Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιστολή αστυνομικού: Οι κατάφωρες αδικίες στις μεταθέσεις και η αλλαγή του τόπου συμφερόντων


 
"Σύμφωνα με το υπάρχον προεδρικό διάταγμα που αφορά στην διαδικασία δήλωσης και αλλαγής του τόπου συμφερόντων, παρατηρούνται κάποιες ιδιαιτερότητες οι οποίες πλείτουν το αίσθημα δικαιοσύνης που θα έπρεπε κανονικά να διέπουν, με αποτέλεσμα οι
συνάδελφοί μας να χάνουν δεκάδες θέσεις σε σειρά προτεραιότητας στο σχετικό πίνακα μεταθέσεων, οι οποίες καταλαμβάνονται απο άλλους συναδέλφους που εκμεταλεύονται την ασάφια και την αοριστία της διαδικασίας εις βάρος άλλων, για να πετύχουν γρηγορότερα την μετάθεση τους.

Αναλυτικότερα, υπάρχουν κριτήρια που δίνουν το δικαίωμα για αλλαγή του τόπου συμφερόντων ή βοηθούν για κατάληψη καλύτερης θέσης στο σχετικό πίνακα μορίων και των οποίων η εγκυρότητα, η σαφήνεια και  η ηθική, τίθενται υπο αμφισβήτηση και είναι
·       α) Η εγγραφή στα δημοτολόγια ενος δήμου, όπου οι ενδιαφερόμενοι χωρίς να πληρούν τις προυποθέσεις και απλά και μόνο με την προσκόμιση της βεβαίωσης Δημάρχου (εκμεταλλευόμενοι την αξιοπιστία και το κύρος που εχει η βεβαίωση αυτή στην απόδειξη αυτού που περιγράφει και πιστοποιεί), επιτυγχάνουν την μεταδημότευση τους και κατ’ επέκταση και την αλλαγή του τόπου συμφερόντων τους.

·       β) Ο τόπος διαμονής γονέων ή γονέων συζύγου, όπου ο καθένας μπορεί με την κατάθέση και μόνο ενός απλού συμβολαίου μίσθωσης κατοικίας αμφιβόλου εγγυρότητας και ισχύως χωρίς καμία άλλη προυπόθεση ή περιοριστικό όρο, να αλλάξει τα συμφέροντά του.

·       γ) Η προσμέτρηση μορίων απο τον προηγούμενο τόπο συμφερόντων, όπου κάποιος, μπορεί να λαμβάνει μόρια για έναν τόπο συμφερόντων, όπως όμως αυτα προκύπτουν απο μόρια που κτήθηκαν για άλλο τόπο, με αποτέλεσμα την αδίκη πριμοδότηση του με επιπλέον μόρια απο κάποιον που είχε εξαρχής είχε δηλώσει αλλά και διατηρήσει τον ίδιο τόπο συμφερόντων[1].

·       δ) Ο τρόπος απόδειξης κατοχής ιδιόκτητης κατοικίας όπου κάποιος μπορεί,  αποκτώντας κυριότητα έστω 1% σε κατοικία, να επικαλεστεί την κατοικία αυτη ώς ιδιόκτητη, αλλάζοντας έτσι τα συμφέροντά του.
Κύριε Καραιβάζ όλοι οι συνάδελφοι δικαιούνται να έχουν ενα δίκαιο σύστημα μεταθέσεων, τουλάχιστον οσον αφορά την δήλωση και αλλαγή του τόπου συμφερόντων. Βοηθήστε όσο μπορείτε ώστε να διορθωθούν  αδικίες που αναμφίβολα έχουν διαπιστωθεί στο ισχύων σύστημα, για να νιώσουν οι συνάδελφοι (έστω και μόνο θεσμικά) ό,τι δεν τους έχει εγκαταλείψει η πολιτεία.
Στη κατεύθυνση αυτη, αρχικά θα πρέπει άμμεσα να παρθούν  αποφάσεις με αναδρομική ισχύ 2 ετών, (εξαιτίας των μεταθέσεων που επίκεινται ως αποτέλεσμα της τοποθέτησης των συναδέλφων της νέας σειράς Ειδικών φρουρών) σχετικα με:
·       Α) Τις προυποθέσεις και την διαδικασια ελέγχου των δικαιολογιτικών σε περίπτωση αιτήματος για εγγραφή στα δημοτολόγια ενος δήμου και την ανακοίνωση του τρόπου με τον οποίο θα γίνεται ο έλεγχος και η επαλήθευση των δικαιολογιτικών που κατατήθενται.

·       Β) Τον ορισμό ελάχιστου χρόνου παραμονής σε ενα τόπο πριν να δίνεται η δυνατότητα επίκλησης του τόπου αυτου ώς τόπου διαμονής γονέων ή γονέων συζήγου  και την ανακοίνωση του τρόπου με τον οποίο θα γίνεται ο έλεγχος και η επαλήθευση των δικαιολογιτικών που κατατήθενται.

·       Γ) Την άμμεση άρση του συστήματος της προσμέτρησης των μορίων, όπου, μόρια που έχουν δοθεί για ένα τόπο, να συνυπολογίζονται για έναν άλλο και την αντικατάσταση του με ενα σύστημα όπου τα μορία που θα συγκεντρώνει κάποιος να υπολογίζονται βάση του τελευταίου δηλωθέν τόπου.

·       Δ) Τον ορισμό σε 100% του ποσοστού κυριώτητας που θα πρέπει να έχει κάποιος σε κατοικία, έτσι ώστε να μπορεί να την δηλώνει ώς ιδιόκτητη.

Ενημερωτικά σας παραθέτω και την πιο κάτω παράγραφο . . .
Άλλωστε όπως αναφέρεται στο (αρθρο 5., παρ 2. “Διαδικασία δήλωσης τόπου συμφερόντων.” του προεδρικού διατάγματος), “ο διοικητής αξιωματικός της υπηρεσίας προβαίνει στον έλεγχο της δήλωσης αλλαγής του τόπου συμφερόντων και με πράξη του στο σώμα αυτής βεβαιώνει την ακρίβεια του περιεχομένου της, δικαιούμενος να ζητήσει από τον ενδιαφερόμενο να προσκομίσει τα απαραίτητα κατά την κρίση του στοιχεία προς επιβεβαίωση των δηλωθέντων”. [1].

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

1.     ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 100/2003 ΦΕΚ Α 94 20030422 Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις και λοιπές μετακινήσεις αστυνομικού προσωπικού).
http://www.eaynrodopis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=74:--1002003---94-20030422&catid=37:proedrika-diatagmata&Itemid=55

- Όπως σημειώνει ο αναγνώστης μας στην επιστολή του "Το παρακάτω κείμενο δεν αποτελεί μορφή καταγγελίας καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις.Τα περιγραφόμενα παρακάτω αποτελούν προιόν συζητήσεων μεταξύ συναδέλφων καθώς και μελέτης του ισχύοντως Π.Δ. που αφορά στις διαδικασίες γύρω απο την αλλαγή και δήλωση του τόπου συμφερόντων".

.

Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και μια ακόμη αλλαγή και αυτή ομως να έχει αναδρομική ισχύ.... (για όσα χρονιά πίσω θελεις) να προσμετρηθούν τα μόρια της πρώτης 5ετίας στους Ε.Φ . Αυτό και αν είναι αδικία... Συνδικαλιστακια ξυπνάτε.... Όχι μόνο να μας τα περνετε κάθε λιγο από μισθό ! Α και κάτι άλλο... Τώρα που έχουμε και κρίση μήπως θα έπρεπε να μειωθουν για να μην πω να αφανιστουν οι εισφορές μας προς τα ταμεία σας;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Eγω παντως πριν απο λιγο καιρο εκανα αιτηση τοπου συμφεροντων βασει της περ. (β΄) που αναφερει ο συναδελφος (μονιμη κατοικια γονεων συζυγου). Δεν αρκει μονο να εχει καποιος (γονεας ή πεθερος) ενα σπιτι καπου αλλα πρεπει να διαμενει μονιμα εκει. Προσκομισα το συμβολαιο ιδιοκτησιας αλλα η υπηρεσια μου εστειλε και σημα στο οικειο Α.Τ. για να βεβαιωσει τη μονιμη κατοικια του πεθερου μου. Απο το οικειο Α.Τ. επισκεφτηκαν τον πεθερο μου και βεβαιωσαν στη συνεχεια με απαντητικο εγγραφο για τη μονιμη κατοικια. Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι αυτο γινεται σ' ολες τις περιπτωσεις απλα αναφερω τις ενεργειες που εγιναν στη δικη μου περιπτωση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. ΠΟΣΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΣΕ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ? ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ??? ΠΟΣΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ??? ΠΟΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ??? ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΟΡΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑ..... ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΜΑΣ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΙΟΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
en tw metaxy paidia sta 3 enapomeinta tmhmata metagwgwgn dn stelnoun th stelexwsh twn yphresiwn mpas k doume asprh mera k emeis oi tyxeroi pou stis poleis mas klhrwthike h dhmiourgia tetoiwn tmhmatwn...egw pou endiaferomai gia afto ths kalamatas akoma aporw giati de stelexwnetai afou ola einai etoima...Gnwrizei kaneis??ypkas me 11 xronia yphresias.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δηλαδη για οσους πηραν λευκα διαζυγια τι προτεινετε? να βαλουμε κρυφες καμερες στα κρεβατια τους για να δουμε αν το κανουν με τις 'πρωην' γυναικες τους?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ...ΟΛΟΙ ΠΕΡΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ, ΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ.....................ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΣΤΙΓΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΔΑΙΜΟΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ!ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ Π.Δ.!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3;30 ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ!ΑΠΛΑ ΣΕΒΑΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για τον 12:59...
Φίλε μου, δεν διαφωνώ στο να σου αναγνωρίσουν τα μόρια της 5ετίας όπως λες αλλά θα ήταν άδικο για τους συναδέρφους αστυφύλακες Α.Υ. γιατί θα καλύπτετε θέσεις από το πουθενά, δλδ δεν είναι λογικό για 8 χρόνια σαν Ε.Φ. να συναγωνίζεσαι για μετάθεση με Ε.Φ. (δλδ 5000 άτομα) και μόλις γίνεις αστυφύλακας να έχεις τα μόρια όλων των ετών υπηρεσίας στις μεταθέσεις αστ/κων (γιατί έτσι παρακάμπτεται η επετηρίδα) , οπότε μαζί σου στο να αναγνωριστούν τα χρόνια υπηρεσίας σου αλλά υπό κάποιες προϋποθέσεις.

Επομένως, όπως προκηρύσσονται ξεχωριστά θέσεις για:

Αρχ/κες - Ανθ/μους - Υπ/μους (των διατάξεων των αρ.10 παρ.2 και αρ.7 παρ.7 του Ν.3686/08)

και για Αστ/κες - Υπ/κες - Αρχ/κες - Ανθ/μους (των διατάξεων των αρ.9 παρ.1 και αρ.11 παρ.1 του Ν.3686/08)

Ετσι, εφ' όσων έγινε διαχωρισμός των οργανικών θέσεων των Ε.Φ. και άνοιξε και θέσεις για Ε.Φ. σε όλη την επικράτεια, να προκηρύσσονται κάθε χρόνο και την ίδια χρονική περίοδο θέσεις για:

Αρχ/κες - Ανθ/μους - Υπ/μους (των διατάξεων των αρ.10 παρ.2 και αρ.7 παρ.7 του Ν.3686/08)
όπως ισχύει

και ξεχωριστά θέσεις για:

Αστ/κες(Α.Υ.) - Υπ/κες(Α.Υ.) - Αρχ/κες (Α.Υ.)- Ανθ/μους (των διατάξεων του αρ.9 παρ.1 του Ν.3686/08)

και για Ε.Φ. - Αστ/κες - Υπ/κες - Αρχ/κες (των διατάξεων του αρ.11 παρ.1 του Ν.3686/08)

Μόνο τότε θά μπορούσες να απαιτήσεις να σου αναγνωριστούν τα 8 έτη σαν Ε.Φ. (και θα είχες και δίκιο) γιατί στην προκειμένη περίπτωση και αφού θέλεις να διεκδικείς θέσεις προς μετάθεση ως Αστ/κας θα έπρεπε να σου μετρήσουν μόνο τα χρόνια που έχεις στο βαθμό του αστ/κα και όχι από την μονιμοποίηση και μετά!

Κάλό θα είναι να βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά και να μην θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο...

'Ενας Αστ/κας(Α.Υ.)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
φιλε 5:09 μην τον προκαλεις τα σωματεια τους μπορει κ να το κανουν, οτι θελουν το κανουν.........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλα οτι θελουν κανουν οι ειδικοι φρουροι.δεν το εχετε καταλαβει?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΨΗΦΟΙ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΡΑΚΤΕΡ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΟΧΙΟ ΜΟΝΟ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΟΥΓΛΑ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΟΧΕΙΟ ΤΥΡΙ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΝΗΣΙ. Η' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΕΤΣΙ?
Ο χρήστης ΗΜΑΘΙΩΝ είπε…
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ Σ.Φ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΘΕΙ Η ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1.41 ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ!