Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ... ΚΑΖΙΝΟ-ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣ




Μετά τα απανωτά δημοσιεύματα του bloko.gr για τις ισχυρές αποχρώσες ενδείξεις περί της "αειφόρου" ανάπτυξης ενός υβριδικού κυκλώματος διεφθαρμένου ένστολου δικτύου που επιτρέπει τη λειτουργία μίνι καζίνων στην Αθήνα, απομυζώντας τεράστια μηνιαία λύτρα, η Ασφάλεια και συγκεκριμένα το τμήμα οικονομικών Εγκληματικών πήρε την απόφαση να χτυπήσει το πιο μεγάλο "μίνι".
Αυτό που βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού και λειτουργεί ακριβώς δίπλα από την έδρα του ...


Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Στη μεγάλη επιχείρηση του Οικονομικών Εγκλημάτων με τη συνδρομή και άλλων υπηρεσιών της Ασφάλειας, εντοπίστηκε από στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών ένας αστυνομικός και συγκεκριμένα ειδικός φρουρός της Ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος συνελήφθη και παραδόθηκε στην διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.
Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι η φίλη του εργάζεται στο συγκεκριμένο μίνι καζίνο και πως για να μην γίνει αντιληπτή η ιδιότητα του, της είχε παραδώσει τα δύο πιστόλια που είχε στην κατοχή του!
Απ' ότι φαίνεται δε συσχετίζεται με το κύκλωμα στο οποίο αναφερθήκαμε πριν, πλην όμως η παρουσία του στο χώρο και η αδιανόητη για αστυνομικό παράδοση οπλισμού, ήταν αρκετή για να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία και να κινηθούν σε βάρος του οι πειθαρχικές διαδικασίες.

.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια