Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΝΑΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 2 ΩΡΩΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Μαγνησίας, κ. Θανάσης Νάκος, απαντώντας στα όσα είπε ο  Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στο σκηνικό κατάρρευσης
της κυβέρνησης, ο κ. υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιφυλάσσει για τον εαυτό του το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου για τα θέματα της αρμοδιότητάς του. Νίπτει τας χείρας του και, κατά την προσφιλή του συνήθεια, υιοθετεί την τακτική «για όλα φταίνε οι άλλοι».

Στη μακροσκελέστατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες, μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς να πει επί της ουσίας τίποτα καινούργιο. Εξαντλήθηκε σε ευχολόγια και επιμερισμό ευθυνών σε οποιονδήποτε άλλο, εκτός από τον εαυτό του και την κυβέρνηση.

Μας είπε ότι για τις καθυστερήσεις στη δημιουργία Κέντρων Κράτησης και Πρώτης Υποδοχής παράνομων μεταναστών φταίνε μόνο οι τοπικές κοινωνίες που αντιδρούν!

Μας είπε ότι για τον κίνδυνο αποβολής της Ελλάδας από τη Συνθήκη Σένγκεν εκείνος έκανε μέσα σε ένα χρόνο ό,τι μπορούσε, αλλά προφανώς δεν ήταν αρκετό, αφού παραδέχθηκε ότι ο κίνδυνος παραμένει…

Μας είπε ότι για τα επεισόδια που σημειώνονται κάθε τρεις και λίγο στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις, δεν φταίει το υπουργείο –το οποίο απορρίπτει «τη λογική και την αξία του αστυνομικού κράτους»– αλλά «είναι ευθύνη όλων των πολιτικών κομμάτων, όλων των οργανωμένων εκφράσεων της κοινωνίας, συνδικάτων, φορέων, των πάντων, αλλά και του κάθε πολίτη ξεχωριστά να συναισθανθεί τις ευθύνες του απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και την προοπτική της χώρας»!

Μας είπε ακόμα ότι τα φαινόμενα της βίας στα γήπεδα και ο κίνδυνος να μεταφερθούν στους δρόμους «είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, οπωσδήποτε ευρωπαϊκό»!

Μας είπε ότι τον κίνδυνο να σημειωθούν επεισόδια και έκτροπα κατά τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου τον προκαλεί το «κάλεσμα των Πρυτανικών Αρχών στην Αστυνομία, από τώρα, ν’ αναλάβει ευθύνη για τις ενδεχόμενες φθορές που μπορεί να υπάρξουν, την ευθύνη για τα έκτροπα που μπορεί να υπάρξουν μέσα στις Σχολές».

Μας είπε, περίπου, ότι οι κραυγές αγωνίας για την έκρηξη της εγκληματικότητας οφείλονται στην άδικη και επιστημονικά λανθασμένη εξίσωση της χαμηλής με την υψηλή εγκληματικότητα!

Μας είπε, τέλος, ότι η οικονομική εξαθλίωση στην οποία καταδικάζονται τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας με το πρωτοφανές «κούρεμα» των αποδοχών τους, οφείλεται στο γεγονός ότι «έπεσαν πάνω σε μια συγκυρία όπου οι δανειακές τους υποχρεώσεις, οι προσωπικές δανειακές τους υποχρεώσεις και οι άλλες υποχρεώσεις, κυρίως οικογενειακού χαρακτήρα, (…) τους οδήγησαν σε πολύ χαμηλά εισοδήματα»!

Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να «μετράει» τα θλιβερά επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου με βάση τον πολιτικό τους αντίκτυπο για την κυβέρνηση και να αποφαίνεται ότι «δεν είναι λαϊκή κατακραυγή για την πολιτική της κυβέρνησης, ούτε είναι άθροισμα χιλιάδων λαού οι οποίοι έρχονται για να αντιδράσουν στην κυβερνητική πολιτική».

Αυτό που δεν μας είπε ο κ. Υπουργός, είναι ποιος είναι ο δικός του ρόλος. Να κάνει κριτική ως απλός παρατηρητής; Αυτό θα μπορεί να το κάνει και από το σπίτι του, όπου αργά ή γρήγορα θα στείλουν και εκείνον και σύσσωμη την κυβέρνηση οι Έλληνες πολίτες!»

.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΠΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΚΟΣ; ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ Η ΥΠΟΠΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΟΥΑΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΤΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;

ΕΙΔΑΤΕ ΦΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΝΑΚΟ; ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τι να μας πει και η ΝΔ αυτοί δεν κάνανε χωρίς κανένα κριτήριο τα παιδιά του ΠΑΣΟΚ βλέπε ΕΦ και ΣΦ Αστυφύλακες με 60 ημέρες εκπαίδευση; Τώρα τα βρίσκουν όλα μπροστά τους ή μήπως βλέπουν τωρα καλά;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι λες ρε Νάκο? Για χαζούς μας περνάς?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τι να πει ο Νακος θυμόμαστε καλά τις ωμές παρεμβάσεις του στην Μαγνησία τοποθετώντας με πρόταση του ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ τύπου ΡΙΝΗ στην ΑΣΤΥΝ.Δ/ΝΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ