δύναμη στην οικογένεια του και νά ΄ναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
makari na gineis kala synadelfe..makari ego auto zitao san doro apo ton theo fetos ta xristougenna..proseuxomaste gia sena...
Ο χρήστης Δώρα είπε…
ΠΑΙΔΙΑ... ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝ΄ΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ... ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΩΜΑ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ, ΜΕΤΑΥΡΙΟ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ... ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΜΑΣ!! ΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑ... ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.... ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.... ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑΥΜΑ!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!! ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ!!! ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
makari na ginei to 8ayma twn xristoygennwn to eyxomai pragmatika mesa apo thn kardia moy kai o 8eos na dwsei dynamh sthn oikogeneia toy.me pollh agaph gia sas kai th doyleia sas ena mhxanoviosvstromakias ektos astynomias
Ο χρήστης ΕΛΕΝΗ είπε…
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΓΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΝΕΑ ΗΜΕΡΕΣ... ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ .....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΗΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕ LEVIN. ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ! ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ! ΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ... ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
i agia anastasia as voithisi
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ισοβια χωστε την κ.....ολα!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΟΣ Θ' ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΒΑΣΙΛΗ .........

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ!
Ο χρήστης maria είπε…
stis 25 DEKEMBRIOY egine ena thauma ekeinh th mera genithike o xristos...ekeinh th mera paidia tha ginei k to thauma pou oloi perhmenoume
k to thauma auto tha eisai esu vasili pou tha aniksis ta matia sou k tha xamogelaseis mprosta sta matia twn gonion sou pou meres twra auto perhmenoun............pisteuw sta thaumata pisteuw k sthn dunamh enos athropou pou mera nuxta maxete gia emas......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
STIS 25 DEKEMBRIOY EGINE TO MEGALYTERO THAYMA ME TH GENISI TOY XRISTOY....EKEINH LOIPON TH MERA PERHMENOYME ENA AKOMA MEGALO THAYMA POY TO THAYMA AYTO THA EISAI ESY BASILI. THA EISAI ESY POY THA ANIKSIS TA MATIA SOY K THA XAMOGELASIS KSANA STOYS GONOIS SOY POY MERES AYTO PERHMENOYN.....PISTEYW STA THAYMATA AKOMA PISTEYW SE SENA XWRIS NA SE KSERW...EMATHA STH ZWH MOY NA SEBOMAI TA PANTA K IDIKA AYTA TA PAIDIA POY MERA NYXTA SE ZESTH K KRYO EINAI STOYS DROMOYS GIA OLOYS EMAS......KALH ANARRWSH BASILI....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
basili den se 3erw kai omws niwthw toso pono mesa mou...euxomai olopsixa na sinel8eis kai na vreis th dinamh na sinexiseis...o 9eos na valei to xeri tou...kouragio...eixa er9ei prin liges meres sto 401 gia na dw ena filaraki kai etsi ematha oti nosileuetai kai kapoios nearos sovara traumatiismenos kai eilikrina taraxthka...einai kai emena kapoios dikos mou sthn dias kai ka8e mera anisixw...basili sou stelnw oli tin 8etiki m energeia kai oles m tis eyxes na ta katafereis...eirhnh
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εύχομαι καλή δύναμη στην οικογένεια του και ο Θεός να δώσει το θαύμα του στον Βασίλη.

Υ.Γ 1 --> caps lock off (μην γράφετε με κεφαλαία)

Υ.Γ 2 --> Φίλε μου (εσύ που έγραψες το άρθρο):
Πεπρωμένο ή μοίρα δεν υπάρχει. Τη ζωή, την εξέλιξη καί το μέλλον του κάθε ανθρώπου δεν προκαθορίζει αυθαίρετα ο Θεός. Ο Θεός ως παντογνώστης απλώς προγνωρίζει την καλή ή κακή χρήση της ελευθερίας που θα κάνει ο άνθρωπος στη ζωής του!
(Από το βιβλίο: «Αθώος» του Επισκόπου Αχελώου Ευθυμίου – Εκδ. Αποστολικής Διακονίας)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
Ο χρήστης Unknown είπε…
Εγω δεν θα πω καλο ταξιδι, το παλικαρι ειναι ακομα μαζι μας ευχομαι να πανε ολα καλα ! Θαυματα γινονται αρκει να πιστευουμε. Και ολοι εσεις οι συναδελφοι του να ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ οπως πολυ σωστα ειπαν καποιοι δεν θα ακουσετε μπραβο απο κανεναν τους, τη καρεκλα κοιτανε και συνεχισουν να κοιτανε ολοι τους. Καλες γιορτες σε ολους σας και ευχομαι να πανε ολα καλα με το Βασιλη.
..(Ενας πολιτης)..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλησπέρα σε όλους τους ένστολους συναδέλφους!
Θερμή παράκληση σε όσους εργασθούμε παραμονή
Χριστουγέννων 22-06 και πάνω στην αλλαγή βάρδιας,ας σηκώσουμε το βλέμμα μας πάνω στον
ουρανό κάνοντας το σταυρό μας για το θαύμα του
Βασίλη!!Ας ηχήσουνε ταυτοχρονα όλες οι σειρήνες
των μοτοσυκλετών και περιπολικών ώστε να ακουστούμε ΠΑΝΤΟΥ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ!!!!
ΔΙ.ΜΕ.Τ. ΑΘΗΝΩΝ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η μόνη του ελπίδα είσαι Εσύ Θεέ μου. Μέσα από την ψυχή μου όλα να πάνε καλά και κουράγιο, δύναμη στην οικογένειά του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ.ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.Ζ-111
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
efxome oti to kalitero vasili mou k na anarwseis makari na ginei to thavma mazi me tin thia gennish tou xristou mas ...as prosefxithoume apades gia afto to pedi k synaderfos mas ...401b
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οι γονεις του Βασιλη επεμεναν να μην αποσυνδεθουν τα μηχανηματα και να μη γινει δωρεα οργανων....ελπιδες υπαρχουν ακομα,ενα θαυμα λογω ημερων να γινει.Εκτος του εγκεφαλου, τα υπολοιπα οργανα του σωματος του ειναι σε αριστη κατασταση.Ελπιζουμε στο καλυτερο...Βασιλη σε περιμενουμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ευχομαι ολοψυχα αυτο το παιδι να ανοιξει τα ματια του κ να μας κανει ολους να θυμηθουμε οτι γινονται θαυματα ακομα,λενε οτι ο Θεος μας ακουει..γιαυτο μην σταματατε να προσευχεστε για αυτο το παιδι,ειμαι σιγουρη πως ο Θεος θα μας ακουσει και θα φερει πισω στην οικογενεια του το Βασιλη,Βασιλη κρατα γερα αγορινα,σε λιγο θα εισαι παλι μαζι μας,δοκιμασια ειναι απλα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν υπάρχει παιδιά Θεός. Αν υπήρχε δεν θα υπήρχε όλη αυτή η αδικία στον κόσμο. Αν υπήρχε ο Βασίλης δεν θα ήταν τώρα στο κρεβάτι του νοσoκομείου. Ο Βασίλης παλεύει μόνος του, όπως όλοι μας είμαστε μόνοι μας. Αν γίνει το μοιραίο, ας δώσουν τουλάχιστον οι δικοί του τα όργανά του, να σωθούν κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Καλές γιορτές σε όλους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μακαρι να γινει ενα θαυμα και να επανελθει το παιδι... Καλη τυχη να εχεις σειρουλα μακαρι να συνελθεις και ολο αυτο να ειναι ενα κακο ονειρο... Β2-2
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συναδελφος και εγω γνωριζετε οτι το κρανος εφυγε κατα την πτωση απο το κεφαλι του νεου αυτου ανθρωπου ???Εχει μαθει κανεις απο την ΕΔΕ αν το κρανος ηταν ακαταλληλο για Υπερεσια ????Δεν θα την μαθουμε την αληθεια ...(εκεινη την ημερα ακουγα τα παντα που διαβιβάστηκαν ΔΙΑΣ)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το κρανος ειναι αληθεια οτι εφυγε απο το κεφαλι κατα την πτωση???Ηταν καταλληλο για υπερεσια???ΔΙΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΑΠΟ ΟΠΚΕ ΑΙΓΑΛΕΩ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βασιλη ευχομαι και εγω με τη σειρα μου να γινει-μερες που ειναι-ενα θαυμα και να γυρισεις στην αγκαλια της οικογενεια σου.Ελπιζω οι προσευχες ολων να εισακουστουν και να σταθεις στα ποδια σου παλι γερος!!!Δυναμη παλικαρε!!!! (Ενας συναδελφος)