Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΔΙΑΚΡΙΣΗ - ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΜΕΡΟΣ 2ο





Στις 16 Απριλίου ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιά - Πολιτεία διοργάνωσε εκδήλωση σε μεγάλο ξενοδοχείο της Κηφισιάς με θέμα "Ο ρόλος της αστυνομίας και η συμβολή της Ομάδας ΔΙΑΣ στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη", στη διάρκεια της οποίας τιμήθηκε αντιπροσωπευτική δύναμη αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ βορειοανατολικής Αττικής.
Ταυτόχρονα, παραδόθηκε το πρώτο δείγμα μιας προσφοράς που αποσκοπεί στην ουσιαστική προστασία των αστυνομικών από τις απανωτές επιθέσεις που δέχονται, με κορυφαίο παράδειγμα την τραγωδία του Ρέντη την 1η Μαρτίου.
Το ενημερωτικό σημείωμα που ...

διένειμε ο Όμιλος στα μέλη του μετά έλεγε μεταξύ άλλων, "Ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιά Πολιτεία στα πλαίσια του κοινωνικού του έργου, προσπαθεί να συμβάλει στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για το σημαντικό έργο της ομάδας ΔΙΑΣ.
Με αφορμή τα πρόσφατο περιστατικό που έγινε στις αρχές Μαρτίου, προσφέρει υλικό για την σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών. Με αυτή τη προσφορά ξεκινάμε μια καμπάνια προβολής της σημαντικής δουλειάς του έμψυχου υλικού της ομάδας, η οποία θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών, αγωνίζεται για την μείωση του εγκλήματος, την ασφάλεια των πολιτών και εννόμων αγαθών..."
Μένοντας πιστοί το προεδρείο και τα μέλη στις αρχές και στις υποσχέσεις τους, τίμησαν εκ νέου την ομάδα ΔΙΑΣ στη διάρκεια εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου που διοργάνωσαν στο κτήμα οινοποιείο "Οινότρια Γη" του κ. Λαζαρίδη στο Καπανδρίτι. Η εκδήλωση αφιερώθηκε και πάλι στην έχουσα την έξωθεν καλή μαρτυρία ειδική αστυνομική ομάδα προκειμένου ο Όμιλος να παραμείνει προσηλωμένος στο "στόχο, που αποτελεί η άντληση οικονομικών πόρων προκειμένου να εξασφαλίσουμε τον άρτιο εξοπλισμό της ομάδας, μειώνοντας έτσι τη θυματοποίηση αυτής εν ώρα υπηρεσίας και τι στιγμή που εξελίσσεται το περιστατικό".




- Στη φωτό η απερχόμενη πρόεδρος Δέσποινα Κατσώχη με τον επικεφαλής της ΔΙΑΣ βορειοανατολικής Αττικής, Θανάση Κάμπρα. Στην πάνω φωτο διακρίνονται η εγκληματολόγος κ. Δέσποινα Σβουρδάκου και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ.


.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΘΕΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΣ ΤΩΡΑ???
ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΕΙ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ Ο ΧΗΤΟΣ!!!!!
Ο χρήστης bloko.gr είπε…
ο καθείς και το ήθος του καλοί μου συνδικαλιστές και ωραίες αυτοπροσδιοριστικές ταυτίσεις
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι πονηριές και οι προδοσίες οφείλονται αποκλειστικά σε έλλειψη ικανότητας.
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Το «βαθύ λαρύγγι» της ΕΛ.ΑΣ που φέρεται να διέρρευσε στον «Σπιναλόγκα» τη δικογραφία με τους δυο αξιωματικούς-Αρχινονούς, αλλά πάνω απ’ όλα και τις χαλκευμένες κατηγορίες σε βάρος εντιμότατου Αξιωματικού, έχει το προσωνύμιο «τραμπούκος».
Ως γνωστόν όσοι υπηρετούν στις Εσωτερικές Υποθέσεις δια νόμου έχουν το δικαίωμα να τοποθετηθούν σε υπηρεσία της αρεσκείας τους. Εκείνος λοιπόν το 2006 και μετά από εφτά χρόνια στους Αδιάφθορους, ζήτησε μετ’ επιτάσεως και πήγε στην «χειρότερη» υπηρεσία, στα ΜΑΤ. Προσέξτε το 2006 πήγε στα ΜΑΤ τώρα όμως δεν είναι εκεί … Ο «Σπιναλόγκας» πάντως συνειδητά χρησιμοποίησε τις χαλκευμένες κατηγορίες, νομίζοντας πως έτσι θα πλήξει τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να χαρω συμπαθεια μπατσων - μασονων.