Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ!


Σε κάθε ευκαιρία, διοικητές αστυνομικών υπηρεσιών και τμημάτων που βρίσκονται στις εμπροσθοφυλακές της μάχης κατά του εγκλήματος, δεν φείδονται χρόνου και λόγων για την αποτελεσματικότητα των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.
Ορισμένοι δε, σημειώνουν ότι υπάρχει σταδιακή μετατόπιση του εγκλήματος τη νύχτα
(εισβολές σε σπίτια, ληστείες σε βενζινάδικα κλπ) επειδή τις σκοτεινές ώρες τις ημέρες οι μηχανές σβήνουν και ανοίγει διάπλατο το περιθώριο για τις σύντονες δράσεις των κακοποιών.
Από την άλλη πάλι, είναι παραπάνω από αισθητή η ... "υποχώρηση" της έκτασης και της έντασης της αστυνόμευσης που επέβαλε με δυναμισμό η ΔΙΑΣ άμα τη εμφανίσει στο προσκήνιο της αστυνομικής αντίδρασης στο έγκλημα.
Κι όπως μαθαίνουμε, η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις του κόσμου και για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική περίοδο έφερε κοντά τον πολίτη στον ένστολο μηχανισμό, πορεύεται με τεχνητά μπαϊ πας και αναμένεται οσονούπω να μπει στην εντατική.
Στον αρχικό σχεδιασμό για την καλή λειτουργία της ομάδας, προβλέφθηκε να περιπολούν ανά τομέα ευθύνης 2.150 αστυνομικοί κι άλλοι 350 "εφεδρικοί" προκειμένου να καλύπτουν τις άδειες, τις αναρρωτικές και τα ρεπό.
Ποτέ δεν έγινε εφικτό να καλυφθεί το φίλόδοξο οργανόγραμμα, πλην όμως η ομάδα ξεκίνησε το δημιουργικό έργο με 1.950 που πολύ σύντομα άφησαν τα διαπιστευτήρια τους. Σήμερα, ο αριθμός των υπηρετούντων βαίνει με γεωμετρική πρόοδο μειούμενος, έχει φτάσει ήδη τους ... 1.100 και είναι εξόφθαλμα φανερό ότι το εποικοδόμημα της επιτυχίας καταρρέει.
Η ομάδα ΔΙΑΣ κατ' ουσίαν πνέει τα λοίσθια, καταδικασμένη από έναν ανεξήγητο πόλεμο κι ερίδων μεταξύ μωροφιλόδοξων αξιωματικών, χωρίς να εξαιρείται η πυραμίδα της ηγεσίας και φατριών, χωρίς να αναφερόμαστε στην ομάδα ΖΗΤΑ, που όπως πιστεύουμε, εάν είχε υπέρ τα πληθυσμιακά δεδομένα, θα απέφερε ισοδύναμα, ενδεχομένως και καλύτερα αποτελέσματα. Το ζήτημα όμως δεν είναι εκεί. Βρίσκεται και βαρύνει την ηγεσία, χωρίς ν' απόσχει αυτής και η πολιτική ηγεσία.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο τελευταίος διαγωνισμός για την πρόσληψη των 500 ειδικών φρουρών, είχε γίνει με δέσμευση του Χρυσοχοΐδη ως υπουργού Προστασίας του Πολίτη προς την τρόικα, πως όλοι  θα τοποθετούνταν στη ΔΙΑΣ.
Φευ όμως, σε τόσα εξαπατήθηκε η τρόικα, θα γλίτωνε από την Αστυνομία; Και οι 500 διατέθηκαν αλλού κι επίσης, κανείς τώρα από τους 2.033 νέους αστυφύλακες που τέθηκαν στη διάθεση της ΓΑΔΑ, δεν "προσορμίστηκε" στη ΔΙΑΣ.
Κρίμα.

του Γιώργου Καραϊβάζ

.

Δημοσίευση σχολίου

30 Σχόλια

Ο χρήστης kaneda είπε…
Ότι συνέβαινε τόσα χρόνια στην ΕΛ.ΑΣ συνεχίζεται και μέχρι σήμερα επάξια...ας είναι καλά τα ανδρείκελα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θέλουμε να διατεθουμε στην δίας κ δεν μας αφήνουν..θέλουμε να προσφέρουμε στον ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΊΤΗ κ δεν μας αφήνουν...προτιμούν να νας διαθέτουν να φυλαμε αποθήκες κ στόχους...εκεί μας καταντησανε..μας έχουν παροπλησει...βλέπουμε στα μάτια των πολιτών την απογνωση και την απορία τους..όταν μας βλέπουν να φυλαμε αποθήκες με μαϊμού κινέζικα...2 και3 συνάδελφοί να φυλάνε μήνες τις αποθήκες...ελεοςςςς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε, από ποιές ομάδες είναι οι αξιωματικοί που πολεμούν τη ΔΙΑΣ; Της ΔΕΛΤΑ μήπως;;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προφανώς είναι πιο χρήσιμο για την ηγεσία της ΕΛΑΣ να διαθέτουν τους νεώτερους συναδέλφους τους στα ΜΑΤ για να δέρνουν τους πολίτες παρά στην ΔΙΑΣ για να τους προστατεύουν. Είναι σαφείς πλέον οι προσανατολισμοί της ΕΛΑΣ προς την καταστολή παρά προς την προστασία. Οι πολίτες όμως βλέπουν και κρίνουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΖΗΤΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΡΑ ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΙΔΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ "ΔΙΑΣ".ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΗΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΑΧΙΜΟΤΗΤΑ ΤΡΙΩΝ(3)ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΙΒΑΖ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΟ 1100 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ(ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣ). ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΣΑΣ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΜΑ ΙΣΧΥΕΙ). ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΗ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ................
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παιδιά μη πέφτετε σε παγίδα,δεν νομίζω να είναι μονό 1100 στη διας, πρέπει να είναι παραπάνω. Υπάρχει έντονη φήμη ότι δεν επιθυμούν πολύ να υπηρετούν στη συγκεκριμένη ομάδα, με δική τους θέληση.Έχουν ειπωθεί πολλά.Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας το αναφέρει.
Κύριε Καραϊβαζ,με όλο το σεβασμό, ψάξτε αν ισχύει αυτό με την αποδυνάμωση της διας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να πανε νεα παιδια στη ΔΙΑΣ να τους φουσκωσουν τα μυαλα (εσεις ειστε οι καλυτεροι π.χ.) και να έχουμε πάλι νεκρους. Ενισχυση απο συναδελφους με εμπειρια στις πραγματικα μαχιμες υπηρεσιες και οχι στη φιγουρα και με κινδυνο για τους νεους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλύτερα η διασ να διατεθεί στα τμήματα της κάθε περιοχής διότι από ότι φαίνεται , περισσότερο θόρυβο έκανε παρά ουσία (αύξηση δεικτών εγκληματικότητας ανά εξάμηνο).Οι διοικητές των τμημάτων δεν μπορεί,να μην ξέρουν πως να αξιοποιήσουν,στους εκάστοτε στόχους της περιοχής τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολλοί έχουν μπουχτίσει με τα Δ-Δ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι στελέχωση της ΔΙΑΣ με ασφαλίτες θα είχε το καλύτερο αποτέλεσμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παράδοξο είναι πως οι περισσότεροι στη ΔΙΑΣ, είναι ειδικοί Φρουροί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ?ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣ ΘΑ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΦΟΥΛΦΕΙΣ, ΘΗΚΩΝ ΜΗΡΟΥ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΩΝ ΜΑΣΚΑ. ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
η ομαδα διας ιδρυθηκε και χτιστηκε πανω στα αψυχα σωματα της ομαδα ζητα, δελτα, και τμηματων ασφαλειας... μονο και μονο για δυο αξιωματικους υμετερους(ΛΟΓΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗς ΕΝΝΟΩ)... απορροφησανε ολο το δυναμικο απο τις παραπανω υπηρεσιες και τις αφησανε μονο στα χαρτια... (μεταγωγες-μετρα)... συγχρονως κοπηκανε λογω λειψανδρειας ολες οι περιπολιες ασφαλειας (ΟΛΕΣ) και μηδενιστηκανε σχεδον οι υπολοιπες με αποτελεσμα να βγαινουν οι φωστηρες της ιδεας αυτης και να λενε συνελαβε η διας αυτους κι αυτους κλπ μα αφου δεν κυκλοφορει εξω αλλη αστυνομικη περιπολια ...θα μπορουσαν να τους ονομασουν ολους ζητα η δελτα αλλα η πιπιλα δεν τους εφτανε...αυτα τα λιγα και ξεκαθαρα κ. καραιβαζ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
TA EIΠΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ Ο
4 Οκτωβρίου 2011 9:04 μ.μ. ..ΣΥΜΦΩΝΩ.... Ο ΑΡΑΧΩΓΚΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΑΞΑΚΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΕΡΓΟ...
ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ Α.Τ ΚΑΙ Τ.Α
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
στην θεσ/νικη αυτη την στιγμη υπηρετουν περιπου 55 ατομα (μονο 20 απο τους παλιους)στην ομαδα Ζ.
20 απο αυτους καθημερινα ειναι στο τουρκικο προξενειο(χωρις κανεναν λογο).
στα ΔΙΑΣ υπηρετουν περιπου 500 ατομα.
ας κανουν την Ζ 250 ή 300 ατομα με παιδια απο την ΔΙΑΣ (που θελουν να ερθουν στη Ζ),να δουλεψει η ομαδα οπως ξερει και ελα να μου πεις μετα αν επεσε η εγγληματικοτητα ή οχι.
με τοση διαφορα δυναμης και οι συλληψεις απο την ομαδα Ζ ειναι πιο πολλες και ουσιαστικες.
τα παιδια απο την ΔΙΑΣ μπορει να θελουν να δουλεψουν αλλά και δεν ξερουν τον τροπο και δεν τους αφηνουν.
το ουσιαστικο ομως ειναι οτι δεν μποερι να δουλεψει η μηχανη 2καβαλο.οσοι ξερουν απο μηχανη ,ευκολα το καταλαβαινουν.
αυτα ομως για μερικους ειναι ψηλα γραμματα.ξερουν παντα καλυτερα απο εμας απο εσας και απο ολους.ειναι οι λεγομενοι φωστηρες της ΕΛΛΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4 Οκτωβρίου 2011 8:12 μ.μ. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΚΙ ΑΝ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΑΡΑΞΕ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΤΟ ΣΟΥ Ή ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 4 Οκτωβρίου 2011 5:54 μ.μ. Η 3Η ΣΕΙΡΑ Ε.Φ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΩ,ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΤΕ ¨Ζ¨ ΕΙΤΕ ¨ΔΙΑΣ¨ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ-ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΦ-ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ-ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 3Η ΣΕΙΡΑ Ε.Φ.-ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ¨ΑΛΗΤΕΙΑ".ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
ΥΓ.ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΦ. ΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΩ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙ.ΑΣ. ΜΕ 3 Ε.Φ. ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
SIMFWNW ME TO PAIDI POU EIPE KALITERA ENISXIMENI ZITA PARA DI.AS ANEKPAIDETOI KAI FIGOURATZIDES....KSIPNISTE RE....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣ ΔΕΛΤΑ ΖΗΤΑ Η' ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΗΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ.ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΜΑ ΤΡΩΓΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.21 μαλλον δεν καταλαβες τι λεμε και γι αυτο λες οτι ναναι
ποιος τρωγετε?????????
για το καλο του πολιτη μιλαμε
μπορουσαν να ενισχυσουν την ομαδα Ζ με παιδια ορεξατα που θα βγουν στο δρομο και θα οργωνουν,αλλά αυτοι προτιμησαν να κανουν μια αλλη ομαδα με παιδια που πηραν με το ζορι μονο καο μονο για να αφησουν ονομα οταν φυγουν
φαγωμαρα ειναι αυτο???????
μηπως δεν πρεπει να μιλαμε κιολας για να εισαι χαρουμενος???????????
αβουλα προβατακια θες να ειναι οι αστυνομικοι?????
αντε με την καραμελα της φαγωμαρας
καθε μερα αυτο ακουω απο ξερολες σαν κι εσενα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Α!ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ Η ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΑ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΗΤΑ Η' ΔΙΑΣ ΕΓΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΘΕΛΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΡΟΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οσοι πηγαν στην ομαδα Ζ επερασαν εκπαιδευση απο τους παλιους.μαθανε πολλα με καλους δασκαλους.
η ΔΙΑΣ δεν ειχε αυτη την τυχη γιατι ηταν ολοι νεοι στην υπηρεσια αυτη.εχουν δει τα ματια μου πολλα στραβα αλλα δεν φταιν οι συναδελφοι στην ΔΙΑΣ.δεν τους ειπε ποτε κανεις τιποτε.πως,ποτε και γιατι πρεπει να κανουν καθε κινηση.
αυτη ειναι η διαφορα.
αν δεν σε ενδιαφερει εσενα αν θα ειναι Ζ ή ΔΙΑΣ ειναι σαν να λες οτι δεν σε ενδιαφερει αν ο αστυννομικος ξερει ή οχι.εμενα ομως με ενδιαφερει.οπως ενδιαφερει φανταζομαι και πολλα παιδια στην ΔΙΑΣ να ειχαν κανει μια σωστη εκπαιδευση
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ζ για παντα!!!32 χρονια προσφορας στον πολιτη!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ζ για παντα!!!32 χρονια προσφορας στον πολιτη!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ζ για παντα!!!32 χρονια προσφορας στον πολιτη!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Ο χρήστης Dimitris86 είπε…
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΡΩΤΟ..ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ.ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ,ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ..ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ???ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ??ΛΙΓΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤ'ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ?ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΣ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ..ΝΑΙ Η ΔΙΑΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΌΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ..ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΖΗΤΑΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΧΕΙ??ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ..ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ..Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΦ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΡΑΣ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΑ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΑΡΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ..ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΦΥΛΑΚΗΣ ΛΟΓΩ ΕΦ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ..ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ..ΕΓΩ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ,ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΕΦ?????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΞΩ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΓΛΥΚΑ! Ε.Φ 4 ΣΕΙΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!! ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΤΟ 1998. ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙ Ε.Φ ΚΑΙ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ , ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ!! 700 ΕΥΡΩ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΠΡΕΠΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΣ - ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Κ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΕΤΣΙ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ .ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΝΑ ΜΠΕΝΑΜΕ Κ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ....ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ. ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΣΜΑΤΑΚΙΑ 18-19 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ Γ.Α.Δ.Α ΕΙΣΤΕ .ΕΛΕΟΣ . ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ . ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΕΙΜΑΙ ΕΦ 4 ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣ .ΦΙΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλα τα βλες φιλε μου...και εγω την εχω χασει την σχολη 2 φορες για πολυ λιγα μορια.....μακαρι να μπω και εγω στην ελ.ας και μακαρι να μπω στην ομαδα διας η οπου αλλου με θελει η υπηρεσια.....μερικοι μπηκαν για τον μισθο και θελουν γραφεια κτλ....ας παρω 500ε τον μηνα και ας ειμαι στην ελ.ας..........ελ.ας για παντα