Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥΣ: ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ


"Τα Διοικητικά Συμβούλια των Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α & Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. συγκλήθηκαν σήμερα 14/09/2011 σε κοινή συνεδρίαση και ομόφωνα αποφασίστηκε η «ρήξη» μας με όλους εκείνους τους φορείς που ευθύνονται για τον κατήφορο της οικονομικής μας αυτάρκειας   αλλά προπάντων τον κατήφορο της κοινωνικής και
οικογενειακής μας αξιοπρέπειας. Η μέχρι τώρα συνδικαλιστικές μας παρεμβάσεις κατέληξαν δυστυχώς σε «ώτα μη ακουόντων» και σε αποφάσεις που θυσίασαν τον ένστολο  εν απουσία των θυμάτων.

Δεν επιθυμούμε να αποτελέσουμε την εξαίρεση στον κανόνα  των περικοπών για την συνεισφορά στην προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης της χώρας, απαιτούμε όμως να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα αγαθά επιβίωσης των ιδίων και των οικογενειών μας.

Η «έκτροπή» της αποστολής μας που σχετίζεται με την προστασία των πολιτών από το έγκλημα, σε αποστολή προστασίας των υπευθύνων για τα επιβαλλόμενα «ληστρικά» μέτρα από τους αγανακτισμένους συμπολίτες μας, οδηγεί πλέον όλο και μεγαλύτερο αριθμό, στη σκέψη και τον ενδοιασμό για το ποια είναι η θέση του σε αυτό το «πάζλ».

Ο κίνδυνος «βαλκανιοποίησης» της υπηρεσιακής ζωής των συναδέλφων μας και συνακολούθως η έκπτωση των ηθικών αρχών τους, αυξάνοντας τη διαφθορά  στις τάξεις μας θα αποτελέσει το μεγαλύτερο κοινωνικό πλήγμα εναντία στην χώρα μας και τους συμπολίτες μας.

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πλείστα  όσα γλαφυρά-τραγικά περιστατικά που εκτυλίσσονται αυτές τις μέρες μεταξύ των συναδέλφων μας αλλά στην παρούσα φάση  θεωρούμε περιττά τα πολλά λόγια λαμβάνοντας πρωτοβουλίες με πράξεις και έργα.

Μετά από αυτά:

Αποφασίσαμε την έναρξη του αγώνα και της αντίδρασης για τις περικοπές που πραγματοποιούνται στο εισόδημά μας βροντοφωνάζοντας ότι αδυνατούμε να πληρώσουμε τα οικονομικά χαράτσια που μας επιβάλλει η Κυβέρνηση , τις δόσεις των στεγαστικών δανείων που απλόχερα μας έδωσαν ,αδυνατούμε να αγοράσουμε το ακριβό τους πετρέλαιο για το χειμώνα, αδυνατούμε να αγοράσουμε τον υπηρεσιακό εξοπλισμό που δεν μας χορηγεί η Υπηρεσία μας, αδυνατούμε να ανταπεξέλθουμε στις βασικές ανάγκες της οικογένειές μας με 300 € που μας απομένουν από το μισθό μας !

Καλούμε όλους τους συναδέλφους  να δώσουν το παρόν στην ένστολη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιήσουμε την 27/09/2011 (ημέρα καταβολής της μισθοδοσίας μας)  στη βουλή των Ελλήνων στην Αθήνα ως αρχή στον αγώνα μας ενάντια στην φοροεισπρακτική επιδρομή των φτωχών.

Επίσης ζητούμε την άμεση ανταπόκριση τους σε αγωνιστικές κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι την μεγάλη μας διαμαρτυρία, αλλά και στις επόμενες συμβολικές και μη,  διαμαρτυρίες που θα αποφασίσει η επιτροπή αγώνα.

Επειδή ποτέ δεν λειτουργήσαμε με άλλο γνώμονα παρά μόνο το συμφέρον των μελών μας και δεν πραγματοποιούμε διαμαρτυρίες για τις διαμαρτυρίες ,

Ζητάμε άμεσα , εδώ και τώρα  :
·        Άμεση συνάντηση των συνδικαλιστικών φορέων Σ.Ε.ΦΕ.Α.Α. & Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Βενιζέλο , τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή και με  εκπροσώπους της Τρόικας.

·        Την κατάργηση των από 01/01/2011 νέων εισπρακτικών μέτρων και την επιστροφή των κρατήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην τρέχουσα μισθοδοσία.

·        Καθορισμός κατώτατου μισθού επιβίωσης του αστυνομικού και θεσμοθέτησή του από την Βουλή των Ελλήνων.

·        Την αναστολή των δόσεων των στεγαστικών δανείων όλων των εμπορικών τραπεζών και των δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μέχρι το χρονικό σημείο που θα θεωρηθεί ασφαλές για τους συναδέλφους.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ,

   Ζητούμε από εσάς και τις οικογένειες σας, όλοι μαζί, να δώσουμε τον «αγώνα τον καλό» μέχρις τελικής δικαίωσης και να σώσουμε την τιμή και την αξιοπρέπεια μας.

   Ζητούμε να δώσετε παρών στην εξαγγελθείσα διαμαρτυρία μας και να δίνεται το  παρών σε όσες αγωνιστικές ενέργειες πραγματοποιηθούν εφεξής.

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κερδίσει η δικαιοσύνη και η λογική".


.

Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ Κ ΟΙ ΣΥΝΟΡ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ...ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ??Α ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ..ΚΑΘΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ .....ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
klapste tora kommatoskyla
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
AN KΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ 30 ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ,,,,,
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
PARTE K TA BURGIN....K META LENE GIA DIAXWRISMO OTAN OI IDIOI ZHTANE NA KSEXWRIZOUN.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΓΝΟΙ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ" ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ.ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΚΑΙ ΠΟΑΞΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΦΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΙ,ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΛΕΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν διαχωριζω αστ/κες, ειδικους, συνοριακους κλπ. Απλα θλιβομαι να βλεπω 5 διαφορετικα σωματεια(ΠΟΑΣΥ,ΠΟΑΞΙΑ,ΠΟΣΥΦΥ,ΣΕΦΕΑ,ΕΑΣΥΑ) με διαφορετικη ροτα να αλληλοτρωγονται. ΚΑΛΥΤΕΡΑ μια συγκεντρωση τον χρονο με 10.000 δικους μας παρα 7-8 συγκεντρωσεις με 1000 και 1500 ατομα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ.
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΡΟΥΡΟ Η ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΙ ΑΛΛΗΛΟΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ?
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στη Βουλή δεν τόλμησε να πάει κανείς.
Θα θορυβηθούν πολλοί,η μέρα που διάλεξαν είναι σημαδιακή και θα ξεσηκώσει πολυ κόσμο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μακαρι αλλα θεωρω οτι ειδικα οι μεγαλες ενωσεις οταν γινονται συγκεντρωσεις στις πολεις τους και μιλω για Αθηνα και Θεσσαλονικη πρεπει να κατεβαζουν πολυ κοσμο γιατι η επαρχια οτι και να κατεβασει δυσκολα θα κανει μεγαλο πυρηνα......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να μείνει στην ιστορία από πλευράς συμμετοχής αλλά και αποτελεσματικότητας.
Ας αντιληφθούμε οτι οι δυνάμεις μας είναι τεράστιες και σίγουρα μπορούν να ανατρεψουν αδικίες και όχι να ικανοποιήσουν αιτήματα απλά συντεχνιακά διαφοροποιούμενοι από τον υπόλοιπο κόσμο που υποφέρει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πείτε μας κύριοι πότε μας καλέσατε και δεν ανταποκριθήκαμε. Εμείς καλούμε όλους τους Συναδέλφους χωρίς διακρίσεις.ΟΛΟΙ ΤΗΝ 27/09/2011 ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι κάνουμε την ίδια δουλειά. προπάντως προσπαθούμε να προάγουμε την ασφάλεια στον πολίτη και στην κοινωνία μας κυρίως σήμερα. Σήμερα που η Κυβέρνηση ούτε αυτό μπορεί να το καταλάβει και μας οδηγεί στην εξαθλίωση. Η ΠΑΛΑΜΗ ΕΓΙΝΕ ΓΡΟΘΙΑ και είναι όλων μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 27.9.2011 στη Βουλή. Ας αφησουμε τους διαξιφυσμούς και ας ενωθούμε όλοι μαζί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΙ ΩΡΑ;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ.ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟΝ Κ.ΝΤΟΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΟΥ,ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΟΥ[ΕΑΣΥΑ]ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ''.ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΝΤΟΥΜΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΛΕΩ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Χθες" ειχε η ΠΟΑΣΥ κ η ΠΟΑΞΙΑ διαδηλωση και ΕΠΡΕΠΕ να ειμασταν ολοι ΕΚΕΙ. Αυριο εχει η ΠΟΑΣΥ και ΣΕΦΕΑΑ και ΠΡΕΠΕΙ να ειμαστε ΟΛΟΙ ΠΑΡΩΝ.
Αν δεν αντιδρασουμε τωρα.!!! Μαυρο φιδι που μας εφαγε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στο 7.05 Αντι ΠΟΑΣΥ = ΠΟΣΥΦΥ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
7.05 ΕΙΧΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ Η ΠΟΑΣΥ;;;;;;;;;;;;;ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΑ ΧΑΡΤΙ;ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ.ΑΝ ΣΤΕΙΛΑΝ,ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΟΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kapoios eprepe na kanei to prwto vima..afou dwthike den uparxoun frouroi-astufulakes-upaksiwmatikoi-aksiwmatikoi...oloi ena eimaste..oloi sto idio kazani vrazoume..oloi mazi trexoume ekei eksw..oloi mazi trwme tis sfaires..as agwnistoume kai mia fora oloi mazi..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα που πρέπει, εκεί που πρέπει. Τίθεται θέμα επιβίωσις. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ