Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάνω από 10 οι δράστες της δολοφονίας Καρέλι, Ομολόγησαν 4 - Είχαν προσχεδιάσει τον βασανισμό!!!




Rss







Πάνω από 10 οι δράστες της δολοφονίας Καρέλι, Ομολόγησαν 4 - Είχαν προσχεδιάσει τον βασανισμό!!!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που προκύπτουν από την κοινή έρευνα των αδιάφθορων με εισαγγελέα Σερρών για το ανατριχιαστικό κρούσμα της αυτοδικίας στις φυλακές της Νιγρίτας, με θύμα τον Ιλίρ Καέλι.


Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, πέρα από τα "τεχνικά" στοιχεία της έρευνας, την υπόθεση φωτίζουν πλέον τουλάχιστον 4 ομολογίες, που αποκαλύπτουν πως ο βασανισμός του βαρυποινίτη δολοφόνου του υπαχιφύλακα είχε



αποφασιστεί πριν από τη μεταγωγή του που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ιτέας.


Και η απόφαση, φέρεται ότι είχε ληφθεί από τουλάχιστον τρία στελέχη της φυλακής, που υπήρξαν μεταξύ των πρωτοστατών της κακοποίησης μέχρι θανάτου. Γι αυτό το λόγο και είχε επιλεγεί ο χώρος στον οποίο το μετέφεραν αντί του κελιού του, όπου και τελικά τον αποτελείωσαν.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Καρέλι δεν αντέδρασε σε καμία στιγμή, σαν να ήταν πλέον υποταγμένος στη μοίρα του, ή εξοικειωμένος με την ιδέα θανάτου, όπως τη διατύπωσε λίγο μετά τη δολοφονία του Γιώργου Τσιρώνη: "ο εισαγγελέας φταίει για όλα. Φέρτε μου ένα σχοινί..."


Ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του bloko.gr τονίζουν ότι την ώρα της δολοφονίας- βάναυσης αυτοδικίας, στο θυσιαστήρο του Καρέλι ήταν πάνω από 10 σωφρονιστικοί. Ακόμη κι αυτοί που δεν τον χτύπησαν, αλλά για παράδειγμα, του κρατούσαν τα χέρια, αναμένεται να διωχτούν για το αδίκημα της συναυτουργίας σε ανθρωποκτονία.


.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια