Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΚΟΒΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ; ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΔΕΙΑ!!!


Πιστεύαμε λοιπόν ότι όλα τα έχουμε δει στην Ελληνική Αστυνομία, πλην όμως, πλανηθήκαμε πλάνην οικτρά.
Γιατί που να φανταστούμε, αφενός ότι ο "απολογισμός" έργου σε τμήμα Τροχαίας της εγγύς περιφέρειας αποτιμάται σε αριθμό κλήσεων ανά μήνα και μάλιστα αποτυπωμένο πάνω σε μπακαλοτέφτερο το οποίο αναρτάται στον πίνακα ανακοινώσεων, αφετέρου ότι το "μέλλον" του τροχονόμου σε ότι αφορά
άδειες και ρεπό, βρίσκεται σε ευθεία συνάρτηση με τα κατά ... κεφαλήν  πρόστιμα!!!
Και να μας το λέγανε δεν θα το πιστεύαμε, μέχρι που μας το δείξανε.
Η δική μας πρόταση είναι, ο συγκεκριμένος κύριος αξιωματικός που συνέδεσε την παραγωγικότητα με το πριμ της άδειας, να ενταχθεί πάραυτα στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για να δει η χώρα μια άσπρη και υψηλής παραγωγικότητας ημέρα.
Φυσικά, οι πίνακες και οι συγκριτικές αναγωγές δεν είναι πρόσφατες, καθώς ανάγονται στα στοιχεία των μηνών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου του 2009, που αντιπαραβάλλονται με την κάτισχνη και πενιχρή συγκομιδή του Ιανουαρίου του 2010.
Ελπίζουμε έκτοτε η Αστυνομία να μην στερείται των υπηρεσιών του συγκεκριμένου τεχνοκράτη.


.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάνε ρεπορτάζ και τσέκαρε το. Γράψε την υπηρεσία της Αστυνομίας που (αν) αναρτήθηκε αυτό το αίσχος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αληθινό είναι
Ξεκίνησε επι Χρυσοχοίδη.
Από το 2001 εως το 2003 η αντεγκληματική πολιτική (του) προέβλεπε αύξηση 10% σε όλες τις παραβάσεις και μείωση κατά 10% στο χρόνο ανταπόκρισης σε περιστατικά από τη στιγμή που κάποιος θα ζητούσε βοήθεια.
Δεν έχει αλλάξει τίποτε στο καραγκιοζιλίκι αυτό επειδή οι χαρτο.... (συγνώμη) υπεύθυνοι το ακολουθούν ακόμη κατά γράμμα.
Με δεδομένη την αντιγραφή της αντεγκληματικής (του) πολιτικής οι παραβάσεις έπρεπε σε αυτή τη 10ετία να εκτοξευθούν κατά +100% και ο χρόνος να μειωθεί τουλάχιστον στο μισό
Τι ωραίοι που είναι οι αριθμοί όταν δε λαμβάνουν υπ' όψιν τους τον ανθρώπινο παράγοντα.
Να' ναι καλά όσοι προιστάμενοι την ακολουθούν !!! και το υπενθυμίζουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν τα λέει ο πολίτης είναι ο κακός και ο άδικος. Τι να κάνουμε όμως, πρέπει και τα κακώς κείμενα της Αστυνομίας να λέγονται μπας και διορθωθούν.