Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ... ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ





Αυτό που κάθε φορά η εκάστοτε συγκυρία το φέρνει, μας αναγκάζει να υποκλιθούμε στη συνέπεια και στην αναπόσπαστη συνέχεια με την οποία η αστυνομία καθορίζει τις μακρόπνοες στρατηγικές επιλογές της.
Χθες γράφαμε για την κατεσπευσμένη διαταγή της διεύθυνσης Αλλοδαπών του αρχηγείου να επιστρέψουν στα "γενεσιουργά" καθήκοντα τους οι συνοριοφύλακες που αποσπάστηκαν σε άλλες υπηρεσίες ή διατίθενται σε αλλότρια έργα και μπήκαμε στον πειρασμό να δούμε αν ...

και πότε συνέβη κάτι σχετικό.
Η πραγματικότητα δυστυχώς δεν διέψευσε αυτό που εκ προοιμίου θεωρήσαμε ότι θ' αποδεικνυόταν. Το έλλειμμα στρατηγικού βάθους στο πεδίο της χάραξης επιχειρησιακών εφαρμογών. Κάθε αρχηγός και κάθε επικεφαλής όπως προκύπτει, ακολουθεί τη δική του οδό ... για τη "σωτηρία" και την καλή λειτουργία ενός σώματος που το μετατρέπουν σε άθυρμα του ατομικού γνωστικού κεκτημένου τους.

Για παράδειγμα, ο ένας αρχηγός ήξερε από Τροχαία, Τροχαίες εθνικών οδών δημιούργησε, ο άλλος ήξερε από Ασφάλεια κι εκεί έριξε το βάρος της εμπνευσμένης διοίκησης, ο άλλος άλλα κοκ. Στου κασίδη το κεφάλι.
Όπως φαίνεται στα σχετικά δύο έγγραφα που σας παρουσιάζουμε, διαβάζουμε για απαγόρευση παρεκκλίσεων από τη διάθεση στα καθήκοντα φύλαξης των συνόρων από τους συνοριοφύλακες, ενώ στο δεύτερο- επαναληπτικό 4 μήνες μετά, μας εντυπωσιάζει η αυστηρότητα με την οποία γίνεται η αναφορά στις παρεκκλίσεις.
Διαβάζουμε πως "εφεξής κάθε παράτυπη μετακίνηση θα ελέγχεται πειθαρχικά"... για "άσκηση αυστηρής εποπτείας- ελέγχου προς πιστή κι απαρέγκλιτη εφαρμογή των διατασσόμενων..".
Αυτά το 2009. Τώρα που το πρόβλημα και υπερμεγεθυμένο κι οξύτερο, αφέθηκαν οι τοπικές διοικήσεις να διαχειριστούν κατά το δοκούν το προσωπικό, με αποτέλεσμα ν' αποδίδουμε απόλυτα δικαιωματικά εμείς, επίπλαστο ενδιαφέρον για το θέμα της μετανάστευσης στην πολιτική και στη φυσική ηγεσία.

Για μια πιο σφαιρική αντίληψη του όλου ζητήματος, ζητήσαμε την γνώμη του πλέον αρμόδιου. Ενός συνοριοφύλακα ο οποίος μας είπε ότι: "Το πρόβλημα είναι ότι πιέζουν τους αστυνομικούς διευθυντές οι βουλευτές και τα παράκεντρα για μετακινήσεις (ρουσφέτια) πρώην συνοριακών φυλάκων και νυν αστυφυλακοποιημένων οι οποίοι (συνάδελφοί μας ενοχλούν βουλευτές και παράκεντρα για να μετακινηθούν – και να πάνε κοντά στα σπίτια τους (μιλάμε πα ντα για τον ίδιο νομό !!!) ή γιατί έχουν απωθημένα να κόβουν κλήσεις κ.α.
Όμως έτσι έχει διαλυθεί η Υπηρεσία Δίωξης λαθρομετανάστευσης και οι 4500 εξαφανίστηκαν. Αρα κανένας ουσιαστικός έλεγχος , οι διευθυντές κάνουν τα θελήματα στους βουλευτές με αυτονόητα ανταλλάγματα και παει λέγοντας . Φαντάσου και αν δεν υπήρχε σε νόμο η υποχρεωτική πενταετία παραμονής στις Υπηρεσίες. Η χρόνια νοοτροπία της φυσικής ηγεσίας και της τοπικής φυσικής ηγεσίας ήταν οι ανεπιθύμητοι Αξιωματικοί , « τα κακά παιδιά» να «τιμωρούνται» και να μετατίθενται στα ΤΣΦ και ΤΔΛ. Πως όμως να δουλέψουν έτσι αυτές οι Υπηρεσίες";
Έλα μου ντε!!!



.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΩΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΞ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΡΓΟ.
ΕΧΟΥΝ ΓΑΝΤΖΩΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΥΝΟΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ . ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ .
ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ .ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΥΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ Ή ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΒΙΖΑ. ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗΣ ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
Ο ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ .
ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ 4 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΑΣΦΑΑΛΕΙΑ Ή ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ;;;;;
ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥΣ, Ή ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, Ή ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ & ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ "ΒΑΛΤΩΣΕΙ" ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ & ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ & ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗ & ΜΕΛΛΟΝ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ .
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ .
ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΑ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΤΕ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Ή ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΕΤΑΤΕΘΟΥΝ .
ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ (ΜΟΝΟ ΑΙΜΑΤΟΣ)ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΟΥΝ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ . ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ;;;;;
ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ;;;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΥΡΙΟΙ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ" ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΑΜΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ,ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΦΕΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ?ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΑ "ΠΡΟΝΟΜΙΑ" ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΔΗΜΟΣΙΟ" ΣΑΣ.ΤΑ ΤΔΛ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΣΦ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ,ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ...
ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ Σ/Φ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΠΚΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ Σ Φ ;;
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ;;;
ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΦ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ;;;
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΗΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΦΑΝΕΛΕΣ ΠΟΥ ΙΔΡΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΠΚΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!!!ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΙ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ (30) ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ,ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ 600 ΕΥΡΩ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ 5ΕΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ Ή ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ Ή ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ...ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ?ΑΠΟ ΤΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ 3 ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΦ ΜΟΥ,ΟΛΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ (ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΑΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ) ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.ΑΠΟ Σ/Φ ΒΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΤΜΗΜΑ,ΟΕΠΤΑ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΚΕ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΙΕΣ ΩΣ ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ FRONTEX ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ" ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΤΣΙ,ΜΠΗΚΑΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ,ΜΕ ΜΟΡΙΑ (Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ?)ΦΟΙΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΝΑΙ,ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΡΩΝ)ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΤΣΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΩΣΑΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ (ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ)ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕΠΟ...ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΞΥΠΝΑ ΦΙΛΕ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ
ΜΗΝ ΨΗΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ !!!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ !!!
ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ , ΔΙΠΛΑ ,ΑΔΕΡΦΟΣ.