Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ





Ο ρόλος της αστυνομίας και η συμβολή της Ομάδας ΔΙΑΣ στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, αποτέλεσε αντικείμενο προβληματισμού και εποικοδομητικής συζήτησης το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιά - Πολιτεία.
Στο περιθώριο της συζήτησης τιμήθηκε αντιπροσωπεία αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ βορειοανατολικής Αττικής, ενώ παραδόθηκε το πρώτο δείγμα μιας προσφοράς που αποσκοπεί στην προστασία των αστυνομικών.
Το ενημερωτικό σημείωμα που...
διένειμε ο Όμιλος στα μέλη του μετά το πέρας της εκδήλωσης, παρατίθεται αυτούσιο.

"Ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιά Πολιτεία στα πλαίσια του κοινωνικού του έργου, προσπαθεί να συμβάλει στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για το σημαντικό έργο της ομάδας ΔΙΑΣ.
Με αφορμή τα πρόσφατο περιστατικό που έγινε στις αρχές Μαρτίου, προσφέρει υλικό για την σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών. Με αυτή τη προσφορά ξεκινάμε μια καμπάνια προβολής της σημαντικής δουλειάς του έμψυχου υλικού της ομάδας, η οποία θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών, αγωνίζεται για την μείωση του εγκλήματος, την ασφάλεια των πολιτών και εννόμων αγαθών. Στόχος μας, η άντληση οικονομικών πόρων προκειμένου να εξασφαλίσουμε τον άρτιο εξοπλισμό της ομάδας, μειώνοντας έτσι τη θυματοποίηση αυτής εν ώρα υπηρεσίας και τι στιγμή που εξελίσσεται το περιστατικό.
Για τον σκοπό αυτό την Τετάρτη 6 Απριλίου 2011 και ώρα 21.00 ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιά-Πολιτεία πραγματοποίησε Εκδήλωση στο Ξενοδοχείο Semiramis.
Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ ανέπτυξε το Θέμα «Ο ρόλος των ΜΜΕ στην σύγχρονη Ελληνική Αστυνομία». Η κοινωνιολόγος Δρ Δ. Σβουρδάκου μας μίλησε για το προφίλ των δραστών, το οργανωμένο έγκλημα και τις φυλακές. Εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας ο αξιωματικός Αθ. Καμπράς μας ενημέρωσε για τον ρόλο της ομάδας ΔΙΑΣ και η συμβολή της στη πάταξη του εγκλήματος".

Η πρόεδρος, Δρ Δέσποινα Κατσώχη, Ακτινοθεραπευτής - Ογκολόγος









Η κ. Κατσώχη και η γραμματέας κ. Βέρα Μπίρμπου πλαισιωμένες από τους τιμώμενους αστυνομικούς









Οι δύο βασικοί ομιλητές. Η εγκληματολόγος κ. Δέσποινα Σβουρδάκου και ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ



.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια