Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ "ΥΠΑΤΙΑ"





Αφίχθηκε το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών η δεύτερη μεγάλη παρτίδα των Λίβυων αντικαθεστωτικών, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με πτήση από το Κατάρ.
Στη νοσοκομειακή "Υπατία" όπως την χαρακτηρίσαμε χθες, επίκειται μέχρι το βράδυ και νέα παραλαβή, ενώ μεταξύ όσων έχουν μεταφερθεί συγκαταλέγονται και 6 παιδιά, τα οποία φυσικά νοσηλεύονται στο παιδιατρικό τμήμα και δίχως αστυνομική φρούρηση, καθώς δεν...
θεωρούνται εν δυνάμει στόχοι.
Με τις νέες "παραλαβές" που αναμένονται ωστόσο, και εξαιτίας της ανεπάρκειας κλινών στον έβδομο όροφο της ιδιωτικής κλινικής, οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως θα καταληφθούν χώροι και του έκτου ορόφου, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί πρόσθετη αστυνομική δύναμη από τμήματα και υπηρεσίες της βορειοανατολικής Αττικής για τη φύλαξη τους.
Η σχετική κατάσταση ωστόσο έχει προκαλέσει ανησυχίες στο προσωπικό, με δεδομένο ότι ήδη για παράδειγμα στο Μαρούσι, η τοπική αστυνομική αρχή αδυνατεί πλέον να βγάλει περιπολίες.
Ταυτόχρονα παραμένει αναπάντητο από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Αστυνομίας το ερώτημα, από ποιους πόρους καλύπτονται τα νοσήλια, όπως επίσης και αν υπάρχει διακρατική συμφωνία ώστε η Ελλάδα ν' αποτελέσει χώρο υποδοχής και περίθαλψης των Λίβυων αντικαθεστωτικών που τραυματίζονται στα θέτρα των μαχών με τις πιστές στον Καντάφι στρατιωτικές δυνάμεις.

Του Γιώργου Καραϊβάζ


.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια