Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΔΙΑΤΑΓΗ: ΜΑΖΕΨΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ





Να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα καλούνται απ’ευθείας οι διοικητές των υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Λαθρομετανάστευσης με διαταγή της διεύθυνσης Αλλοδαπών του αρχηγείου της αστυνομίας για απευθείας αναφορά τους, για τις «διαθέσεις» των αστυφυλάκων προερχομένων από συνοριακούς φύλακες που μετακίνησαν το προηγούμενο διάστημα σε άλλες Υπηρεσίες.
Ζητούν με λίγα λόγια λεπτομερής καταγραφή κι ενημέρωση για το πόση είναι η οργανική και διαθέσιμη δύναμη, πόσες και που είναι οι προσωρινές αποσπάσεις, όπως επίσης εάν κάνουν άλλα και ποια καθήκοντα.
Η σχετική διαταγή που έρχεται λίγες ημέρες μετά ...

την δημοσιοποίηση στοιχείων για το επίπλαστο ενδιαφέρον της πολιτικής ηγεσίας για την λαθρομετανάστευση σε παλιότερη ανάρτηση μας,

αλλά και την αποκάλυψη του εγγράφου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων με συγκεκριμένα στοιχεία προς τον υφυπουργό Μανώλη Όθωνα, υπήρξε πράγματι μια κινητικότητα για την αποκάλυψη και την αναφορά που βρίσκονται οι 4500 πρώην συνοριοφύλακες.
Από προχθές που διαβινάστηκε η διαταγή παρατηρείται μια ιδιαίτερη ανησυχία αλλά και κινητικότητα από τις διοικήσεις των υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Λαθρομετανάστευσης όπως και από τις αστυνομικές διευθύνσεις.
Εμείς θα αναμείνουμε τα αποτελέσματα της έρευνας του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και της πληροφόρησης από την Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. αφού πληροφορηθήκαμε πως σκοπεύει να αντιπαρατεθεί και να διαψεύσει δημόσια κάθε επίπλαστη πλέον αναφορά των υπηρεσιών για τις «διαθέσεις» των συναδέλφων τους.


.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια