Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέο ιστολόγιο του Συνασπισμού για τους ενστόλους


 


Ένα νέο ιστολόγιο ξεκίνησε το ταξίδι του στο ιντερνετικό κόσμο
Το ιστολόγιο επιμελείται το Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του Συνασπισμού της Αριστεράς των
κινημάτων και της οικολογίας. Φιλοξενεί ανακοινώσεις των σωματείων των ενστόλων καθώς και επώνυμες παρεμβάσεις εργαζομένων του χώρου.
Παρουσιάζει τις απόψεις, τις θέσεις και την δράση του ΣΥΝ για το πεδίο της ασφάλειας, πολιτικής προστασίας και άμυνας, καθώς και ειδήσεις, σχόλια και άρθρα για την οικονομία την κοινωνία την πολιτική και τον συνδικαλισμό.
Το ιστολόγιο βρίσκεται στη διεύθυνση http://enstoloisyn.blogspot.com/ και η διέυθυνση της ηλεκτρονικής του αλληλογραφίας είναι  enstoloi@syn.gr

Δημοσίευση σχολίου

31 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Eπιτέλους!!!

Κάθε επιτυχία του εύχομαι.

Γιατί υπάρχουν και δημοκράτες ένστολοι, και δεν είναι όλοι ακροδεξιά αποβράσματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι τωρα προεκλογικα συγκινηθηκαν και αυτοι για τους ενστολους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.35 δηλαδη οσοι δεν ειναι με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι δημοκρατες ?Σταματηστε πια ολοι οι αριστεροι με αυτες τις ταμπελες σας !Εσεις τι ειστε ?Οι αποκλειστικοι εκπροσωποι της δημοκρατιας δηλαδη και ολοι οι αλλοι δεν ειμαστε δημοκρατες ?Για αυτο τοσα χρονια τα κομματα της αριστερας ουτε μεταξυ τους δεν μπορουνε να συνενοηθουνε...Βρειτε τα μεταξυ σας πρωτα και μετα κανε και μαθημα για Δημοκρατια γιατι ξεχναμε σοβαρα μαθηματα της ιστοριας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι ωραιο το προεκλογικο παραμυθακι αλλα μετα τις εκλογες θα βγει ο δρακος του παραμυθιου που θα ψαχνει να φαει τους αστυνομικους!!!
Ασε δε θα παρω......
Χρειαζονται αλλες κινησεις για να "κερδισετε" τους αστυνομικους και οχι ιστολογια.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ ΑΠΛΥΤΑΡΙΟ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΜΟΛΟΤΩΦ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Aγαπητέ 3:02 ο καθείς εφ ων ετάχθη. Την είδαμε την δημοκρατικότητα των δύο "μεγάλων" κομμάτων της εξουσίας, στα μαύρα χρόνια του ΔΝΤ.
Για τα μικρότερα ακροδεξιά μορφώματα δεν το συζητώ και φαντάζομαι ούτε και'συ...

Το ΠΑΡΗΓΟΡΟ είναι πως από ότι φαίνεται η ακροδεξιά ιδεοληψία ΔΕΝ έχει το μονοπώλιο στα σώματα ασφαλείας.
Και οι φίλοι δημοκράτες που υπηρετούν σε αυτά, να ξέρουν ότι έχουν τον λαό στο πλάϊ τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ναι μιλησε η δημοκρατια των κουκουλοφορων και των αδερφων αναρχικων ωρα ειναι να μας πουν απο το συριζα οτι θα στηριξουν τα αιτηματα των αστυνομικων πλακα εχετε μας κανατε και γελασαμε.εκλογες ρχονται να τσιμπησουμε κανα ψηφο και απο κει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΒΑΣΙΚΑ 11.35 Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ,ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.35 ,γιατι σε χαλαει εαν ειμαστε δεξιοι και οχι δημοκρατικα ,αριστερα αποβρασματα????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3.02

θες πραγματικα να συζητησουμε για το επιπεδο δημοκρατικοτητας των σωματων ασφαλειας??? ΘΕΣ???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
40 χρονια πετανε πετρες στην αστυνομια και τωρα ζητανε και ψηφο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Eυτυχώς που ΔΕΝ είναι όλοι όσοι υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας σα τα μούτρα σας ακροδεξιοί σχολιαστές του μπλόκο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ετσι χαζομπατσοι τσακωθειτε μεταξυ σας για το ποιος ειναι πιο δημοκρατης!πλακα εχετε!μια ζωη θα ειστε τα στιρακια του συστηματος!αυτο προστατευτε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χα χα χα,τι λετε ρε συριζαιοι,τοσα χρονια εναντιων της ελας και προεκλογικα ζητατε ψηφαλακια,καλα αυτοι ειδαν τα ποσοστα της ΧΑ και τρελαθηκαν,κατσε μην ζητησουν να αποφυλακιστει και ο ντερτιλης....ε ρε γελια,τι σου κανει το παθος για το βουλευτιλικη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΕΝΣΤΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΣΑΜΩΣΩ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΑΖΟΜΠΑΤΣΟΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ειδηση δε ταιριαζει καθολου με τη κουλτουρα και τη νοοτροπια του συριζα!.Ωστοσο θα πρεπει να γνωριζουν ολοι οι συναδελφοι οτι στην Ελλαδα το πρωτο κομμα που κατεβασε υποψηφιο βουλευτη αστυνομικο στο συνδιασμο του, ηταν ο Συνασπισμος (πρωην συριζα). Χωρις ομως να στηριχθει απο την εκλογικη του βαση καθολου, κατι που δειχνει τη νοοτροπια του κοσμου τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4.13 καλα μη μας τραμπουκισεις κιολας επειδη καποιοι εχουν αλλη γνωμη απο εσενα ετσι ?Ειναι κλασσικη αντιδραση των αριστερων αλλα οκ , πιες ενα ποτηρακι νερο να σου κατεβει η πιεση...
Αποδεξου ομως οτι δεν ειστε οι εκπροσωποι της δημοκρατιας και ειναι περιεργο τετοιες ακραιες δηλωσεις μερικων εδω που παρουσιαζονται αυτοκλητα ως οι "γνησιοι δημοκρατες" (ενω ΟΛΟΙ οι αλλοι ειναι προφανως φασιστες) χωρις το παραμικρο ιχνος αυτοκριτικης να εχουν και υποστηριξη...
Οι ενστολοι καλως η κακως γνωριζουν πολυ καλα σε περιοδους δυσκολες τι ελεγε το καθε κομμα κτλ.Και στο κατω κατω ο καθενας εχει την γνωμη του και οτι επιθυμει αυτος πιστευει και ψηφιζει δεν μπορει ατομα σαν εσενα 4.13 να κουνανε ετσι το δαχτυλο με τετοιον τροπο και να πιστευουνε μαλιστα οτι ειναι και οι μονοι δημοκρατες...
Δημοκρατης ειναι αυτος ο οποιος πιστευει στην πραγματικη ελευθερια του καθενα ,ελευθερια ομως που ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ εκει που αρχιζει και θιγεται καποιος ,δημοκρατης ειναι αυτος που ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ την γνωμη της πλειοψηφιας ακομα και να ειναι αντιθετη απο την δικη του.Και πανω απο ολα ο δημοκρατης και το λεω αυτο για καποιους "σχολιαστες" ΠΟΤΕ δεν λεει οτι "εγω ειμαι και κανεις αλλος" οπως γινεται εδω.
Για αυτο ανοιξτε κανα βιβλιο , μελετηστε λιγο , καντε την αυτοκριτικη σας που ειναι 100% απαραιτητη και μετα δωστε το οποιοδηποτε μαθημα.
Για καποιους απο εσας η λεξη "εθνος" και "πατριδα" φερνουν στο μυαλο μονο ναζιστο-εθνικιστικες εικονες για παραδειγμα.Ειναι αυτο υγιης αποψη ενος δημοκρατη ?Να απαγορευει σε καποιον να εχει ισχυρο πατριωτισμο και εθνικη συνειδηση ?Η μηπως αυτο τον κανει ακροδεξιο φασιστα κτλ ?Για αυτο λεω...Με τις καραμελες και τις αποκλειστικοτητες , δεν γινεται τιποτα.
Οπως δεν γινεται τιποτα να δειχνουμε συνεχως τα ομολογουμενος υπαρκτα προβληματα των αλλοδαπων ειτε παρανομων ειτε νομιμων και να ξεχναμε ομως τους συμπατριωτες μας που υποφερουνε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το τυράκι στην φάκα της εξουσίας...... Μην ξεχνάτε ότι την ΕΛΑΣ την έχουν ανάγκη ΟΛΟΙ.
Δεν υπάρχουν καθεστώτα χωρίς εμάς. ΕΜΕΙΣ θα έπρεπε να μην ανεχόμαστε αυτά τα πεταμένα σκυλιά να μας καπελώνουν.
Δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει αν θα είναι ο ΒΕΝΙ ο ΑΝΤΩΝΑΚΙΣ, ο μικρός ΑΛΕΞΗΣ, η ΑΛΕΚΑ η καλή, ο ΑΚΗΣ, ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ κλπ. ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς δεν ασχολείται για την ψυχή της μάνας του.
Άλλα παιδάκια όταν για να κατουρήστε σε καλή τουαλέτα πάτε στα γραφεία τους και τους γλείφετε τα από αυτά τους καλά να πάθετε.
ΟΛΟΙ αυτοί θα έπρεπε να μας παρακαλάνε και να μας μιλάνε στον πληθυντικό......
Ο χρήστης . είπε…
Να θυμίσω στους αγαπητούς συναδέλφους όλων των Σωμάτων Ασφαλείας πως η συμπαιγνία του μαύρου μετωπου Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ μας εξαθλίωσε και ότι η Ν.Δ. αντιδρούσε λυσσαλέα στο συνδικαλισμό και τα δικαιωματα των ενστολων ΤΟΤΕ που αν στραβοκοιταγες σε στελναν στην πινεζα του χαρτη.
Επίσης ΠΑΣΟΚ ήταν οταν τα ΜΑΤ χτυπησαν τους ενστολους διαδηλωτές στο Σύνταγμα.
Χορτασαμε πατριωτες και ενστολοπατεραδες.
Ας ανοίξουμε τα ματια μας λίγο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λετε να το ριξουμε στον Αλέξη? Δεν ακουγεται ασχημο πάντως!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΩΝ , ΤΩΝ ΛΙΠΟΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ , ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οι αστρατευτοι οι λιποτάκτες και οι ρουφιάνοι προφανώς και δημιουργηθηκαν από τα κυβερνητικά κόμματα ΠΑΣΟΚ ΝΔ ανα δεν κάνω λάθος και προφανώς όσοι είχαν "μεσο" εκει έκαναν τα παραπάνω.
Οι υπόλοιποι μη προνομοιούχοι σην "πινεζα"
ΛΑΘΟΣ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ποιος?Ο Αλεξης που εχει κανει μυνηση στην ΕΛΑΣ?για τον Ιουνιο?πραγματικα μιλαμε για πολυ ειρωνια!Γελιοι και μετα παλι μπαμ μπουμ οταν βγουν τα 'παιδια' σους δρομους της επαναστασης!Ειστε για το π@@@@ο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ αν και δεξιός οφείλω να πω ότι χαΐρι με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν είδα όλα αυτά τα χρόνια και τον καιρό που σε άλλους κλάδους έβρεχε επιδόματα εμάς μας πετούσαν ψίχουλα.Κι όχι μόνο αυτό αλλά μας αντιμετωπίζουν σα ξυπόλυτους χωριάτες.Γραμμένους μας έχουν οι δύο μεγάλοι οπότε αυτή τη φορά λέω να δοκιμάσω ή Τσίπρα ή Κουβέλη.Πιστεύω ότι θα μπορέσουν να πουν ένα γ@μημένο ΟΧΙ στη Μέρκελ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΣΟΥΝ??ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
25 Απριλίου 2012 10:28 μ.μ. ,μια χαρά συμβαδίζουν τα Σ.Α με την αριστερά κι ειδικά οι χαμηλόβαθμοι υπηρετούντες που περιμένουν εκδημοκρατισμό των Σ.Α κι αναβάθμιση του ρόλου τους.Τα Σ.Α δεν είναι για να καταστέλλουν άνεργους και πεινασμένους συμπολίτες τους που διαμαρτύρονται έξω από το Κοινοβούλιο.Και δεν είναι δυνατόν οι ένστολοι που ρισκάρουν τη ζωή τους καθημερινά,να αμείβονται με ένα ξεροκόμματο..Έχω καταλήξει ότι μόνο οφέλη θα δούμε σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης με συμμετοχή της αριστεράς.
Οι μόνοι που θα χάσουν,πιθανόν είναι κάτι υψηλόβαθμοι κηφήνες που έχουν χαθεί στους διαδρόμους της διαπλοκής με τους πολιτικάντηδες.
Γι' αυτούς τους λόγους,επιμένω ότι πρέπει να δοκιμάσουμε Τσίπρα-Κουβέλη.
(ο δεξιός που έγραψα και πιο πάνω)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΣΟΥΝ??ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ!!!!"
Φίλε μου
Αριστερά ιδεολογία δεν σημαίνει αναρχία. Πιστεύω ότι κανένα ον δεν θα'θελε αναρχία. Κάθε άνθρωπος και κάθε οικογένεια που αποτελεί ένα συγκροτημένο κράτος και κάθε πολίτευμα θέλει την τάξη και ασφάλεια. Κάθε άνθρωπος θέλει την ασφάλεια των δικαιωμάτων του.
Ένας ένστολος από Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Έφθασε η ώρα της ανατροπής και εύχομαι εγκάρδια καλή επιτυχία στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ 2008. ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΑΝ τον κόσμο και πείσαν γριές γέρους νήπια, μαθητές δημοτικού και μισησαν ΟΛΗ την αστυνομία για τη μ..α ενός, που στο κάτω κάτω καταδικάστικε από όλους τους ενστόλους ηθικά, δικάστικε με αυστηρότητα από τα δικαστήρια αλλά κ από τα ΜΜΕ. Όποιος εζησε τα γεγονότα ξέρει πως τον κοίταγε ο γείτονας του.
...και αυτουργοί σε αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που καλιέργησε ΒΑΘΥ ΜΙΣΟΣ για τους αστυνομικούς.

Μη ξεχνάμε βέβαια κ τον Πάκη που άφησε κ καιγόταν Αθήνα κ αστυνομικοί δυό μήνες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς καιροσκοπισμός υπήρχε και θα υπάρχει.
Επίσης το κακό ήταν και είναι ότι το σώμα της αστυνομίας το χρησιμοποιούσαν πάντοτε όλα τα κόμματα για αντιπολιτευτικούς και πολούς άλλους λόγους.
Οι ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΟΙ το έχουν επισημάνει ήδη.
Αν δεν είχαν την αστυνομία άραγε με ποιον θα ασχολούνταν?
Ποτέ δεν άφησαν τους αστυνομικούς να λειτουργήσουν ως λειτουργοί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΘΕΩΡΩ ΥΓΕΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΠΙΑ. ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ... ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΜΑΣ ...ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.[ΝΔ] ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ