Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΙΡΚΟΥΪ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΣΤΙΑ - ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ



Πληθαίνουν και πυκνώνουν με ανησυχητικά αυξανόμενους ρυθμούς τα κρούσματα άγριων μεταμεσονύχτιων επιθέσεων με μαχαίρια σε βάρος μεταναστών  στα νότια προάστια, από μία τετραμελή ομάδα δραστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr μόνο την προηγούμενη εβδομάδα σημειώθηκαν τουλάχιστον 4 αιματηρά περιστατικά, τα δύο από τα οποία μάλιστα την ίδια νύχτα.
Στις δύο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης το κουαρτέτο των μαχαιροβγαλτών που συγκροτούν το απόσπασμα
της ελληνικής Κου Κλουξ Κλαν στα νότια προάστια, εντόπισε 2 Ιρανούς σε ερημική περιοχή και τους τραυμάτισαν και τους δύο με μαχαίρια στα πόδια.
Περίπου μιάμιση ώρα αργότερα το ίδιο ακριβώς σκηνικό επαναλήφθηκε στα Καλύβια, με θύμα Αλβανό μετανάστη. Και την επόμενη νύχτα έγινε σύμφωνα με πληροφορίες επίθεση και πάλι από 4 άτομα σε βάρος Πακιστανού.
Το περίεργο είναι ότι όλες αυτές οι υποθέσεις -και δεν είναι οι μόνες- δεν συσχετίστηκαν από την αστυνομία  παρά τις ομοιότητες στο τρόπο δράσης και στις κοινές περιγραφές των θυμάτων για το σωματότυπο των δραστών, που όλοι μιλούν για Έλληνες.
Το ρατσιστικό απόσπασμα δεν αποκλείεται να έχει σχέση με τη φονική συμπλοκή μετά από ραντεβού που έγινε έξω από εκκλησία στη Γλυφάδα στις αρχές του περασμένου Μαΐου.
(βλέπε σχετικά: http://blokoteam.blogspot.com/2011/05/blog-post_02.html)


.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ.