Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΚΑΡΑΒΙ Η ΕΛΑΣ



Εικόνα ακυβέρνητου κι ανεμοδαρμένου καραβιού εξακολουθεί να παρουσιάζει η αστυνομία, όχι μόνο εξαιτίας των ελλείψεων σε αναλώσιμα υλικά και αδυναμία επισκευής των βλαβών στο στόλο των αυτοκινήτων, που ειρήσθω εν παρόδω εξακολουθούν να <<επουλώνονται>> επιδερμικά με χορηγίες, για τις οποίες υπάρχει καταβολή άγνωστου ακόμη ανταποδοτικού τέλους.
Είκοσι ημέρες μετά την έναρξη των κρίσεων και τη διατήρηση ακέραιας κι αναλλοίωτης στην ηγεσία του καταταλανισμένου σώματος της ιεραρχικά πρώτης τριανδρίας των αντιστρατήγων, καίριας σημασίας και νευραλγικές υπηρεσίες παραμένουν...
ακέφαλες κι αφημένες να κλυδωνίζονται στον ίδιο απαράλλακτο ρυθμό αποσύνθεσης κι αποδιοργάνωσης που λικνίζεται ούτως ή άλλως ο υπόλοιπος φαγεδαινικός κορμός.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, πέρα από τις ούτως ή άλλως αυτοδιοικούμενες με κεκτημένη ταχύτητα κι εμπειρικό κεκτημένο κεντρικές υποδιευθύνσεις της Ασφάλειας Αττικής, όπως το Ανηλίκων, τα Ναρκωτικά, το Οικονομικό Έγκλημα παρέα με κάποιες <<διαβρωμένες>> συνιστώσες του (σ' αυτό το θέμα θα αναφερθούμε εκτενώς σε προσεχείς αναρτήσεις), υπάρχουν αποκεντρωμένες υπηρεσίες και τμήματα στα οποία η άπουσία κεντρικής διοίκησης έχει επιφέρει δραματικές λειτουργικές ανωμαλίες.
Η κατάσταση στην περιφέρεια δε, είναι απείρως περισσότερο περιπεπλεγμένη όσο κι απορρυθμισμένη εξαιτίας της απουσίας διοικήσεων. Πληροφορίες σημειώνουν πως η ηγεσία επιδίδεται σε ένα ανεπίδεκτο αλισβερίσι μπραντ- ντε- φερ με τη λεγόμενη γενιά των αλεξιπτωτιστών αξιωματικών που αναρριχήθηκαν σε διοικητικό επίπεδο στο σύνολο τους μετά τις εξοντωτικά για τους εκτός φαβοριτικού- ευνοιοκρατικού συστήματος τελευταίες κρίσεις και πραγματοποιούνται διαρκείς υπαναχωρήσεις κι αλλαγές πλάνων, μπροστά στην άρνηση κάποιων ισχυρά κομματικών αξιωματούχων να μεταβούν στις θέσεις που επιλέγονται να τοποθετηθούν.

Του Γιώργου Καραϊβάζ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια