Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ



Σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους για την Ελληνική Αστυνομία, λόγω της οικονομικής κρίσης και της διάθεσης όλων των κοινωνικών ομάδων να εναντιωθούν στα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση,  αναλαμβάνει το "τιμόνι" της ο αντιστράτηγος, Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος. Ποιος είναι όμως ο νέος αρχηγός;



Γεννήθηκε στο χωριό Καταφύγιο Ναυπακτίας Αιτωλ/νίας το έτος 1956. Είναι έγγαμος και έχει 2 κόρες.
Κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Αστυνομίας Πόλεων το έτος 1975. Aποφοίτησε πρώτος από τη Σχολή Αξιωματικών το έτος 1982.
Είναι πτυχιούχος: α) του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, β) του Τμήματος Δημoσίας Διοικήσεως του Παντείου Πανεπιστημίου και γ) της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων.
Φοίτησε στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας κατά το εκπαιδευτικό έτος 2000-2001.
Υπηρέτησε ως Αξιωματικός στη Δ/νση Άμεσης Δράσης Αττικής και στη Δ/νση Οργάνωσης - Νομοθεσίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, της οποίας διατέλεσε Δ/ντής από το έτος 2006 έως το 2009 με το βαθμό του Ταξιάρχου και Υποστρατήγου.
Τον Μάρτιο του 2009 ως Υποστράτηγος τοποθετήθηκε Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης & Ανθρωπίνου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Την 5-11-2009 προήχθη στο βαθμό του Αντιστρατήγου και τοποθετήθηκε στη θέση του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας 

.

Δημοσίευση σχολίου

93 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πότε στα κομμάτια έβγαλε 3 πανεπιστήμια και δούλευε και στο σώμα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΙΒΑΖ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΑΧΗΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κομμαντο ο τσιφ...ουαου...χεροπαιδες ξερει πως ειναι??αρε ραχοβιτσα ο τελευταιος μεγαλος ησουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!!!!!!ΜΑΧΗΜΟΤΑΤΟΣ!!!!!!!ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ..........ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ?????????ΖΗΤΩ ΑΘΑΝΑΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
νυχτα ηρθε νυχτα θα φυγει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΡΧΗΓΕ

ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΕΕΕΕΕΕ?????????? ΤΡΕΜΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΡΑ. ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ . Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ. ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΡΑΧΩ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????? ΦΟΒΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ. ΚΡΥΦΤΗΤΕ... Ο ΕΝΑΣ ΣΧΟΛΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΠΙΤΙ ......... ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ακομα ενας <> αρχηγος που δεν εχει υπηρετησει πουθενα σε μαχιμη θεση.....υπομονη παιδια ουτε μηνας δεν τους εμεινε......
οσο για εσενα 7.26 θα σε κοιταξει αυτος που δεν εχει κανει ουτε μια μερα υπηρεσια εξω στο δρομο..με 300 ευρω μηνιατικο μας βλεπω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Quiz...Gia adynatous lutes.......se poses hmeres tha xanaginoun kriseiss sthn ELAS???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
POLLES ALAGES RE PAIDI MOY APO TOTE POY ANELAVAN OI "SYMVOYLOI"...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ .ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΥΡΙΟΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑΑΑΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ?????ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΠΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ.....ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΑΡΧΗΓΕΙΑ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΣΕ ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ "ΜΑΧΗΜΕΣ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΟΙΘ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΥΡΓΟΥΣ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ!!!!!!!ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.....ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ........ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΧΙΜΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ!!!!!ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καραϊβάζ σου έχω αποκλειστικό. Αύριο το πρωί στέλνουν στη ΔΑΕ 5000 εγχειρίδια με θέμα "Σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδοι και τροϊκανή νομοθεσία". Έχουν 5 μέρες να το μάθουν απ' έξω γιατί θα εξεταστούν. Ερεεε γλέντια!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
7:38 pes mas ti perneis kai den mas dineis???????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ta katafere o Mpamphs.....ithele to koymanto....kai to phre!!!TREMETE SYNTAKSIOYXOI!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε παιδια ο μπαμπης εχει βουλευτικη ασυλια...μπα δεν νομιζω ....νατο το θυμα που θα τα πληρωσει ολα τα στραβα και θα τα χρεωθει.....τουλαχιστον επρεπε να εχεις μυαλο πριν πεις το ναι ...κυρ μπαμπηηηηηηη!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
απο αυριο ολοι με τον φαρο αναμενο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάχιμος ?... εάν κρίνει κανείς απο τα στύλο που έχει πανω στο γραφείο του μάλλον για βιβλιοπώλη τον κόβω άσε που τα παράσημα στο στήθος ειναι τα απαραίτητα ,πάντα βέβαια σε σύγκριση με τον θείο ΡΑΧΩ.ίδωμεν ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ. ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΤΕ. ΚΑΝΑΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτή η καραμέλα με τους μάχιμους και μή μάχιμους πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.Δεν γνωρίζω προσωπικά τον νέο Αρχηγό και έχω υπηρετήσει τα ποιό πολλά χρόνια της υπηρεσίας μου σε μάχιμες υπηρεσίες και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας. Αν τα 29 χρόνια της υπηρεσίας μου μπορούν να συμβάλλουν σε κάποιας μορφής σοβαρότητα των λεγομένων μου, έχω να σας πληροφορήσω ότι δεν κάνουν πάντα τα ράσα τον παπά. Έχω μπουχτίσει από δήθεν μάχιμους αλλά άσχετους και αόρατους την δύσκολη στιγμή Αξιωματικούς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καταλήγοντας ( είμαι ο 10.13 μ.μ) έχω να πω ότι ο Αρχηγός, μετά από 36 χρόνια στο Σώμα, καθόσον κατετάγη όταν οι περισσότεροι από εσάς που τον λοιδωρείτε ως μη μάχιμο, δεν είσασταν καν ιδέα στο μυαλό των γονιών σας, όλο και κάτι θα έχει αντιληφθεί από όσα εσείς οι μάχιμοι θεωρείτε ως προνόμιο μόνο των μάχιμων ( σικ ) Αξιωματικών.
Ο χρήστης Νίκος είπε…
Το βιογραφικό του νέου Αρχηγού, είναι πληρέστατο, αξιοζήλευτο και ο εν λόγω αξιωματικός φαίνεται άρτια καταρτισμένος.

Δεν χρειάζεται να είναι μάχιμος ο Αρχηγός.

Δεν θα διοικεί εκείνος τα ΜΑΤ, την ΔΙΑΣ ή την ΑΔ. Αυτό θα το κάνουν οι υφιστάμενοι του αξιωματικοί.

Τα επιχειρησιακά σχέδια κάθε μονάδας υπάρχουν, δεν τα εκπονεί ο εκάστοτε Αρχηγός.

Οι αποφάσεις για την δράση της ΕΛΑΣ αλλά και την αντιμετώπιση κρίσεων δεν λαμβάνονται ατομικά απο τον Αρχηγό, αλλά από ολόκληρο επιτελείο.

Ο Αρχηγός εκτιμά, κατευθύνει σύμφωνα με τις αναφορές των συνεργατών του.

Ο ρόλος του δεν είναι στο πεζοδρόμιο. Ο ρόλος του είναι περισσότερο θεσμικός. Είναι η βιτρίνα της ΕΛΑΣ σε ανώτερο επίπεδο, ο πλέον επίσημος εκφραστής της.

Ας μην βιαστούμε να τον κρίνουμε λοιπόν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πες τα χρυσόστομε......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι περισσότεροι απ' ότι αντιλαμβάνομαι επιθυμούσαν την ανάληψη της θέσης του Αρχηγού από τον κ. ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ γιατί πέραν των άλλων έχει την brutal εμφάνιση που απέχει από εμφάνιση καριερίστα αλλά πλησιάζει περισσότερο στα πρότυπα ανδρών της υπαίθρου. Αυτό αυτόματα δημιουργεί θετικούς συνειρμούς στην πλειοψηφία των Αστυνομικών που προέρχονται από την επαρχία.
Αυτό όμως δεν είναι λόγος να απαξιωθεί ο νέος Αρχηγός, πριν ακόμη αναλάβει τα καθήκοντά του.
Πολλές ευχές στον Αρχηγό λοιπόν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστα αυτα που λεει ο προηγουμενος , ειδαμε και τους μαχιμους τι λαλακιες κανουν, να τον δουμε πρωτα και μετα τον κρινουμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ 7:38 ΤΙ ΜΑΧΗΜΟΣ ΚΑΙ @@@ΔΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΜΟΣ??? ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ Α-3η, Α-2η .... ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ.. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ.. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟ-ΣΚΥΛΟ..
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ Ο KONOMI LEFTERI..
ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ... ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ? ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ? ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να προέρχεται από Ειδικός Φρουρός και οπωσδήποτε να έχει περασει από ΔΙΑΣ. ΤΕΛΟΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΟΝΟΜΙ ΛΕΦΤΕΡΙ χαχα ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΧΗΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΑΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΜΑΧΙΜΟ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΦΑΛΑΓΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ του Αλεξη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
10.37
Δεν έχω λόγια φίλε μου. Είσαι για λύπηση. Μόνο σοβαρά δεν μπορεί να σε πάρει κάποιος. Κρίμα που επαγγελματίας δημόσιος λειτουργός εκφράζεται με τέτοιον τρόπο για τον μέχρι πριν λίγες ώρες Αρχηγό του Σώματος που υπηρετεί και ο οποίος πλέον είναι πολιτικός του προϊστάμενος. Με τέτοιου είδους συμπεριφορές έστω και ανώνυμες μην προσδοκάς να σε σεβαστεί κανένας έξω στο δρόμο αγαπητέ συνάδελφε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11,,Ο9ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε σεις ορισμένοι τόχετε χάσει τελείως? Τι πανηγυρίζεται για το νέο Αρχηγό....(τρομάρα του!!!). Ο ορισμός του ανίκανου και οσφυοκάμπτη..! Θα πέσει πολύ γέλιο μέχρι να πάρει τον π....ο, ενόψει συλλαλητηρίων, 17Ν, Δεκεμβριανών κ.λπ..!!! Άσε που θα εμπνεύσει το σύνολο των αστυνομικών...!!!
Για τον τέως Αρχηγό τι να πούμε!!! Γενικός Γραμματέας λέει...Έχουνε παραφρονήσει οι πάντες!!! Αν είναι δυνατό!!!
Ρε δεν πα ΝΓΜΘΤ....!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11:09
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.. ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ''ΞΕΡΕΙ'' ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ...
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ''ΚΑΠΟΙΟΣ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ.. ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ...
ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΟΣ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ (ΓΕΝΙΚΑ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ..)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.17
τον σεβασμό τον κερδίζει κάποιος, δεν τον επιβάλλει με το ζόρι. Αν 28 χρόνια Αξιωματικός Υπηρεσίας εκ των οποίων τα 20 στο κέντρο της Αθήνας δεν είναι αρκετά για να με χαρακτηρίσει η αφεντιά σου μάχιμο, πραγματικά λυπάμαι. Φαντάζομαι γνωρίζεις τί σημαίνει να κάνεις τον Αξ. Υπ και μάλιστα σε τέτοιες συνθήκες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΧΗΓΟ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.09
Πρώτον,μ΄όλον τον σεβασμό παραινέσεις και επισημάνσεις είσαι πολύ μικρός και ηλικιακά και εμπειρικά για να μου κάνεις.Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, μια και δεν γνωριζόμαστε, δεν έχεις επ' ουδενί τις εμπειρίες μου.
Δηλαδή ο Οικονόμου που είναι Γιαννιώτης εγώ που είμαι Πρεβεζιάνος και όλοι οι Ηπειρώτες θα πρέπει να ντρεπόμαστε για την καταγωγή μας, μήπως βρεθεί κάποιος σαν του λόγου σου και κάνει γελοία λογοπαίγνια με τα ονόματά μας; Λίγη ντροπή δεν βλάπτει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ανέβασε ''Ηθικά'' το προσωπικό σου Αρχηγέ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11:41
ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..
ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.54
Δεν βοήθησες και ιδιαίτερα στο να γίνεις αντιληπτός, αλλά τέλος πάντων
Καληνύχτα κι από μένα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο νέος Αρχηγός δηλαδή τι θα θέλατε να είναι;Κάποιος που να μην έχει καθόλου μορφωτικό επίπεδο;Να χρειαστεί να εκπροσωπήσει με το λόγο του το Σώμα και να μη μπορεί να αρθρώσει το λόγο;Τα ρωτάω αυτά γιατί κάποιοι σχολίασαν τις γνώσεις του.Και απ την άλλη γιατί πρέπει να προέρχεται απο μάχιμη Υπηρεσία;Εάν είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στην Τροχαία ας υποθέσουμε τι θα άλλαζε;Θα έβγαζε πιο καλα μέτρα για τις εξόδους του Πάσχα και του Δεκαπενταύγουστου;Να του ευχηθώ προσωπικά καλή επιτυχία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ηρεμήστε λιγάκι, όλοι σας. Ο Παπαγιαννόπουλος δεν είναι ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ο ιδανικός Αρχηγός πρέπει να συνδυάζει, για μένα, την μαγκιά του Αρκουδέα, την εντιμότητα του Βασιλόπουλου,την πελοποννησιακή πονηριά του Γεωργακόπολου, και την τύχη του Νασιάκου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12.07
Με μπέρδεψες
Η μαγκιά και η καλώς εννοούμενη πονηριά είναι προσόντα, η τύχη είναι.......τύχη, η εντιμότητα όμως είναι προαπαιτούμενη για όλους μας.
Απορώ γιατί την επισημαίνεις μόνο στον Βασιλόπουλο, ξέρεις τίποτε διαφορετικό για τους άλλους τρεις;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ηρεμία αδέλφια. Επιτρέψτε μου να πω τη γνώμη μου μετά από 27 χρόνια υπηρεσίας μόνο σε μάχιμες υπηρεσίες όπως πολύ θέλετε να αναφέρετε. Αλήθεια τι χαρακτηρίζουμε μάχιμη υπηρεσία; Κάποιοι θα πουν τις υπηρεσίες που είναι στη πρώτη γραμμή του εγκλήματος. Σωστά, άρα κάποιοι συνάδελφοι που υπηρετούν στα συνεργεία ή στα καύσιμα ή στα τεχνικά μέσα ή στη πληροφορική δεν θα τους χαρακτηρίζαμε μάχιμους. Σκεφτείτε αν δεν υπήρχαν αυτοί οι συνάδελφοι πως θα λειτουργούσαν οι μάχιμες υπηρεσίες. Γι’ αυτό μην απαξιώνουμε αυτούς τους συναδέλφους. Άρα όλοι χρειάζονται και είναι χρήσιμοι δουλειά της ηγεσίας είναι να βάλει όλο αυτό το σύστημα να λειτουργήσει σαν μια καλοκαρδισμένη μηχανή. Έχει αυτή την ικανότητα;
Όσο για το πώς πρέπει επιλέγεται και να είναι η ηγεσία της Αστυνομίας; Κατά την γνώμη μου πρέπει να είναι ένα κράμα μάχιμων και manager. Για να το πετύχουμε αυτό ίσως θα έπρεπε να υπάρχουν κάποια στάνταρ, δηλαδή για να επιλεγεί κάποιος στα ανώτερα κλιμάκια της ιεραρχίας θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει υπηρετήσει σε συγκεκριμένες υπηρεσίες. Τι εννοώ, φανταστείτε ο Αρχηγός να είχε υπηρετήσει σε όλες αυτές τις υπηρεσίες όπως Τ.Α, Α.Τ, Διεύθυνση Ασφαλείας, ΜΑΤ, Άμεση Δράση, Τροχαία κ.α από 3-4 χρόνια. Δεν θα είχε αποκτήσει σφαιρική γνώμη για το σύνολο της Αστυνομίας. Γιατί να μην γίνει υποχρεωτικό κάτι τέτοιο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο νεώτερος από μένα συνάδελφος με τα 27 χρόνια υπηρεσίας ( κλείνω ωσονούπω τα 29) τα είπε όλα και μάλιστα με τόσο όμορφο και πολιτισμένο τρόπο που όσοι από εμάς σηκώσαμε λίγο τους τόνους θα πρέπει να αισθανόμαστε αμήχανα για να μην πώ ντροπή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΜΑΧΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΚΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΤΟ Π.Δ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12:20
Με όλο τον σεβασμό συνάδερφε στα 27 χρονια υπηρεσίας σου και με όλο το σεβασμό επίσης στους συναδέρφους των συνεργείων και των καυσίμων και λοιπών τέτοιων θέσεων αλλά όταν μιλάμε για μάχιμες υπηρεσίες και αναφέρουμε τις παραπάνω αν μη τι άλλο βυσματικές θέσεις νομίζω πως το έχουμε χάσει τελείως...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12.34
Με την άδεια του 12.20, μάλλον δεν αντιλήφθηκες, αν και ήταν εύκολο, τί εννοούσε ο συνάδελφος στην αποστροφή για τις υπηρεσίες που αναφέρεις.
Αλλά ακόμη και δίκιο να είχες( που δεν έχεις) το έχασες με την απαράδεκτη συμπεριφορά σου στο τέλος του πόστ σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι φανερό ότι ο συνάδελφος αναφέρεται στον υποστηρικό ρόλο αυτών των υπηρεσιών στις λεγόμενες μάχιμες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
υποστηρικτικό εννοούσα ( φτου)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12.13
Δεν λέω ότι οι άλλοι τρεις ήταν ανέντιμοι. Την εντιμότητα του Βασιλόπουλου την επισημαίνω επειδή ήταν όντως ένας ξεχωριστός αξιωματικός και άνθρωπος, αλλά άτυχος. Άτυχος ήταν π.χ. και ο Αγγελάκος. Η τύχη παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Ο Γεωργακόπουλος ήταν ατσίδας τετραπέρατος, έφτιαξε Ειδικούς Φρουρούς, ΟΠΚΕ και Εσωτερικές Υποθέσεις, όμως δυστυχώς όλοι τον θυμούνται για την αποτυχία με τον Πάσσαρη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12.42
Αντιλήφθηκα τι εννοεί ο 12:20 αλλά ίσως ήθελε να γράψει χρήσιμοι.. γιατί το μάχιμοι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση...
Συγγνώμη για το ύφος μου αλλά όταν τρως καθημερινώς το παλούκι.. κάποιες λεπτομέριες μπορούν να σε κάνουν ιδιαίτερα ευέξαπτο..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
προσωπικα και απο αμεσα υφησταμενους του τα ιδια μου λεγανε ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΣ ποιο πολυ πιστευω αυτους παρα το τι λεει ο καθενας.........ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΓΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ........πως να το ακνουμε αν εχεις αρχηγο που δεν σε εμπνεει και γενικα δεν εχει ιδεα απο πεζοδρομειο θα αρχισουν τα προβληματα γρηγορα.....και θα το δειτε....ΠΡΟΣΙΠΩΓΡΑΦΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΧΗΜΟΥΣ δεν ειναι πανακια η "μαζχημοτητα" αλλα σιγουρα ειναι βασικος παραγωντας για καποιον που παει για αρχηγος........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12:34
Συγνώμη συνάδελφε αλλά ίσως δεν έγινα κατανοητός με αυτά που ανέφερα.
1ον Στο σώμα όλοι χρειάζονται και κανενός την εργασία δεν πρέπει να απαξιώνουμε. Θα συμφωνήσω ότι όπως λειτουργεί το σύστημα πολλές απ’ αυτές τις θέσεις είμαι βυσματικές. Με ξενίζει και έμενα όταν βλέπω νέους συναδέλφους, νέα παιδιά σ’ αυτές τις θέσεις. Ας μπουν κριτήρια (ηλικία, οικογενειακή κατάσταση κ.α).
2ον Αυτό που αναφέρω ως προς το θέμα της ηγεσίας είναι ότι δεν είναι δυνατόν Αξιωματικοί που πέρασαν την καριέρα τους μόνο σε «νεκρές» θέσεις όταν έρχεται η ώρα της επιλογής να διεκδικούν τέτοιες θέσεις (Αρχηγός, Υπαρχηγός Επιτελάρχης κ.α). Μοιάζει οξύμωρο να μην θες μια ολόκληρη ζωή να αναλάβεις ευθύνες και ξαφνικά να θες να διοικήσεις. Το σωστότερο θα ήταν οι κανόνες να υπάρχουν από την αρχή. Τι θέλει κ Αξιωματικές να υπηρετήσεις σε μη μάχιμες υπηρεσίες, για τους δικού σου προσωπικούς λόγους; Δεκτό, θεμιτό όμως να γνωρίζεις εξαρχής ότι στο τέλος της καριέρας σου θα είναι συγκεκριμένες οι θέσεις και οι απολαβές σου.
Υ.Γ. Συνάδελφε προσωπικά δεν με πείραξε καθόλου το ύφος της απάντησή σου και ούτε διαπίστωσα κάτι ανάρμοστο. Άλλωστε απόψεις ανταλλάσουμε και δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Πιστεύω ότι είσαι νεότερος (ηλικιακά) και δεν σου κρύβω πως πολλοί νέοι συνάδελφοι που γράφουν ¨επιθετικά¨ σήμερα μου θυμίζουν τον εαυτό μου. Νεότεροι είχαμε και εμείς μια απολυτότητα στη σκέψη μας. Υπήρχε μόνο άσπρο ή μαύρο. Με τα χρόνια διαπιστώσαμε ότι υπάρχει και το γκρι. Αλίμονο αν δεν γινόταν έτσι, τότε κάτι δεν θα πήγαινε καλά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12.46
Για τον Γεωργακόπουλο θα συμφωνήσω φίλε μου ότι έκανε πολλά καλά, τα οποία και αναφέρεις. (ΟΠΚΕ, ειδικοί φρουροί κτλ). Αλλά ήταν υπερβολικά κομματικός και διαπλεκόμενος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1:12
Μια απορία.... και για να μην βιαστει κανείς χωρίς καμία εμπάθεια η ερώτησή μου..
Το καλό με τους Ειδικούς Φουούς ποιό είναι???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο χειροτερος αρχηγος που θα μπορουσε να υπαρξει.Συντομα θα αποδειχθει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αρχηγε, οπλο ειναι αυτο,αυτο αλεξισφαιροο, αυτο χειροπεδα..,πειτε το και σεις Χει-ρο-παι-δα..μπραααβοοο.λοιπον, εμεις ημαστε α-στυ-νο-μια..μπερδευεστε,με το στυλο προτεταμενο δε φωναζουμε αστυνομια ακινητος,και παψτε να βαζετε στο στηθος σας τα χαρτια των πτυχιων λες και ειναι αλεξισφαιρο...οχι , ενταξει, εχω κλεισει τις κουρτινες,δε γινεστε ρεζιλι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1:12
Τι εννοείς όταν λες ότι ο Γεωργακόπουλος ήταν υπερβολικά κομματικός και διαπλεκόμενος; Ο τύπος ήταν αλάνι, πανέξυπνος, ήξερε να χειρίζεται τα ΜΜΕ και για τα επιχειρησιακά είχε τον Χριστοφαρεϊζη. Και του φόρτωσαν την ευθύνη για τον Πάσσαρη ενώ την επιχείρηση είχε σχεδιάσει ο τότε Αττικάρχης Αγγελάκος. Σε ενοχλεί που ο Γεωργακόπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ; Μακάρι να'χαμε και άλλους "κομματικούς" και "διαπλεκόμενους" τέτοιου στιλ. Θυμήσου τιπροσβάσεις είχαμε τότε στα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια και πως προωθούνταν τα θεματά μας...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μια ζωη ιδρωσε μονο...καρεκλες!και στο αρχηγειο η μεγαλυτερη στιγμη του ειναι να βγαινει εξω να ελεγχει τους σκοπους!Ακου αντιστρατηγος!Για ανθυπας εποπτης περιπολιων καλος ειναι...αλλα τι να πεις για ανθρωπο που καθεται μεσα στο αμαξι με πηλικιο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σπουδανθρωπος. Μια ζωη ετοιμαζοταν για αρχηγος.
Αλλα μην τον υποτιμαται. Εχει δουλεμενα χερια!
Εκει στην ΔΟΝ ξερετε ποσες φορες κοπηκε οπως ξεφυλλιζε τομους (papercuts)? Εχει δωσει το αιμα του για την αστυνομια ο νεος αρχηγος!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να λοιδωρείται κάποιος ένεκα της ακαδημαϊκής μόρφωσής του, από άτομα που δεν ξέρουν να βάλουν μια πρόταση δίπλα σε μια άλλη, ποιά επιστήμη μπορεί να το εξηγήσει;Αν είσαι μάχιμος όμως σου συγχωρούνται όλα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
...και αν εισαι οσφυοκαμπτης γλυφτης του νεου αρχηγου οπως ο 11.06.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kala ama ksekinas me tosi "apodoxi" apo katw na dw pws 8a kaneis koumanto!
i8ela na ksera oi fostires propo aetp petane?
den vlepoun ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.50
Ούτε τον ξέρω, ούτε τον έχω καμμιά ανάγκη. Στα 29 χρόνια που είμαι στο Σώμα εκ των οποίων τα 20 γύρω από την Ομόνοια έχω μάθει να στηρίζομαι μόνο στον εαυτό μου και στους συναδέλφους με τους οποίους συνεργάστηκα κατά καιρούς.
Απλά 2 μέρες τώρα πολλοί συνάδελφοι μνημονεύουν την ακαδημαϊκή του κατάρτιση σαν να είναι μειονέκτημα και αυτό σχολίασα, με κάπως αυστηρό τρόπο οφείλω να ομολογήσω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δεν σχολιασαν την ακαδημαικη του καταρτιση,σχολιασαν οτι εχει ΜΟΝΟ ακαδημαικη καταρτιση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1.26
Δέχομαι το σχόλιό σου και πιθανόν ν' αδίκησα στα δικά μου σχόλια κάποιους συνάδελφους.
Από την άλλη ο νέος Αρχηγός στα 36 χρόνια που είναι στο Σώμα μόνο σπούδαζε; Υπηρετούσε μόνο σ' επιτελικές θέσεις; Ακόμη κι έτσι να είναι μόνο κάποιος κακοπροαίρετος θα πίστευε ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει πάρει χαμπάρι τί επικρατεί στην Αστυνομία ποιές ανάγκες έχει κ.λ.π.
Κατά τ'άλλα ας ανατρέξουμε στο 10.22 σχόλιο της 17-10, όπου ο συντάκτης του αναλύει με μεγάλη σαφήνεια για το πώς λειτουργεί εκ της θέσεώς του ο εκάστοτε Αρχηγός.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φιλε η ΔΟΝ δεν εχει καμια σχεση με αστυνομια.Εκει ειναι σχεδον ολα του τα χρονια απο Υ/Α.
Διευθυνση Οργανωσης νομοθεσιας. Ψαχνουν τις σελιδας να βρουν κανα κομμα να λειπει. Τι σχεση να εχει με αστυνομια?μη τρελλαθω!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΥΤΟΝ???????ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!!!ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ!!!!ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ?????ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΣ!!!!ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ......Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΒΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΔΟΡΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ!!!!ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟ????ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΦΕΝΕΤΑΙ.....ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΥΦΗΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ....ΑΡΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΑΜΙΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥΣ.......ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΣ ΠΙΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΑΝ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΕΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΥΠΕΡΕΣΙΑΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 17Ν ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ Ο ΤΕΡΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΡΑΧΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.
ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΝΥΧΤΑ ΗΡΘΕΣ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ) ΔΕΝ ΥΠΗΡΈΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εγω δεν είμαι αστυνομικός, γνωρίζω των αρχηγό, ειλικρινά δεν θέλω ο αρηγος να έχει την τύχη του Βενιζέλου, για να τον κάψουν τον έβαλαν.όποιος και να ήταν δεν μπορεί να το αποφύγει, θα έχουμε και θάνατο στης διαδηλώσεις, να βγω ψευτης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κανεναν θανατο δεν θα εχουμε απλα θα γινει οτι εγινε 28 29 ιουνι μην σπερνετε τον πανικο...απλα να δω τον "φοστηρα" που βαλανε για αρχηγο τι διαολο θα κανει....θα του λενε για κανονες εμπλοκης και αυτος θα κοιταει σαν εξωγηινος αφου μονο με χαρτουρες ασχολειτε.....τι να πω εξυπναδα κανουν και βαζουν τετοια ανθρωπακια για αρχηγους??????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πράγματι στο γλύψιμο είναι ΑΡΙΣΤΟΣ ο νέος "ΑΡΧΗΓΟΣ". Αν πάτε στην ταβέρνα της περιοχής του Βύρωνα θα τον δείτε φωτογραφία αγκαλιά (να τρώνε μαζί) με τον πρώην ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜ. ΤΑΞΗΣ (πολιτικό πτώμα και ψυχοπαθολογική πολιτική προσωπικότητα) ΠΟΛΥΔΩΡΑ..............
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ. Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΣΑΝ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ" ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ Χ Ο Υ Ν Τ Α Σ !!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΜΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕ!!
ΑΛΒΑΝΟ ΛΕΥΤΕΡΙ ΓΛΥΦΤΗΣ!!!
ΤΣΙΑΤΟΥΡΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΤΑΠΑ!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Την επιχειρησιακή της ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ η Ηγεσία της Αστυνομίας τη βαπτίζει "αυτοσυγκράτηση" και "προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" (και αυτό είναι κατανοητό με βάση το προφίλ της).

Η πολιτική του ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ όμως (και η παθητική στάση) δείχνει ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

Το αποτέλεσμα δεκάδες τραυματίες ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ και λιγοστές ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ξυπνήστε ρεεεε!η επιλογή του εκάστοτε αρχηγού δεν είναι μ ο ν ο πολιτική απόφαση.Γιαυτούς που ξέρουν: όταν όλοι (μμε-αστυνομία) και εσύ Καραιβάζ νομίζαν τον ΑΣΗΜΑΚΗ αρχηγό , εσκασε τηλέφωνο από μεγαλοπαράγοντα κι έγινε ο ΤΣΙΑΤΟΥΡ.Γιαυτό το λόγο δεν παμε μπροστά σαν σώμα- το ψάρι βρομάει από ο κεφάλι.Οι διαπλοκές και οι γνωριμίες σε τέτοιους βαθμούς (Υποστ-Αντιστρ.) είναι απίστευτες , και κάτι άλλο- πάντα υπάρχει διάδοχη κατάσταση στη θέση του Αρχηγού.p.s. Ο νυν Γ.Γ δεν ήθελε να ακούει για Ράχω....και η αποψή του μετράει και στον Χρυσοχ. και στον Παπουτσή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν ακούς ωραία λόγια κράτα και μικρό καλάθι. Ουσία δεν έχουν τα λόγια αλλά τα έργα. Η Αστυνομία δεν χρειάζεται ΕΚΘΕΣΕΙΣ ιδεών. Χρειάζεται ΗΓΕΤΕΣ. ΄Αραγε τέτοιος μπορεί να είναι ο νέος ΑΡΧΗΓΟΣ; Ο ίδιος δέχθηκε να είναι ως ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Διευθυντής Διεύθυνσης (θέση Ταξίαρχου)!!! Τώρα δέχθηκε να είναι "τύποις" Αρχηγός, αφού θα έχει "καπέλο" τον πρώην!!!
Ποιό είναι το συμπέρασμα;
Διορίστηκε γιατί δεν λέει όχι, δεν παίρνει πρωτοβουλίες και θα ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑΣ!!!
΄Ετσι απλά. Πολύ απλά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ....ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΩΣ ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ....Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΤΑΤΟΣ Κ ΕΝΤΙΜΟΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝ ΔΕ ΔΕΙΤΕ..Κ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ(ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ) 8.17 ΝΑ ΜΗ ΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΧΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ...ΚΙ ΕΒΓΑΙΝΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ...ΠΩΠΩ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΡΧΗΓΕ!!!ΠΡΟΧΩΡΑ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ (2.36)ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ; ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑΣ. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά γινότανε ΕΚΛΟΓΕΣ και επί ΧΟΥΝΤΑΣ;
Και εγώ (γέρος άνθρωπος) γιατί δεν ψήφισα ποτέ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΜΗΜΑ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
5.24 ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑ...!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΟΥΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ (Λέξη!!!)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δεν είμαι αστυνομικός, λυπάμαι πάρα πολύ που τέτοιοι σαν κ' εσας φορατε στολή, αν ειστε άνδρες πεστετα επώνυμα, τα παντελόνια όλοι σας τα φοράτε για το κρύο, όλοι σας αν βρεθείτε με τον αρχηγό που κατηγορείτε θα ερχησετε το γλύψιμο, αν βρεθείτε σε κάποια φάση θα δολοφονήσετε κάποιον για να αμαυρώσετε τον αρχηγό σας, πως μπορεί όλοι εσείς ν η ζηλόφθονοι με την κακομοιριά που έχετε να υπηρετιται στα σώματα ασφαλείας, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. δεν είστε ικανοί ούτε αέρα να του κάνετε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αυτος που λέει είναι απο τα μέρη του αρχηγού είναι από το χωριό του αρχηγού το Καταφύγιο Ναυπακτίας,Να σου πο ρε μαγγακο γιατί δεν λες ποιος εισαι γιατί κρατάς την ανωνυμία σου; φοβάσαι μην σε κράξουν οι χωριανοί σου; και αν ο πατέρας του ήταν πρόεδρος του χωριού του επι χούντας τα παιδιά του τη πρέπει να είναι τσοπάνηδες σαν εσένα; γ' αυτό το καταφύγιο το έχετε καταντήσει στα χάλια του κάτι σαν κ' εσένα. γίνε κ' εσύ κάποιος να μην τα βάζεις με τους φτασμένους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
έχετε να πείτε κάτι οι πιο πάνω αρνητική και ανώνυμοι σχολιαστές στον καινούρια αρχηγό κ Παπαγιαννόπουλο που δεν είναι μάχιμος αλλά δεν άνοιξε μύτη μετά από 37 ολόκληρα χρόνια στο πολυτεχνείο;;;ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μικρούλια παιδάκια, εγώ ευχαριστιέμαι που κάποιοι ξέρετε ποιος είμαι και δεν μπορείτε να μου απαντήσετε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑΙ ΡΕ!ΠΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠ'ΟΛΗ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...!!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΣ ΣΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ...ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΙ!!!ΜΩΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανωνυμε δεν κατάλαβες εγώ είμαι από το χωριό του και καμαρώνω για τον στρατηγό. καμαρώνω γιατί είναι ΤΖΈΝΤΛΕΜΑΝ σε όλα και μετά για την πετυχημένη πορεία του.τα 3 πιο πάνω σχόλια ειναι δικά μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πράγματι στο γλύψιμο είναι ΑΡΙΣΤΟΣ ο "ΑΡΧΗΓΟΣ".