Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΙ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΔΟΚΙΜΟΣ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ

Γράφαμε τη Τετάρτη για το αξιοθαύμαστο σθένος και κουράγιο του δόκιμου υπαστυνόμου Γιάννη Πελίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο με μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να χάσει τα κάτω άκρα του. Η τραγωδία διπλή για τον άτυχο αστυνομικό, καθώς πρόκειται για πρωταθλητή στο άλμα επί κοντώ, ο οποίος μάλιστα, είχε υπερβεί το όριο συμμετοχής και είχε ενταχθεί στην ολυμπιακή ομάδα που θα ταξιδέψει του χρόνου το καλοκαίρι στο Λονδίνο
για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Αυτό όμως που μας περιγράφεται μ' έκδηλη συγκίνηση και θαυμασμό από στελέχη της ηγεσίας της Αστυνομίας που τον επισκέφτηκαν για να τον ενθαρρύνουν, αλλά έφυγαν έχοντας πάρει μαθήματα ζωής από τον υπέροχο αυτό άνθρωπο, είναι πέρα από κάθε φαντασία.
Κάθε επισκέπτη τον υποδέχεται μ' ένα πλατύ χαμόγελο κι αντί για μοιρολατρικούς θρήνους και οιμωγές, μιλά για την ομορφιά της ζωής και τ' απρόοπτα που κρύβει, αλλά ο καθένας είναι επιβεβλημένο να τ' αντιπαλέψει.
Στο ίδιο μήκος και οι συγγενείς του, αρκετοί από τους οποίους έχουν έρθει από την ιδιαίτερη πατρίδα του τις Σέρρες, που συμμετέχουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης των περίπου 200.000 ευρώ που απαιτούνται για τη μετάβαση στη Σουηδία και τη τοποθέτηση των τεχνητών μελών. Το εξίσου εντυπωσιακό είναι ότι κάθε ώρα και στιγμή βρίσκονται κι εναλλάσσονται στο πλευρό του από τουλάχιστον 8 συμφοιτητές του Σχολή, με τους οποίους μοιράζεται τον ενθουσιασμό για ζωή και τη διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά.
Θερμά συγχαρητήρια. Αποτελείτε όλοι μαζί φωτεινό παράδειγμα κι εξαίρεση σ' ένα περιβάλλον με αμυδρές αναλαμπές ελπίδας.


 
  

Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αν μπορεί κάποιος να μας πει πως μπορούμε να βοηθήσουμε οικονομικά τον συνάδερφο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
h sxoli toy einai olh konta tou.tora prepei na einai konta tou 1. h politiki hgesia 2.h fusiki hgesia 3. oloi oi sunaderfoi 4. h P.O.AS.Y 5. h E.A.Y. ATTIKHS 6. h aksiwmatikwn.... me opoia seira 8elete na tous valete ,den exei kamia simasia....
kapoies fores den prepei na dexomaste ma8hmata,mono.prepei kai na deinoume ,me tis prakseis mas kai tis energeies mas...
kai opos exw ksanapei ,o Giannis einai dunamh...

(o arx/kas)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ειναι δυνατόν??? Ερανο για 200 χιλιαρικα??? Που ειναι η πολιτικη ηγεσια??? Η γ.γ. Αθλητισμου??? Δυστυχως ο συναδελφος δεν ειναι μ.κ.ο.! "ανωνυμος ανθυπαστυνομος"
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;
TI ΕΡΑΝΟ ΛΕΤΕ;
ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ 4 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟ.
ΑΛΛΟς ΑΝΩΝΥΜΟς ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειδικά η πολιτική και η φυσική ηγεσία, να είστε σίγουροι ότι θα του σταθούν. Αν ήταν κανάς λαθρομετανάστης τότε να δείτε πως θα τρέχαν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι οφείλουμε να βοηθήσουμε τον συνάδελφό μας.να μεριμνήσει η ηγεσία του σώματος να σταθεί αντάξια στις προσδοκίες και στα ονειρα αυτού του νέου ανθρώπου, δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ειμαστε ανθρωποι..αλλά και οι κ.κ. συνδικαλιστές μας, να φροντίσουν να δώσουν χρήματα απο τις κρατήσεις που μας κάνουν και εαν χρειαστούν κ άλλα να ενημερώσουν όλες τις Υπηρεσίες σχετικά με τον συνάδελφό μας..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνω με τν 7:06. Να μας κρατησουν απο την μισθοδοσια μας. Να συνεννοηθουν ολα τα σωματεια μεταξυ τους και να ενεργησουν οπως πρεπει.Δεν νομιζω να εχει καποιος αντιρρηση. Συγχαρητηρια στον Κυριο Υπαστυνομο για την μεγαλοψυχια και την παλικαρια του. Σεβασμος! Αν κ δεν εχω την τιμη να σε γνωρισω Γιαννη, σου ευχομαι καλη δυναμη φιλε.

Ανωνυμος Ειδικος Φρουρος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
7:06 μ.μ. sumfono k egw o 6.05.
meso tis enosis mou to exo protini...
oudeis ek ton sunadelfwn exei antirisi..
Ο χρήστης ΔΑΕΘ είπε…
το αρχηγειο πρεπει να αναλαβει ωστε να γινει πανελληνιος ερανος και να κρατηθει ενα ποσο απο τον μισθο των συναδελφων.θεληση υπαρχει ας μην κολλησουμε στην γραφειοκρατια,ας βοηθησουμε τον γιαννη να σταθει και παλι ορθιος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι θα θελήσουν να ενισχύσουν πιστεύω, αρκεί να παρθεί μια πρωτοβουλία από κάποιον φορέα ή ακόμα και το ίδιο το Αρχηγείο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
περαστικα στον συναεδελφο κ συντομα να επειστρεψει.οσο για τα τα χρηματα ολοι μας να βαλουμε απο καποια χρηματα απο τον μισθο μας!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
περαστικα στο συναδερφο.... συμφωνω και εγω για την συνδρομη μασ μεσω τησ μισ8οδοσιας...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και στο τελος δε θα γινει τιποτα...Πανε και μας κρατανε φραγκα για κατι Αστυνομικες Ανασκοπησεις και μετα κολλανε σε κατι τετοιες ανθρωπινες περιπτωσεις...Ελπιζω και να μεινει στο σωμα το παληκαρι με καποιον τροπο αλλα και να εφαρμοστει αυτο που ολοι -δικαιως- ζηταμε με την κρατηση 5-6-7 ευρω απο τη μισθοδοσια μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
να σταλει ιεραρχικα σε ολες τις Υπηρεσιες μεσω POL ενας αριθμος λογαριασμου να βοηθησουμε ολοι. Μπορουμε και θελουμε

Πρωην Δοκ. Υπασστυνομος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενημερωτικά, θα δημιουργηθεί λογαριασμός. Απλά θέλει λίγο χρόνο για τα διαδικαστικά... Φτιάχτηκε και επιτροπή από Δοκίμους για να προωθηθεί το θέμα σε όλους τους φορείς και μέσω POL..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο γιάννης είναι οτι καλύτερο μπορούσε να φτιάξει ο θεός! πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι οικονομικά και με την παρουσία μας! εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και οι αρμόδιοι να δημιουργήσουν γρήγορα τον λογαριασμό να μαζευτούν τα χρήματα! το ποσό θα μαζευτεί αρκεί να δημιουρηθεί ο λογαριαμός !!!περιμένουμε απο την ηγεσία την βοήθεια της!!! γιαννακη ΜΑΣ καλη δύναμη....σε αγαπαμε και σε στηρίζουμε !!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ευχή το συντομότερο να επιστρέψει στην εργασία του , σε κάποιον τομέα (γραφειακή υποστήριξη κ.λ.π)Μπράβο για το κουράγιο του και τη παλικαριά του.Σε ότι αφορά τα άλλα , περί εράνων κ.λ.π ,την αστυνομία δεν κατάφεραν να την αλλάξουν δυστυχώς (αυτές είναι συμπεριφορές γύφτικες)και σαν χλωμό το βλέπω να γίνει άμεσα.΄Ολοι βιώνουμε στον τόπο τούτο ένα κοινωνικό κράτος ανύπαρκτο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
to koinwniko kratos eimaste oloi emeis..kalws h kakws h voh8eia apo thn politikh hgesia stis meres mas einai amfisvhthsimh..oloi emeis omws mporoume na valoume to xeraki mas kai na voh8isoume..kinitro mas h 8elhsh, h aisiodoksia kai h dunamh tou giannh..h veolaia alla kai oloi oi katoikoi ths anagennhshs serrwn, tou xwriou tou giannh einai dipla tou kai ετoimoi na kanoun ta adunata dunata gia na sta8ei ksana o giannhs sta podia tou!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
pliroforiaka oi diadikasies g tn sistash ths epitrophs kathws epishs kai o eranos exoun pagwsei kai apo oti vlepw k mathainw dn th sinexistoun ...krima ...perasrtika n euxithw stn filo k sinadelfo giannh
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΚΑΙ ΠΟΑΞΙΑ.
Ο χρήστης ZOI είπε…
Μπορουμε να ανοιξουμε στο ονομα του η των γονέων του λογαριασμο, να τον κοινοποιησουμε στο διαδικτυο( facebook κλπ) και οτι μπορει ο καθενας ας βοηθήσει.... Πείτε μου αν εχει ξεκινήσει κατι, διαφορετικα θα τον ανοιξω εγω και θα σας τον κοινοποιησω εγω...