Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


Από το blog http://anti-ntp.blogspot.com/, μας ήρθε μια διαφορετική θέαση- εκδοχή για το πως ξεκίνησαν τα επεισόδια. 
 Δεν την υιοθετούμε, καθώς δεν γνωρίζουμε πως άρχισε ο σπαραγμός, εξαιτίας του οποίου χάθηκε ο 53χρονος οικοδόμος. Απλώς την παραθέτουμε.

"Ήμασταν εκεί όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια στο Σύνταγμα. Ομάδα διαδηλωτών των ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ανέβαιναν προς την
πλατεία Συντάγματος. Μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία ήρθαν αντιμέτωποι με τις.....

«αλυσίδες» περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Οι «Δεν Πληρώνω» ζήτησαν από το ΠΑΜΕ να τους αφήσει να περάσουν, αλλά τα μέλη του ΠΑΜΕ αρνήθηκαν. Υπήρξε μια μικρή ένταση η οποία εκτονώθηκε από τους ψυχραιμότερους και των δύο πλευρών. Εν τω ....
μεταξύ, η νευρικότητα που δημιουργήθηκε, έφερε τους «μαύρους» οι οποίοι αποφάσισαν να σπάσουν τις αλυσίδες του ΠΑΜΕ! Και έτσι άρχισε ο πετροπόλεμος, με μολότοφ να πέφτουν μεταξύ διαδηλωτών, άνθρωποι αιμόφυρτοι και από τις δύο πλευρές και όλα αυτά, ενώ ο… «ταξικός εχθρός» βρίσκεται, υποτίθεται, μέσα στη Βουλή! Δείτε το φωτορεπορτάζ του Χρήστου Βουτσαρά, που καρέ καρέ κατέγραψε τα γεγονότα που έβαλαν φωτιά στο Σύνταγμα:























Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χαχαχαχαχα........
οι συρυζαιοι δερνονται με τους κουμουνιστες
χαχαχαχαχαχαχα........
οτι καλυτερο χθες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πραγματι εξυπνοπούλι <10:57 π.μ.> το ξυλο μεταξυ τους ειχε σαν αποτελεσμα να σου δωσουν αυξηση στο επιδομα ειδικων συνθηκων κατα 30% και στο ειδικης απασχόλησης κατα 40%. Οτι καλυτερο χθες..και μετα ξυπνησες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΠΟΡΙΑ: ΤΑ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΟΥΛΑ (ΡΟΠΑΛΑ)ΑΠΟ ΌΤΙ ΕΧΩ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ "Ν.ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ". ΑΛΛΑΞΕ ΜΗΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ, Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΞΥΛΟ Ε????ΑΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
21 Οκτωβρίου 2011 11:22 π.μ.
ενω αν βγει το ΚΚΕ θα φαμε ψωμι.
μηπως η δημευσει περιουσιων , τα γκουλακ και τα 20 εκατ νεκρων σοβιετικων σου θυμιζουν τιποτα?
προς θεου δεν ειμαι υπερ του GAP αλλα δεν μπορω να ακουω αλλο αυτους που σε περιοδο κρισης υποσχονται φυκια για μεταξωτες κορδελες.
για μενα η υφεση ηρθε στη χωρα μς εξαιτιας της αριστεροστροφης λογικης που επικρατει στους Ελληνες τοσα χρονια.δηλ να δουλευω οσο γινεται πιο λιγο και να πληρωνομια οσο γινεται πιο πολυ.για αυτο το λογο δεν αναπτυξαμε ποτε βιομηχανια.ποιος μαλακας θα σε πληρωνει για να καθεσαι και να κανεις απεργιες το μισο χρονο?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
poies apergies sto idiotiko tomea oi ellhnes ergazontai perissotero apo oloys
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλα.και η ελλαδα ειναι η ομορφοτερη χωρα του κοσμου.με τις ομορφοτερες παραλιες.εδω ο ηλιος λαμπει διαφορετικα.κτλ κτλ κτλ.
ποιος δουλευει εδω ρε?εσεις δεν ηστε οι ιδιοι που λεγατε οτι ολοι οι ελληνες τεμπελιαζουν και δουλευουν οι αλβανοι?τωρα δεν μας βολευει και αλλαξε το τροπαριο?
πηγαινε σε ενα καμπο να δεις ποιος δουλευει.πηγαινε σε ενα εργοστασιο και ρωτα ποσες μερες απεργεια ειχαν φετος.ελεος.μη μιλατε διχως στοιχεια.τις περισσοτερες απεργειες το χρονο στην Ε.Ε εχουμε.
η nissan γιατι εφυγε απο το βολο ξερεις?λογω απεργειων
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μαυρους θα τους λενε απο την απλυσια φανταζομαι, για να φυγουν με την μποχα οι κνητες!