Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ- ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ


Τα πάνω κάτω φέρνει στο βαθμολόγιο της Αστυνομίας η δικαστική δικαίωση 25 ανθυπαστυνόμων που έκαναν προσφυγή στα διοκητικά δικαστήρια πριν από 3 χρόνια, όταν άλλαξαν οι κανόνες προαγωγής κι η βαθμολογική εξέλιξη των κατωτέρων αποφασίστηκε να γίνεται με γνώμονα τα χρόνια υπηρεσίας κι όχι τις προαγωγικές εξετάσεις.
Πριν από λίγες ημέρε, όπως μαθαίνουμε μέσα από την ειδική σελίδα στο facebook που δημιούργησαν οι "POLICE OFFICERS OF SOUTHEASTERN ATTICA"βγήκε η απόφαση του πρώτου δικαστηρίου, με την οποία ικανοποιείται η προσφυγή και ουσιαστικά επιβάλει στο αρχηγείο την προαγωγή όχι μόνο των 25 αλλά και όλων όσοι συγκαταλέγονται σ' αυτή την κατηγορία, στο βαθμό του αστυνόμου Β'.
Παραθέτουμε τη διαταγή του αρχηγείου.

"ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 6003/3/ 84-κγ

9 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΕΜΑ : Προαγωγή στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β' των Aνθυπαστυνόμων

1. Σας γνωρίζουμε ότι με την ανωτέρω α) σχετική, έγινε δεκτή η από 18-3-2009 αίτηση ακυρώσεως των αναγραφομένων στο θέμα Ανθυπαστυνόμων για προαγωγή τους στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β' κατ' εξαίρεση των προβλεπομένων στο άρθρο 7 του Ν. 3686/2008.

2. Κατόπιν τούτου παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε ενυπογράφως στους ενδιαφερόμενους με αποδεικτικό που θα τηρήσετε οτο Αρχείο της Υπηρεσίας σας, ότι εφόσον επιθυμούν την προαγωγή τους στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β΄, σε εκτέλεση της ως άνω δικαστικής απόφασης που δυνάμει του (β) σχετικού είναι δεσμευτική για τη Διοίκηση, να υποβάλουν σχετική αίτηση, επί της οποίας να συνταχθεί έκθεση εγχείρισης, όπου θα εκφράζουν ιη βούλησή τους για την υπαγωνή τους στη ρύθμιση του άρθρου 7 του Ν. 3686/2008.

3.Να ενημερώσετε επίσης ενυπογράφως τους με α/α 10 και α/α 17 Ανθυπαστυνόμους, που έχουν ήδη προαχθεί στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β', ότι σε περίπτωση που επιλέξουν την προαγωγή τους σύμφωνα με τις ανωτέρω διατάξεις, θα ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση προαγωγής τους προκειμένου να να προαχθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στην (α) σχετική.

4. Λαμβανομένου υπόψη του ισχύοντος νομικού πλαισίου, από το οποίο προκύπτει, χωρίς περιθώριο αμφισβήτησης, ότι οι προαγόμενοι στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β' κατ' εφαρμογή των διατάξεων του (γ) σχετικού, δεν δικαιούνται να υποβάλλουν στη συνέχεια αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις για εισαγωγή τους στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετ/σης Aνθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), καθόσον για το λόγο αυτό καλούνται μόνο όσοι κατέχουν το βαθμό του Ανθυπαστυνόμου, προς δε και οι Υπαστυνόμοι Β', που έχουν προαχθεί στο βαθμό τους με βάση ειδικές διατάξεις (π.χ. επ' ανδραγαθία, ολυμπιονίκες κλπ) παρακαλούμε να ενημερώσετε τους ανωτέρω για τα ισχύοντα και το μελλοντικό αποκλεισμό τους, εκ του λόγου αυτού, από τη συμμετοχή τους τους στις προαναφερόμενες εξετάσεις.

5. Οι αιτήσεις να υποβληθούν απαρεγκλήτως μέχρι το τέλος του μηνός Σεπτεμβρίου τ.ε. στη Δ/νση Aστυν. Προσωπικού /Τμήμα 20 /Γραφείο 20 (τηλ. επικοινωviας 2106922170 P.Ο.L. 1031220) για τις δικές του περαιτέρω ενέργειες.

.

Δημοσίευση σχολίου

125 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ;
Ο χρήστης bloko.gr είπε…
Εκ των πραγμάτων. Το γράφουμε άλλωστε. Δεν θα περιμένουν τις προσφυγές όλων των υπόλοιπων, με δεδομένη τη δικαίωση των 25. Υπάγονται συνεπώς όλοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
-ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ 25.
ΠΩΣ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ; ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΤΟ Α.Ε.Α. Η' ΤΟ ΣΥΜΠEΡAIΝΕΙΣ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θελουμε να ξερουμε κατι σιγουρο για να κινηθουμε αναλογα!!!θα προαχθουν ολοι οσοι δικαιουνται οι ανθυπαστυνομοι βαση δικαστικής απόφασης ή θα πρεπει να κινηθούμε νομικά??????Ευχαριστώ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πήρε κανείς στο ΑΕΑ να ρωτήσει;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
To group αυτό στο facebook υπάρχει; Γιατί δεν μπορώ να το βρω;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ουτε εγω μπορω να το βρω. αν
μαθει καποιος κατι σιγουρο καλο ειναι να το δημοσιευσει.
Ο χρήστης bloko.gr είπε…
Σας παραθέτουμε εκ νέου τον σύνδεσμο, ο οποίος είναι κλειδωμένος και θα πρέπεθι να στείλετε e-mail για να ενταχθείτε, όπως επίσης και διευκρινιστικό σχόλιο ενός από τους διαχειριστές του κ. Κώστα Καρόπουλου, για τον τρόπο που θα γίνετε μέλη

Costas Karopoulos 16 Σεπτεμβρίου 3:19 μ.μ.
TO email ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EMAIL ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ''POLICE OFFICERS OF SOUTHEASTERN ATTICA'' (policesoutheastern@groups.facebook.com) . ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ 'Η ΜΕΣΩ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ BLOKO.GR!
Ο χρήστης Κωστας Καρόπουλος είπε…
Costas Karopoulos 16 Σεπτεμβρίου 4:59 μ.μ.
ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘ/ΜΟ ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νομικά, η απόφαση αφορά μόνο τους 25 που προσέφυγαν στα δικαστήρια. Το Αρχηγείο δεν είναι υποχρεωμένο να προάγει λοιπούς Ανθυπαστυνόμους που βρίσκονται μεν στην ίδια κατάσταση αλλά δεν άσκησαν προσφυγή. Ωστόσο, η απόφαση δημιουργεί δεδικασμένο σε περίπτωση που προσφύγουν ενώπιον διοικητικών δικαστηρίων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφοι πές τε μας και κατι άλλο. Όσοι έκαναν προσφυγή και δεν δικαιώθηκαν για τον α΄ ή β΄ λόγο τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια;...
Ο χρήστης ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΣ είπε…
χαficerιρομαι ιδιαιτερα για την ομαδα police oficers ....που είμαι ενας απο τους διαχ/στες ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. πΡΩΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΜΩΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕ. ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ .ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧ/ΚΕΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πριν από λίγο συνομίλησα με το Ανθ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ ΧΡΗΣΤΟ Ο οποίος δημιούργησε το''POLICE OFFICERS OF SOUTHEASTERN ATTICA'' (policesoutheastern@groups.facebook.com) καντε του αιτημα φιλίας εγω ενημερωθηκα από αυτόν αναλυτικά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Που υπηρετει ο ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφοι, νομίζω πως η σχετική δικαστική απόφαση αφορά Αρχιφύλακες που μέσω εξετάσεων προάχθησαν στον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου και όχι του Αρχιφύλακες που έγιναν Ανθυπαστυνόμοι με το νέο βαθμολόγιο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΤ ΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΤ ΚΑΙ ΤΤ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΒΑΤΖΕΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟΥΔΡΙΘΕΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ-ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελικά υπάρχει κάτι νεότερο για το τι μέλει γενέσθαι ?
Και αν γνωρίζει κάποιος πως πρέπει να κινηθούμε οι υπόλοιποι ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι Ανθυπαστυνόμοι που έγιναν Υπαστυνόμοι, με τα χρόνια θα έχουν βαθμολογική εξέλιξη?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εξελιξη μεχρι του βαθμου Υ/Α θα εχουνε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
EIMAI ENAS ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘ/ΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.ΕΙΜΑΙ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΓΡΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΩΣ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
astynomos b
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ 12.46 ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ? ΕΔΩΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΕΜΑ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ? ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α ΓΙΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ....ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ...........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ Η ΟΧΙ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
συναδελφε, οσοι συναδελφοι δικαιωθηκαν θα υπογραψουν μεχρι το τελος σεπτεμβριου αν επιθυμουν να υπαχθουν στις διαταξεις του αρθρου 7 του Ν3686/2008.Αυτο προς το παρον συνεπαγεται εξελιξη μεχρι το βαθμο του Υ/Α και ενα μηνα πριν την αποστρατεια προαγονται στο βαθμο του Α/Β.Αυτη ειναι η εξελιξη που προβλεπεται για τους υπαστυνομουσ αυτης της κατηγοριας.
ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αναδρομικα δεν θα παρθει ο βαθμος γιατι πολυ απλα προσφυγαμε κατα συγκεκριμενων συναδελφων που εγιναν υπαστυνομοι β ενω ηταν κατωτεροι εναντι αυτων που προσφυγανε και η αποφαση που βγηκε ειναι συγκεκριμενη και ουσιαστικα διορθωνει την διαταραχη της επετηριδας που προεκυψε απο τον νομο που προανεφερα.
ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΠΑΛΙ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν.3686/2008 ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΑΦΕΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ Υ/Α ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΕΜΑ....ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΧ.ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ..
ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2009, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ?
ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οσοι δεν εχουν προσφυγει η" δεν προσφυγουν με την λογικη αν το παρεις δεν θα δικαιωθουν ειναι ομως σχεδον βεβαιο οτι θα προκυψει νομοθετικη ρυθμιση διοτι αυτοι που προσφυγανε ειναι ηδη πολλοι και αν δεν παρθει πρωτοβουλια νομ. ρυθμισης το αρχηγειο θα αναγκαζεται καθε λιγο που θα βγαινει και νεα δικαστικη αποφαση να συγκαλει εκτακτο συμβουλιο προαγωγης.οπως καταλαβαινεις ειμαστε εν αναμονη εξελιξεων
ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η προαγωγή λογικά θα λογίζεται αναδρομικα απο την ημέρα που προηχθησε ο νεότερος . Ετσι θα γινεις Υ/Α πριν απο αυτον για τον οποίον έκανες προσφηγη οτι ήταν νεότερος σου . Δηλαδή τον Ιανουαριο του 2012 αυτοι που δικαιώθηκαν θα γίνουν Υ/Α παραμένοντας εκει μέχρι την σύνταξη . Ενα ερώτημα που ύπαρχει τώρα είναι ΠΩΣ θα αντιδράσει το ΑΕΑ . Γιατι αν προσφήγουμε ολοι κ λογικα λογω δεδικασμένου δικαιωθουμε θα υπαρξουν μεσα σε μια μερα 3000 Υπαστυνόμοι με ολα τα αρνητικα επακόλουθα στην διατάραξη της ιεραρχικής πυραμίδας . ΜΗΠΩΣ τελικα για να το αποφύγουν αυτο καταργήσουν την προαγωγη σε υπαστυνόμους και γυρισουμε στα παλια χανοντας τα κεκτημένα ??? Δεν ξέρω τι ακούγετε στο Αρχηγειο περι του θέματος κ θα πρεπει να υπάρξει μια ενημέρωση . Απο μέρους μας τι προτάσεις θα γίνουν ? ΔΕΝ είναι λογικο ουτε καλο να γίνουν 3000 υπάστυνομοι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?
Ο χρήστης Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ είπε…
Ο άλλος δρόμος…
Από αστυφύλακες, έγιναν αρχιφύλακες μετά ανθυπαστυνόμοι και τώρα μας τους έκαναν και Αξιωματικούς χωρίς να περάσουν από την σχολή. Τότε εγώ γιατί σπούδασα 8 εξάμηνα στην αξιωματικών;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
για να ρωτάς τους ανθυπαστυνόμους τι θα κάνεις, όταν τα βρίσκεις σκούρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έγραψες πανμέγιστε......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ερώτηση.......... Γνωρίζει κάποιος χρονολογικά ποιους Ανθ/μους αφορά .Έγινα το 2008
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ έγινα Ανθυπαστυνόμος το 2003 είμαι 45 ετών έκλεισα ήδη τα συντάξιμα αξίζει τον κόπο να προσφύγω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
για να πάρω τον βαθμό
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μένω στον 4:28 μ.μ. και στο απίστευτο σχόλιου αξιωματικού. Γιατί αυτός που έγινε ΤΕΜΑτζης σου βάζει τα γυαλιά όταν θα βγεις 22 χρονών παιδάκι αξιωματικός και σε κρατάει μακριά από τον Εισαγγελέα. Για αυτό κύριε συνάδελφε. Ε μα πια μιζέρια.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με τέτοιους αξιωματικούς όπως ο κύριος συνάδελφος εκ της παραγωγικης σχολης δυστυχως δεν παμε πουθενα ! Δεν μπορεις ''συνάδελφε'' να κατανοήσεις την διαφορα , και αυτο οφείλεται στην μικρη σου ηλικία , του αξιωματικου εκ παραγωγικης σχολης και των εκ ΤΕΜΑ ή προαγόμενων με τα έτη . Εσυ με το καλο θα γινεις στην χεορότερη Α/Δ οσο μα οσο αχρηστος και ανιδεος αν είσαι.Απο την έξοδο απο την σχολη Καθήμενως απο Υ/Β σε πόστο ''επόπτη'' και οχι της ηλεκτρικης καρεκλας του ΑΞ-ΥΠ διχως να πίανεις στυλό κ ρίχνοντας τις ευθύνες στους κατώτερους που σε έβαλαν να διοικεις μια καλη μέρα γινεσαι αστυνόμος - διοικητης σε τμημα η τμηματαρχης έχοντας πια την υψηλη εποπτια(Δηλαδη ΔΕΝ κανω τιποτα) μετα γινεσαι διευθυντης κ κάνεις δημόσιες σχεσεις για την ημέρα που θα γίνεις Ταξιαρχος ή Αρχηγός . Εγω αντίθετα ξεκινησα απο αστ/κας με έφαγαν οι σκοπίες ...στις οποιες εναλλασόμουν με Ε.Φ ... μετα οταν παλιοσα ξεκίνησα τις μεταγωγές ενω παράλληλα έκανα κ σπόντα ΑΞ-ΥΠ για να βουλωσω καμια τρυπα ωστε να αράξει ο νεός Υ/Β . Μετα περιπολιες τρεχα για φυλαξη κρατουμενου στα νοσοκομεία . Λοιπον αποφασισα να γίνω Αρχ/κας ωστε να σωθω . Μετα απο 5 έτη εκτελόντας μόνιμα καθήκοντα Αξ_υπ γίνομαι Ανθ/μος ΄΄οπου ΠΑΛΙ εκτελω μονιμα καθηκονταβ Αξ-υπ . Μετα απο 26 ετη υπηρεσίας η υπηρεσια μας τιμα προγοντας μας με το κιλο σε Υ/Β . Δηλαδη μετα απο 26 ετη τρεξηματος κ ευθυνης ως Αξ-υπ δεν αξιζει να κερδισω κατι που εσυ εχεις απο την πρωτη μερα και φοβασαι μην στο φαω ? Δεν αξιζω να λουφαρψω λιγο απο το ποστο σου ??? Πιστευω οτι ολα αυτα που κακοβουλα προειπες τα ειπες για γιατι εισαι ακομα δοκιμος και δεν εχεις δουλεψει εξω σε πραγματικα μαχιμη υπηρεσια . Η πολυ σχολη (8 εξαμηνα ) βλαπτει ..ΟΧΙ τοσο πλυση εγκεφαλου ρε παιδια !!! Θα το καψουν ..... ΦΙΛΙΚΑ !!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μας λένε βητάδες Υπαστυνόμους με 16χρόνια εμπειρίας ενώ αυτοί λένε οτί είναι οι παραγωγικοί επειδή έκαναν τρια 6μηνα παραπάνω από εμάς με 0 εμπειρία. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΒΗΤΑΣ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ;;; ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΚΟΥΡΑ;;; ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ! !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Mπραβο στον 7.25..........ωραια τα λες συναδελφε μονο που μια ζωη αδικημενοι θα ειμαστε ακομα και εαν γινει ετσι.....Φανταροι 2 χρονια.9 μηνες σχολη Αστυφυλακων,9 μηνες σχολη ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΩΝ,και μετα διαβασμα να γινουμε Ανθυπαστυνομοι....συγχρονως να δουλευουμε,να κυνηγαμε και κακοποιους και ολα τα αποβρασματαεξω στον Δρομο.....Τι να μας πουν τα κολλεγιοπαιδα????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το συστημα μας θελει καθηλωμενουσ στο βαθμο του ανθυπα πολυ απλα για να βγαζουμε την λαντζα..τωρα ομως την πατησανε..ξυδακι σε οσουσ αγχωνονται αλλα η προαγωγη ειναι μονοδρομοσ.η δικαστικη αποφαση ηταν καταπελτησ και δεν δινει κανενα περιθωριο αποφυγης
Ο χρήστης giorgooss είπε…
Ψυχραιμία κυριοι, να δουμε πρωτα την διαταγή,εχω κανει προσφυγή αλλα είχα μάθει για αρνητική εισήγηση, ακομα δεν εχει ανακοινωθει πουθενά παρα μόνο εδω, οσο για τον βαθμό δεν αλλαζει και τίποτα, οτι κάναμε χθεσ θα κάνουμε και αυριο απλα με ενα αστερι στον όμο, ηθικη δικαίωση είναι μόνο.Γνωρισα συναδελφο Υ/Β του Ν3686,που υπηρετεί σε επαρχίακαι μου έλεγε οτι είναι η χειροτερη ιδεα μετα τον ανακριτικό αστκα, κανει τα παντα, Αξ.Υπ αλλα πάίρνει και ΕΔΕ, τον αποσπουν ως αναπληρωτη δ/τη σε χωρια που δεν παει ουτε αλογο, προισταμενος σε συνεργειο ελεγχωνολη νύχτα, επικεφαλη σε μεταγωγή κ.α χαμαλικια δηλαδη αλλα οι δικογραφίες να παραμενουν στην κατοχή του και να χρεωνετε κι αλλες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
παιδια ολοι αδελφια ειμαστε ο κοσμος ολους ιδιους μας βλεπει μη βγαζουμε τα ματια μονοι μας επειδη ελαχιστοι ειναι..κοινως ψωνια..αν αξιζαν κατι παραπανω να κανανε αλλο επαγγελμα και να μην τρελαινονται επειδη τελειωσαν τη σαεα..τα κομπλεξ δεν εχουν θεση στο λειτουργημα που λεγεται αστυνομικος και αν βλεπουν τους κατωτερους ετσι θα ερθει η ωρα που θα νοιωσουν στο πετσι τους τι παει να πει να εισαι αστυνομικος οταν αρχισουν οι ευθυνες και ζητανε βοηθεια παρακαλωντας απο τους 'κατωτερους'...αντε και αρχηγος βρε συναδελφε αφου το εχεις καημο..ρωτα και κανενα απο αυτους ομως που εγιναν τι κερδισαν....ΜΕ ΑΓΑΠΗ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο αξ-κος κυριοι ειναι για να καθεται και να εποπτευει και οχι για να δουλευει.
το καταλαβατε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,,,ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ;;;;;ΠΟΣΟΥΣ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ;;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο 17/9 ΩΡΑ 1.25 ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΟ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ-Α".ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ?ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟ?ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΥΠ/ΜΟΙ?ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΛΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ?ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘ/ΜΟ ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ:ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΤΟ 2008, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΑΧΤΗΚΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ; ΠΡΟΣΦΥΓΗ Η ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
re paidia ασχολειστε με κατι μικροπρέπειες .....τον επομενο μηνα δεν θα εχετε λεφτα για να πατε στην δουλεια με το αυτ/το και μου λετε για βαθμους.............. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΡΩΤΗΣΗ.... ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2009 (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΜΑΡΤΙΟ 2009) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ? ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ (ΑΝ ΓΙΝΕΙ)? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ 25 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ? ΣΗΜΕΙΩΣΗ..... ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ. ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΟ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΜΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Π.Χ ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
10.48 ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΗΛΘΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΤΕΝΕΚΕ ΤΥΡΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΕΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΣΤΕΡΙΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΜΑΙ ΔΟΚΙΜΟΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ "ΠΛΗΓΗ" ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ) ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΝΘΥΠΕΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΣΤΕΡΙΑ
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑ ΒΗΤΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ 4.02 ΦΙΛΕ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΟΜΛΕΞΑΡΕΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟ. ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΖΑΧΑΡΗ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ. ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ?? Ε??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΦΙΛΕ ΜΑΘΗΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΘΥΠΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.. ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Α.Τ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΝΤΑΝ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βλεπω πολα σχόλια απο άσχετους επι του θέματος οι οποιοι βγάζουν το μένος τους ως προς τους ανθ/μους . Να ξερετε κυριοι οτι η αστυνομια επιβιωνει απο τους ανθ/μους . Στο τμημα ποιον θα ρωτησεις αν εχεις αναγκη να μαθείς κατι ως νεος ? Τον διοικητη που ειναι κλεισμενος στο γραφειο του , τον νεο υπαστυνομο που ακομα κοιταει πως θα ριξει κανενα γκομενακι με την ωραια του στολη , τον Αρχ/κα ΜΠΣ ή τον Ε.Φ . ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα απευθυνθεις στον ανθ/μο . Το θέμα της προαγωγης τον αν/θμων δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ περισσοτερο απο μια ηθικη επιβτραβευση . Δηλαδη το θεωρειται λογικο να γινομουν ανθ/μος στα 11 χρονια και να παρεμενα εκει 24 ολοκληρα ετη δηλαδη μεχρι τα 35 . Η ακθηλωση αυτη δεν θα εξθπηρετουσε κανεναν . Ουσοιαστικά δεν ειναι κ τιποτα η εν λογω προαγωγη . Τα ιδια καθηκοντα εκτελεις κ πριν κ μετα . Απλα θα εχεις ΕΔΕ κ περισσοτερες ευθυνες . Οσο για τους δοκιμους κ τους μελλοντικους συναδερφους που ακομα δεν εγιναν αστ/κες κ σχολιαζουν ενα θα πω ''κοντος ψασλμος αλληλουια '' Ελατε με το καλο στο τμημα κ ειρωνευτητε κανεναν ανθ/μο . Να δω μετα που θα σας φαει η μαυρη μαρμαγκα αν χρειαστητε κατι . Λιγο σεβασμος στα 15-20 χρονια που εχει ο αλλος δεν βλαπτει..ας ειναι κ ΑΡΧ. ΜΠΣ σιγουρα ξερει κ εχει δει πολυ περισσοτερα απο καθε δοκιμο .. Μαθαμε τωρα ολοι στην ειρωνια .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΦΙΛΕ 4:50, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΥ. ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΓΓΥΛΟΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ: ΟΙ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ 4:50 ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ.!!!
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΥΠΕΣ????
ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΜΗ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ.
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ .ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΣΩΣΤΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ
Ο χρήστης giorgooss είπε…
Kυριοι για μια ακομα φορα , μονοι μας βγαλαμε τα ματια μας, ας επλίσουμε και ας πιστέψουμε οτι ξένοι ως προς το σώμα ανάψανε αυτές τις φωτίες εδω μέσα για αλλότρια συμφέροντα,καθε βαθμός έχει λόγο υπαρξης και καθε ένας έχει αναγκη τον άλλον. αυτη ειναι η αλήθεια. Ας σταματήσει εδω η διχονοια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η σε πρωτόδικο βαθμό δικαίωση των 25 ανθυπαστυνόμων που προσέφυγαν το 2008 στα διοικητικά δικαστήρια εξαιτίας της εφαρμογής του συστήματος βαθμολογικής προαγωγής με τα χρόνια υπηρεσίας κι όχι με τη σειρά επιτυχίας στην αλληλουχία των διαγωνισμών, αναμένεται να "πειθαναγκάσει" το αρχηγείο στην έκδοση διαταγής ή νομοθετικής ρύθμισης, προκειμένου μετά τους 25 ν' "αποκατασταθούν" όλοι όσοι έχουν σχετικές προσφυγές.
"Η απόφαση δημιουργεί δεδικασμένο" σημείωναν χθες στο bloko.gr πηγές του αρχηγείου κι ως εκ τούτου όπως πρόσθεταν, "θ' αναγκαζόμαστε
να κάνουμε έκτακτα συμβούλια για τις βαθμολογικές προαγωγές μικρού κάθε φορά αριθμού που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη το 2008, με αποτέλεσμα ή ούτως ή άλλως δεδομένη σύγχυση που επήλθε να μεγεθυνθεί επικίνδυνα για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών.
Είναι χαρακτηριστικό επίσης, ότι τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο, κάθε 10 με 15 ημέρες θα έρχονται τέτοιες αποφάσεις για περίπου 10 με 20 προσφυγές τη φορά κι εμείς θα τρέχουμε ν' αλλάζουμε βαθμολόγια και σειρά ιεραρχικής κατάταξης, καθώς όπως ακριβώς οι 25 πρώτοι, οι προσφυγές δεν έγιναν με μαζικό αλλά με τμηματικό τρόπο".
Συνεπώς, όπως τουλάχιστον διαβεβαιώνεται, αναμένεται στις επόμενες ημέρες να δούμε με πιο τρόπο θα επιλεγεί από το αρχηγείο η μαζική αποκατάσταση όλων όσοι προσέφυγαν και σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, ανέρχονται σε περίπου 700 άτομα.

του Γιώργου Καραϊβάζ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΙΑΤΑΡΑΖΕΤΑΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ Υ/Β (ΣΑΕΑ ΚΑΙ ΤΕΜΑ),ΠΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Υ/Α;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Aνωνυμε -18 Σεπτεμβρίου 2011 3:21 μ.μ - ασε τις εξυπναδες σου γιατι ξερουμε καλα τι ειναι το ΤΕΜΑ ακομα κ σημερα !!! Ολοι μαθαμε πως περασαν κατι κυριες φετος . Τουλαχιστον εμεις εχουμε και 25 χρονια που πρεπει να σεβαστεις απλα δεν ειχαμε μπαρμπα στην Κορωνη για να περασουμε ΤΕΜΑ . Εξαντλυσαμε ολα τα βυσματα μονο για να μπουμε στην αστυνομια ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟ!ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ 26 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ;;Π.Χ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Δ/ΤΗΣ Υ/Α ΜΕ 29 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠ/ΤΗΣ Υ/Β ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ Δ/ΤΗΣ Ο Υ/Α ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠ/ΤΗΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ Υ/Α ΜΕ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΝΘΥΠΑ,ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΛΕΜΕ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑ!!!!ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ , ΟΥΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΡΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ . ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ή ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΗ;;!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ ΚΑΤΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΕ 1 ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ... ΠΙΣΩ ΡΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ... ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Aνωνυμε -18 Σεπτεμβρίου 2011 11:25 μ.μ σου είπα ότι εαν θες γίνομαι και ε π ω ν υ μ ο ς......γιατι ειμαι από επαρχία.... και έδωσα 4 φορές εξετάσεις να γίνω αυτό που είμαι...εσύ? έναν ντενεκέ τυρί για αστ/κας και δύο ντενεκέδες λάδι για αρχ/κας και ανθ/μος....και άν θές έλα να μετρηθούμε για το ποιός ξέρει προανάκριση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε παιδια οποιος ειναι αχρηστος κ τεμπελης οτι βαθμο κ να φερει θα ειναι μεχρι κ στην συνταξη.αν ειναι δυνατο τι ειναι αυτα που γραφουν οι ΤΕΜΑ ΤΖΙΔΕΣ ποιο κομπλεξιλοι απο ολουσ καταντισαν αραγε οσοι εχουν αξιοπρεπεια κ δεν δεινουν εξετασεις αν κ ξερουν πολυ καλα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ για το αρθρο μιλαω....απλα ειναι ποιο σεμνοι... καταλαβατε? οσο για το θεμα της προσφυγης απλα ειναι θεμα ηθικης αποκαταστασης..παραδειγμα εισαι ανθυπαστυνομος 15 χρονια σε σταθμους συνεργαζεσε με λιμενικους ΠΣ κελευστες οι οποιοι στα 10 χρονια εχουν γινει αξιωματικοι σημαιοφορι..... πλωταρχες... κ εσυ κωλυμενος ανθυπας ειναι για γελια...απλα κ μονο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Aνωνυμε -19 Σεπτεμβρίου 2011 1:22 μ.μ - Αντε και αρχηγος λοιπον ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανωνυμε 19 Σεπτεμβρίου 2011 1:24 π.μ. συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΦΩΣΤΗΡΕΣ" ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘ/ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΕΔΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΘΕΤΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Π.Δ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΜΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ Ν' ΑΝΤΙΔΙΚΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΚΙΜΟΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ, ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΝΘΥΠΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πρόσεξε μόνο μην πας εκεί που θα είναι διοικητές αυτοί !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΠΟ΄ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΡΟΣ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ:
ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;
ΠΡΟΣ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΤΕΜΑ:
ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ;
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ:
ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ Ε.Φ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙς ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ.
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ:
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΙΑ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ;Η΄ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ;ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ;ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε παιδιά προς τι ο αλληλοσπαραγμός;Στον Στρατο,στο Ναυτικό στην Αεροπορία οι σχολές είναι δυο,Αξιωματικών και Υπαξιωματικών.Η βαθμολογική εξέλιξη προκαθορισμένη.Ούτε εξετάσεις,ούτε τίποτα.Αυτή η πατέντα με τις εξετάσεις για προαγωγή μόνο στην Αστυνομία είναι.Ρε σεις ΤΕΜΑτζίδες,από την τσέπη σας θα πληρώσετε τις προαγωγές και σκούζετε έτσι;Είστε μεγάλα νούμερα τελικά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ 19 Σεπτεμβρίου 2011 7:27 μ.μ.ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΠΑΝΩ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο 7 27 ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ /ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΑΝΘΥΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ? ΚΑΙ Ε.Φ. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ
ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΑΝΤΑΩ ΠΑΛΙ ΕΓΩ....
1.- ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
2.- ΕΝΙΩΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ
3.- ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
4.- ΑΞ/ΥΠ
5.- ΕΠΟΠΤΗΣ
6.- ΑΝΑΚΡΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΑ
7.- ΠΕΡΙΠΟΛΑΡΧΗΣ
8.- ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΩΓΕΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
9.- ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ
ΑΣΤΥΦ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ
10.- ΤΙΣ ''ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ'' ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ
ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΟΙΗΚΗΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ"
11.- ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
12.- ΓΕΝΙΚΑ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ
ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ >>>> ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ...
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ 251020 ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΝ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ...... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υ.Γ.
Wikipedia:
ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ= ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ - ΕΛΒΕΤΙΚΟΣ ΣΟΥΓΙΑΣ.
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.... ΠΟΤΕ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ (ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ) ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ (ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ).
ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ... ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ..
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΛΙ ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΕΛΛΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
22 χρόνια στο δρόμο αρχιφύλακας ΜΠΣ

αυτός είναι ο καλύτερος βαθμός ΜΠΣ

η αστυνομία όπως έγινε μας τέλειωσε νωρίς

μπας καιπρολάβουμε και φύγουμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μαρεσε ο αλλος που εγινε Ανθυπας με εξετασεις που πέρασε με το σπαθι του αλλα οι αλλοι που εγιναν Υ/Β απο Τ.Ε.Μ.Α εγιναν με πλαγιο τροπο. Οταν δηλαδή πέρασαν καποιοι μαζι του ηταν μαγκες οταν δεν πέρασε αυτος ηταν βισματα Ωραίος !!!!!
Ηθελα να ξερα τι χρειάζονται τοσοι βαθμοι. Στον Β΄παγκοσμιο μοιραζαν γαλονια. Και τωρα πάρτε γαλόνια αντι ευρω.......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
http://www.poasy.gr/web/index.php?option=com_content&view=article&id=504:tafoplaka-stin-ypiresiaki-kai-koinwnikh-aksioprepeia-tou-astynomikou&catid=16:news-poasy-poaxia-2011&Itemid=46

Διαβάστε αυτό καλύτερα είναι χρησιμότερο και αφήστε την φαγομάρα, αυτό τους αφορά ΟΛΟΥΣ,για δείτε τι σας ετοίμασαν??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ.ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ ΧΡΗΣΤΟ.ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΥΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996.ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΥΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?
Ο χρήστης P.G είπε…
Pragmatika kyrioi ntrepomai pou sunanastrefomai me tetoius synergates(gt h ennoia toy synadelfoy den yfistatai oute kata dianoia)....pou den exoune sinaisthisi tis thesis twn k ths wmhs pragmatikothtas....kai poy den sevontai thn ierarxia..thn empeiria...kai thn douleia tou ekastote apo opoia thesh ki an ypiretei se ayto to THEATRO pou legetai EL.AS.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να γράφετε στα Ελληνικά, έλεος με τα Greek-English
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΙΑ Η ΦΑΓΟΜΑΡΑ!!!!ΣΥΝ-ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ...ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΞΩ,ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΙ...ΚΑΙ ΓΩ ΑΝΘ/ΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΛ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ¨ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΑΝΘΥΠΑΣ΄΄.ΑΝ ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΜΟΥ ?ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλα ρε συναδελφε εσυ δεν εχεις παρει μυρωδια γιατι γινεται ολο αυτο θελεις να γινεις και αξιωματικος απο πανω ... Μονο σου δεν καταλαβαινεις οτι μπορεις να κανεις ?Δεν γνωριζεις κανεναν νεοτερο σου ανθ/μο που να εχει γινει ανθ/μος με 26 χρονια? Δεν θελει κ πολυ προσπαθεια . Αντε για να σε βοηθησω σου λεω οτι εχουν γινει Υ/Β αρκετοι οι οποιοι εγιναν ανθ/μοι το 2009 . ΑΡΑ νεοτεροι σου .. ΑΡΑ μπορεις γιατι εχει διαταραχθει η ιεραρχια εφοσον προηχθη νεοτερος σου. ΑΠΛΑ ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γι' αυτό ποτέ σαν αστυνομία δεν θα πάμε μπροστά. Επειδή ποτέ δεν είμαστε μια γροθιά και ξεχωρίζουμε αν κάποιος είναι ανθυπαστυνόμος ή αξιωματικός ή αστυφύλακας ή ειδικός φρουρός κλπ. Ο καθένας ας προσφέρει από την θέση του όσο μπορεί. Μας έχουν φθάσει στο σημείο να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Όπως κάποιοι στις μέρες που βρισκόμαστε ευχαριστιούνται να απολυθούν κάποιες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι. Ας συνετιστούμε συνάδελφοι. Απλά απ' όσο γνωρίζω για το θέμα επειδή έχω κάνει και εγώ προσφυγή πριν 1,5 χρόνο θα προαχθούν όλοι όσοι έχουν κάνει προσφυγή. Όποιος επιθυμεί να κάνει προσφυγή ας απευθυνθεί στην ΠΟΑΣΥ. Έχει στείλει έγγραφο σύμφωνα με το οποίο δικηγόρος της ένωσης αναλαμβάνει την κατάθεση νέων προσφυγών για όσους συναδέλφους δεν έχουν κάνει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Aπό τα Αποτελέσματα εργασιών Διευρυμένου Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

Ενημερωτικά όσον αφορά το θέμα της προαγωγής των Ανθυπαστυνόμων στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β΄, κατ’ εφαρμογή του Ν. 3686/2008 και λόγω της σύγχυσης που έχει δημιουργηθεί από την έκδοση δικαστικών αποφάσεων ύστερα από τις προσφυγές που έχουν κατατεθεί, εκ των οποίων άλλες μεν είναι θετικές και άλλες απορριπτέες όπως μας τόνισαν υπηρεσιακοί παράγοντες του Αρχηγείου, στους οποίους απευθυνθήκαμε δεν πρόκειται να εκδοθεί διαταγή, με την οποία θα προάγονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι στο βαθμό του Υ/Β΄, αλλά μόνο για όσους υφίσταται θετική σχετική δικαστική απόφαση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΔΗ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ; ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΄Η ΕΦΕΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.ΠΟΙΑ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΟΙΠΟΙ ΟΧΙ;
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΩΣΤΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
για τον φιλο 19 Σεπτεμβρίου 2011 7:27 μ.μ.
μια παροιμια λεει πως η καμιλα δεν βλεπει την καμπουρα της και γελα με την καμπουρα των αλλων. σαν δοκιμος αστυφυλακας, που εδωσα πανελληνιες για να γινω και δεν εδωσα ενα τενεκε τυρι φετα, βλεπω τα λαθη μου και τισ ελλειψεις μου και τα διορθωνω. εσυ ανθυπα που εντοπιζεις τα λαθη των αλλων κοιταξες ποτε να δεις ποιοι γραμματεις και φαρισσαιοι εχουν γινει κατεστημενο κινουν νηματα και κλαιγονται απο πανω. επειδη βλεπεις με παροπιδες θα σου πω εγω που εχω καθαρο βλεμμα: οι ανθυπες ειναι κυριε ανθυπαστυνομε. αντε και οταν βρεθουμε απο κοντα να σου βαρεσω και μια προσοχη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΙΔΙΑ Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤ.ΥΠ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Η' ΜΟΝΟ Η ΠΟΑΣΥ ?ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητε 23 Σεπτεμβριου 2011 3:36π.μ.

Αλίμονο αν για ολα οσα αναφερθηκες φταινε οι ανθύπες... Εγω μπηκα στο σώμα το 1996 (πρώτη σειρα πανελληνίων)και ξέρω τα στραβα και τα καλα.Το θέμα ομως ειναι οτι οι περισσότεροι μπαινουν πια στο σώμα για να εξασφαλιστούν επαγγελματικά.ετσι βρέθηκαν απο εκει που εβριζαν την αστυνομια (νεολέοι)να υπηρετούν σε αυτή,να κάνουν το 8ωρακι τους και μετά να φοραν σκουλαρικάκι και χαβαλέ με την παρέα τους εξακολουθώντας οι περισσότεροι να βρίζουν την αστυνομία. Οι ανθυπες οπως ειπες και ολοι οσοι μπηκαν κατα τα λεγόμενα σου με ενα τενεκέ φέτα,λάδι κτλ, αγαπούσαν αυτό που έκαναν και ακόμα το αγαπάνε.Μπορεί να εχουν τα στραβά τους όπως όλοι μας αλλα γουστάρουν που ειναι "Μπάτσοι" και δεν έχουν καμιά σχέση με τα μυξιάρικα που βγαίνουν απο τις πανελλήνιες.Κακομαθημένοι,χωρίς ίχνος σεβασμού προς τους ανωτέρους τους,υπερόπτες και ασχετοι με το σώμα...(υπάρχουν βεβαια και εξαιρέσεις)!!!Πότε πρόλαβες να υπηρετήσεις εσυ και σχολιάζεις ανθ/μους που έχουν 20-25 χρόνια στο σώμα. Και επειδή τυγχάνει να είμαι και εγω ανθ/μος,αμα βρεθούμε δεν θέλω προσοχές και αλλα τέτοια, θελω να δώ εναν επαγγελματία αστ/κα με γνώσεις,που να σέβεται τη στολή την ιεραρχία και το εθνόσημο που φοράει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενα συμπερασμα βγαζω...Οι δοκιμοι ειναι απαραδεκτοι . Λιγο σεβασμος δεν βλαπτει . Προσφατα ορκιστηκατε σεβασμο κ τηρηση της ιεραρχιας τα ξεχασατε κιολας ? Αλλα προφανως δεν φταιτε εσεις . οι σχολες φταινε που εχουν καταντησει παιδικη χαρα. Τουλαχιστον οι Ε.Φ σεβοντε κ εχουν φιλοτιμο . Μην τα ισοπεδωνετε ολα ρε παιδια .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο αστυνομικος δεν κρινεται απο το βοθμο του η το ποσο διαβασε για να καταφερει να εισαχθει στη σαεα η να γινει ανθυπασ η τεματζης κρινεται απο το εργο του και τη προσφορα του στη κοινωνια και απο το χαρακτηρα του σταματηστε το διασυρμο μας με τα ανωτερω σχολια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστα τα λεγόμενα σου αλλα ο βαθμός καλώς ή κακώς είναι μια ηθική επιβράβευση για την προσφορά τις γνώσεις τον κόπο και την προσπάθεια του καθένα μας .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 23/9/11 5κ14μμ Κ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ Κ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ..ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΔΚΤΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΙ ΣΕ ΑΝΘ/ΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΡΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΣΚΟΥΛΑΡΗΚΙΑ Κ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ... ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΟΥΝ. ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ? Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΝΘΥΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΕ Τ.Α. ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΕ ΑΝΘΥΠΑ ΥΠΟΔΟΙΗΚΗΤΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ. ΝΑ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΔΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΕ ΜΕΤΡΑ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ. ΝΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΑΚΟ 24/9/11 2κ31μμ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ Κ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ Ο ΧΑΖΟΣ ΔΟΥΛΕΒΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ 25 ΔΡΑΧΜΕΣ 8 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ κ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΛΥΚΕΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΟΥΒΑΛΑΓΑ ΥΛΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΚ.ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΩΡΑ ΚΑΤΟΙΚΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ..ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ...Α Κ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ. ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΠΙΛΟΤΑΡΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ 500 ΘΕΣΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΗ ΓΗ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΙΑΓΡΑΦΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ....ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΕ ΜΕΤΑΘΕΤΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΔΥΝΑΜΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ , ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ!!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙΣ ΟΛΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ , ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ . ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλησπέρα η διαταγή του αρχηγείου αφορά μόνο τους ανθυπαστυνόμους που έδωσαν εξετάσεις για να γίνουν ανθ/μοι ή και αυτούς που έγιναν λόγω 5ετιας ? Εγώ έγινα ανθυπαστυνόμος το 2010 αφού συμπλήρωσα 5 χρόνια στο βαθμό του αρχιφύλακα (εξετάσεις έδωσα το 2004 αλλά ονομάστηκα αρχ/κας τον Ιανουάριο του 2005) και φυσικά με τον νόμο του 2008 δεν έδωσα εξετάσεις για ανθυπαστυνόμος. Αν λογικά υπάρχει κάποιος συνάδελφος που ονομάστηκε ανθυπαστυνόμος το 2010 ή μεταγενέστερα και λόγω 26 ετών υπηρεσίας γίνει υπαστυνόμος Β, εγώ δεν μπορώ να κάνω προσφυγή με βάση το σκεπτικό των 25 συναδέλφων που δικαιώθηκαν και να γίνω και εγώ υπαστυνόμος καθόσον είμαι αρχαιότερος στο βαθμό του ανθυπαστυνόμου από έναν που είχε 1 χρόνο στο βαθμό του ανθ/μου αλλά είχε 26 χρόνια υπηρεσίας ? Αν γνωρίζει κάποιος ας το αναφέρει. Ευχαριστώ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο 8.45 ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ, ΑΦΑΝΤΟΙ;;;;;;;;;;;
ΚΑΤΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ 100 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΣΥ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ;;;;ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ;;;;ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ,ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΩΡΑΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΛΎΣΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΤΑ Κ.Α.Υ, ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣΧΕΣ Κ.Λ.Π
ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ 1987, ΤΟ 1990 ΕΓΙΝΑ ΑΡΧ/ΚΑΣ ΠΣ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ 1991 ΕΔΩΣΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΣΚΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ. ΤΟ 1995 ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΜΑΧΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΣΕ Υ/Β (ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ) ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΚΥΡΙΟΙ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ 12.16 , ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ , ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;;;;;
TI ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΜΑΣ ΛΕΣ , ΠΡΑΣΙΝΕ ΠΑΠΑΓΑΛΕ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ, ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καταρχήν 3.57 τους χαρακτηρισμούς σου στους επιστρέφω. εαν απο όλα όσα έγραψα εσύ κατάλαβες αυτά που γράφεις τότε λυπάμαι πολύ. Εγω δεν μίλησα κομματικά. Για το χάλι της Αστυνομίας πρώτοι απο όλους φταίμε εμείς που ανεχόμαστε όλες τις καταστάσεις που ανέφερα πριν, υπερεργασία χωρίς να πληρωνομαστε, εκτός έδρας μετακινήσεις απλήρωτες, ρεπό χρωστούμενα, σαράβαλα οχήματα κτίρια ακατάλληλα και κρατητήρια αχούρια, συνδικαλιστές βολεμένους και ορισμένους αξιωματικούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα τους και πως να ικανοποιήσουν τους πολιτικούς τους προιστάμενους και τα κατά τόπους κομματόσκυλα τους πράσινα και γαλάζια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
10.58 ΕΣΥ ΗΣΟΥΝΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ , ΟΧΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΕΣΩΣΕΣ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πραγματικά αυτή η συζήτηση είναι η εικόνα της κοινωνίας μας ολόκληρης. Μία αντιδικία μεταξύ μας. Θα εκφραστώ κι εγώ χωρίς ιδιαίτερο ουσιαστικό αποτέλεσμα αλλά απλά για να διευκρινιστούν κάποια πράγματα.
Είμαι Υπαστυνόμος από τη Σχολή Αξιωματικών. Ποτέ δεν υποτίμησα την εμπειρία ενός Ανθ/μου (είχα πατέρα σε αυτό το βαθμό άλλωστε, Ε.Α. πλέον),ακόμα και ενός αστυφύλακα που είχε έστω και 1 μέρα παραπάνω από εμένα και γι' αυτό ρωτούσα χωρίς ενδοιασμούς. Έχω γνωρίσει ανθυπαστυνόμους που ρωτούσα και ήξερα ότι θα βασιζόμουν πάνω τους και έχω γνωρίσει Ανθ/μους οι οποίοι άνετα, εάν τους άκουγα, θα με έβαζαν φυλακή, και μάλιστα χωρίς τη βοήθεια Εισαγγελέα. Δε μπορώ να ακούω για κακούς αξιωματικούς,καλούς ανθυπαστυνόμους και το αντίστροφο.Όπως υπάρχουν Αξιωματικοί που δεν κάνουν τίποτα και είναι σε άκαιρες Υπηρεσίες, έτσι υπάρχουν Ανθυπ. που είναι σε συνοδείες προσώπων, "άκρως απόρρητες" υπηρεσίες,κτλ, που φεύγουν με σύνταξη χωρίς να έχουν καταλάβει τι είναι η Αστυνομία.
Μην είστε αφοριστικοί. Δεν είναι όλοι οι ανθυπαστυνόμοι γνώστες και καλοί. Αντιστοίχως με τους Αξιωματικούς, σε κάθε βαθμό υπάρχουν άχρηστοι και υποδείγματα.
Σχόλιο προς προηγούμενο: κι εγώ συνάδελφε έχω κάνει σε Α.Τ.-Τ.Α. όπου έκανα τον διοικητή, τον υποδιοικητή, τον αναπληρωτή διοικ., τον αξ.υπ., τον γραμματέα, τον αρχειοθέτη, το δημόσιο κατήγορο, μεταγωγές, περιπολίες, δικογραφίες, μέτρα σε γήπεδα-πορείες, και την ίδια στιγμή είχα Ανθυπ. που δεν έκλεινε 7 ώρες κάθε μέρα. Τι να κάνουμε τώρα? Μη δημιουργείς εντυπώσεις. Αν είχα κάνει το Διοικητή-Αξ.Υπ.-Γραμματέα-Δικόγραφα-Περιπολία σε κανένα ξεχασμένο χωριό της Φλώρινας(τυχαίο παράδειγμα), δεν είναι το ίδιο με το να έχω κάνει Επόπτη στο Τ.Α.Αγίου Παντελεήμονα. Οπότε και να αραδιάσεις όλο το Π.Δ. καθηκόντων, δεν αποδεικνύει τίποτα.
Δε με ενδιαφέρει αν θα γίνουν όλοι οι Ανθυπ Υπαστυνόμοι ή κανένας. Εγώ τη δουλειά μου θα την κάνω. Όποιος είναι κακοπροαίρετος και κομπλεξικός προς τους νέους Αξιωματικούς(το έχω ζήσει φυσικά κι εγώ), απλά δε μου προκαλεί καν το ενδιαφέρον σαν άνθρωπος, πόσο μάλλον συνεργασίας στα πλαίσια δουλειάς και προσπαθώ καθημερινώς να του αποδεικνύω ότι είμαι ικανότερος κι έχω τις γνώσεις να στηριχτώ χωρίς εκείνον και αυτό είναι που τον τρελαίνει τελικά. Καλώς ή κακώς η ιεραρχία στην Ελληνική Αστυνομία δεν έχει σχέση με την εμπειρία, και τις γνώσεις. Βασίζεται σε Π.Δ. που ορίζουν πως και τι. Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, τότε οι Αξιωματικοί θα προέρχονταν από αστυφύλακες, οι οποίοι με συνεχείς εξετάσεις-αξιολογήσεις (αντικειμενικές όπως πάντα) θα έφταναν έως Αρχηγοί. Ίσως αυτό θα ήταν πιο σωστό?Πιθανόν, δεν ξέρω. Αλλά με τα ισχύοντα, όπως σέβομαι την εμπειρία και τα χρόνια υπηρεσίας ενός Ανθ/μου, και πάνω απ'όλα τον άνθρωπο, έτσι κι αυτός, αν δεν έχει σεβασμό προς το πρόσωπό μου ως άνθρωπος, θα σεβαστεί το βαθμό μου, ακόμα κι αν έχω μία μέρα που βγήκα από τη Σχολή, ακόμα κι αν δε ξέρω τίποτα, ακόμα κι αν είμαι ο πιο άχρηστος. Γιατί κι εγώ θα τον σεβαστώ, ακόμη κι αν είναι η μεγαλύτερη κοπριά, έστω όχι σαν αστυνομικό αλλά σαν άνθρωπο. Ο σεβασμός θα πρέπει να είναι αμφίδρομος.
Τέλος πάντων, επειδή το άκουσα κι αυτό, αν θεωρεί κάποιος επιβράβευση των κόπων του να πάρει το αστέρι ας το πάρει. Εγώ πάντως προσωπικά θα προτιμούσα ο κόπος μου, οι όποιες γνώσεις μου, η αξία μου και η δουλειά μου σε σχέση με τον άχρηστο να ανταμοίβεται με χρήματα, κι ας μείνω και για πάντα Υπαστυνόμος.
Υ.Γ. Πάντα η σύγκριση να γίνεται με ίσους όρους. Μη συγκρίνετε έναν Υπαστυνόμο 1 μήνα με έναν Ανθυπαστυνόμο 15 ετών (τουλάχιστον ως προς τα πρακτικά, γιατί ως προς τα θεωρητικά λόγω πρακτικών εξ εμπειρίας,"χωροφυλακίστικες" και χωρίς νομικό στήριγμα μεθόδους, και οι "έμπειροι", λανθάνουν και σε μπλέκουν πολύ άνετα). Η σύγκριση στα ίδια χρόνια Υπηρεσίας.
Καλή δύναμη σε όλους όσους υπηρετούν στην Αττική και θα είναι και φέτος ξανά Σταδίου Πανεπιστημιού κ.ο.κ., να παλεύουν, και οι υπόλοιποι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για τον: 27 Σεπτεμβρίου 2011 1:18 π.μ.
Υπάρχει ανθυπαστυνόμος που προήχθη στο βαθμό του ανθυπαστυνόμου, το έτος 2011 και έχει ήδη συμπληρώσει 26 έτη υπηρεσίας. Αν αυτός προαχθεί κανονικά την 1/1/2012 στο βαθμό του υπαστυνόμου Β΄ βάσει του Ν.3686/2008, τότε θα μπορέσει να προσφύγει δικαστικά όλη η σειρά των ανθυπαστυνόμων του έτους 2011 και οι προγενέστεροι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εις το ορθόν (για το ετος 2011) απο το προηγούμενο σχόλιο:
....να προσφύγει δικαστικά όλη η σειρά των ανθυπαστυνόμων του έτους ΟΧΙ του 2011 ΑΛΛΑ του 2010 που ανηκεις εσυ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για τον: 27 Σεπτεμβρίου 2011 1:18 π.μ.
Υπάρχει ανθυπαστυνόμος που προήχθη στο βαθμό του ανθυπαστυνόμου, το έτος 2011 και έχει ήδη συμπληρώσει 26 έτη υπηρεσίας. Αν αυτός προαχθεί κανονικά την 1/1/2012 στο βαθμό του υπαστυνόμου Β΄ βάσει του Ν.3686/2008, τότε θα μπορέσει να προσφύγει δικαστικά όλη η σειρά των ανθυπαστυνόμων του έτους 2010 και οι προγενέστεροι.

Για περισσοτερες πληροφορίες επικοινωνηστε με τον παρακατω:
Λάγος Γεώργιος
Δικηγόρος
Οδός Γ. Βοστάνη 32 Μυτιλήνη
τηλ. 2251040478 - FAX 2251040479
6937150455 (What’s Up)
E mail : georgelagos2011@yahoo.gr
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
egine nothetiki rithmisi akoysate kana neo?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
egine nothetiki rithmisi akoysate kana neo?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Mpaaaaa!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα σχολια καποιον εδω μεσα τα βλεπουν και μη Αστυνομικοι και γελανε μαζι μας. Δινουμε δικαιωματα ΚΥΡΙΟΙ σοβαρευτειτε!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ηρεμία συνάδερφοι.... κάθε αστυνομικός σε οποιοδήποτε πόστο κι αν βρίσκεται πρέπει να προσφέρει τα κατά νόμο.... πάντως αυτό που μετράει
είναι η εμπειρία που αποκτιέται με την διατριβή στο αντικείμενο με το πέρασμα των ετών.
Οι αγωγές για τον βαθμό του Υ/Β έγιναν πρώτον
για ηθικούς λόγους και δεύτερον για οικονομικούς.
Πιστεύω το ΣΤΕ να δικαιώσει εν τέλη και του Ανθ/μους που δύο Διοικητικά Πρωτ/κεία τους έκριναν
άτοπους....(ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ)....
Ένας μάχιμος Ανθυπαστυνόμος της Ελληνικής Δημοκρατίας με 15 έτη στον αυτό βαθμό και 24 έτη στο σώμα.........Η παναγιά μαζί μας.Ευχαριστώ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
σας βαρεθηκα....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ..... ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣΤΕ..... ..........ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ....
ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.... ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.....ΣΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ....
ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΑΤΕ .......
ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ.....ΟΙ ΜΕΝ ΝΕΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΘΡΑΝΙΩΝ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΙ ΔΕ ΠΑΛΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ.....
Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ......
ΑΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙ ΔΟΚΙΜΟΙ......
Η ΑΛΑΖΩΝΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ.....
ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.....ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΝΕΤΕ.......... ΛΟΓΩ ΕΥΗΘΕΙΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.......
ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΛΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ....... ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ....ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΑΙΣΧΟΣ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αχ ….! Κακόμοιρε συνδικαλισμέ.
Σήμερα άκουγα την Υπουργό κ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ να λέει μηδενική ανοχη στην διαφθορά στην διαπλοκή, κ πως είναι αδύνατο να λέμε λεει ότι δεν καταγγέλλουμε την διαφθορά για να μην μπλέξουμε..
Εμείς θα βγάζουμε το φίδι από την τρύπα κύριοι.. εμείς θα διεκδικούμε δικάστηκα τα δικαιώματα μας ? εμείς θα τρέχουμε στα δικαστήρια να εξυγιάνουμε το κράτος ???
Εσείς τι θα κάνετε?????
Δεν γνωρίζετε τι γίνετε με την ΤΕΜΑ τόσα χρόνια…εμας περιμενετε να σας πουμε (Αχ ….! Κακόμοιρε συνδικαλισμέ)
Ποιος ο λόγος ύπαρξης αυτού του παραμαγαζου??
Πως το επιτρέπεται , πως δεν το έχετε κάνει σημαία σας ,να κλήση το παραμαγαζο της ντροπής!!!!