Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ





Στην ανακοίνωση της ένωσης αξιωματικών πυροσβεστικού σώματος την 1η Ιουνίου με τίτλο "ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ" και με αριθμό πρωτοκόλλου 2459/01-06-2011, περιλαμβάνονταν 16 σημεία στα οποία ιστορούνταν με διαισθητική διάθεση οι βασικοί λόγοι που φέτος η αντιπυρική περίοδος προδιαγράφεται από το ξεκίνημα ζοφερή.
Οφείλουμε να ομολογήσουμε όταν μας ξέφυγε μια εξαιρετικά σημαντική επισήμανση. Στη θέση (15) διαβάζουμε ότι μερίδιο ευθύνης για όσα μέλλουν και δέον γενέσθαι έχει και το "θεσμικό πλαίσιο υπό κατάρρευση με «παρανομίες» του...

πρώην Υπ. Προ.Πο".
Με παρότρυνση φίλων και συνεργατών, "αναδιφήσαμε" και διερευνήσαμε τη συγκεκριμένη θέση ως σημειολογική τοποθέτηση και επιχείρημα και ο ίδιος κύκλος φίλων και συνεργατών, μας παρότρυνε σε μια άλλη αναγωγή ... χωροχρόνου.
Μας κατεύθυνε προς
τη Λαμία και σε μία ανακοίνωση της ενωτικής αγωνιστικής κίνησης πυροσβεστών και στην ανακοίνωση της ένωσης υπαλλήλων π.σ. περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, "για τα αποτελέσματα σχετικά με την συνάντηση με το αρχηγό του π.σ. στις 20/5/2011", απ' όπου και διαβάζουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη μέση ακριβώς της σελίδας 2 ότι:
"Εφαρμογή 24ωρου: Το διοικητικό συμβούλιο αφού εξέθεσε όλα τα επιχειρήματα για το λόγο που οι υπάλληλοι π.υ. και π.κ.της περιφέρειας μας όπου ακόμη δεν έχει εφαρμοστεί το 24ωρο και το αιτούνται, δηλαδή την οικονομική επιβάρυνση από τις συχνές μετακινήσεις και την έλλειψη δύναμης...

Για το θέμα του 24ωρου ο αρχηγός εξ αρχής δήλωσε ότι είναι αρνητικός και και πως όσα 24ωρα δόθηκαν μετά από την κατάργηση τους τον Φεβρουάριο του 2010, δόθηκαν μετά απαίτηση του πρώην υπουργού προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συνεπεία των αντιδράσεων από τους εργαζομένους. Άλλωστε τόνισε, ότι πλέον το 24ωρο είναι παράνομο αφού δεν υφίσταται ήδη νομοθετικά από τον Ιούνιο του 2010. Επίσης τόνισε ότι δεν μπορεί να δώσει το 24ωρο μόνο για κάποιες υπηρεσίες ή κλιμάκια, γιατί μετά θα το ζητούν και οι υπόλοιποι και θα υπάρξουν διαμαρτυρίες".
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο της εακπ Μιχάλη μιχαήλ και το ταμία Γιώργο Καμνή, ουδέποτε διαψεύστηκε, ενώ δεν κινήθηκε σε βάρος τους καμία αστικού και ποινικού χαρακτήρα διαδικασία για διασπορά ψευδών ειδήσεων ή για συκοφαντία.
Σύμφωνα επίσης με απόλυτα ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, η εργασιακή παρανομία συμβαίνει ευρύτατα, καθώς το 24ωρο και η διήμερη εξ αυτού ανάπαυση παρέχεται στο προσωπικό τουλάχιστον 60 υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων όλες οι εμακ και τα συντονιστικά κέντρα.



.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να σταματήσουν να ασχολούνται και να αποφασίζουν για τα ωράριά μας άνθρωποι άσχετοι και κακοπροαίρετοι που δεν έχουν κάνει ποτέ τους βάρδια!!!!!