Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγανακτισμένος αστυνομικός γράφει: "Αν θέλεις γράφεις και μια αλήθεια"

 
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
 
Ακούστε λοιπόν και καμιά αλήθεια αν αντέχεται … Οι Αστυνομικοί είναι οι από τους λιγότερους ευνοημένους αυτού του τόπου. 
Όταν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι έπαιρναν επιδόματα (των 176 ευρώ κ.λ.π.), ψεύτικες
υπερωρίες ,(ναι λέω για αυτές τις 20 ώρες κάθε μήνα που ακόμα γράφεται), όταν είχαν λύσει το σύνολο των προβλημάτων τους (πενθήμερο-αργίες και εργασιακή ασφάλεια) και παρόλαυτα έκαναν κάθε τρεις και λίγο απεργία χάρη στους γελοίους εργατοπατέρες τους, όταν έκαναν διαγωνισμό ποιος θα πρωτοπάρει άδεια από την σημαία και όλα αυτά για τα οποία το Ελληνικό Δημόσιο είναι ξακουστό , υπήρχαν και κάποιοι χαζοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν ακόμα και τώρα τι θα δουλέψουν αύριο , δουλεύουν συνειδητά όταν όλοι έχουν σταματήσει, δεν αναγνωρίστηκε το επάγγελμα τους ΠΟΤΕ ως επικίνδυνο (τι είναι άλλωστε 150 νεκροί σε 30 χρόνια και 600 τραυματίες), δεν πήραν ΠΟΤΕ επιδόματα, δούλευαν ΠΑΝΤΑ τζάμπα υπερωρίες και τους έχαναν τα σπίτια τους και τα παιδιά τους, πληρώνονται 2,93 ευρώ την ώρα το νυχτερινό και 45 ευρώ το Σάββατο και την Κυριακή .
Όταν λοιπόν εσείς καλοπερνάγατε εμείς παλεύαμε για τα αυτονόητα που εσείς είχατε λύσει από καιρό. Και τώρα που όλα καταρρέουν, που χάσατε τον ψεύτικο παράδεισο που ζούσατε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, τα ζώα οι Έλληνες βρήκαν ποιος φταίει. 
Πάμε λοιπόν όλοι στην Βουλή να πετάξουμε πέτρες στα ΜΑΤ. Γιατί αυτοί φταίνε επειδή ως γενίτσαροι προστατεύον τα αφεντικά τους και φταίνε για όλα. Έτσι δεν είναι ΕΕΕΕΕΕ? Ε λοιπόν ωραίο το παραμύθι σας πολύ ωραίο … Βέβαια, τα ΜΑΤ φταίνε γιατί δεν σας αφήνουν να κάψετε την βουλή και να σκοτώσετε τους προδότες τους πολιτικούς ή να τους κρεμάσετε στην πλατεία Συντάγματος σας καλοί χριστιανοί και δημοκράτες.. Ε ? έτσι δεν είναι ? 
Το γεγονός ότι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΤΕ τόσα χρόνια ας το ξεχάσουμε όπως μας βολεύει , ή το ότι αν έστω και τώρα σας έταζαν έναν διορισμό στο δημόσιο θα ξεχνάγατε το διπλανό σας που πεινάει επίσης να το ξεχάσουμε εεεε ?????  Ας ξεχάσουμε ότι χάρις σε αυτούς τους βρωμιάρηδες πολιτικούς κάθε άχρηστος τρώει ψωμί σε αυτό το κακόμοιρο κράτος. 
Ας πάμε όλοι να πετάξουμε μια πέτρα στα ΜΑΤ και έτσι θα ξεπλύνουμε την βλακεία που μας έδερνε τόσα χρόνια σε κάθε εκλογές όταν καταψηφίζαμε όποιον μας έλεγε αλήθεια και ψηφίζαμε όποιον μας έταζε λαγούς με πετραχήλια. 
Άλλωστε τώρα ξέρουμε ποιος φταίει τα ΜΑΤ. Φταίνε που δεν μας αφήνουν να κάψουμε την Βουλή ή να βιάσουμε σαν ωραίος όχλος τις βουλευτίνες κα μετά να πάμε σπίτι μας να κοιμηθούμε αγκαλιά με τα παιδιά μας και να πούμε τι ωραίοι που ήμασταν. Ε, εσύ που διαβάζεις, θα πεις οι Έλληνες δεν κάνουν τέτοια πράγματα… 
Όχι μωρέ δεν κάνουν. Μόνο να βιάζουν την κατά άλλα αγαπητή τους πατρίδα, με το να ζουν σε βάρος της επί δεκαετίες, χωρίς να της έχουν προσφέρει ποτέ τίποτα άλλο, εκτός από το να την κλέβουν με κάθε δυνατό τρόπο, στους φόρους, στις μίζες στις προμήθειες τις οποίες έπαιρναν μόνο οι πολιτικοί και προς Θεού ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (γιατροί, εφοριακοί, καθηγητές κ.α.) .
ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΘΩΕ ΈΛΛΗΝΑ. ΌΣΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΛΥΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑ . ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ  ΓΕΛΟΙΕ …..  άντε τώρα μπες στο facebook ΒΛΑΚΑ.
 
 
 
.

Δημοσίευση σχολίου

203 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πες τα ρε συναδελφε να αγιασει το στομα σου!!!!!!Ετσι ακριβως ειναι και λιγα λες....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλα τα λες ρε φιλε..αλλα παλι δεν ακουνε.νομιζουν οτι θα κανουν επανασταση και ξαφνικα η ελλαδα θα λυσει τα προβληματα της και ολοι θα βρουν δουλεια και θα παιρνουν 2000 τον μηνα.αντι να πιεσουν για μεταρρυθμισεις σωστες, να πεισουν τους εφοριακους να κανουν την δουλεια τους ,να πιεσουν ολα τα καταστηματα να κοβουν αποδειξη, να πιεσουν τους ελεθευρους επαγγελματιες να κοστιζουν λιγοτερο και να δινουν αποδειξεις.αλλα βεβαια πριν τα κανουν αυτα θα καψουν την αθηνα θα μπουν μες την βουλη και αφου κανουν οτι κανουν τον απριλιο θα ψηφισουν τους ιδιους.καλα να παθεις ελληνα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΕΣ ΤΑ.....ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΛΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
και για αλλα επιδοματα οπως το υπουργειο αναπτυξης 500 ευρω επιδομα πετρελαιου!!!!! (ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ?) το υ.πε.χω.δε 500 ευρω εκτος εδρας καθε μηνα για να Πανε οι εργαζομενοι να ΚΑΝΟΥΝ ελεγχους τα εργα (ποια εργα?) ακομη και σε αδεια να ησουν τα επερνες κανονικα!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ !!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ωραιος!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
paixtaras!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Oλη η κοινωνια ειναι γλυφτες και κομματικοι εκτος απο εσας στην αστυνομια. Ειναι πολυ τραγικο να εχετε ολα και ολα τρια επιχειρηματα που αναμασατε για να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα.
1.Προστατευετε την κυβερνηση που εγω (δεν) εξελεξα)
2.Πρεπει να κοπαναω το δικο μου κεφαλι στον τοιχο (για καποιο ακαθοριστο λογο) και οχι το δικο σας
3.Ειστε χαμηλομισθοι και πρεπει να σας σεβομαστε.

Σας απαντω συνοπτικα και στα 3.

1.Ποτε τιμωρηθηκε καποιος απο εσας σε ΕΔΕ; Αυτο δεν ειναι συγκαλυψη; Δεν ειναι υπογεια συνεννοηση και πιθανως γλυψιμο; Ποσοι απο σας διοριστηκατε με μεσον;

2.Εγω δεν ειμαι εμμισθος οπλοφορος αλλα παιρνω μονος μου τις αποφασεις. Εσεις απλα ''εκτελειτε'' οπως λετε. Η εξουσια που ασκειτε εχει χειροπιαστα αποτελεσματα (χιλιαδες τραυματιες τα τελευταια χρονια). Ποιος απο τους δυο λοιπον πραττει συνειδησιακα και ποιος πρεπει να χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο;

3.Αμα ησουν μαντροσκυλο και δεν σε ταϊζε καλα το αφεντικο σου θα πηδαγες τη μαντρα για να ξεφυγεις;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
λες και το εγραψα εγω νιωθω!μεσα στο μυαλο μου ειναι ο ανθρωπος.μες τα χρυσοστομε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αυτοι που τα παιρνουνε ρε φιλε χωρις να τα δουλευουνε απο εσας..γιατι τα παιρνουνε τοσα χρονια..νυχτερινα και πενθημερα μαυρα;;;;;;;;και επιδοματα οι σκοποι του μαξιμου;;; τωρα αν μεσα στην αστυνομια καποιοι ειναι οι ρηγμενοι της υποθεσης ξεκινα απο εκει την καθαρση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιτελους ολη η αληθεια σε εικοσι σειρες.
Μπραβο σ αυτον που το εγραψε.
Πολλοι επαναστατες ,ειμαι σιγουρος οτι εχουν σκεφτει ολα αυτα αλλα προσπαθουν να πεισουν τον εαυτο τους οτι δεν τα σκεφτηκαν ποτε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε καραγκιοζη κωλομπατσε αγραμματε που εμαθες να γραφεις το ονομα σου κοβωντας κλησεις....
γιατι αυτο το εμετικο κειμενο που στην τελευταια του λεξη αποκαλει τον Ελληνα "βλακα" δεν το υπογραφεις??????????
ε καραγκιοζη? εσυ που υπηρετωντας σε Α.Τ χωριων σταματουσες τοσα χρονια τους πλανωδιους (μαναβηδες,ψαραδες κτλ) και γεμιζες τις σακουλες τζαμπα πραγματα για το σπιτι....εσυ που υπηρετοντας στα ιδια τμηματα δεν πληρωσες ποτε τον καφε σου στην καφετερια ή το καφενειο...εσυ που ποτε δεν πληρωσες τα σουβλακια σου στην ταβερνα του χωριου ρε λιγδιαρη....εσυ ρε γιδοβοσκε που υπηρετοντας στα ΜΑΤ-ΥΜΕΤ χτυπησες τους μαθητες γυμνασιων με το γκλοπ(που να σου μπει στον κωλο)...εσυ που εριξες χημικα και ανοιξες τα κεφαλια συνταξιουχων....που κλωτσησες το καημενο αδεσπωτο που ειχε την ατυχια να βρεθει μπροστα σου....ναι ρε καθυστερημενε ΕΣΥ τα εκανες ολα αυτα....εσυ που τρως ξυλο απο τη γυναικα σου στο σπιτι...και μετα βγαινεις εξω με τη στολη του "σεριφη" και ξεσπας σε αθωους (ή και οχι) Ελληνες πολιτες....δεν θα γραψω αλλα,αν και εχω πολλα, γιατι πιστευω οτι ουτε καν αυτα θα δημοσιευθουν....βγες και ξαναπες τα με ονοματεπωνυμο και μετα θα σου πω και εγω αλλα τοσα...ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΜΩΣ!!!!!

Υ.Γ καραγκιοζακο...για θυμησε μας πως μπηκες ΕΣΥ στην αστυνομια?????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΡΟ.ΕΖΗΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θελω μια απαντηση απ'τον κυριο... Τι θα πει σε μενα που ειμαι 2 χρονια ανεργος ποτε δεν ημουν βολεψακιας, ποτε δεν ημουν αναρχικος ισα που χαιρομουν για τους αστυνομικους γιατι ειναι παλικαρια, υπηρετησα την πατριδα στο πιο δυσκολο σωμα με τα πιο δυσκολα σχολεια απο επιλογη μου για το κοινο καλο, ειμαι νεος εχω ονειρα θελω να κανω οικογενεια και δεν γινεται... επειδη καποιοι εχουν συμφεροντα και θελουν να πουλησουν αυτο τον τοπο. Τους οποιους δεν τους σταματαει τιποτα περα απο τη βια πλεον, ουτε οι επιστολες ουτε οι ειρηνικες διαμαρτυριες τιποτα. ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ τι λεει το αρθρο 120 του συνταγματος παραγραφος 3 κ 4 ΚΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. Εγω τουλαχιστον οντας πολιτης προσπαθω να τειρισω τον ορκο που πηρα καποτε σε αντιθεση με σας... γιατι καποιοι εχουμε τιμη ακομα κ δεν ανεχομαστε να ξεφτυλιζουν εμας κ την πατριδα μας για τα λεφτα...

Α.Α.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πετυχες διανα ετσι οπως τα ειπες μπραβο σου...Και θα ηθελα να ξερω και αν ολοι αυτοι οι ΄΄εξυπνοι΄΄ και δημοκρατες ελληνες που λενε να μπουμε στην βουλη και τετοια αν ξερουν τι προβλεπει το Συνταγμα σε μια τετοια περιπτωση...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
— Τι περιμένουμε στην αγορά συναθροισμένοι;

Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.

— Γιατί μέσα στην Σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι κάθοντ’ οι Συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;

Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.
Τι νόμους πια θα κάμουν οι Συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν.


—Γιατί ο αυτοκράτωρ μας τόσο πρωί σηκώθη,
και κάθεται στης πόλεως την πιο μεγάλη πύλη
στον θρόνο επάνω, επίσημος, φορώντας την κορώνα;

Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.
Κι ο αυτοκράτωρ περιμένει να δεχθεί
τον αρχηγό τους. Μάλιστα ετοίμασε
για να τον δώσει μια περγαμηνή. Εκεί
τον έγραψε τίτλους πολλούς κι ονόματα.


— Γιατί οι δυο μας ύπατοι κ’ οι πραίτορες εβγήκαν
σήμερα με τες κόκκινες, τες κεντημένες τόγες·
γιατί βραχιόλια φόρεσαν με τόσους αμεθύστους,
και δαχτυλίδια με λαμπρά, γυαλιστερά σμαράγδια·
γιατί να πιάσουν σήμερα πολύτιμα μπαστούνια
μ’ ασήμια και μαλάματα έκτακτα σκαλιγμένα;

Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα·
και τέτοια πράγματα θαμπώνουν τους βαρβάρους.


—Γιατί κ’ οι άξιοι ρήτορες δεν έρχονται σαν πάντα
να βγάλουνε τους λόγους τους, να πούνε τα δικά τους;

Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα·
κι αυτοί βαρυούντ’ ευφράδειες και δημηγορίες.

— Γιατί ν’ αρχίσει μονομιάς αυτή η ανησυχία
κ’ η σύγχυσις. (Τα πρόσωπα τι σοβαρά που εγίναν).
Γιατί αδειάζουν γρήγορα οι δρόμοι κ’ η πλατέες,
κι όλοι γυρνούν στα σπίτια τους πολύ συλλογισμένοι;

Γιατί ενύχτωσε κ’ οι βάρβαροι δεν ήλθαν.
Και μερικοί έφθασαν απ’ τα σύνορα,
και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν.

__

Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.

ΚΑΒΑΦΗΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μια επισήμανση ΄΄ψεύτικοι παράδεισοι που βολεύονταν όλοι αυτοί που πεινάνε δεν φωνάζουν πολύ, αυτοί που έτρωγαν πολύ φωνάζουν΄΄ μπράβο συνάδελφε η απόλυτη περιγραφή.-
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι λίγο πολύ φταίμε για την σημερινή κατάσταση, είναι η αλήθεια. Δεν θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτά που γράφει ο συνάδελφος, καθώς και μεις έχουμε πολύ ''λέρα'' ακόμα μέσα μας. Θέλω να πω όμως το εξής: δεν είναι δυνατόν, είναι παράλογο να χτυπάει ο πολίτης τον αστυνομικό νομίζοντας ότι έτσι χτυπάει το κράτος και την κεντρική εξουσία. Πρέπει επιτέλους να απαγκιστρωθούμε από το κράτος και να εργαστούμε για τον πολίτη, για την κοινωνία που όλοι ζούμε.

ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στειλτο και στο indymedia μηπως και ξεστραβωθούν οι κουκουλοφρώροι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.47 ,παιδάκι μου δε σε θηλασε η μάνα σου?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κυριοι ακομα δεν πεινασατε γι'αυτο μιλατε ετσι... Και θυμηθειτε οτι εχετε παψει να κανετε το καθηκον σας προ πολλου. Δουλεια σας ηταν να προστατευετε τον πολιτη... τωρα ειναι να προστατευετε τα λαμογια απο τον πολιτη... τραγικο? κ ομως ανηκετε στη ιδια κοινωνια με μας κ παιρνετε το μερος του "εχθρου" το κακο ειναι οτι οταν πεινασετε κ σεις κ νιωσετε μελος αυτης της κοινωνιας η κοινωνια θα κλεισει ις πορτες της για σας... ευχομαι να γλυκος ο πονος τοτε.
Ο χρήστης maikis είπε…
ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΠΟΛΛΕΣ Η ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΨΕ ΜΑ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΑΥΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΜΕΤΡΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΙΣΩΠΕΔΩΝΟ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΞΕΚΙΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΜΠΑΤΣΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ Ο ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΗ Η ΣΚΟΥΦΙΑΤΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΙΚΑΤΕ ΠΟΤΕ !!!!!! ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΑΥΤΟ ΜΕΘΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΟΥΝΕ Η ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝΕ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΡΩΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΧΙ ΚΑΝΙΣ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΜΠΑΤΣΟ ΝΑ ΚΑΝΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕΤΟΝ ΝΑ ΦΥΓΗ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΚΡΗ ΑΝ ΚΑΝΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΙ ΠΑΛΗ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑΤΟΥ ΒΡΙΣΚΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΗΔΕΝ.. ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ Κ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΧΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ..ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΜΤΡΗΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΞΕΠΛΥΜΑ,ΚΤΛ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΕΛΟΙΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ?ΓΙΑΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ?ΓΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ?ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΠΟΥ,ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ?ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΟΙΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ Κ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.47 με μέσο μπήκαμε στην αστυνομία.Είμαστε οι μόνοι στο δημόσιο με μέσο. Όλοι οι άλλοι μπήκαν με πανελλήνιες.Εσυ με τι ασχολείσαι και γιατί τόση λύσσα?Ποιος σε κακομεταχειριστηκε μικρό?Όταν παίζανε τα παιδάκια κλέφτες και αστυνομους δε σε άφηναν να κάνεις τον αστυνόμο?Να πας στη Σομαλία να ζήσεις που δεν υπάρχει αστυνομία.Εμείς θελουμε να ζούμε στην Αγγλία και Σουηδία που έχει αστυνομοκρατια!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ετσι ειναι....τα κωλοσκυλα που τους δινεις φαγητο να φανε καποια στιγμη θα γυρισουν να δαγκωσουν το χερι που τους ταϊζει! Και εχεις απο κατω τα υπολοιπα μιζο-σκυλα να επικροτουν!

"Μαγκες"....δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι επικινδυνο το επαγγελμα σας. Αντιθετως, ειναι απο τα πιο επικινδυνα...(ειδικα οταν πουλατε προστασια)....!! Οταν απευθυνεστε σε μια μαζα, να απευθυνεστε στη σωστη μαζα.....οχι σε 'μας που εχουμε πιο επικινδυνο επαγγελμα απο εσας και παιρνουμε τα μισα λεφτα απο εσας! Οσο για το οτι ψηφιζαμε αυτους τους μαλακες.....κακο του κεφαλιου μας! Εχεις δικιο......μεσα σ' αυτους μαλακες που τους ψηφιζαν ομως ειναι και η μανα σου, ο πατερας σου, ο θειος σου, η θεια σου, η γιαγια σου, ο παππους σου και το μισο σου σόι! Να προσεχεις λοιπον σε ποιους Ελληναραδες απευθυνεσαι γιατι παιρνει κι αυους η μπαλα! (επιτελους ξυπνηστε....γιατι μας βαζουν σε εμφυλιο και δεν το καταλαβαινετε)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατι κανεις δε δινει μια απαντηση στον Α.Α. 11.56?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο 11:47 λοιπον σας ξαναλεει...
αγροτης ειμαι και οχι απλα δεν τρωω απο το κρατος αλλα το κωλοκρατος αυτο μου χρωσταει κιολας....
εχετε να απαντησετε κατι σε αυτα που λεω ή θα συνεχισετε τις παπαριες σας?
επιχειρηματα εχετε να αντικρουσετε αυτα που λεω?
η παιδικη μου ηλικια ηταν μια χαρα,σε αντιθεση (αποδεδειγμενα) με τη δικη σας.....
στο στρατο υπηρετησα στην Στρατονομια (σε αντιθεση με σχεδον ολους εσας που δεν υπηρετησατε καν)και ξερω πως ειναι να (νομιζεις) οτι εχεις εξουσια....
τις φωτογραφιες και τα βιντεο που σας δειχνουν να χαριεντιζεστε με τους κουκουλοφορους απλυτους παρακρατικους που καινε και ρημαζουν τις περιουσιες του κοσμου θα μας τις εξηγησετε ή οχι?....
μολις ξαναπειτε καμια ασχετη παπαρια επι προσωπικου θα επανελθω με ακομα περισσοτερα ερωτηματα για την "συνομοταξια" σας....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12.18 ΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ...ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ...ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Σ΄ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ....ΣΑΠΙΟΣ!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οσο για την σομαλια που λεει ο αλλος καραγκιοζακος ο 12:27....
και μονο που απαντησες οπως η πατσαβουρα η μπακογιαννη "αν δεν σας αρεσουμε(οι πολιτικοι) να πατε στη Β.Κορεα"....
εγω δεν εχω να πω τιποτε αλλο....
(για σενα τουλαχιστον)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτη ειναι η γενικη εικονα απο την μεταπολιτευση και μετα και δυστυχως ολοι λιγο η πολυ,θελοντας και μη συνταχθηκαμε σε αυτην την γραμμη ειτε λογω επαγγελματος ειτε οικογενεικων "υποχρεωσεων"(οτι ψηφιζε ο παππους ο μπαμπας κτλ ξερετε ρουσφετια ,stage για το παιδι,να βγει ο βουλευτης μας να βολευτουμε)και οποιος ελεγε την πικρη αληθεια τον αφοριζαμε ή καλυτερα τον εξοστρακιζαμε, δεν μας αρεσαν οι κασσαντρες πραγμα που μας στερησε τους πραγματικους ηγετες που περνουν τις σωστες και σκληρες αποφασεις βλεποντας μακρια, βαζοντας , γερες υποδομες το κρατος και την οικονομια αντιθετως αρεστηκαμε στα κουφια λογια των κοντοφθαλμων υποσχεσεων ολων των ανικανων δημαγωγων που εσπευσαν να εκμεταλευτουν το κενο της εξουσιας. Ετρεφαν καλα το τερας του οχλου για 30 χρονια και τωρα που τελειωσε το μαμ ειναι αργα το τερας δεν ηρεμει ειναι απληστο και θα τους καταβροχθησει ολους φταιχτες και μη.Το πολιτικο σκηνικο ειναι ρευστο και αδυναμο και με τα ειδικα μισθολογια να τσεκουρωνουν τωρα την πραγματικη βαση του κρατους τα πραγματα δεν ειναι οπως τα εχουμε συνηθειση... (καλο κουραγιο)
Ο χρήστης Michalis είπε…
I ALITHIA EINAI KAPOU STIN MESI PEDIA... OTAN KANI NTOU I ASTINOMIA TIN VRIZOUNE GIA IPERMETRI VIA.. OTAN DEN KANI TIN VRIZOUNE POS DENEKANE TPT NA TA APOTREPSI.. OTAN KANI EPITHESI TA KANI SKATA. XTIPA ANELEITA GEROS NEOUS GRIES... OTAN DEN KANI NTOU KANI APO MONI TIS EPISODIA GIA NA KANI THEMA.. FILE ASTINOMIKE SIMFONO ME OTI IPES ALLA PROTA KATI PALIKARGIA SAN KAI TOU LOGOU SOU KANTE PROTA MIAN KATHARSI STIN ANTINOMIA KAI META NA VGITE NA MILISETE GIA TON MALAKA TON "ELLINA" POU TA EKANA SKATA... KATHE LAOS EXI TON PROEDRO POU TOU AKSIZI...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τουλαχιστον ο Ελληνας εστω και την τελευταια καταλαβε οτι εκανε μ@λ@κιες. Ο ματατζης απο την αλλη για να μην χασει το μισθο και την θεσουλα του αναπαραγει τις ιδιες βλακειες της Καθημερινης, του Πορτοσαλτε, του Παπαδημου και των τοκογλυφων. "Μαζι τα φαγαμε". Οχι μεγαλε. Δεν υπογραψαμε μαζι συμβασεις, δεν πηραμε μαζι τα δανεια, δεν οργανωσαμε μαζι το δημοσιο, δεν δωσαμε μαζι μαυρο χρημα, δεν δωσαμε μαζι 100δις στις τραπεζες για να μην χρεωκοπησουμε.

Αυτα που περασαν την Κυριακη αφορουσαν κυριως τους ιδιωτικους υπαλληλους. Ο βασικςο για τους νεους οριζεται στα 400ε και για τους υπολοιπους 480ε. Αν εσυ πιστευεις οτι μπορεις να ζησεις με αυτα, περιμενω να δωσεις τα υπολοιπα σε καποιο φιλανθρωπικο ταμειο, αφου πιστευεις οτι κακως αντιδρουμε και κακως πεταμε πετρες στα ΜΑΤ.


Αλλα ο βολεμενος ετσι εναι. Αν καποιος ειναι συντεχνια και κλεβει το δημοσιο, αυτος ειναι ο αστυνομικος. Εχουμε την μεγαλυτερη αστυνομια της Ευρωπης και την ιδια στιγμη τεραστια εγκληματικοτητα. Τα ΜΑΤ χτυπανε απο παιδια μεχρι γερους και η πολιτεια τους δινει δωρο 7ρεπο. Κι εσεις σαν πιστα σκυλια του τραπεζιτη λετε "γουφ" και το δεχεστε. Εχετε κυρηξει πολεμο στην κοινωνια, γι'αυτο τρωτε βροχη πετρες και μπουκαλια. Γι'αυτο κανεις δεν νοιαζεται για τους νεκρους ή τους τραυματιες σας, γι'αυτο σας βριζουν ακομα και συναδελφοι σας απο αλλες υπηρεσιες ως ανεγκεφαλους. Αντιθετα, για τους ανθρωπους που αγωνιζονται υπαρχει μεγαλη συμπαρασταση απο την κοινωνια, εσεις απο την αλλη ειστε τα κατακαθια.

Πως νιωθετε που ολοι σας μισουν και ολοι σας φτυνουν που για 900ε προδιδετε ολοκληρη την κοινωνια που υποτιθεται οτι ορκιστηκατε να προστατευετε?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12:18 Ποιος τρέχει βρε γελοίε να σε προστατέψει σε μια δύσκολη στιγμή;.. Αλλά όλοι εσείς οι δήθεν προοδευτικοι ξέρουμε τι σας χρειάζεται. Να κάνει απεργία 1-2 ημέρες η ελληνική Αστυνομία
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πως γίνετε πριν την κρίση όλοι υπερηφανευόταν για τις πολιτικές τους γνωριμίες και τώρα κανείς δεν τους ψήφισε τους βο(υ)λευτές; Τελικά μόνου τους εκλέγονταν; Άρε αθάνατε νεοέλληνα!!!!
Ο χρήστης Versus είπε…
ADERFIA ELLINES..
ASTINOMIKOI,POLITES,FITITES,APLE KOSME...
MIN PEZETE TO PEXNIDI TOUS.. OLOI SAS STA MATIA TOUS ISTE PIONIA... AFTI PROSPATHOUN NA DIXASOUN TON ELLINIKO LAO.. POU ITE TO THELETE ITE OXI ELLINAS EINAI KAI O MPATSOS KAI O FILOLOGOS KAI APLOS POLITIS KAI OLOI... O EXTHROS SAS DEN EINAI OUTE OI POLITIKOI OUTE OI MPATSOI O EXTHROS SAS EINAI APENANTI SAS KAI APO PANO SAS.. OLA AFTA EINAI SXEDIA DIA NA SAS KATASTREPSOUNE ADERFIA... ASTE TIS PETRES KAI TA KLOPS KAI PIASTE XERI XERI KAI POLIMISTE GIA TA DIKAIOMATA SAS... TI SKATA ELLINES ISTE ADERFIA? THIMITHITE TIN ISTORIA SAS... DEN EXETE KANENA DIKAIOMA NA TO KANETE AFTO STIN ELLADA... ANIKSETE TA MATIA SAS ADERFIA KAI DITE PISO APO AFTO POU SAS PROVAROUN... KAPOU DIAVASA XARAKTIRISMOS KARAGIOZI.. ONTOS AFTO EINAI MIN VLEPETE TIN FIGOURA ALLA EKINO POU EINAI PISO APO TIN FIGOURA KAI KATHODIGI TIS KINISIS TOU.... I KYPROS ITAN EINAI KAI THA EINAI DIPLA SAS ADERFIA.
Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Κ. είπε…
Λοιπόν 11:47...Στην αστυνομία τα παιδιά μπήκαν με το σύστημα τον πανελλήνιων εξετάσεων εδώ και χρόνια. (Όντως υπάρχουν και τα βίσματα στην αστυνομία που παρακάλεσαν και μπήκαν βλέπε Ε.Φ. και Σ.Φ.) όσο για το ότι δεν υπηρέτησαν στον ελληνικό στρατό δεν σημαίνει τίποτα για μένα.Είδαμε και αυτούς που υπηρέτησαν....και κάτι ακόμα...εσένα μπορεί να σου χρωστάει το κράτος αλλά για ρώτα και αυτούς που πήραν τις επιδοτήσεις και αντί να παράγουν πήγαν και μου αγόρασαν όλα αυτά τα πανάκριβα αγροτικά και τώρα φταίει το κράτος..όλους τους πέρνει η μπάλα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κατ'αρχάς πρέπει να διαχωρίσουμε 2 βασικές ομάδες αστυνομικών. Υπάρχουν αστυνομικοί και υπάρχουν μπάτσοι. Δεν αμφιβάλω για την επικινδυνότητα του επαγγέλματος και σαφώς η αστυνομία έχει προσφέρει στην κοινωνία, αλλά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Όπως κάθε κομμάτι της κοινωνίας έχει την παρακμή του και την διαφθορά του, έτσι και η αστυνομία δεν αποτελείται από παρθένες. Επί χρόνια αποτελείται από ηγεσία υποταγμένη στους πολιτικούς και κομματόσκυλα που απλά υποβαθμίζουν το σώμα και άπαξ και πάρουν το γαλόνι ως άλλοι καρεκλοκένταυροι δεν ενδιαφέρονται για κανέναν. Ανεγκέφαλα παιδάκια με ασπίδες και χημικά που χτυπάνε συνταξιούχους και παιδάκια τί είναι; Διοικητές τμημάτων και η παρέα τους που τα παίρνουν από τον υπόκοσμο τί είναι; Πόσες φορές έχουμε δει αστυνομικούς να μην μπορούν να δράσουν εξαιτίας υψηλόβαθμων μπάτσων; Κύριε συγγραφέα που βρίζεις τον Ελληναρά μάλλον έχεις την εσφαλμένη ιδέα πως είσαι κάτι διαφορετικό κάτι παραπάνω και όλοι εμείς είμαστε υπάνθρωποι. Προέρχεστε από εμάς και πάσχετε από τις ίδιες αδυναμίες του όχλου που κατηγορείτε. Πριν αρχίσετε να κατηγορείτε και να μιλάτε χρειάζεται πρώτα αυτοκριτική. Δεν γίνεται η τσατσά να το παίζει παρθένα και να αποκαλεί όλες τις άλλες πουτάνες. Ορκιστήκατε πίστη στο σύνταγμα και αντί αυτού προστατεύετε μία αντισυνταγματική κυβέρνηση δοσίλογων και τα αντισυνταγματικά τους μέτρα. ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΛΥΨΑΝΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΤΕ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφε υπηρετώ εδώ μερικά χρονια σε επαρχιακή οπκε. Σου θυμίζω λοιπόν αν κ σε πολλα έχεις δίκιο ότι εχθρός είναι οι εγκληματίες κ όχι ο κόσμος που φωνάζει για τα αυτονόητα . Όσες φορές κινδύνευσα κ ήταν πολλές , εφταιγαν λάθος εντολές που πήρα! Πιστεύω καταλαβαίνεις. Σήμερα δε φταις εσύ εγω ο πολίτης αλλα οι 300! Δυστυχώς για μας είμαστε ανάμεσα . Δεν μπορούμε να κάνουμε στην άκρη αλλα δε θα ξεχάσουμε κ ποιος φταίει . Χρειάζεται μετρο κ απο μας κ απο τον κόσμο. Τους διάφορους που εκμεταλλεύονται αυτές τις καταστάσεις όπως κουκουλοφόροι κ δημοσιογράφοι απλά αδιαφορω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κανεις δεν τρεχει να με βοηθησει ρε πεταμενε 1:10....ισως κανενας γειτονας....αλλα οχι εσεις..... http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/foto-sok-o-matatzis-epiase-apo-to-lemo-politi-pou-iperaspistike-mathites.html
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
orea kapios milise kai deka vrizoun.....hreiazetai polemos epigontos na xanamoniasei to ehnos......aima kai idrotas ponos kai elpida Annagenhsh...tora telos ta greek kai greece.....HELLAS kai tipote allo
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11:47/12:46 που δηλώνεις αγρότης, μην πουλάς παραμύθι ρε παίχτη ότι δεν σε ταίζει το κράτος. Η πλέον ευνοημένη τάξη, με κονδύλια από ε.ε. είστε. Μέχρι και τώρα (12/2011) σας μοίρασαν μαρούλι. Αλλά δεν είχατε μυαλό να κρατήσετε κανά φράγκο στην άκρη. Σας τα έφαγαν οι κολομπαρούδες από τα βαλκάνια. Ειδικά εσύ, με τον τρόπο που γράφεις είσαι εντελώς κατεστραμμένος. Παίζει να έχεις διαλύσει και την οικογένεια σου, εξαιτίας των "πολιτιστικών" κέντρων που γυρνάς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν εισαι ΜΑΤατζης εσυ που εγραψες το αρθρο... εγω ειμαι ελεφαντας!!! και δεν θα το αποδειξω οτι ειμαι ελεφαντας γτ δεν μπορεις να αποδειξεις αν εργαζεσαι στα ΜΑΤ. Σωστα εν μερη αυτα που γραφεις αλλα απαντησε μου σε κατι... οταν σκανε οι μπαχαλακηδες κουκουλοφορεοι που δεν με νοιαζει αν ειναι αναρχικοι, παρακρατικοι ή μεταναστες πληρωμενοι, εσυ ριχνεις χημικα σε εμενα που ειμαι ανεργος οικοδομος 2 χρονια κ κανω το χαμαλι απο εδω και απο εκει, με γυναικα ημιαπασχολουμενη κ 1 παιδι 3 ετων; Γιατι εσυ που εχεις κολλημενο το εθνοσημο στο χερι ερχεσαι κ χτυπας εμενα που δεν εχω γαλα να ταίσω το παιδι μου; Γτ χτυπας ανεξελεγκτα κοσμο που πειναει ή θα πεινασει σε λιγο; Εκτελεις διαταγες απο ανωτερους σου; Να εισαι σιγουρος πως εγω που δεν εχω εθνοσημο στο χερι κολλημενο αλλα εχω τυπωμενο στο χερι μια ζωη το εθνοσημο γτ δεν ειμαι ο Ελληναρας της καφετεριας και της ξαπλας, καποια στηγμη θα εκτελεσω την επιθυμια του γιου μου για γαλα και οχι την εντολη καποιου ανωτερου και θα με βρεις απεναντι σου με πολυ αγριες διαθεσεις και ας εισαι ντυμενος σαν αστακος. Εκει να δουμε ποιος θα χτυπησει το κεφαλι του στον τοιχο!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το παραπανω κειμενο ειναι full υποκειμενικο...ας απαντησω εδωπερα.. καταρχην ΜΟΝΟΙ σας αποφασισατε να γινεται αστυνομικοι, οποτε με το να λεει οτι ολοι οι αλλοι ειχαν λυσει τα προβληματα τους, φιλε αστυνομικε τι σου φταινε οι αλλοι? --- Παρακατω λεει οτι ολοι που παμε στην βουλη παμε για να πεταξουμε πετρες στα ΜΑΤ..αγορι μου εισαι βλαμμενος? ολο το καλοκαιρι με τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ που δεν πειραζαν κανεναν και διαδηλωναν ειρηνικα, πηγαιναν εκει για να πεταξουν πετρες στα ΜΑΤ?--- ΟΦΕΙΛΩ να συμφωνησω στο οτι πολυ ελληνες η πλειοψηφια θα ελεγα ηταν καλο βολεψακιδες και ψηφιζαν σαν τα ζωα τους ιδιους και τους ιδιους επι πολλα χρονια..απο κει και περα δεν ειμαστε ολοι γιατροι, δικηγοροι καθηγητες ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...σταματα να βλεπεις την μια οψη του νομισματος..--- ΤΩΡΑ οσον αφορα το τελευταιο κομματι του κειμενου και επικεντρωνομαι στο σημειο που λεει ""ΠΛΥΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΣΟΥ"" μου θυμιζει χρυσαυγιτικες μαλακιες...αυτα ειχα να πω...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
...και οι εσατζιδες ετσι ελεγαν καποτε,οτι ακολουθουσαν διαταγες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
λες να εφαγα τις επιδοτησεις στα κωλομπαρα που ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ πουλατε "προστασια"????
λες να "καταστραφηκα" στα κωλομπαρα που ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΡΩΣΣΙΔΕΣ? αντε ρε τσιμπλιαρη που θα μου μιλησεις εμενα για τον Ελληνα αγροτη....που απο μωρο ειμαι στα χωραφια,πληρωνω ΟΓΑ και μετα απο 50-55 χρονια δουλειας θα παρω το 1/4 της συνταξης που θα παρεις εσυ στην ηλικια των 50....αντε βρε καρναβαλι,μεχρι την αλλη δευτερα μπορεις να κυκλοφορεις ανετα αναμεσα μας...μετα "μεσα" παλι μεχρι του χρονου τετοια εποχη....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 12.46 ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥΛΑΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ,ΤΗΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ,ΤΟ ΣΟΥΒΒΛΑΚΙ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΡΙΧΝΕΙΣ-ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΣΩΗ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ...ΡΕ ΟΥΣΤ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είμαι στον ιδιωτικό τομέα κ τις "πέτρες μου" τις πετάω πίσω από τα ματ, κάνε μεταβολή να δεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
λοιπον 11.47 δεν ειμαι αστυνομικος αλλα και μονο που λες οτι εισαι αγροτης και οτι σου χρςσταει το κρατος καταλαβα..σε χαλασε ποθ πλεων δεν εχει επιχωριγισεις σε χαλασε γιατι η καινουργια μερσεντες δεν εχει τα δερματινα καθισματα που ειχε και η παλια σου.Σας ειδαμε και εσας τοσα χρονια οταν δεν ειχατε πλεον λεφτα απο το κρατος κλεινουμε τους δρομους για να παρουμε εκβιαστικα λεφτα!Σε αυτο τι εχεις να απαντησεις??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
φιλε 11.47 αν εισαι αγροτης οπως λες μαλλον εισαι εκτος ΑΘΗΝΩΝ και το σιγουρο ειναι οτι δεν εχεις καμια σχεση με τα επεισοδια,οπως σε καθε θεσμο ετσι και στην αστυνομια ολα τα δακτυλα δεν ειναι ιδια,τωρα οσο αφορα τα ματ γιατι η κουβεντουλα μας εκει παει για ελατε για μερα στη θεση αυτον να δειτε πως ειναι σε εχουνε πεταξει ποτε υδροχλωρικο οξυ να δεις πως ειναι,φωτοβολιδα ναυτικη που η απειλη ειναι αμμεση για την ζωη σου μην πω για τις μολοτοφ και τα μαρμαρα η στην ΚΕΡΑΤΕΑ περυσι που τους ριχναν με κ....... αλλα δεν εγινε ποτε αναφορα σε αυτα απο τα ΜΜΕ,για κοιτα λιγο τα νουμερα να δεις ποση απο αυτους μετα απο καθε πορεια ειναι τραυματιες με βγαλμενα ματια καταγματα εγκαυματα ακρωτιριασμενα ακρα και οτι αλλο μπορει να σκεφτει το μυαλο σου και επειδη θα βρεθουν ορισμενη να πουνε μα καλα αυτη δεν ειναι η δουλεια τους ε λοιπον οχι δεν ειναι ειναι να υπερασπιζονται την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και οσο και αν σου φαινεται περιεργο γι'αυτο γραφεις εσυ εδω και λες την αποψη σου με υβρεις κι'ολας χωρις να εχεις καποιο προβλημα γι'αυτο λοιπον ειναι αυτη εκει και λυπαμαι πολυ που ορισμενη νομιζουν οτι βαλωντας κατα της αστυνομιας θα βρεθει λυση για την χωρα ειναι κριμα για ολους μας που φτασαμε ως εδω γιατι μεριδιο ευθυνης εχουνε ολοι ειτε ειμαστε αστυνομικη ειτε πολιτες καλο σας απογευμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ???ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ????ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ @@@@@@@ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ....ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΣΑΣ.........ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ.......ΨΨΨΨΤΤΤ ΑΓΡΟΤΗ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ????????ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ Ε?????ΓΕΜΙΣΕ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΟΛΗ Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΖΙΠΑΚΙΑ..........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12:18 Ποιος τρέχει βρε γελοίε να σε προστατέψει σε μια δύσκολη στιγμή;.. Αλλά όλοι εσείς οι δήθεν προοδευτικοι ξέρουμε τι σας χρειάζεται. Να κάνει απεργία 1-2 ημέρες η ελληνική Αστυνομία


Εδω λεμε για τα ΜΑΤ και τον ρολο που παιζουν. Πραγματι το υπολοιπο κομματι της αστυνομιας συνεισφερει στην κοινωνια, τα ΜΑΤ ΟΧΙ! Ματ και δελτα ειναι απλα συμμοριες ακροδεξιων που ψηφιζουν ΧΑ και λάοσ και εχουν ανοιξει βεντετες με την υπολοιπη κοινωνια. Μαθητες, φοιτητες, εργαζομενοι ,συνταξιουχοι, ολοι ειναι στοχος και "εχθροι". Σας εχουν κανει τετοια πλυση εγκεφαλου που πιστευετε οτι υπηρετειτε καποιο αορατο "κοινο καλο" ενω στην πραγματικοτητα προστατευε τον τραπεζιτη.

Εμεις στηριζουμε το αιτημα για απεργια των αστυνομικων. Αλλα να σας δω εσας των ΜΑΤ τι θα κανετε οταν σας πουν να τους διαλυσετε με την βια. Αυτο που ολοι θελουμε ειναι να διαλυθουν τα ΜΑΤ και η ΔΕΛΤΑ και οποιαδηποτε υπηρεσια εχει ως στοχο την κοινωνια και οχι την εγκληματικοτητα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υ.Γ καραγκιοζακο...για θυμησε μας πως μπηκες ΕΣΥ στην αστυνομια?????

18 Φεβρουαρίου 2012 11:47 π.μ.

με εξετασεις
εσυ με πως μπηκες δεν μας ειπες με την ψηφο σου;

καλυτερα γιδοβοσκος παρα απλητος σαν εσενα....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οτι ποιο γελοιο εχω διαβασει.Οι μεγαλυτεροι γλυφτες των πολιτικων,τα εργαλεια και πιονια των κυβερνησεων σηκωσαν να δειξουν το δαχτυλο στους υπολοιπους.Υποκριτες σε μια παρασταση κλεφτων και αστυνομων (στην προκειμενη περιπτωση ματ και κουκουλοφορων) οπου το σεναριο το γραφει η εκαστοτε κυβερνηση με θυματα τους απλους πολιτες.Αντι να σταθειτε διπλα στον πολιτη ειστε εναντιον του καταντησατε ο μεγαλυτερος εχθρος του και μαλιστα για 700 ευρω και τωρα ζητατε και κατανοηση.ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εσεις θα μου λετε τις παπαριες σας
αποφευγωντας την ουσια της συζητησης...
και εγω θα σας απανταω καταλληλως....
http://antisomata.wordpress.com/2011/10/06/%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CF%89%CF%84%CF%83%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CE%B9/
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1.56 ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΤΑΤΖΗΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ''ΠΑΜΕ''ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ[ΠΡΟΣΦΑΤΑ],ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΛΛΑΒΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΗΜΕΝΟ 24 ΩΡΕΣ ,ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ,ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΕΡΟ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ;;;;;ΣΕ ΡΩΤΑΩ,ΠΟΣΟ;;;;ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΝΑ ΕΥΧΕΣΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΚΡΟΣ,ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΝΣΤΟΛΟΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....ΚΑΙ ΤΟΤΕ....ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΣΤΑ.ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΓΩ,ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ''ΦΙΣΤΙΚΙ''.ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΝΙΑΣΟΥΜΕ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ 5 ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ[ΑΝ ΠΗΓΕΣ];;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΧΙ,ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ;;;ΝΑΙ ΕΙΤΑΝΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΜΕ ΓΑ......ΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΟΤΑΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΩΝ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ή μηπως αυτο σας αρεσει περισσοτερο?

http://www.youtube.com/watch?v=oUbVa-u-S58&feature=related
Ο χρήστης Texas είπε…
Και εσένα Παναγιωτίδη, ποιός σου είπε ότι ΕΦ-ΣΦ μπήκαν με μέσο? Με προκύρηξη μπήκαμε, βάσει μορίων. Οι περισσότεροι υπηρετήσαμε σε ειδικές μονάδες του στρατού και είμαστε πτυχιούχοι ΤΕΙ-ΑΕΙ. Τελικά ο Einstein είχε δίκιο. "Δύο πράγματα είναι ατελείωτα, το σύμπαν και η ηλιθιότητα. Και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος"
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μηπως αυτο?????????

http://www.youtube.com/watch?v=NT_82JW2iis&feature=related
Ο χρήστης thomas είπε…
Μια χαρά τα λέει ο φίλος... Ο καθένας, ας ψάξει τον εαυτό του, και θα τον βρει μέσα στο κείμενο. Και, μη νομίζετε πάντα ότι για όλα φταίει κάποιος άλλος. Ένας φταίει... Ο κλασικός, ο μαλ@@κας, ο Έλληνας, που όλοι έχουμε μέσα μας. Αυτός που, όταν είναι πεζός, βρίζει τους οδηγούς, κι όταν οδηγεί, βρίζει τους πεζούς. Που μπαίνει κόντρα στο μονόδρομο και βρίζει αυτούς που πηγαίνουν κανονικά, επειδή του άναψαν τα φώτα. Που καπνίζει όπου γουστάρει γιατί ο νόμος αφορά μόνο τους άλλους. Πολλές φορές και σε live τηλεοπτικές εκπομπές, με τη μορφή "όρκας". Σκοτώστε τον Κουλούρη και την Κανέλη που έχετε μέσα σας και όλα θα γίνουν καλύτερα. Σεβασμός και ευγένεια στους συνανθρώπους μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να σας πω την μαυρη αληθεια εχετε την πλακα σας ολοι μα ολοι κανετε σαν τους τεθλιμενους συγγενεις πανω απο το νεκρο σωμα της Ελλαδας για το ποιος ευθυνετε για ολα αυτα.Ε! λοιπον θα σας πω κατι οτι ολοι ευθυνεστε γιαλαντζι αγωνιστες του διαδικτυου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πολυ ωραια τα ειπες φιλε...δεν εχω καμια σχεση με το δημοσιο.....αλλα να σου θυμισω (συνοριαφιλακε-ειδικουσ φρουρους)οτι και αυτοι ειναι απο ρουσφετια ολοι....να σου πω οτι εγω στον ειδιοτικο τομεα εχω να πω πολλα ...γιατι εμεις ποτε δεν ειχαμε επιδοματα απο πουθενα....το θεμα δεν ειναι να μαλωνω εγω με εσενα και εσυ με εμενα...το θεμα ειναι οτι εγω εσυ και ολοι οι ελληνες δεν διμιουργισαμε αυτο χρεως....αλλα αυτοι......αν εσιαι ΜΑΤ συγουρα ξερεις οτι την πετρα δεν στην πεταξε ο απλος ελληναρας αλλα καποιο κολοπαιδο χωρις παιδεια...ειμαι οσο εισαι και ΕΛΛΗΝΑΣ...και δεν ζηταει ο ο λαος την κρεμαλα ουτε τισ φωτιες ο λαος το μονο θελει οπωσ και εσυ ειναι ΝΑ ΖΕΙ !!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ένταξει, το άρθρο είναι χαμηλού επιπέδου και δύσκολα μπορεί κάποιος να το πάρει σοβαρά. Προφανώς λέει αλήθειες, για το ότι μόνοι μας οι έλληνες βγάλαμε τα μάτια μας, αλλά καταφεύγει σε εύκολες γενικεύσεις, υπερβολές και υπεραπλουστεύσεις.

Το πρώτο και το βασικό που έχω να πω για άλλη μια φορά, είναι να σταματήσει επιτέλους ο γελοίος διαχωρισμός «εμείς οι τίμιοι και αγνοί αστυνομικοί και η διεφθαρμένη κοινωνία». Είστε παιδιά της ίδιας νεοελληνικής κοινωνίας κύριοι και κουβαλάτε τα ίδια κουσούρια και τις σαθρές νοοτροπίες της. Δεν διαφέρει ο κλάδος σας από άλλες συντεχνίες του δημοσίου. Και με ρουσφέτια πάρα πολλοί μπήκαν μέχρι το ’95, και ακατάλληλοι υπάρχουν οι οποίοι ποτέ δεν φεύγουν, και ατιμωρησία υπάρχει όταν κάνετε παραβάσεις και γίνονται πλασματικές ΕΔΕ, και αναξιοκρατία υπάρχει με προαγωγές που βασίζονται στις γνωριμίες και στο γλείψιμο, και για να μπούνε απλά στο δημόσιο πολλοί από εσάς γίνατε Αστυνόμοι, και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψηφίζατε πολλοί για χρόνια.

Ας σταματήσει λοιπόν αυτό το «καταγγελτικ ύφος για την «κακιά κοινωνία», η οποία έχει κάνει πολλές αμαρτίες, αλλά καλώς ή κακώς τώρα που η ίδια γονατίζει εσάς σας διασφαλίζει ακόμα το μισθό σας. Σεβασμός λοιπόν σε αυτούς που σας δίνουν ένα πιάτο φαί. O "γέλοιος" έλληνας όπως με θράσος λες φίλε, σε ταίζει ακόμα.

Και κάτι ακόμα. Πέφτετε συνεχώς σε μία αντίφαση. Από τη μία κατηγορείτε τους πολίτες γιατί εξέλεγαν τόσα χρόνια τους διεφθαρμένους πολιτικούς και από την άλλη που τώρα επιτέλους εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους σε μία ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ κυβέρνηση και σε ένα κόμμα που συνεχίζει να κυβερνά έχοντας 8%, πάλι τους λοιδορείτε. Τι ακριβώς θέλετε εν τέλει;

Μήπως λοιπόν αντί να απευθύνετε αυτούς τους προβληματισμούς και τις καταγγελίες στην κοινωνία, να τα απευθύνεται στους πολιτικούς και φυσικούς σας προϊσταμένους; Μήπως αυτοί σας βάζουν ως ασπίδα μπροστά σε ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που καταρρέει; Ό,τι ακριβώς κάνει ο Άσαντ στη Συρία...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
O πιο σωστός εδώ μέσα είναι ο 18 φεβ. 1:39, ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτές οι απόψεις. Μπράβο συνάδελφε.
Απο το Λιμενικό με αγάπη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι οι Έλληνες φαιρόμαστε στην Αστυνομία όπως στην Παναγία.... Την βρίζουμε συνέχεια και για ψίλου πήδημα αλλά στα δύσκολα όλοι ζητάμε να βοηθήσει. Η μήπως δεν είναι έτσι;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οσο εσεις αλληλοκατηγορειστε αυτοι οι αλητες μεσα μας πινουν το αιμα !!! Οταν αντιληφθει ο καθενας απο εμας τι πρπεπει να κανει απο τη θεση του τοτε ολα θα γινουν καλυτερα !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αναζήτηση στο google και ιδού:

"Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο

Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. Να υπερασπίζω με

πίστη και αφοσίωση μέχρι της τελευταίας ρανίδας του

αίματος μου τις σημαίες. Να υπακούω στους ανωτέρους μου

και να εκτελώ πρόθυμα τις διαταγές τους. Να εκπληρώ

ευσυνείδητα τα καθήκοντα μου και να διάγω γενικά ως πιστός

και φιλότιμος αστυνομικός".

Καταρχήν φίλε συνάδελφε σωστά αυτά που γράφεις αλλά όχι

τέτοιες εκφράσεις.

Κάποιος είπε γιατί δεν απαντήθηκε ο 11:56.

Πολλά και διάφορα μπορείς να απαντήσεις εδώ μέσα. Το

βασικότερο θέμα είναι ότι για τα χάλια της χώρας φταίνε οι

πολιτικοί με τις αποφάσεις τους. Και βάζουν τους πολίτες

και την αστυνομία να τσακώνονται μεταξύ τους. Ας μου

απαντήσει ένας, τι κερδίζει ο καθένας που πετάει πέτρες

στα ΜΑΤ?
Όπως είπε και κάποιος σε κανάλι "να πάτε να κάψετε τα

σπίτια των πολιτικών".

Και κάποιες απαντήσεις.

11:47 Αγρότη. Μπήκα με πανελλήνιες, αλλά και μέσο να

έμπαινα, αυτό που με διατάζουν να κάνω θα το κάνω. Αυτό

πρέπει να κάνω, τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό? Αν μου πούνε

να σκοτώσω κάποιον όχι δεν θα το κάνω. Όταν εσένα σου λένε

να κάνεις κάτι για να πάρεις την επιδότηση δεν το κάνεις?

Ή κάποιος στον ιδιωτικό τομέα αν του πει ο προϊστάμενος να

κάνει κάτι δεν θα το κάνει?? Θα το κάνει. Το καφέ μου και

το φαγητό μου και ότι άλλο πάντα το πλήρωνα και πάντα θα

το πληρώνω. Αυτά πες τα σε κανέναν άλλον. Οι συνταξιούχοι

που χτυπούν με τα κοντάρια και τα μαδέρια είναι εντάξει ε?

Φυσικά και θα φάνε χημικά. Οπότε ακυρο και αυτό που λες.

Το ίδιο ισχύει και για τα σχολιαρόπαιδα. Αν σε βάζει η

γυναίκα να κάνεις πράγματα που δε θες, όπως ειρωνεύεσαι μη

τα βάζειος με την αστυνομία δε σου φταίει σε τίποτα. Τα

βιντεάκια που είναι μοντάζ και δείχνουν τη στιγμή της

επίθεσης της αστυνομίας και όχι την προηγούμενη επίθεση

κατά της αστυνομίας αρνούμαι να τη σχολιάσω, το έπιασες το

νόημα. Άκυρο και αυτό, πάμε παρακάτω.

1:10 μ.μ
Την λιγότερη εγκληματικότητα έχουμε. Σε όλους τους

αστυνομικούς χρωστάνε ρεπό. τα ματ πάνε και δουλεύουν

18ωρο σερί και εσύ μας λες για 7 ρεπό. Από άλλο πλανήτη

ήρθες. Εμείς έχουμε κυρήξει πόλεμο στην κοινωνία?? Αν

είναι δυνατόν. Γι'αυτό μας ρημάζουν όλους τους πολίτες,

δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται. Διάβασε και παραπάνω. Να κάνω

δηλαδή στην άκρη για να πας να σκοτώσεις. Τα θες και τα

λες?

1:56 μ.μ
Σε χτυπάνε γιατί εσύ πρώτος σηκώνεις το μαδέρι να

χτυπήσεις ανθρώπους που δε σε πείραξαν και δε φταίνε αυτοί

που σου κόβουν το κεφάλι.

Δε θυμάμαι ποιος είπε για ΕΔΕ. Ποιος ξέρει από εσάς τι

γίνεται στις εδε και πόσες γίνονται κάθε μέρα. Αλλά να σου

πω εγώ. Πόσοι αστυνομικοί συλαμβάνονται από αστυνομικούς

για παρατυπίες και οτιδήποτε άλλο. Κανένας δε βλέπει την

άλλη πλευρα.΄Και μη γυρνάτε να πείτε τέτοιοι είμαστε.

Εμείς τουλάχιστον αυτούς που κάνουν τις παρατυπίες τους

πιάνουμε και τους βάζουμε μέσα.

Φίλε 2:44 προσυπογράφω!!

Και μερικές κουβέντες έτσι για σκέψη.
Πόσοι δεν παίρνουμε απόδειξη από μαγαζιά, από γιατρούς από

οτιδήποτε για να γλιτώσουμε λίγα χρήματα, εις βάρος εν

τέλει του κράτους όταν σε άλλες χώρες το θεωρούν

αυτονόητο.
Αφού η αστυνομία αφήνει, όπως λέτε να καούν τα πάντα,

γιατί δεν προσλαμβάνουμε τόσους αστυνομικούς ώστε να είναι

ένας σε κάθε γωνία?
Όλα αυτά που γίνονται εγώ βλέπω ότι έχουν έναν απώτερο

σκοπό, να μας κάνουν όλους πολύ φτωχούς. Γιατί κόβουν

μισθούς όταν μπορούν να μειώσουν υπουργούς και υπουργεία

για να γλιτώσουν έξοδα? Όταν μπορούν να κλείσουν κάποιες

υπηρεσίες που τπολειτουργούν ώστε να γλιτώσουν υπέρογκα

ποσά ενοικίων?? Όταν μπορούν κάνουν καλύτερες επιλογές ως

προς τα οχήματα του δημοσίου?? Και και και και.......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συναδελφοι των ΜΑΤ : στρεψτε τις ασπιδες σας εκει που πρεπει !!!!!!Με οποιο τιμημα !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλα τα εγραψες ολα αυτα φιλε μου,αλλα δεν μας ειπες για τους συναδελφους σου που τους πληρωνει ο λαος να τον φυλουν και εκεινοι ειναι αποσπασμενοι σε πολιτικα γραφεια και κανουν την ζωη τους..Δεν μας ειπες για τα μαγαζια που πηγαινετε και πινετε δωρεαν τους καφεδες και τα ποτακια σας!!Και ποτε μην διαμαρτυρεσαι για κατι το οποιο εσυ επελεξες να κανεις..Δεν σε εβαλε κανεις με το ζορι..Και πανω απ'ολα εισαι ελληνας οπως και εμεις και ΕΛΛΑΔΑ δεν ειναι οι πολιτικοι μας,αλλα ο κοσμος που βρισκεται απεξω..Εκτος και αν δεν εισαι ελληνας???????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ανωνυμε 3.59 παλι καλα που καταλαβαινεις οτι δεν πρεπει να σκοτωσεις αν σου το πουνε αυτοι που προστατευεις,ευτυχως σου κοβει και λιγακι...ο συνταξιουχος ομως να φαει χημικα και ξυλο που τα αφεντικα σου τον εφεραν εκει.πες τα στη μανα σου λεβεντη μου αυτα να σε καμαρωσει που εκανε γιο προδοτη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@2.44
H Αστυνομία δεν ζητάει από τους διαδηλωτές να περιφρουρούν τις διαδηλώσεις τους; Η Αστυνομία δεν έχει παραδεχθεί ότι μόνο το ΠΑΜΕ το καταφέρνει; Μήπως πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συναδελφοι μην κανετε τον κοπο να πεισετε καποιους βλάκες οτι δε φταιει η αστυνομια για τα δεινα του τόπου.
Αν πέσεις στο επιπεδο του βλάκα θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
λεει ο τετραποδος φιλος μας ο 3:59....

"Και κάποιες απαντήσεις.
11:47 Αγρότη. Μπήκα με πανελλήνιες, αλλά και μέσο να

έμπαινα, αυτό που με διατάζουν να κάνω θα το κάνω. Αυτό

πρέπει να κάνω, τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό?"

εγω τι δεν καταλαβαινω ρε ζωον ή εσυ????????
καταλαβαινεις οτι εκτελωντας εντολες τετοιου ειδους ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ???????????
ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΣΕ???????????
ειναι δυνατον να ειστε τοσο ντουβαρια??????????
σε ποια γλωσσα να σας μιλησουμε για να καταλαβετε τοσο απλα πραγματα?????????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διάβασα το άρθρο του συναδέλφου και όλα τα σχόλια που το συνοδεύουν και κατέληξα στα εξής συμπεράσματα:

1) Έχει δημιουργηθεί η άποψη ότι όλη η αστυνομία αποτελείται απο τα Μ.Α.Τ. Ξαφνικά δεν λειτουργούν άλλες νευραλγικές υπηρεσίες της αστυνομίας, παρά μόνο τα Μ.Α.Τ. Έλεος πια ... Κύριοι και κυρίες αν δεν το γνωρίζετε η αστυνομία δεν είναι μόνο τα Μ.Α.Τ. Αλλά αυτό μας βολεύει στην παρούσα περίοδο , όπως και σε παρόμοιες περιόδους . Αποδέχομαι ότι έχουν γίνει πολλές φορές εγκληματικά λάθη από πλευράς φυσικής και δυστυχώς ενώ δεν θα έπρεπε να υπάρχει πολιτικής ηγεσίας , καθώς και των αστυνομικών , αλλά δεν μπορώ να μην αποδεχτώ και να τοωίσω το έργο πολλών συναδέλφων που λιώνουν καθημερινά στο πεζοδρόμιο. Η καραμέλα των δήθεν ψευτοιδεολόγων - προοδευτικών κτλ <> ας τελειώσει κάποτε.

2) Για άλλη μια φορά στην ιστορία , προσπαθεί ο καθένας μας να ρίξει το βάρος των ευθυνών στον άλλο. Μόλις <> κάποιον ότι τόσα χρόνια ήταν βολεμένος ή ότι φίλησε κατουρημένες ποδιές για να βρει μια δουλειά στο δημόσιο ή ότι τόσα χρόνια ψήφιζε τους ίδιους που σήμερα τους λέει και με το δίκιο του προδότες , αρχίζει το γνωστό παραμύθι <<α εγώ με την αξία μου ... , δεν έγλειψα ... , δεν ψήφισα ... κτλ κτλ ... Ε στο τέλος τόσα χρόνια ψηφίζανε φαντάσματα γιατί ήδη έχουν μαζευτεί πολλοί που ισχυρίζονται τα άνωθεν.

3) Δεν πρόκειται να απολογηθώ σε κανέναν και για τίποτα. Είμαι υπηρήφανος που είμαι Έλληνας μάχιμος αστυνομικός και για να το κατορθώσω αυτό έδωσα και γω 15 μαθήματα πανελλαδικές . Δυστυχώς το σύστημα με ήθελε ως ΔΕ υπάλληλο , αφού με απολυτήριο λυκείου 18,9 (18.890 μόρια) δεν μπόρεσα (ευτυχώς) να πιάσω την αξιωματικών και να γίνω ΠΕ υπάλληλος. Η μόρφωση και το πνευματικό μου επίπεδο υπερέχει κατά πολύ των όσων βγαίνουν στα media έχοντας άποψη επί παντός επιστητού , αλλά και όσων διαμαρτύρονατι γιατί ο μισθός τους από 2.500 - 3.000 € πέφτει στα 1.500€ , ενώ εγώ για να τα δω αυτά τα λεφτά , εννοώ τα 1.500 , θα πρέπει να περάσουν 15 χρόνια και να δουλεύω 28 μεροκάματα το μήνα.

4) Όλοι μας ξεχνάμε πως η ανώτερη αρχή από την αστυνομία σ'αυτή τη χώρα, είναι η δικαστική . Δεν είδα πουθενά να γίνονται πορείες στα δικαστήρια , άρειο πάγο κτλ. Δεν είδα πουθενά να παρεμβαίνει και να διατάζει επί τόπου τις αστυνομικές αρχές , παρά μόνο εκ του αποτελέσματος , διατάζει τη διενέργεια έρευνας και κλάιν μάιν.

Εν κατακλείδι , ο ρόλος των Μ.Α.Τ σε όλο τον κόσμο αυτός είναι . Γι'αυτό έχει δημουργηθεί και έτσι λειτουργεί. Δεν λέω σε καμία περίπτωση πως είναι σωστός , πλην κάποιων εξαιρέσεων , μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κατα την αποψη πολλων (πλειοψηφειας), η χωρα εφτασε σε αυτα τα χαλια λογω της αστυνομοκρατιας της τηρησης των νομων , της αυστηροτητας του κρατους και των τελεια οργανωμενων κρατικών και παρακρατικων μηχανισμων.Εναντια σε αυτό το συστημα νομιζουν τωρα οτι "επαναστατουν".
Αντε τωρα να πεισεις τον καθε βλακα οτι το συστημα στην Ελλαδα δεν ηταν η ευνομια αλλα η αναρχια!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@4.34
Eνώ το να μας πείσετε εσείς ότι φταίει όλο το υπόλοιπο σύμπαν εκτός από τους αστυνομικούς, λες και αυτοί δεν ψήφιζαν τόσα χρόνια και λες και τώρα δεν εκτελούν διαταγές μη εκλεγμένων πολιτικών, είναι πολύ πιο έξυπνο φίλε; Το ίδιο το άρθρο του συναδέλφου σου είναι γεμάτο από ασυνταξίες και νοηματικά χάσματα. Απόρω ποιός είναι ο βλάκας λοιπόν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΟΥΡΕΛΗΔΕΣ. ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11:47,ετσι τους εχεις τους αστυνομικους????να σου θυμισω πως απο τ0 1995 ειναι απο τις λιγες υπηρεσιες του δημοσιου μαζι με στρατο-αεροπορια-ναυτικο που μπαινουν απο πανελληνιες(δεν συμπεριλαμβανω τους φρουρους γιατι αυτοι δεν υπηρετουν στα ματ)...εσυ που βριζεις γιατι δεν το υπογραφεις με ονοματεπωνυμο εφοσον ζητας το ιδιο....αντε τωρα πισω στα υπολοιπα αρθρα της αστυνομιας να γραφεις...επαναστατη του πληκτρολογιου....οσον αφορα τα περι αγραμματος κλπ απλα δεν τα σχολιαζω....απο εναν ακομη 30χρονο αγραμματο(για εσενα) αστυνομικο,που εχει τελειωσει πανεπιστημιο και εχει μπει στην αστυνομια απο πανελληνιες με 18000 μορια...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@4.46
Θα σου μεταφέρω αυτολεξεί την απάντηση που μου έδωσε παλιός αστυνομικός των ΜΑΤ όταν και εγώ του είπα ότι αυτή η υπηρεσία εξαρχής δημιουργήθηκε για την κατασολή των πολιτών:
"Οχι. Η Δ/νση Αστυν. Επιχειρήσεων δημιουργήθηκε για να προστατεύσει την κοινή ειρήνη και γαλήνη των Πολιτών και όχι για την καταστολή των Λαικών Κινητοποιήσεων. Οτι την Δημόσια Δύναμη, όπως είναι οι Μονάδες Αποκαταστάσεως Τάξεως την εκμεταλλεύονται οι πολιτικές ηγεσίες δεν χωρά αμφιβολία."
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε 4,35, 12 χρονών εισαι?Εσυ (στη δουλεια σου) αν σου κανει ενας πελατης παραπονα παραιτείσαι? αλλαζεις δουλεια με τον καθε ξερολα που νομιζει οτι ξερει τη δουλεια σου καλυτερα απο εσενα?
Σε ποιά χωρα του κοσμου η αστυνομια κανει οτι λεει ο οχλος?Ποια διαταγη ειναι αντισυνταγματικη ρε συνταγματολογε?Η ρηψη χημικών για να μην καουμε-πετροβοληθουμε-λιτζαριστουμε?Η η υπερασπιση του κοινοβουλιου(και εμεις αχτι τους εχουμε) που η πλειοψηφια εβγαλε?Δημοκρατια λεγεται.
Και αντε και εφυγε η αστυνομια και καει και η βουλη μαζι με τους βουλευτες τι θα γινει μετα?
Θα βγαλουμε αλλους βουλευτες και θα βαλουμε αλλη αστυνομια να τους φυλαει μεχρι να ξαναγινει το ιδιο οταν καποιοι αλλοι κοινωνικοι κλαδοι(οπως και εμεις) πιεστουν οικονομικα?
Τι καθομαστε και συζηταμε ?Αυτα τα εχουν αποφασισει και στη Ζιμπαμπουε και Ουγκαντα...
Βουλιαζουμε γιατι σα λαος λεμε πανευκολα ανευθυνες παπαριες αλλα με τον διπλανο ειμαστε αυστηροτατα σκληροι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4.54

Αυτα τα λετε μεταξυ σας στην Καισαριανη και χαιρεστε, για δες αν σας πιστευει και κανεις.

Το γενικο κλιμα των ματατζηδων ειναι "τι να κανουμε, θα κανουμε ο,τι μας πουνε". ΤΟ ξερουμε οτι ειστε λοβοτομημενοι!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
ΚΩΣΤΑς ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν μπορει να εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ εσυ.Εχεις πολυ μισος μεσα σου και θα επρεπε να ντρεπεσαι που λες τους Ελληνες απλυτους.Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ και Ο ΜΙΚΗΣ που τους ψεκασατε με χημικα στα μουτρα ειναι απλυτοι και γελιοι;;; Μαθε πρωτα την ιστορια της πατριδας σου και μετα ελα να το παιξεις πατριωτης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
«'Οταν η Διοίκησις βιάζη, αθετή, καταφρονή τα δίκαια του λαού, και δεν εισακούει τα παράπονά του, το να κάμη τότε ο λαός ή κάθε μέρος του λαού επανάστασιν, να αρπάξη τα άρματα και να τιμωρήση τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν από όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητον από όλα τα χρέη του» ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ να ποιο ειναι το καθηκον σας φιλοι ενστολοι των ματ.ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες
Ο χρήστης Αλεξανδρος Ταδε είπε…
τι ακριβως λεει καλα?
ποιος σου ειπε οτι πανε να πεταξουνε πετρες στα ΜΑΤ?στην βουλη θελουν να μπουνε.ναι,οντως υπαρχουν αρκετοι ενοχοι,που εγλυφαν για να μπουνε δημοσιο και να τα ξυνουν.
και μηπως αυτοι οι "κουκουλοφοροι" ειναι μπατσοι?
και τις προαλλες με το που μαζευτηκε κοσμος ξαφνικα αρχισαν επεισοδια?αντε στο διαολο,να πεθανουν ολοι αυτοι οι προβοκατορες,μαζι και οι μπατσοι που ευχαριστιουνται να βαρανε,και κανουν ΥΠΕΡΚΑΤΑΧΡΗΣΗ της εξουσιας τους.αντρες χωρις αρχιδια.
Ο χρήστης Αλεξανδρος Ταδε είπε…
κι επειδη ειστε και ανενημερωτοι τελειως διαολε,στα ΜΑΤ που κατεβαινουν στο συνταγμα κλπ,δεν ειναι μονο ΜΑΤ,ειναι και απο αλλα σωματα αστυνομικοι που τους δινουν ασπιδα,γκλοπ και τους λενε εβγα εξω.
ελεος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
zitw ta MAT
Ο χρήστης Μάνος είπε…
ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΙ ΛΕΞΙΚΟ ΡΕ !!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ!!!

4:54 μ.μ. : Το αντίθετο της ευνομίας δεν είναι η αναρχία βρε ταλαίπωρε... Το αντίθετο της ευνομίας είναι η ανομία. Το αντίθετο της αναρχίας είναι η αρχή με την έννοια της εξουσίας. Και η αναρχία λέει ένα πολύ απλό πράγμα αν και δεν είμαι αναρχικός όπως πιστεύω κανένας δεν είναι αναρχικός μιας και απαιτείται πολυετής ζύμωση μιας κοινωνίας που μοιάζει παραμυθένια όπου κάθε πολίτης είναι αυτόνομος...! Λέει η αναρχία: Δεν παραθέτω τις ευθύνες μου σε κανέναν άλλον παρά μόνον στον εαυτό μου, γιατί παραθέτοντας τις ευθύνες μου σε κάποιον άλλον, του παραθέτω και την εξουσία που κουβαλάνε αυτές οι ευθύνες. Και τότε έρχεται η αυτονομία του αναρχικού. Αν νομίζετε εσείς οι "μπάτσοι" που ελπίζω κάποια στιγμή να γίνεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επαγγελματίες Αστυνομικοί (αν και δύσκολα, έτσι κι αλλιώς δεν σας το επιτρέπει η εκάστοτε κυβέρνηση) ότι αυτοί που ικανοποιούν τον εγωισμό τους με το να σπάνε τράπεζες και ότι πάρει ο χάρος γενικώς, όπου αυτοαποκαλούνται αναρχικοί, σημαίνει ότι είναι αναρχικοί, καλύτερα να ανοίξετε κάνα βιβλίο. Επειδή δηλαδή η "χρυσή αυγή" και οι υποστηρικτές της αυτοαποκαλούνται πατριώτες, σημαίνει ότι είναι κι όλα; Κι ο Παπαδήμος για πατρίδα μιλάει, σημαίνει ότι την εκφράζει; Και μη μου πείτε για το γνωστό μα τους ψηφίσατε και και και... Το ότι κάποιοι τους ψηφίσανε δεν σημαίνει ότι τους δώσανε την άδεια να τα κάνουν όλα "πουτάνα"... Ούτε ότι όλοι περίμεναν μια θέση εργασίας. Αυτά είναι πολύ εύκολα και παν-κατευθυντικά.
Τώρα, κανείς δεν σας επέβαλε να γίνεται αστυνομικοί και ενώ δεν έχει βγει κανείς από την αστυνομία να πει ότι μετανιώνει για την στάση της, ο περισσότερος λαός έχει μετανιώσει για την ανεύθυνη στάση του τόσα χρόνια και την εκδηλώνει..! Αν γίνατε αστυνομικοί με την πρόφαση της υπηρεσίας προς τον πολίτη, επειδή λέτε ψέματα στον εαυτό σας δε σημαίνει ότι θα το πιστέψουμε κι εμείς. Δεν γίνεται να αγαπάς τον Ελληνισμό και να μην αγαπάς τους Έλληνες. Δεν γίνεται να αγαπάς τους Έλληνες και να μην αγαπάς τους ανθρώπους. Αν ήσασταν τόσο πατριώτες δε θα γινόσασταν αστυνομικοί, θα γινόσασταν αυστηρώς Ιπποκρατικοί Ιατροί..! Εγώ δεν έχω τα "αρχίδια" ενός πατριώτη, αλλά τουλάχιστον δεν το χρησιμοποιώ για να καλύψω τα γούστα μου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χαλαρωσε ρε μαγκα που τους βαζεις και ολους στο ιδιο τσουβαλι... λες και ΕΣΥ δεν εζησες στην ελλαδα εως τωρα η δεν ψηφισες.. και αν εσενα σου αρεσουν οι βιασμοι δικο σου θεμα γτ εγω ξερω πολλους που αυτο ειναι το τελευταιο που τους νοιαζει οταν δεν εχουν να φανε... το χειροτερο ειναι πως νομιζεις οτι εχεις και δικιο και ψαχνεις δικαιολογιες λες και δε ξερεις πως και σενα το συστημα θα σε γαμησει μια μερα... και επειδη μιλας για δυσκολιες ελα στο στρατο να δουμε τι ωραια που θα περνουσες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
gia ton 11.47. NA AGIASI TO STOMA SOU AGORI MOU.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο κ. συνάδελφε για τη δημοσίευσή σου. Μεγάλες αλήθειες είπες!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κοριτσαρες μου αστυνομικινες θιγμενες....ελατε απο τις ειδικες δυναμεις να σας στρωσω.... πηρατε μια στολη και ενα οπλο δωσατε ενα ορκο στην πατριδα και τελικα το μονο που σας εμεινε ειναι η στολη και το οπλο γτ αυτα ειναι εξουσια βλεπεις..ειθε τα χειροτερα σε τετοια ατομα τοσο μικρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΙΠΟΤΑ.... 2 ΗΜΕΡΟΥΛΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κοιτα να δεις που η Ελλαδα γεμισε ξαφνικα με καλους πολιτες που ποτε δεν εγλειψαν..ποτε δεν εκλεψαν..ποτε δεν ψηφισαν αυτους που μας κυβερνουν..ηταν παντα δικαιοι..και εχουν παντα δικιο οπως αυτο τους ΒΟΛΕΥΕΙ.Κοιτα να δεις που ενω ξεκινουν μια ειρηνικη πορεια φτανουν μπρος σε Ελληνες που δεν τους επιτρεπουν να ριμαξουν...να σπασουν...που βριζουν με τον πιο χυδαιο τροπο..που πετουν οτι υπαρχει μπροστα τους σε Ελληνες που δεν τους επιτρεπουν να καψουν.ΤΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ??ενα κτηριο??Μια σημαια??Εναν ΑΝΘΡΩΠΟ???Ζητατε ορια στην κατηφορα που μας πηρε απο δικια μας επιλογη αλλα οταν το οριο ειναι πριν την ΒΟΥΛΗ θελετε να το περασετε.Ειναι ωραια να σπαζεις το κεφαλι ενος αστυνομικου.Αλλα πρωτα ΗΛΙΘΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΠΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΙ.Γιατι σ αυτην την καταντια εσυ που γκρινιαζεις μας εφερες.Και οσο να το παιζεις τρελιτσα το βραδυ δεν θα κοιμασε ηρεμα.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.γιατι????ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εχετε καταλαβη ολοι οτι εχουμε καταντησει παιχνιδακια στα χερια ολων αυτων που εμεις οι ιδιοι καποτε επιλεξαμε να κυβερνησουν την χωρα μας και δεν αναφερομαι στην τελευταια τετραετια φυσικα αλλα στην σαρανταετια που εχει περασει.ΔΕΝ ανηκω σε καμια κατηγορια απο ολες οσες αναφερατε πριν μια ΜΑΝΑ ειμαι που εχει μεγαλωσει δυο παιδια με αρχες και αξιες τα εχει μαθη να σεβονται τους συνανθρωπους τους οσο διαφορετικοι και αν ειναι, τα εχει διδαξη τις αρχες και τα ηθη του πολιτισμου μας , μια ΣΥΖΥΓΟΣ που ο αντρας της εχει να πληρωθει εδω και καιρο και αυτη ΑΝΕΡΓΗ με ενα παιδι να σπουδαζει και ενα ακομα να ειναι στα προθυρα(αναρωτιεμαι βεβαια γιατι ολος ο κοπος ) και να με ρωταει συνεχεια βρε μαμα τι θα κανω με το μελλον μου η αγωνια ενος παιδιου που βλεπει την χωρα του να καταρεει ,που βλεπει τους γονεις του να ειναι προβληματισμενοι και να προσπαθουν , μια γυναικα που μαζι με τον συνροφο της ειχε κανει σχεδια και ονειρα ωστε να προσφερουν ενα καλυτερο μελλον στα παιδια τους οπως καθε γονιος ,αυτο βεβαια συμπεριλαμβανει δανεια , και οτι αλλο μας παρουσιασαν σαν ευκαιρια ζωης και εμεις απλωσαμε το χερι και το πηραμε σιγουροι οτι με την δουλεια μας θα τα βγαζαμε περα ,ενας απλος καθημερινος ανθρωπος οπως ειναι ολοι ειτε ειναι αστυνομικοι ειτε αγροτες ειτε γιατροι οτι θελετε εσεις σκεφτειτε ,σε καθε θεση και χωρο υπαρχουν λαμογια σε καθε κοινωνικο επιπεδο και αυτο γιατι ολοι ειμαστε πανω κατω τα ιδια ,και αυτο που βλεπω εδω και χρονια ειναι οτι μας κοροιδευουν κανονικοτατα μια εχουν στοχο τους αστυνομικους και ειδικα τα ΜΑΤ και ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ διωρθωστε με αν κανω λαθος μια τους φταινε οι ΑΓΡΟΤΕΣ μια οι εργατες της ΔΕΗ μια οι ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ ποτε ομως οι ιδιοι και εμεις τρωγομαστε μεταξυ μας.ζουμε σε μια δημοκρατια που κανεις δεν σεβεται τον αλλον και προσπαθει να αποδειξη οτι το δικιο ειναι αυτο που αυτος πιστευει.ΛΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΞΥ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΣ? Εδω οι ξενοι και με μια συμβολικη κινηση σημερα ειχαν πορειες συμπαραστασης στον λαο μας δημαρχοι εχουν παραιτηθει απο τον μισθο τους σε αντιθεση με τους ΕΛΛΗΝΕΣ δημαρχους και εσεις ακομα ανρωτιεστε αν η σταση που κρατανε τα ΜΑΤ ειναι σωστη η οχι? ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΤΟΥ ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ? ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4.54 μια χαρά διαφυλάσσατε την αναρχία πάντως. όπως και τώρα φυλάτε τα λείψανα αφήνοντας τον πολιτισμό μας ξέφραγο αμπέλι, σημάδι της απαγγίστρωσης απο ξεπερασμένους θεσμούς του παρελθόντος. Για την ελευθερία και τον εξανθρωπισμό του Ανθρώπου.

αντιεξουσιαστές στην εξουσία και εσείς σύντροφοι ε?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΑΛΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ.ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΖΩΑ ΟΥΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ,ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΓΟΠΟΝΙΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.......... ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ.... ΜΠΑΤΣΟΣ! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΜΑΤ..
Ο χρήστης lazaros galazios είπε…
Ντροπη σου συναδελφε που εγραψες αυτο το κειμενο.....λερωνεις ακομα και την στολη που φορας,δεν εχεις κανενα δικαιωμα να αποκαλεις βρομιαρη τον Ελληνα πολιτη....εσυ που πολυ πιθανον για δευτερη δουλεια δουλευεις ως μπραβος στον καθε επειχηριματια που μπορει καποτε να απολυσε αδικα των πατερα σου....απλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να βριζεις τον Ελληνα πολιτη που απο την δουλεια του και τα λεφτα του πληρωνεσε για να τον υπηρετεις!!!!! εαν θελεις να κανεις το καθηκον σου να συλλαβεις την επομενη φορα καποιον αναρχικο η' κουκουλοφορο που κραταει μολοτωφ στο χερι και να μην πετας χημικα σε ηλικιωμενους ανθρωπους και λοιπους εργαζομενους πολιτες....μεχρι τοτε απλα δεν εχεις δικαιωμα να μιλας ετσι και εαν δεν αντεχεις μπορεις να παραιτηθεις και να βρεις αλλη δουλεια....γιατι με αυτην την νοοτροπια δεν εισαι αξιος και ικανος να υπηρτεις το κοινο καλο!!!! εισαι ικανος μονο να δουλευεις.....αλλο σημαινει το υπηρετω αλλο το δουλευω!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ....ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το να το ζεις αυτό συναδελφε..μόνο τότε καταλαβαίνεις την έννοια του καταπληκτικου άρθρου σου!! Οπότε όλοι οι κουφιοκεφαλοι που βάλλουν εναντίον μας θα έρθει η ώρα που θα το μετανιωσουν οικτρά!ΤΙΜΗ & ΔΟΞΑ στους νεκρούς μας..ΤΥΧΗ & ΥΓΕΙΑ σε όλους τους υπόλοιπους!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κατ'αρχήν: 1. Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου όχι τόσο για το "αγανακτισμένο" κείμενο αλλά κυρίως για αυτούς που το επικροτούν.
2. Αν εσύ ΔΕΝ ήσουν βολεψάκιας ΔΕ θα ήσουν ΜΑΤατζής. Ξέρεις πολύ καλά ότι προστατεύοντας αυτούς που σε ταΐΖΟΥΝ και εκτελώντας τις εντολές τους θα είσαι "κυριλάτος" και εξασφαλισμένος στο "ΣΩΜΑ" κ εσύ κ το παιδί σου. Σκέψου όμως το παιδί σου ξαφνικά να ΜΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να γίνει ΜΑΤατζής σα τον μπαμπά του, νιώσει αδικημένος και θέλει να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ (όπως π.χ. χιλιάδες Ελλήνων την περασμένη Κυριακή)κατεβαίνοντας σε Ειρηνικές Διαδηλώσεις..Εκεί τί κάνεις φίλε μου;; Θα του πετάξεις το δακρυγόνο στη μούρη;; (όπως έκανε συνάδελφός σου σε μένα που ΔΕΝ έχω σηκώσει ΠΟΤΕ πέτρα σε κανένα συνάδελφό σου και ΕΠΙΣΗΣ ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΔΕΝ έχω συμβάλει ΟΥΤΕ έχω υποστηρίξει στο ελάχιστο αυτά τα οποία μου προσάπτεις στο κείμενό σου)
3. ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ: Ξαναδιάβασε το κείμενό σου σε μία ουδέτερη στιγμή -γιατί μπορεί να το έγραψες πράγματι όντας συναισθηματικά φορτισμένος- και ΕΑΝ αυτή τη φορά αναρωτηθείς "ΩΠΑ κάτσε.. γιατί είμαι ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ;" τότε πίστεψέ με είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΗΜΑ..Και δεν το λέω ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΡΩΝΙΚΑ..συμβαίνει σε όλους..Ειλικρινά ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ σε ένα κείμενό σου; Είναι λυπηρό γιατί, ενώ πολύ σπάνια θα έχεις την ευκαιρία να δεις τη δημόσια τοποθέτηση ενός άντρα των ΜΑΤ, νά που πετυχαίνεις μία και είναι γεμάτη χαρακτηρισμούς αλλά και αόριστη και γενική επιθετικότητα!! Έχεις ήδη λοιπόν γίνει προκλητικός απεναντί μου (γιατί μιλάς γενικά στον Έλληνα) χωρίς ΚΑΝ να σε προκαλέσω εγώ! ΦΑΝΤΑΣΟΥ λοιπόν στο δρόμο ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ εκδηλώνεις αυτή την επιθετικότητά σου όταν: Α)είσαι εν βρασμώ ψυχής Β)έχεις άμεση πρόσβαση στα "πολεμοφόδιά σου" και φυσικά Γ) "ΠΡΕΠΕΙ" να εκτελέσεις και τη διαταγή-"ΚΑΘΗΚΟΝ". ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ Αθώο κόσμο.
4.Δίκαια "κράζεις" αυτούς που κάποτε στήριζαν αυτά τα κόμματα τα οποία τώρα ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ αλλά, κάτσε βρε αδερφέ, δεν υπάρχει και η περίπτωση κάποιοι όντως να μετάνιωσαν για την ψήφο τους; ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να τους είχαν ψηφίσει επειδή ΤΟΥΣ "ΒΟΛΕΥΕ";; ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ και δες γύρω σου..ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ δεν έχουν κάτι μαζί σου! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ-ΕΜΑΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΕΣΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΟΣ (Επιθετικά, όπως και το κείμενό σου) γιατί είχες την εντολή να αραιώσεις/αδειάσεις το Συνταγμα. Την επόμενη φορά που θα βρεθείς κάτω "στο καθήκον" ΔΕΣ και σκέψου αν ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ. 5. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ και έρθεις με το μέρος του ελληνικού λαού ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ θα γραφτείς στην ιστορία ως "ο συνειδητοποιημένος ΜΑΤατζής, ο ΜΑΤατζής που έδειξε ότι έχει ΒΟΥΛΗΣΗ και δεν είναι ΑΒΟΥΛΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΥΠΑΚΟΥΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟ ΒΟΣΚΟ". ΜΟΝΟ τότε θα πέσει σαν τραπουλόχαρτα το σάπιο σύστημα που υποστηρίζεις με τόσο ζήλο. (ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ)..Δεν έχω την απαίτηση να συμφωνούμε σε ΟΛΑ, αλλά είναι κάποια πράγματα που, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, είναι οφθαλμοφανή ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ, γιατί αν το κοιτάξεις από ψηλά ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΦΙΛΕ μου! ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ! Συγγνώμη αν σε κούρασα με όλο αυτό -εγώ πάντως το διάβασα με ενδιαφέρον όλο το κείμενό σου, ΑΣΧΕΤΑ αν τελικά με απογοήτευσε- αλλά περιμένω απάντησή σου (έστω και σε επιθετικό τόνο).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευχομαι αυτοι που λενε μεγαλα λογια εκ του ασφαλους να γινουν αστυνομικοι να δουν την γλυκα!! Και στην αστυνομια μπαινουν με εξετασεις.. μαλλον εσυς ζεις ακομα στο παρελθον!! ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΤΕ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ!!
Ο χρήστης ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΠΣ είπε…
@ 11:41
είσαι βαθιά πολύ βαθιά νυχτωμένος!
Με τέτοιους ανθρώπους που έχουν το δικό σου IQ κανένας λαός δεν επιβιώνει!
Αργά αλλά σταθερά εξαφανίζεται…
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προς την ΚΥΡΙΑ 8:41, έχεις πιάσει ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, και οι άλλοι εδώ μέσα κάθονται και τρώγονται ποιος φταίει περισσότερο και ποιος λιγότερο. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
Ο χρήστης ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΠΣ είπε…
@ 11:47
είσαι βαθιά πολύ βαθιά νυχτωμένος!
Με τέτοιους ανθρώπους που έχουν το δικό σου IQ κανένας λαός δεν επιβιώνει!
Αργά αλλά σταθερά εξαφανίζεται…
Ο χρήστης ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΠΣ είπε…
Συμφωνώ με το παρακάτω σχόλιο…
Ο καθένας, ας ψάξει τον εαυτό του, και θα τον βρει μέσα στο κείμενο. Και, μη νομίζετε πάντα ότι για όλα φταίει κάποιος άλλος. Ένας φταίει... Ο κλασικός, ο μαλ@@κας, ο Έλληνας, που όλοι έχουμε μέσα μας. Αυτός που, όταν είναι πεζός, βρίζει τους οδηγούς, κι όταν οδηγεί, βρίζει τους πεζούς. Που μπαίνει κόντρα στο μονόδρομο και βρίζει αυτούς που πηγαίνουν κανονικά, επειδή του άναψαν τα φώτα. Που καπνίζει όπου γουστάρει γιατί ο νόμος αφορά μόνο τους άλλους. Πολλές φορές και σε live τηλεοπτικές εκπομπές, με τη μορφή "όρκας". Σκοτώστε τον Κουλούρη και την Κανέλη που έχετε μέσα σας και όλα θα γίνουν καλύτερα. Σεβασμός και ευγένεια στους συνανθρώπους μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κοπελάρα μου 07:03 απο τις ειδικές δυνάμεις (και καλά), σιγά μην σκήσεις και κανά καλσόν. Με ρέγουλα τα αναβολικά και το μπάφο φιλενάδα γιατί δεν κάνουν καλό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
΄Ελληνες, είστε και φαίνεστε !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και στη Χούντα αυτά ελεγαν οι φαντάροι. Όταν θα καταλάβετε ότι έιστε οι φαντάροι της νέας χούντας θα είναι αργά. να στε καλά και φυλάτε την πατρίδα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
KAMIA DOULEIA DEN EINE NTROPI EKTOS TOU MPATSOU KAI TOU VOULEUTI
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
07.03 δεν ερχεσαι να μου τα πεις απο κοντα αυτα?να δεις ποιος ειναι κοριτσακι!οι αστυνομικοι η εσυ.φλωρακο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφου μπορειτε κ συζητατε ακομα (κ βριζεστε) παλι καλα σημαινει οτι υπαρχει ακομα δημοκρατια.Σε λιγο καιρο που δεν θα χουμε να φαμε να δουμε τι θα γινει...ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πότε όμως θα αποκτήσεις τα αρχίδια να γυρίσεις την ασπίδα προς την βουλή και να μην υπακούσεις τις εντολές;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΤΕΡΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΥΣΗΧΟΙ ;
ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ , ΠΕΣ ΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;
ΕΚΤΟΣ ΠΙΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΧΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΨΟΓΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΑΣ !
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ !
ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΙ ΣΤΑ ΣΑΡΡΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟΡΙΑ ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΙΛΗΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΖΕΨΕΙ !
ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ,ΞΕΝΩΝ ΓΡΑΒΑΤΟΦΟΡΩΝ !
ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ,ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΧΩΡΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ;
ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΓΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟ ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ !
ΦΙΛΑΚΙΑ !!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ.ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΧΕΙΡΩΚΡΟΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΓΛΥΦΕ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ) ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΚΡΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΧΟΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΡΙΖΕΙ.ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΙ.(ΚΟΚΑΛΙΑΡΙΚΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΣΑΚΙΑ ) ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΙ!!!!!!
Ο χρήστης XRHSTOS FRIK είπε…
ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΒΛΑΚΑΣ ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! ΔΕΣ ΕΔΩ --> http://www.oparlapipas.com/2012/02/blog-post_3634.html
ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΙΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ! ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φταίνε που δεν μας αφήνουν να κάψουμε την Βουλή ή να βιάσουμε σαν ωραίος όχλος τις βουλευτίνες tin paleueis re xoirino???auto exeis na peis??ena dikio dld ston aplo to kosmo oti kai na einai autos apo kommatoskulo ews pappous pou tou kovetai i suntaksi kai oli i asfalisi pou xrooooonia plirwne dn exeis na peis kati??dld kala kanete kai (oxi oloi) tous varate???kai apo katw sumfwnoun ta alla provata..ti na pw pali kala pou vgainun tetoia arthra kai peithomai oti eiste skatades teleiws
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλημερα,
Εχω βρεθει πολλες φορες σε διαδηλωσεις και εχω βιωσει την χρηση των χημικων ΧΩΡΙΣ να εχει προηγηθει οτιδηποτε. Δυο φορες εχω βιωσει και βια χωρις να ειμαι κουκουλοφορος, να εχω πεταξει οτιδηποτε, και κυριως χωρις να εχω καν επιτεθει εστω και φραστικα εναντιον οποιοδηποτε.
Δεν κατεβηκα στο δρομο γιατι πιστευω στην βια, αλλα γιατι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ την αποσυνθεση της κοινωνιας μας απο επιορκους.

Κυριοι τις αστυνομιας, σας εχω δει να χτυπατε γυναικες,παιδια,υπερληλικες, με χημικα και με γκλοπ. Κυριοι σας εχω δει να ΜΗΝ μπορειτε να ξεχωρησετε τον οποιον σαν εμενα που διεκδηκει το ηθικο και πολιτικο δικαιωμαν του συνερχεσθε αοπλος και ειρηνικως.
Σας εχω δει να πετατε πετρες.(Αληθεια σε ποιο εγχειριδιο προβλεπεται αυτο;)
Σας εχω δει να ασχημονειτε.
Σας εχω δει να υπερβαλεται, εναντι ανθρωπων που ΔΕΝ εχουν κανει κατι.
Αλλος σας εχει επιτεθει και εχει ασκησει βια λεκτικη και οχι μονο, και σε αλλους επιτεθηκατε. Κατα πολλες φορες ηταν αδυναμοι ή ανθρωποι που δεν ειχαν κανει κατι εναντιον σας.

Διαβαζω για επαναστασεις κλπ. Αγαπητοι μου οτι προβλημα δημιουργηθηκε εν ειρηνη, εν ειρηνη θα λυθει ακομα και αν μεσολαβησει βια.

Δεν σας θεωρω στοχο, γιατι ειστε ΟΡΓΑΝΑ. Σημερα χαιρετατε τον Χ αυριο τον Ψ.

Εχω φαει τα χημικα ΧΩΡΙΣ λογο εχω υποστει ΒΙΑ χωρις λογο, αλλα δεν σας θεωρω τιποτα παραπανω απο ενα σακκο του μποξ, και ως εκ τουτου δεν εχω κανενα συναισθημα απεναντι σας. Μου ειστε αδιαφοροι.Για μενα και αλλο κοσμο , ο στοχος μας ειναι να φυγουν οι επιορκοι απεναντι στην κοινωνια και το Ελλαδα. Και σε αυτο δεν θα κανω (και δεν θα κανουμε) πισω.

Οσες διμοιριες και να ειστε , ακομα και με χρηση οπλων αν κανετε, θα ειμαι εκει.

Την αλλη φορα που θα κανεται "ντου" προσεξτε που το κανετε. Γιατι νομιμος στοχος δεν μπορει να ειναι γυναικες παιδια και υπερληλικες.

Θα συνεχισω να ειμαι κατω στο δρομο και να αντιστεκουμε σε πολιτικες, και αποψεις που το πολιτικο συστημα προσπαθει να περασει με αντιδημοκρατικους και ανελευθερους τροπους.

Ψεκαστε, ριξτε χημικα, χτυπηστε,αλλα να θυμαστε οτι η ωρα της κρισης θα ερθει για αυτο το σαπιο συστημα. Διαλεξτε αν θελετε να ειστε και εσεις τμημα απο αυτο που θα ζητηθουν ευθυνες ή οχι.

Να θυμαστε οτι αυτοι που θα σας ζητησουν ευθυνες ΔΕΝ θα ειναι οι κουκολοφοροι. Θα ειμαστε ολοι εμεις που ζηταμε πολιτικη λυση και εχουμε αλλου τυπου παιδεια και αντιληψη της πραγματικοτητας. Και ειμαστε πολλοι.

Προς τον κυριο που εγραψε το αρθρο:

Ειμαι στον Ιδιωτικο τομεα, και πληρωνω εγω και η οικογενεια μου την κριση ,χωρις να εχω ζητησει ΚΑΝΕΝΑ ρουσφετι και κυριως χωρις να εχω παρει λεφτα απο το κρατος ή την ΕΕ. Και ΟΧΙ δεν δεχομε αλλο να πληρωνω τα κερατιατικα που μου φωρτωνουν.
Εισαι αδικος στους χαρακτηρισμους σου και μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι το μελλον το δικο σου και των παιδιων μας , αν εχεις το εχουν ηδη υποθηκευσει.

Στα χαλια που ειμαι εγω σημερα, θα εισαι και εσυ αυριο, μην εχεις την παραμικρη αμφιβολια. Σκεψου το, οπως και καθενας απο εσας που με το προσχημα περνω εντολες και τις εκτελω τις εκτελειται και απεναντι σε ποιον.


ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ:

Αν εχετε απορια γιατι αυξανει ο κοσμος που σας θεωρει στοχο να σας την λυσω. Δεν ειναι γιατι εμποδιζεται το κοσμο να μπει μεσα, αλλα κυριως γιατι εχετε ασκησει βια χωρις κανενα μετρο. Μια , δυο τρεις, εκπαιδευεται τον κοσμο στην αντιδραση , δεν το καταλαβαινεται;
με το να ασκεις βια στο τελος να τον εκπαιδευεις να σου επιτεθει τοσο απλο ειναι. Και αν δεν εχει την ιδεολογικη ή την πολιτικη πεποιθηση της μιας βιας και να εχει ξεχωρισει τι θεωρει στοχο και τι οχι , τι περιμενεται να γινει στο τελος;

Καλη τυχη σε ολους μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
axaxxaxaaaa
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
H Ουσια ειναι μια... δεν το βλεπετε? Εμφυλιος θα ξεσπασει συντομα και ειναι κριμα.
Αλλο ενα πραγμα που θελω να τονισω ειναι. ο διαχωρισμος την ΕΛΑΣ απο τα ΜΑΤ.. Τα 2 αυτα σωματα δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους, τουλαχιστον ετσι οπως τα αντιλαμβανομαι εγω. Καμια σχεση ουτε σε μορφωτικο επιπεδο, ευγενεια, συμπονια, ανθρωπια.
Ουκ ολιγες φορες υπηρξε αθεμιτη επιθεση απο δυναμεις των ΜΑΤ, χωρις να υπαρχει κινδυνος της σωματικης τους ακαιρεοτητας.
Ναι, πολυ απλα.. και δυστυχως για μας εκτελουν εντολες, και δειτε τα.. η πρωτη γραμμη ειναι αμουστακα παιδακια, καταλληλα διαλεγμενα ωστε η κριση τους να ζυμωνεται... Υπαρχουν βεβαια και μεγαλυτεροι και τους θεωρω διανοητικα καθυστερημενους. Οικογενεια οι ιδιοι δεν εχουν? Δεν εχουν ανηψια, κορες και γιους μεσα στο πληθος? Εκτελουν διαταγες που θα μπορουσαν να σκωτοσουν την ιδιοα τους την οικογενεια? Μηπως τελικα δεν ειναι τυχαιο, η επιλογη των ΜΑΤ, μηπως οντως δεν εχουν οικογενεια?
Μη βγει τωρα καποιος και πει οτι 'Η δικη μας οικογενεια καθεται σπιτι" γιατι ο καιρος ειναι λιγος που η κορη η γιος σου ΜΑΤατζη θα βρεθει στην πρωτη γραμμη και θα δεις τον χειροτερο σου εφιαλτη να γινεται πραγματικοτητα..

Και για του λογου το αληθες... οι πετρες εχουν στοχο να φυγει το εμποδιο (ΜΑΤ) που στεινεται μπροστα μας εναντια σ'αυτο το σαπιο συστημα, που ουδεις αναγνωριζει..
Αν θελετε να κανετε κατι καλο για την πατριδα σας, ανοιξτε διαδρομο και ειρηνικα θα ανατρεψουμε την κυβερνηση.. ο οργη του λαου αναποφευκτα κλιμακωνεται, δειξτε τους οτι μαζι μπορουμε να καταλυσουμε οποιοδηποτε συνταγμα και να ειστε σιγουροι οτι θα ειμαστε με σας και οχι εναντιον, παρ'ολα οσα εχεται κανει, μετα απο εντολες βεβαιως, το καλοκαιρι στο συνταγμα, που ημουν εκει και δεν πιστευα στα ματια μου, και την κυριακη 12-2 που η επιθεση ηταν δολοφονικη..
Ο χρήστης Unknown είπε…
http://www.youtube.com/watch?v=lFuP3Hjmi9c&list=UUa5Ji_mRXoEcJmG6UwqNFfw&index=22&feature=plcp
γιαυτο τι εχετε να πειτε κυριοι?
για τον 16 χρονο αλεξη τι εχετε να πειτε κυριοι?
για τους νεκρους μεταναστες τι εχετε να πειτε κυριοι?
σαπιλα και διαφθορα η αστυνομια.η καταπτωση του ανθρωπινου ειδους.
το παραπανω κειμενο αμφιβαλω αν το εγραψε ενας απο εσας..οσο για το αν υπαρχουν καλοι αστυνομικοι,δεν διαφωνω, αλλα δεν δεχομαι την αγνοια τους.ολοι γνωριζουν, μηδενος εξαιρουμενου!
ανοιξτε χωρο για τον κοσμο, για μια φορα στην ζωη σας εχετε την ευκαιρια να γινετε ηρωες στα ματια του κοσμου.μην την αφησετε να παει χαμενη.
οσο για το ποιοι βολευτηκαν απο το συστημα που επικρατουσε στην ελλαδα τοσσα χρονια ειναι αστειο να λετε οτι ολοι το στηριζαν γιατι ηταν διεφθαρμενοι.οι βολεμενοι ηταν ενα 10-20%.οι υπολοιποι τους ψηφιζαν γιατι τους πιστευαν,γιατι ειχαν αναγκη το καλύτερο αυριο που υποσχονταν.ο παπανδρεου στις τελευταιες εκλογες πηρα κοντα 40%.ολοι αυτοι ηταν διεφθαρμενοι?ΟΧΙ!απελπισμενοι ηταν.
τωρα ομως που το πολιτικο συστημα εχει ξεβρακωθει πληρως, ο κοσμος ειναι διατεθειμενος να δημιουργησει την χωρα του απο την αρχη.και εσυ αστυνομικε εισαι εκει για να προστατευσεις τη ληστοσυμορια?που εχει βαλει χερι και στην δικη σου ζωη και αξιοπρεπεια?ο χαρακτηρισμος σας ως ταγματαλυτες δεν ειναι καθολου υπερβολικος και εσεις μονο εσεις μπορειτε να αντιστρεψετε το κλιμα σε βαρος σας.δωστε τοπο στο λαο, να εφαρμοσουμε μια δημοκρατια η οποια θα δινει πραγματικα στον απλο λαο την αξιοπρεπεια που εχει στερηθει.μια δημοκρατια που θα γινει για μια ακομη φορα προτυπο πολιτευματος για ολο τον κοσμο.
μιλαω σε ολους σας και σας παρακαλω βγαλτε τον ανθρωπο που εχετε μεσα σας,μεταμορφωστε το τερας.βγαλτε τον ανθρωπο αυτον που ξερει να αγαπαει,οπως αγαπατε τα παιδια σας, τις γυναικες σας ,τους γονεις σας,τους φιλους σας.
το μεγαλο στοιχημα για εσας ειναι τωρα!
η κυριακη 12 φλεβαρη ηταν απο τις μεγαλυτερες διαδηλωσεις που γνωρισε η αθηνα.1.000.000 κοσμου διαδηλωνε.αυτον τον κοσμο δεν ορκιστηκατε να υπηρετειτε?
κωστας παπαδοπουλος.
28 ετων βιολογος,ιχθυολογος
με πολλα ονειρα για το μελλον
ονειρα εδραιωμενα σε αυτον τον ευλογημενο τοπο μας.
δεν παραιτουμαι και θα συνεχισω να αγωνιζομαι για πραγματικη ελευθερια.
σας καλω να ακουσετε τα συνδικαλιστικα οργανα σας.
σας εδωσαν πατημα .
οσο ζω ελπιζω
Παπαδοπουλος Κωσταντινος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.47 τι εισοδημα δηλωνεις; μηπως 12.000; τωρα θα δηλωνεις 5000;; μηπως κυκλοφορεις κ συ με μερσεντεζ και εχεις 5 τρακτερ;; τα ξερουμε κ τα δικα σας κολπα.. οσα θα λες τοσα θα λεω για τη συμμορια σας..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ!ΕΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ)37 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ;ΞΥΠΝΗΣΑ,ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ,ΣΑΛΤΑΡΙΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ'ΑΦΗΝΕΙΣ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ-ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Δ.Υ.-ΦΡΟΥΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜ. ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ;ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ !!!)ΑΣΚΟΥΝ Χ Ο Υ Ν Τ Α Ρ Α ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ "ΑΛΛΙΩΣ" ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ.
'Η ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ 'Η .....ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ !!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΨΕΚΑΣΜΑ" ΣΤΗΝ 90ΧΡΟΝΗ ΓΕΡΟΝΤΑΡΑ ΣΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΝ Μ.ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ;
ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΙΝΕΖΟ,ΡΩΣΟ,ΙΑΠΟΝΑ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ,ΧΙΛΙΑΝΟ,ΚΟΥΒΑΝΟ,ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ !!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάτσε με την ησυχία σου τώρα και γιόρτασε το ξεπούλημα της πατρίδας σου που εσύ συντέλεσες ΠΡΟΔΟΤΗ και άσε τον λαό και θα την βρεί την άκρη τι θα κάνει για να σας ξεπεράσει...Θα κοιτάς την Ελληνική σημαία που δήθεν αγαπάς και υπερασπίζεσαι αλλά θα γνωρίζεις ο,τι εσύ την κατέβασες από τον ιστό και την πρόδωσες για τα ΛΕΦΤΑ.Όλα για τα λεφτά ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ.Αυτή είναι και η μεγαλύτερη κατάρα σου που δεν θα φύγει ποτέ.ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΚΟΥΣ?ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1256 ixthiokalliergia artas teleiwses????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
όπου και όποτε θες φιλενάδα από το 07:03. σου χει μετρήσει τα παϊδια φλωράκος;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι λίγο πολύ φταίμε για την σημερινή κατάσταση, είναι η αλήθεια. Δεν θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτά που γράφει ο συνάδελφος, καθώς και μεις έχουμε πολύ ''λέρα'' ακόμα μέσα μας. Θέλω να πω όμως το εξής: δεν είναι δυνατόν, είναι παράλογο να χτυπάει ο πολίτης τον αστυνομικό νομίζοντας ότι έτσι χτυπάει το κράτος και την κεντρική εξουσία. Πρέπει επιτέλους να απαγκιστρωθούμε από το κράτος και να εργαστούμε για τον πολίτη, για την κοινωνία που όλοι ζούμε.

ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.

Ta ypoloipa pou diavasa se ayto to blog, kathos kai to idio to arthro arnoume na to sxoliasw giati htan toso vlakodes pou den ksero apo pou na arxisw.

File Giorgo o monos logos pou tosa xronia den exo vgei sto syntagma na rhkso petres stous astynomikous einai dioti pisteya oti anamesa sas yparxoun kai anthropoi opos esy pou exoun mia pio sovarh antilhpsh ths katastashs (an kai pisteyw oti einai elaxhstoi san esena).

Oi Astynomikoi prepei, se authn thn dyskolh periodo, na paroun thn katastash sta xeria kai na symporeytoun me ton Lao. Thn prohgoumenh Kyriakh oi diadhlotes den thelan na kapsoun esas alla thn Vouli. Eprepe na tous afhsete dioti den exete orkistei na prostateyete poulimenous politikous alla orkisthkate pisth sto syntagma kai stou nomous tou kratous, ta opoia paraviazontai kathimerina mesa sthn voulh thn stigmh pou ta teleytaia xronia exoun perasei polloi antisyntagmatikh nomoi(diorthose me an kano lathos). Analavete loipon ths eythines sas kai afhste ths kokoromaxies me tous dithen anarxikous mpaxalakides.


Xrhstos Metanasths
Ο χρήστης kostas karampas είπε…
τα ματ ειναι ζωα και δολοφονοι,εισαστε γενιτσαροι καιγκεσταπιτες.Ανοιξε η πηγαδα του μελιγαλα για τωσ δωσιλογους και οχι για τουσ 2600 αγροτες που εσφαξε ο μιζεριασ και τουσ 400 ταγματασφαλιτες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
mpravo re ainstain,mono oi mpatsoi prosferoun se etoutoun edw ton topo!re exei alla exipna i mana sou?mipws xalase i maska sou kai xazepses apo ta polla dakrygona?trava fyla ta afentika sou,kai min grafeis kai 'arthra' palio ouggggggg
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα σας ελεγα ολους εσας που σχολιαζετε εδω περα και τον αρθρογραφο να δειτε αυτο το ντοκιμαντερ. Εξηγει παρα πολυ καλα τη προσπαθουν να κανουν και ελπιζω να καταλαβετε πως αν ειμαστε ενωμενοι και διωξουμε αυτα τα λαμογια εκει περα να υπαρξει μελλον

http://www.youtube.com/watch?v=wpJZM-2LroE&feature=share

Παντα υπαρχει ελπιδα για ενα καλυτερο μελλον!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φιλε "18 Φεβρουαρίου 2012 2:44 μ.μ." Να ξερεις πως σπιτι μου την ανοιξη δεν περιμενω να μου την φερει κανενας αλλος εκτος απο εμενα κ την οικογενεια μου. Δεν ειμαι απο τα παιδακια που τα νταντευει ο μπαμπας. Στο στρατο ναι εκτελεσα διαταγες που δεν ηταν σωστες αλλα δεν χτυπησα ουτε εβλαψα κανεναν και ας με εβριζαν εμενα κ την χωρα μου στο Κοσοβο. Φυσικα συμφωνω μαζι σου στο να μην υπαρξουν νεκροι αν κ αμφιβαλω αν συνεχιστει ετσι η κατασταση στη χωρα. Αλλα κι εσας ανυπομωνω να σας δω διπλα μας οπως ειπες κι εσυ καποια στηγμη.... μεχρι τοτε ηρεμα στο κεντρο και χωρις προκλησεις ;)

Φιλικα Μορφεας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απίστευτο να μιλάει και να γκρινιάζει το επάγγελμα που de facto δε σέβεται την ανθρώπινη ζωή. Απλά, απίστευτο...

Και να κάνει λόγο για τους τραυματίες του τα τελευταία χρόνια, τη στιγμή που στα ίδια νούμερα καταλήγουμε εξαιτίας της υπάρξης και δράσης του, μόλις με δύο - τρεις διαδηλώσεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ε τότε να το καταργήσουμε το επάγγελμα αυτό(19 φεβρ. 4:30). άκου και μια καλύτερη ιδέα να βάλουμε τουσ ληστέσ με τα καλάσνικοφ να φυλάνε την κοινωνία που σέβονται την ανθρώπινη ζωή. και στισ συγκεκντρώσεισ να βάλουμε τουσ μπαχαλακηδεσ να κρατάνε τισ ασπίδεσ που σέβονται τισ περιουσίεσ των απλών ανθρώπων και τα ανθρώπινα δικαιώματα (το δικαίωμα στην ρίψη μολότοφ και πέτρασ που το κατάντησαν αγώνισμα και σε λίγο θα μασ πείτε να το βάλουμε και στουσ ολυμπιακούσ αγώνεσ).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το αιωνιο προβλημα του μαλακα του ελληνα να τσακωνομαστε μεταξυ μας και να γελανε οι πολιτικοι μαζι μας , μπραβο σας μαλακες ελληνες μπραβο σας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανωνυμε 4:30 δυστυχώς εσένα δε σου κόβει καθόλου. Δε προστατεύω κανένα. Προστατεύω κόσμο από το έγκλημα. Από το έγκλημα που θες να κάνεις εσύ αν σε αφήσω! Η μάνα με καμαρώνει γιατί τα λέω σταράτα και όπως έίναι. Τα δικά μου όπως λες αφεντικά είναι και δικά σου αφεντικά αν δε το έχεις καταλάβει ακόμα...!!! Και εκεί που φέρνουν το συνταξιούχο φέρνουν και εμένα!!! Δεν έχει όμως το δικαίωμα να πετά πέτρες σε μένα. Αυτά να πεις στα μάνα σου ψευτοπαλικαρά!!!

4:35

Τελικά όταν απευθύνεσαι σε ζώα πρέπει να μιλάς στη γλώσσα τους!! Τι δε καταλαβαίνεις βρε αγράμματε???!!! Ποιο Σύνταγμα παραβιάζω, που δε ξέρεις τι είναι το Σύνταγμα. Πετάς τη μία παπαριά πίσω από την άλλη μπας και κερδίσεις τις εντυπώσεις!!!!! Κατάλαβε επιτέλους ότι η Αστυνομία απαντά μετά τις επιθέσεις, ψευτοεπαναστάτη!!! Τράβα να δεις και μετά μίλα, όχι ότι σου λένε οι άλλοι!!! Τους χαρακτηρισμούς σου, σου τους στέλνω πίσω αυτούσιους!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καποιοι φοβουνται να κοιταξουν τον καθρεφτη...επειδη πολυ απλα ξερουν τι θα αντικρυσουν...σαπιλα και εξεφτελισμο!ανθρωποι που τα εχουν χασει πλεον γιατι τα πραγματα δεν πηγαν οπως τα υπολογιζαν,κατι πηγε στραβα.τωρα πια δεν εχουν την δυναμη να κοιταξουν καταματα και με χαμηλωμενο το κεφαλι ξεσπουν χωρις λογο και αιτια!δν ξερουν το γιατι απλα πρεπει καποιος να την πληρωσει για να αυτοικανοποιηθουν και να πουν οτι κατι εκαναν!ετσι πετανε μια πετρεσ στα ΜΑΤ μετα σπιτι και μετα στις οικογενειες τους!πλεον δεν υπαρχει η ψευτοχλιδη τους και το μελλον ειναι δυσοιωνο!ηρθε η ωρα να ξεβολευτουν με οσες πετρες και να πεταξουν,στα μουτρα τους γυρνανε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο συντάκτης δεν αναφέρεται ούτε στους φτωχούς, ούτε στους τίμιους, ούτε στους καλούς. Αναφέρεται στους βολεψάκηδες, που από τον καναπέ τους ή έστω και από το γραφείο της δουλείας τους, στο οποίο έξυναν τα ...... , έπαιρναν 2,3,4,5 χιλιάδες ευρώ. Σε αυτούς που με το γλείψιμο καταρχήν εξασφάλισαν μια θεσούλα στο δημόσιο, και μετά μία θεσούλα για τη σύζυγο, για το γιο, τη κόρη, τον ανιψιό τον ξαδερφό κλπ. Και όλα αυτά εις βάρων του υπόλοιπου λαού. Και τώρα που έσφιξαν τα γάλατα και τους κόβουν το μισθό ή τη σύνταξη από τα 3 χιλιάρικα στα 1.500 φωνάζουν για τους βολεμένους δημοσίους υπαλλήλους και για τον κάθε άλλο βολεμένο χωρίς να κοιτούνε την καμπούρα τους!!!

Και όταν βλέπουν ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι βγάζουν το άχτι τους στο κακομοίρη το συντάκτη και στους λοιπούς αστυνομικούς οι οποίοι τις ίδιες περικοπές έχουν αλλά οι ίδιοι οι πολιτικοί τους βάζουν απέναντι στο πλήθος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΜΩΡΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Ο χρήστης Γιάννης είπε…
Φιλε σου επιστρέφω το "ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΤΕ" και στο δίνω να το κάνεις κορνίζα, να βαράς το κεφάλι σου τρείς καθ' ημέραν, πρωί, μεσημέρι και βράδυ, μπας και ερθει το μυαλό σου στην θέση του. ΠΟΤΕ δεν εγλυψα πολιτικό. ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ δεν παρακάλεσα κανενα καραγκιόζη για τίποτε. Αν το ειχα κάνει θα ειχα σήμερα δουλειά, σημερα ειμαι άνεργος αλλά περήφανος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
SKYLIA FYLATE TA AFENTIKA SAS!!!! Paw na mpw sto facebook twra!!! Esy phgaine na psekaseis kanenan koukoulofwro asfalith synadelfo sou....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
file blaka ethnikisti matantzi . 1ton to na fas petra apo kapoion den sou fteei kanenas allos ektos apo esena pou dialekses auti tin doulia . 2on oles tis pories tis gamate eseis oi idioi pou prokalite brizontas kai bazontas mesa stin pories kapoious eksipnous gia na ksekinisoun oi fasaries . 3ton tin ellada tin gamisan autoi pou prostateueis . kai opws les den einai oloi oi ellines blakes pou psifisan pasok i ND ... ta pisteuw tou kathena den einai blakia . kala ekanan kai tous psifisan . ta komata exoun mia idea , otan o arxigos tous bgenei prothipourgos kai exei mpei mono gia na gamisi tin ellada o kathe ellinas den mpori na kserei ti tha kanei , mono mpori na dei ti tou iposxete proeklogika ... ola ta proeklogika den eginan giauto kala kanei o laos pou zitaei auta pou zitaei ekso apo tin bouli. kai esy kala kaneis kai tous prostateueis giati auti einai i doulia sou alla me to na kaneis oti kaneis stis pories ( iparxoun video kai photo gia oti kanete )einai aidia . den me niazei poios eisai alla me niazi otan xtipas enan gero i ton psekazeis . twra boulone kai ante gine skilos kapoiou
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ!
Ο χρήστης Granonym είπε…
ντάξει σωστά όλα αυτά, και εγώ μαζί σας. αλλά εγώ ή ο πατέρας μου (που είμαστε οι κακομαθημένοι όπως λέτε) δεν βαρέσαμε ποτέ άνθρωπο στην ηλικία του παππου μας, ούτε τους ψεκάσαμε, ούτε κλωτσήσαμε κοριτσάκια του γυμνασίου. Γιατί εμείς είμαστε άνθρωποι. Και φυσικά τώρα θα μου πείς οτι υπαρχουν και αυτοί οι μαλάκες όπως υπάρχουν σε όλες τις δουλειές. Ναι μάγκα, μαλάκες υπάρχουν παντού, αλλά ο π.χ εφοριακός δεν με ψεκάζει με ληγμένα δακρυγόνα ούτε βαράει την γυναίκα μου, απλά μας ταλαιπωρεί. ενώ εσείς ειτε καλοί είτε κακοί, εαν πάρετε εντολή να χτυπήσετε, τότε θα χτυπήσετε. όπως κάνουν τα καλά εκπαιδευμένα σκυλιά.
Παραπάνω λέτε οτι του γλύφαμε και λοιπά, εγώ φίλε δεν εγλειψα κανέναν, αλλά και να έγλειψα εγώ σίγουρα θα έγλειψες και εσύ γιατί και εσύ πολίτης είσαι. Ποιος ο λόγος να μην μπούμε μέσα; Μήπως φοβάσαι να πολεμήσεις τα αφεντικά σου; ή μήπως προτιμάς να κάνεις αυτό που έχεις κάνει πολλές φορές (να χτυπάς) και να αρκεστεις σε αυτό. ;;;;; και ντροπή σου μάγκα που ποστάρεις τέτοιες μαλακίες. μας έχουν λιώσει στο ξύλο, εμάς γυναίκες παππούδες γιαγιάδες, σκυλιά γατιά, (+το τύμπανο του αγανακτισμένου) και βγαίνουν να μας την πούνε κιόλας... κάντε εμετό να συνέλθετε ρε... να φοράτε μάσκα όταν ψεκάζετε, γιατί ορίστε τι παθαίνεις
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε βλακα αρθρογραφε, εισαι μαλακας μονο και μονο που συγκρινεις αυτους που επεσαν στο καθηκον για να βοηθησουν τον πολιτη με αυτους που δερνουν και δηλητηριαζουν με χημικα τον πολιτη επειδη προσπαθει να αποτρεψει το ξεπουλημα της χωρας του! Στους πρωτους ο κοσμος πηγε στην κηδεια τους και αφηνε λουλουδια και τους δευτερους τους φτυνει. Την αλαζωνια και τη βλαχια των ΜΑΤ την ξερουμε δεν θα μας την μαθεις εσυ ρε ηληθιε!! Εδω γενηθηκαμε. Αν ειχες ανοιξει εστω και ενα βιβλιο στη ζωη σου θα ηξερες οτι αστυνομια υπηρχε και στη χουντα και βασανιζε τους πολιτες και χωροφυλακη στην κατοχη που τους παρεδιδε στους γερμανους και οτι ακομα και τοτε κατι βλακες σαν και εσενα ελεγαν στους υπολοιπους οτι υπηρετουν την πατριδα. Μπες λοιπον εσυ καραγκιοζη στο facebook και δες σε ποιο club εχει παρτυ και παρε αλλους δυο κολοβλαχους φιλους σου και πηγαινε με λιγδομενο μαλι!! Και οταν γυρισεις σπιτι αγαμητος τραβα και μια !!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστα τα λες ολοι εχουμε μεριδιο ευθυνης απλα εχουμε ξεσηκωθει εναντιον σας γιατι νιωθουμε οτι προστατευετε αυτους και οχι εμας.σιγουρα ουτε εμεις δεν πρεπει να πεταμε πετρες σε σας οπως ουτε και σεις να χτυπατε κοσμο που δεν φταιει.μπορει εσυ να κανεις σωστα τη δουλεια σου αλλα πρεπει να αναγνωρισεις το γεγονος οτι πολλοι εκμεταλλευονται την εξουσια που εχουν.διαδηλωτες και αστυνομικοι ειμαστε ολοι ανθρωποι και καποια στιγμη πρεπει να το συνειδητοποιησουμε αυτο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είμαι πολίτης Πολιτικός Μηχανικός σε κοινωφελή Δεκο του Δημοσιου. Ο αρθρογράφος έχει δίκιο όσον αφορά την νοοτροπια των νεοελλήνων. Εγώ στις καλές εποχές έπαιρνα 1300 ευρώ τον μήνα όταν υπήρχαν ρετιρέ του Δημοσιου που έπαιρναν τα διπλάσια. Όλη η κοινωνία είχε πελατειακή σχέση με τους πολιτικούς με τα ανάλογα ανταλάγματα.Τωρα που γκρεμίζεται το πελατειακό σύστημα θυμήθηκαν όλοι να το παίζουν επαναστάτες και να ξεσπούν βρίζοντας και πετώντας πέτρες στα ΜΑΤ. Εχω παει σε πολλές πορείες ,εχω φάει χημικά αλλά πάντα θυμάμαι μετά από κάθε κινητοποιήση οι τραυματίες των ΜΑΤ είναι περισσότεροι απο τους τραυματίες πολίτες.Είναι πολύ δύσκολο για τους αστυνομικούς να παρακούσουν εντολές που τους δίνει το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα. Η κριτική είναι εύκολη.
Ο χρήστης Ιωάννα είπε…
Είναι πολύ βολικό να λέμε "όλη η κοινωνία είχε πελατειακή σχέση με τους πολιτικούς με τα ανάλογα ανταλάγματα" γιατί έτσι δικαιολογούμε την δικιά μας έλλειψη αξιών. 'Αφού το κάνανε όλοι γιατί να μην το κάνω κ εγώ; Με βολεύει άλλωστε!'.Λυπάμαι που θα σας χαλάσω την θεωρία σας, αλλά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με αξίες που ξέρουν να τις υπερασπίζονται ακόμα κ αν το τίμημα είναι ακριβό (πχ. να αρνούνται να υπηρετήσουν ένα κράτος που βάζει τον πολίτη σε τελευταία μοίρα κ να τιμωρούνται γι αυτήν την 'ανυπακοή' τους ζώντας έξω από το σύστημα, κ άρα με λιγότερες ευκαιρίες κ αποδοχές).Πάντα υπήρχαν επαναστάτες κ πάντα θα υπάρχουν, κ το γεγονός ότι δεν ανήκετε σε αυτούς δεν σας δίνει το δικαίωμα να απαξιώνετε των αγώνα τους κ τις θυσίες τους. Η ιστορία θα γραφτεί από αυτούς τους ανθρώπους, όπως πάντα, μόνο που σε εσάς δεν θα αναλογεί τίποτα από όλα αυτά που θα έχουνε κερδίσει.Αλήθεια, όταν σας ρωτήσουν τα παιδιά κ τα εγγόνια σας τί κάνατε εσείς για να σωθεί η χώρα, η ιστορία της κ οι άνθρωποί της, τί θα απαντήσετε; Υπερασπιζόμουνα τα ΜΑΤ που προστάτευαν τους προδότες πολιτικούς που τα ξεπούλησαν όλα; Σίγουρα είναι ένας αγώνας για τον οποίο θα πρέπει να είστε πολύ περήφανοι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γυριστε στα χωρια σας και δουλεψτε με τη γη... Καλυτερα θα εισαστε, Αυτη τη στιγμη προστατευετε καποιους προδοτες που παραβιαζουν το Συνταγμα που εχουμε ολοι χρεος να προστατευουμε. Ο κοσμος θελει να αποκατασταθει η Δημοκρατια και η δικαιωσυνη και σεις στεκεστε εμποδιο σ αυτο. Αυτος ειναι ο λογος που μαχονται με σας... σας εβαλαν στη μεση... θα σας δημιουργηθουν ψυχολογικα προβληματα ανεπανορθωτα για 800 ευρω... Δειτε, για να βγαλετε την οργη σας φορτωνετε μολοτωφ σε αθωους, καταστρεφετε τη ζωη καποιου χωρις να φταιει. Δερνετε ηλικιωμενους καταστρεψατε τη ζωη του Κυπριου φοιτητη και τα ριξατε στη ζαρντινιερα... εσυ γυριζεις με καθαρη τη συνειδηση στο σπιτι σου οταν εχεις δειρει εναν παππου που αντιδρα γιατι δεν εχει να φαει; Οταν πηγατε στο σχολειο και γιορταζατε το πολιτεχνειο απο ποια πλευρα θα καμαρωνατε αν εισασταν; τωρα παντως κρατατε το τιμονι των τανκς και σκοτωνετε κοσμο...Γυριστε στα χωρια σας μαγκες μου.. μμη στεκεστε εμποδιο στον κοσμο που ζηταει να ζησει με αξιοπρεπεια. Μη σκεφτεστε τους εαυτους σας για τη σιγουρια των 800 ευρω τα παιδια σας εαν δεν ακολουθησουν τη δουλεια σας θα δουλευουν για 300 εαν ειναι τυχεροι και βρουν δουλεια. ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ!!! ΣΤΑΥΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
An einai dinaton!!! Epidi den exete tn pio eunoiki thesi sto dimosio katheste k xtipate ton kosmo??? Eiste to ligotero kompleksikoi!! K an oxi oloi tote oi perissoteroi!! K an theorouses adiko tn mistho sou (se sxesi me auta pou "prosfereis") as katevenes k esi sto sintagma na diadilwseis!!! Matatzides eiste to pio poulimeno kai fanatismeno soma stn ellada kai auto fenete kai ap osa les!!! Opote vges kai xtipa ginaikopaida, sintaksiouxous kai tn ipolipo kosmo, etsi gia na exeis kathari tn sinidisi sou!! Sinexiste na prostateuete tous politikous sas, autous pou ektos apo tous ipoloipous tou dimosiou, volepsane k esas! Sinexiste na "maxeste" enantia stn kosmaki pou ipostirizei to dikio tou, alla k to dikio kai to mellon tn dikwn sas paidiwn!! Kompleksikoi pseftoirwes!! Swste tous politikous.. Thelw na dw poios tha swsei esas otan ksekinisete na trexete....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο λογος που οι πολιτες τραυματιες φαινονται λιγοτεροι απο τα ΜΑΤ ειναι 2

1) τα ΜΑΤ επιδιωκουν με μικροτραυματισμους να φαινονται τραυματιες ωστε να βγαινουν ελευθεροι υπηρεσιες και να καθονται.

2) τα ΜΑΤ μαζι με την Ασφαλεια πηγαινουν στα νοσοκομεια και συλλαμβανουν τραυματιες (για να καταλαβεις τι καθαρματα ειναι) με ψευτικες κατηγοριες. Ετσι πολυς κοσμος αποφευγει να πηγαινει στα νοσοκομεια οταν τραυματιζεται και προτιμαει ή τα κοινωνικα ιατρεια ή το να παει σπιτι του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ήξερα ότι σαν λαός είμαστε ψιλομακακες αλλα εδω στα blogs το επιβεβαίωσαν. Ο θεός να βάλει το χέρι του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
ολοι εσεις ειστε οι κομπλεξικοι γειτονες που καλειτε την αστυνομια οταν ο γειτονας σας βαλει λιγο δυνατα τη μουσικη,παρκαρει το αμαξι του 2 εκατοστα περα απο το χωρο σταθμευσης,δε πληρωνει τα κοινοχρηστα,τα φυλλα της μουριας του πεφτουν στο οικοπεδο σας,μαλωνει το παιδι του,φτιαχνει καλυτερη σκεπη απο τη δικη σου κ για καθε κακια που σας καρφωνεται στο μυαλο.ειστε εσεις που σας εχουν κλεψει αρκετες φορες κ οταν καποια στιγμη πιασουμε το δραστη κ σας δωσουμε πισω το κλοπιμαια που σας ανηκουν δε λετε ουτε ενα ευχαριστω κ μας τη λετε που δεν εχουμε συλλαβει ολους τους δραστες της περιφερειας!ετυχε μια φορα να βρισκομαι κοντα σε μια αρπαγη τσαντας.συνελλαβα το δραστη μερικα μετρα πιο κατω κ εκει ηταν κ μια παρεα φοιτητες που με εκραξαν επειδη εβαζα χειροπεδες σε φιλησυχο πολιτη,ενω η εγκυος γυναικα με ευχαριστουσε.ο δε συζυγος της μετα με ειρωνευοταν γιατι δεν επρεπε να τον εχω συλλαβει πριν της επιτεθει!αυτοι ειστε.που τα παιδια σας τα κακομαθημενα οποτε περναμε εξω απο ενα σχολειο πεταγονται στα καγκελα κ βριζουν χυδαια!κοιτατε μονο να ψοφησει η κατσικα του γειτονα σας .εσεις να ειστε καλα ...
για ολα τα δεινα φταιμε εμεις κ οχι τα δικαστηρια κ οι πολιτικοι.πρεπει οπωσδηποτε να καψουμε τους πολιτικους που γλυφαμε κ μετα ως δια μαγειας ΟΛΑ θα διορθωθουν.θα βρειτε οι ανεργοι δολεια κ οι υπολοιποι θα εχουμε αυξηση στο μισθο.ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ.τοσα χρονια καιτε κτιρια,σκοτωνεστε μεταξυ σας κ τι συμπερασμα βγαλατε?ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ οπαδοι ειστε σε ολα σας.οπως κ στις ομαδες που σκοτωνεστε ανευαιτιας.κ μετα φταιει η αστυνομια που δεν ειχε δυναμεις στο σημειο.βαλτε σε ενα τρενο γαυρους κ βαζελους.ολα αυτα τα παλικαρια θα φερθουν πολιτισμενα οπως φερεστε εσεις τωρα!!!τα ιδια χαλια με αυτους ειστε αν δεν ειστε αυτοι οι οπαδοι.να καουν ολα αφου δε μας ανηκουν!αυτη ειναι η φιλοσοφια σας.εμεις τα δικα μας χαλια σαν αστυνομια τα εχουμε δει προ πολλου κ παλευουμε να τα εξαλειψουμε.δεν εκτοξευουμε απειλες.κανουμε πορειες πολυ πιο ειρηνικες κ πιο ουσιωδεις απο εσας.αλλα στις πορειες μας,μαζευεστε κ μας χλευαζετε.Αυτοι ειστε!κ οσα λεω τα εχω βιωσει.αναλαβετε τις ευθυνες σας.και επειδη ερχονται εκλογες κ θα ψηφισετε παλι τα 2 μεγαλα κομματα που μεχρι πριν λιγο θελατε να καψετε, μετα ελατε παλι να ζητησετε ευθυνες απο την αστυνομια! 'Το θλιβερότερο θέαμα είναι δέκα Έλληνες διανοούμενοι σε ένα δωμάτιο. Ο καθένας θα προσπαθήσει να μεταβάλει τους άλλους σε ακροατήριο' λεει ενα αποφθεγμα για εμας!κ εγω ισως ανηκω εκει αλλα διαφερω απο εσας γιατι το γνωριζω!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΟΔΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΤΟΜΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ,ΠΛΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ,ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ;ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ,ΤΟ ΧΑΟΣ!!ΓΙΑΤΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οι αστυνομικοι εχουν τα καλα τους εχουν κ τα κακα τους οπως καθε ελληνας σε καθε επαγγελμα πχ γιατροι,εφοριακοι κλπ, ειναι κ αυτοι καθρεπτης της κοινωνικου συνολου. απλα τα εχουμε βαλει με αυτους επειδη σε καθε κριση, σε καθε κοινωνια που αντιμετωπιζει τετοιες καταστασεις τους χρησιμοποιει το συστημα σαν μεσο ελεγχου-καταστολης κ ταυτοχρονα εκτονωσης του λαου, αυτο συμβαινει παντα σε καθε συγχρονη η μη οργανωμενη κοινοτητα/χωρα, ολα τα χρονια, μην ψαχνετε αλλες αιτιες, ειναι ο ρολος τους αυτος. αναλλωσιμα υλικα ειναι για αυτους τπτ αλλο, πολλες φορες οταν τα πραγματα ειναι πολυ τεταμενα κ το ξερουν ολοι, αναλαμβανει κ ο στρατος, πραγμα το οποιο απευχομαι για αυτονοητους λογους.κατι αλλες αποψεις που διαβαζω εδω μεσα περι χρησιμοτητας η οχι της αστυνομιας γενικα στο κοινωνικο συνολο γενικα σαν επαγγελμα ειναι για γελια,ποτε καμια κοινωνια δυστυχως δεν θα επιβιωνε του εαυτου της αν δεν εκανε συσταση αυτης της υπηρεσιας ειται μας αρεσει ειται οχι. το θεμα ειναι να μην οδηγηθουμε παλι στα ακρα για αλλη μια ματαιη φορα στην ιστορια αυτου τ τοπου, χωρις να παραδειγματιζομαστε απο αυτην. γιατι οποιος πραγματικα πιστευει οτι θα καταφερει κατι παραπανω λιτσαροντας καμποσους δισμοιρους μπατσους που ετυχε να ναι μπροστα μας οτι θα δωσει μια γροθια στο συστημα ειναι τουλαχιστον αφελης. αντε κ μπουμε στη βουλη αντε κ λιντσαρουμε τους βουλευτες μετα τι, αυτη ηταν η επανασταση?! αχουμε αποδειξει σαν εθνος οτι εχουμε ενα απιστευτο ταλεντο στον εμφυλιο αλληλοσπαραγμο, γιατι εκει θα οδηγηθουμε αν δεν σταματησουμε να μισουμε την δημοκρατια, που υπαρχει σαν μεσο πλεον μονο για να επιβαλουμε αντι του εκφραζεσθαι της αποψης μας σε καθε μορφη της κοινωνικης μας ζωης. η επανασταση γινεται πρωτον συνειδησιακα απο εκει ερχεται η καθαρση, οι υπολοιπες κομπλεξικες αποψεις εδω μεσα ειναι καθαρα αυτα που μας πανε για αλλη μια φορα πισω στα παλια συνδρομα της μιας σωτηριας επαναστασεωςς, που μετατρεπεται εμφυλιος με αλληλοσφαξιματα εντελως τυχαια τα τελευταια 180 χρονια κ βαλε. ποτε θα καταλαβουμε οτι ποτε μα ποτε δεν ειμασταν σαν χωρα οικονομικα ανεξαρτητοι κ αυταρκεις απο την εποχη του 21 ακομα. εκτος κ αν θελουμε να γινουμε βορεια κορεα κ να κλαιμε σαν σε χορωδια ολοι μαζι σε κηδειες ''ηγετων''[αυτο κ αν πει δημοκρατια]. πρεπει να επιβιωσουμε απο αυτο κ να στειλουμε στις επομενες εκλογες καθε αχρηστο στο διαολο. πρεπει αυτο που περναμε να μας ταρακουνισει κ να μας οριμασει σαν λαο κ οχι να μας αποτελειωσει. Ενας απλος παρατηρητης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
βλεπω παντως ενα ιδιαιτερο μισος των αστυνομικων προς οποιονδηποτε εγραμματο (θολοκουλτουριαρηδες). Μαλλον επειδη ειστε οι ιδιοι αμορφωτοι και το πιο σημαντικο κειμενο που διαβασατε ποτε ειναι η εξεδρα ή ο πρωταθλητης. Αλλωστε μεχρι εκει κοβει το μυαλο σας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι αστυνομικοί κύριοί πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό για να τον προστατεύουν ακολουθώντας τα άρθρα του συντάγματος. Όσον αφορά τα επιδόματα και όλα τα "πριμ" των δημοσίων υπαλλήλων φυσικά και δεν έπρεπε να τα πάρουν και συμφωνώ για την άποψή που διατυπώνετε. Ώς εκεί όμως, εγώ δεν θα πω το γνωστό ότι προστατεύετε τους "Βολευτές" (αν και το κάνετε), θα σας θέσω ένα άλλο θέμα: όταν ο κόσμος διαμαρτύρεται για τα δικαιώματά του (μέσα στα οποία δεν εντάσω τα επιδόματα κ.τ.λ) βλέπε ασφάλιση, εργασία, σωστή παιδεία, δίκαιη φορολογία κ.ο.κ , ο αστυνομικός δεν έχει κανένα δικαίωμα να του αφαιρεί την φωνή. Η διαμαρτυρία είναι κατοχυρωμένη από το σύνταγμα. Όσον αφορά τις πέτρες, τις μολότωφ κ.τ.λ , έχουν βρεθεί αστυνομικοί ντυμένοι με πολιτικά να μπλέκονται μέσα στο πλήθος και να δημιουργούν επισόδεια ( να μην πώ για τις συλλήψης άνευ λόγου και αιτίας). Ας υποθέσουμε πως δεν εμπλέκονται οι αστυνομικοί στα επισόδεια, τί θα έπρεπε να γίνει για να προστατεύσετε τις συνταγματικές διαδηλώσεις; Κατά την γνώμη μου να πιάσετε αυτούς τους περιβόητους κοκουλοφόρους που δημιουργούν τα επισόδεια . Είναι τόσο δύσκολο ή τα σώματα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ανίκανα να προβούν σε μια τέτοια κίνηση; Τέλος αναφέρετε την επικινδυνότητα του επαγγέλματός σας . Όπως και κάθε άτομο έτσι και εσείς πριν επιλέξει το επάγγελμα που θα ακολουθήσει πρέπει να ενημερωθεί σωστά για τα υπέρ και τα κατά, συμβουλευόμενος όχι μόνο φίλους και γνωστούς αλλά και άτομα που ήδη ασκούν το επάγγελμα αυτό. Σύμφωνα με τις απόψεις που θα λάβετε πρέπει να συλογιστείτε για το εάν σας συμφέρει ή όχι να ακολουθήσετε αυτή την καρίερα. Συνεπώς η επιλογή ήταν δική σας και γνωρίζατε τους κινδύνους πριν ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα. Δεν μπορώ να μην σας αναγνωρίσω την επικινδυνότητα του επαγγέλματώς σας αλλά δεν διαφέρει και πολύ από αυτή ενώς χειρουργού που οφείλει να θεραπεύει τους ασθενείς του και όχι να τους σκοτώνει. Κλείνοντας να σας ενημερώσω πως δεν ειναι ευθύνη του πολίτη ο μισθός που λαμβάνετε και ότι και οι αστυνομικοί επωφελήθηκαν από τα «πριμ» που έδινε το κράτος σε αυτούς ανάλογα με το πόσες κλίσεις θα «εκόβαν»....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι ρε μεγάλε οκ..
Ενώ εσύ που κάθεσαι και προστατεύεις αυτόν που ξεπουλάει τη πατρίδα σου καλύτερος είσαι!!!!
Όσο χάλια είναι αυτός που πετάει τη πέτρα και τη μολότοφ.. άλλο τόσο χάλια είναι και αυτός που πετάει το δακρυγόνο και κοπανάει τον κόσμο!!
Δε με αντιπροσωπεύει καμιά αντίληψη και απο τις δύο!!
Θέλω ένα έννομο κράτος που ο πολιτικός που πατάει αστυνομικούς και περνάει δέκα κόκκινα να τιμωρείται παραδειγματικά!!
Θέλω ένα κράτος που αυτός που σπάει τη περιουσία του συνανθρώπου μου σαπίζει σε κάτεργα μέχρι να ξαναφτιάξει ότι έσπασε!
Και θέλω αυτόν που ξεπούλησε τη πατρίδα μου να τον δω κρεμασμένο!!!
Αν έχεις πρόβλημα με αυτό... είσαι τα ίδια χάλια με αυτόν που προστατεύεις!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητη Ιωάννα και ανώνυμε 20/2 2:21 με την φράση που έγραψα ""όλη η κοινωνία είχε πελατειακή σχέση με τους πολιτικούς με τα ανάλογα ανταλάγματα" δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για τις αξίες που έχω.Δηλώνεις ότι πάντα υπήρχαν επαναστάτες και θα υπάρχουν. Σε ρωτώ λοιπόν που ήταν οι επαναστάτες τα προηγούμενα χρόνια όταν η μειοψηφία των εργαζομένων κατέβαινε σε απεργίες? που ήταν οι επαναστάτες στις εκλογές που έγιναν όταν δεν ψήφιζαν με κριτήρια τα προσόντα και το ήθος αλλά ψήφιζαν αυτούς που τους υπόσχονταν τα περισσότερα? Την τελευταία Κυριακή στο Σύνταγμα ζήτημα είναι αν ήρθαν 3000 άτομα από μια πόλη 5.000.000.Τα πρότυπα της κοινωνίας μας δεν ήταν οι επαναστάτες αλλά οι εύκολα πλουτίσαντες. Στόχος των περισσοτέρων ήταν η πολυτελής διαβίωση. Το ότι δεν κατηγορώ τα ΜΑΤ δεν σημαίνει ότι δεν κάνω απεργίες και ότι δεν πάω σε πορείες. Οσο για την προβλεψη σου ότι πάντα θα υπαρχουν επαναστάτες περίμενε λίγο μέχρι να γίνουν εκλογές να δούμε αν οι Ελληνες ψηφίσουν επαναστατικά ή πάλι κόμματα τους συστήματος.
Φίλε 20/2 2:21 μπορεί ο πρωτος λόγος να ισχύει για μερικούς αλλά ο δεύτερος μου φαίνεται υπερβολικός γιατί αν πας χτυπημένος στο νοσοκομείο δεν είναι ανάγκη να πεις και που τραυματίστηκες έτσι δεν είναι. Μετά τη σύγκρουση ΚΚΕ κουκουλοφόρων υπήρχαν πολλοί τραυματίες στο νοσοκομέιο αλλά δεν νομίζω να συνελήφθησαν. Για μένα μια έιναι η λύση ψηφίστε κόμματα εκτός βουλής.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΠΟΤΕ Ο ΣΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΡΑΜΜΑΤΟΙ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ 8.55 ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
TH NA PO RE PAIDIA,OYTE OI ASTINOMIKI OYTE OI POLITES FTEME? OOOOLOI FTEME PAIDIA,O KA8E ENAS MAS EBALE TO XERI TOY.8A SAS PO ENA PRAGMA,O ANTRAS MOY DOYLEYH ARXEOFILAKAS NYXTA SE MOYSEIO,KLECAN TO MOYSEIO KAI KALESE THN ASTINOMIA,TO GEGONOS APOSIOPIOI8IKE,KAI APO TON ANTRA MOY KAI APO THN ASTINOMIA,GIATI ETSI EIPAN TA KOMATOSKILA THS ARXIFILAKOY TOY MOYSEIOY,KAI APO TO GRAFEIO TOY YPOYRGOY.TI SKATA KA8IKON NA KANEIS OTAN KATEGGILE OTI DEN YPARXOYN NYXTOFYLAKES KAI KA8ETE EOS THS 8,30 TO PRO'I' ,KAI TO KORIFEO TIMORI8IKE ME PERIKOPI MHS8OY 3 MHNON. PANTOY A8LIOTITA. TORA BLEPOYME TO XALI TOY DIMOSIOY?EEEEEEE??EIMAI HPER THS ASTINOMIAS,EXO POLOYS FILOYS POY LENE POSO A8LIOTITA EXOYN STO SOMA,MHN TA RIXNOYME OMOS MONO SE AYTO,GIA SKEFTITE KAI THN OIKOGENIA POSO ROLO PEZI OMOS? KLEFTIS,NARKOMANHS,BIASTHS,TRAMPOYKOS,DEN GENIETE KANENAS,GINETE APO OLOYS MAS!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η αλήθεια είναι μια όσο και να φανατιζεστε και να αγανακτειτε..
Πλέον όλοι δίκιο έχουν, θα πρέπει όμως να υπάρχει ψυχραιμία και ομοφωνία.. Και απο τους πολίτες και απο τους αστυνομικούς.
Καταρχήν αυτο που ταχα μου ζητάει ο κόσμος, να μπει στη βουλή, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Και ερωτώ, ΕΣΥ που υποτίθεται ότι ζητάς απο το ματατζη να σου κάνει χώρο για να μπεις στη βουλή , θα ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ τον (κάθε) παγκαλο ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ; Η θα κανεις πλιάτσικο και θα αφήσεις τους υπεύθυνους να πανε φυλακή για ΣΕΝΑ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όσον αφορά την καραμέλα που ξεστομιζουν με ευκολία κάποιοι , ότι οι αστυνομικοί διάλεξαν το επάγγελμα τους..
Θα ρωτήσω εγώ με την ίδια ´´λογική´´...
Ο ιδιωτικός υπάλληλος, δεν ήξερε ότι μπορεί να μείνει άνεργος; Γιατί λοιπόν διαμαρτύρεται;
Οι αστυνομικοί διαμαρτύρονται κύριοι, για τις συνθήκες εργασίας και όχι για το πόσο επικίνδυνο είναι το επάγγελμα. Ακριβώς ότι κάνει δλδ ο κάθε κλάδος για να προστατέψει τα συμφέροντα των εργαζομένων του.
Αντωνης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΒΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΦΤΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε βλακες το να λετε οτι παιρνετε λιγα λεφτα απλα κανει την θεση σας πολυ χειροτερη.ακομα και με αυτα που παιρνετε ειστε εσεις που χτυπατε τον κοσμο και του πετατε απριρε δακρυγονα και ειστε εσεις που υπερασπιζεστε την βουλη δηλαδη αυτους που σας εχουν για αναλωσιμους!βλακες φασιστες την κυριακη ειδατε τι σημαινει λαικη οργη!και ηταν μονο η αρχη!ο πολεμος μολις ξεκινησε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ. ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ: ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ. ΑΥΤΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καντε απεργια τοτε!να γελαουμε!χα!βλακες!φασιστες!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προς τον συγγραφέα του άρθρου:
να αγιάσει το στόμα σου!
Προς μερικούς αναρχοτρέχα-γύρευε:
1. Οι αστυνομικοί από το 1995 προσλαμβάνονται με ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ. Αλλά πού να το πάρεις είδηση; Όταν είσαι στο εξοχικό του μπαμπά με τους φίλους σου στη Μύκονο ή όταν φοράς την κουκούλα για να σπάσεις τα μαγαζιά μερικών φουκαράδων, έτσι, για να ξεδώσεις από την καταπίεση του σπιτιού, το οποίο σου λέει να περνάς και από τις επιχειρήσεις της οικογένειας που και που; Όπως βλέπεις δεν αναφέρω ότι είσαι απασχολημένος λόγω εργασίας ή μελέτης στη σχολή, εντάξει ας μη δουλευόμαστε κιόλας...
2. Απεργία; Μακάρι, το παλεύουμε και αυτό για να να μας δοθεί το δικαίωμα κάποτε. Κάναμε μερικές κινήσεις προς την κατεύθυνση αυτή. Αν μας δοθεί το δικαίωμα, τότε να σε δω... Προς το παρόν απαγορεύεται από το Σύνταγμα, αλλά αυτά για εσένα είναι λέξεις άνευ αξίας...
3. Και last but not least... αυτό το "αγράμματοι"... κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Είπαμε, στην Αστυνομία μόνο με Πανελλήνιες ή, όταν μιλάμε για Συνοριοφύλακες και Ε.Φ. με μόρια μέσω ΑΣΕΠ (το οποίο σημαίνει πως αν δεν υπάρχει πτυχίο, αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεται). Οι δε βάσεις εισαγωγής στις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας βρίσκονται στα ύψη (μια βόλτα από το site του ΥΠΕΠΘ θα σε πείσει) και πολύ πιο πάνω από Σχολές όπως π.χ. Μαθηματικό Θεσσαλονίκης... Αλλά εσείς εκεί: "αγράμματοι!" Ο Αίσωπος πολύ σωστά το αφηγήθηκε τελικά με την αλεπού και τα σταφύλια...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οχου τωρα ,ενταξει, πληρωνουμε οτι πληρωνουμε ρε παιδια ας μην πληρωνουμε και την αγανακτηση ενος αστυνομικου!!
ενταξει φυσικα δεν ειναι λυση αγορι μου να σου πεταμε πετρες αλλα εσυ εισαι οργανο και κανεις τη δουλιτσα σου και η δουλιτσα σου ειναι να τρως εσυ τις πετρες για να μας φευγει η οργη. δεν σου φταιμε εμεις το συστημα σου φταιει και εσενα απλα δεν το ξερεις και μαλλον δεν θα το συνηδητοποιησεις ποτε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για οποιον παλιο θυμαται τα ΜΑΤ τα δημιουργησε η ''επαναστατικη'' γενια του Πολυτεχνειου αμεσως μετα την χουντα,να μου πεις πριν ειχαν αλλες μεθοδους, αλλα μην ακουω κ μα..ιες εδω μεσα οτι οι ματατζιδες σαν ατομα φταινε για τα δινα της χωρας,αλλοι κινουν τα νηματα της κρατικης εξουσιας κ αλλου πρεπει να στραφουμε. κ για οποιον χαζονταβατζιζει εδω μεσα λεγοντας οτι δεν το αφηνουν να μπει μεσα κ να ''κανονισει'' τους βουλευτες μπορει να τους βρει ανετα και εκτος αυτης μονος του αν θελει σε ανυποψιαστες στιγμες, αλλα ειπαμε επαναστατης ειναι μονο αυτος π τα κανει μπ..ελο στις πορειες παιρνοντας κ αλλους στο λαιμο του. βγαλτε τις ολοι τις παρωπιδες αστυνομικοι κ μη, αυτος ο κλαδος [ΜΑΤ] ειναι δημιουργημα της δημοκρατικης ελλαδος, να την χαιρομαστε!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ειμαι ματατζης.οποιος πιστευει οτι ενεργουμε λαθος να ψηφισει στις εκλογες το κομμα που θα αποφασισει να διαλύσει αυτην την υπηρεσια.δεν ξερω αν πιστευετε οτι αυτο θα κανει καλο στην ελλαδα αλλα σε εμας τους ματατζηδες θα κανει.καταργηστε μας.αν δεν το κανει η πλειοψηφια των ελληνων τοτε φοβαται τις συνεπειες που θα εχει αυτο.μας βριζετε αλλα ολοι μας εχετε αναγκη.αποδειξτε μας οτι δεν μας θελετε και μετα χαρας να παμε σε καμια τροχαια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΛΑΨ-ΚΛΑΨ... ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ.. ΜΟΥ΄ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... ΡΕ ΝΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΟΤΑΝ ΕΠΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΣΧΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑ'Ι' ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ... ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ!!! ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ... ΟΤΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟ ΕΛΛΙΩΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ........................................
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε οποιον δεν αρεσει η ελλαδα οπως ειναι ειναι ελευθερος να φυγει.Δεν τον υποχρεωνει κανεις να μεινει αλλιως να δεχτει οπως ειναι.Και καποιοι που μιλουν για παραιτησεις οταν το αφεντικο τους τους πει να κανουν κατι να δηλωνουν παραιτηση.αν νομιζετε οτι με τις παραιτησεις θα βρειτε το δικιο σας καντετο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μόλις διαβάσαμε την "Ωδή στο θράσος του ψυχάκια". Μπράβο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
bravo sinadelfe..axios..stin astinomia mpika me panelinies..oxi me meso pou mpike kapoios se opoiadipote dimosia ipiresia.perasa sti sxoli axiwmatikwn me 18.500 moria..diavasa moxthisa kai ta katafera..exw 9 xronia stin YAT.se ayto to keimeno pou diavasa pragmatika apotiponontai polles alithies..distixws o aplos politis den prokeitai pote na katalavei ti simasiologia aytou tou arthrou..eidika aytos pou petaei petra molotov kadroni kai oti allo peta..den kanoume plati se politikous kai vouli..apla de mporoun na katalavoun pws kai EDE exoume perasei kai exoume timwrithei me prostimata kai eimaste kathe mera sta gipeda kai sto dromo pernontas 780 vasiko mistho..kapoios volepsakias sto dimosio thelei na allaxoume douleies??ntropi sou agroti gt kai egw apo eparxia eimai..o peteras mou itan sinadelfos aala pote den ipie tsampa kafe kai to fagito tou to PLIRWNE..asteioi asteismoi apo atoma ektos pragmatikotitas..KAI PALI POLLA BRAVO SINADELFE GIA TIN ANARTISI TOU ARTHROU!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σαφώς και δεν έχουμε ανάγκη τα ματ. Άλλο αστυνομία, άλλο ματ και ομάδα δέλτα, που είναι μαζεμένοι όλοι οι ψυχανώμαλοι.
Όχι αγάπη μου, δε θα πάτε στην τροχαία, θα πάτε σπίτια σας, γιατί είστε άχρηστοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για να ικανοποιηθητε ολοι για λιγο σας λεω οτι εχετε εν μερει δικιο και το εννοω. και λοιπον? που βγαζει ολο αυτο?εχει πρακτικο αποτελεσμα? Αν απο εδω και περα τουλαχιστον, ας γινουμε πολιτες αυτου του κρατους που εχουμε πρωτα υποχρεωσεις και να κανουμε οπως πρεπει την δουλεια που ειναι να κανουμε (χωρις να κοιταμε συνεχως το ρολοι και την καλοπεραση μας ), τοτε υπαρχει ελπιδα. Λιγοτερα λογια παιδια!!! Περισσοτερα εργα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μας βριζετε αλλα ολοι μας εχετε αναγκη

οχι μεγαλε, δεν σας εχουμε αναγκη. Οι βουλευτες σας εχουν αναγκη και η κυβερνηση,οχι οι πολιτες. Οι πολιτες ειναι αυτοι που σας βριζουν, που ειναι ανεργοι, που διαμαρτυρονται και παιρνετε εντολες να τους χτυπησετε. Αυτοι με τα καγιεν ειναι οι τραπεζιτες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διάβασες, πέρασες με 18500 όπως λες...μα τι τα θες τα greeklish; και αυτά τα prostimata;;;
Και αν θες να είσαι εντάξει με τον απλό πολίτη που δεν καταλαβαίνει, βοήθα τον να καταλάβει. Γι αυτόν εργαζόμαστε. Δε νομίζεις;
Συμφωνώ με τον 4.07. Τα ΜΑΤ δεν είναι Αστυνομία. Δεν επιτελούν Αστυνομικό έργο. Είναι όργανα καταστολής.

Για τον Χρήστο Μετανάστη (μετανάστες είμαστε όλοι μας)

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι η Αστυνομία υπηρετεί το Σύνταγμα και τους νόμους αυτού του "κράτους". Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Μακάρι να έρθουν όλες αυτές οι αλλαγές που θα κάνουν την ζωή όλων μας καλύτερη, που όλοι θα απολαμβάνουμε την δικαιοσύνη και που θα βλέπουμε κάτι καλό στο μέλλον για τα παιδιά μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
2:07, για να ψηφίσουμε κάποιο κόμμα που θα σας διαλύσει και θα σας στείλει όχι σε καμιά τροχαία, στο διάολο, πρέπει κάποια στιγμή στη χώρα να γίνουν δημοκρατικές εκλογές.. τώρα βέβαια, επικαλείστε την αστική "δημοκρατία" που εξέλεξε αυτούς που προστατεύετε, αλλα..ψήφισε κανείς Παπαδήμο και δεν το πήραμε χαμπάρι? Παραιτήθηκε ένας πρωθυπουργός που με αισχρά ψέματα υφάρπαξε την ψήφο του λαού και οδήγησε τη χώρα εκεί που την οδήγησε, και μετά??? Είδες εσύ πουθενά ελεύθερες δημοκρατικές εκλογές?? Μπαααα... Απλά μια ερώτηση θα σου απευθύνω, και πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί μπορεί να γίνει πραγματικότητα, ΑΝ λοιπόν κάποτε, εκλεγεί δημοκρατικά κάποιο κόμμα που θα καταργήσει την υπηρεσία σας, θα πάει ή δεν θα πάει σύννεφο η λευκή και η μαύρη απεργία??? Θα σεβαστείτε τότε, ή θα υπονομεύσετε με κάθε τρόπο τη βούληση του λαού όπως αυτή εκφράστηκε μέσω των εκλογών??? Μήπως τότε εσείς θα είστε αυτοί που θα προκαλέσετε τις συνέπειες της κατάργησης σας??? Περιμένω απάντηση..
Ο χρήστης Φούλης είπε…
Καποιοι απο εσάς θέλουν χτυπημά το κεφάλι τους στον τοίχο με αυτά που κάνεται στις διαδηλώσεις που καιγαταί αμαξιά και χτυπούσαται τους άνεργους ,όσο για τα θεσμικά σας και τα οικονομικά σας έχεται τον συνδικαλισμό να σας εκπροσωπήσει ενώ εγω που είμαι τον στελεχός των ΕΔ δεν έχω κάποιον να με καλύψη είμαι έρμαιο του κάθε αρχηγού γι αυτό βλάκα μπάτσε ΑΝ άσε την κλάψα μην μας ζητάς και τα ρέστα απο πάνω τώρα
Το ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία το γνωρίζουμε και κάποια στιγμή θα γίνονταν η υπερχήλιση
Ο χρήστης Σπύρος είπε…
Για όλους τους ανεγκέφαλους αντιαστυνομικούς που μέσα τους κρύβουν βαθιά ιδεολογία για το κράτος και το συνάνθρωπό τους ένα θα πω, στις δύσκολες ώρες πρώτα θα επικαλεστούν τη μαμάκα τους και αυτομάτως θα καλέσουν το "100", νταήδες. Αυτό για να ξέρουνε που ζούνε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κι επειδη ρε κομπλεξικε σε τρωει το αδικο (μη χεσω) νομιμοποιεισε να χτυπας γερους, γυναικες παιδια, εργαζομενους, οικογενειαρχες; Εχει γινει το γλομπ σου προεκταση του πουλιου σου. Μια απορια ειχα παντα. Ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι καποιος για να επιλεγει να χτυπαει αθωους συμπατριωτες του, χωρις κανενα συνειδησιακο προβλημα. Εχω την εντυπωση οτι αν χτυπησεις εναν ΜΑΤατζη στο κεφαλι, θα ακουστει αντιλαλος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βουρκωσα ρε παιδια με τα προβληματα που αντιμετωπιζετε. Τι να πει ο αμμοβολιστης στα ναυπηγεια που παιζει την ζωη του κορωνα γραμματα, και δεν ξεπερναει ποτε το 50στο ετος της ηλικιας του,κι αν διαμαρτηρηθει τρωει και βρωμοξυλο απο τους "υπερασπιστες" του. Ειστε θλιβεροι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
έχει καταντήσει κουραστικό το θέμα φταίνε τα ΜΑΤ, φταίνε οι διαδηλωτές, φταίνε οι.....

δεν είμαι αστυνόμος, άνεργος είμαι, απλά ρωτάω όσους κατηγορητε τα ΜΑΤ και τους αστυνομικούς γενικά (δίκαια-άδικα είναι άλλο θέμα), χετε τα κότσια να κατσετε στη θέση ενός ΜΑΤατζη όταν του πετάνε πέτρες ? στη θέση του αστυφύλακα που περνάνε κλήση να πάει σε σπίτι και δεν ξέρει αν θα βρει παππούδες να φωνάζουν ή κανέναν σαλταρισμένο εγγονό που σκότωσε τους παππούδες και έχει ακόμα την καραμπίνα στα χέρια ? στη θέση κάποιου τροχονόμου που παίρνει κλήση να πάει σε τροχαίο και βλέπει τον αδερφό του νεκρό,στη θέση ενός μοτοσικλετιστή που καταδιώκει αυτοκίνητο και του ρίχνουν με Καλάσνικοφ ? έχετε τα κότσια ? αν ναι δοκιμάστε το για 1-2 μέρες,αν όχι βουλώστε το και μη μας πρήζετε.

για να μπουν σε αυτή τη σχολή το θέλανε, ήξεραν που πάνε,οκ.
πόσοι από εσάς δεν ξέρατε σε τι δουλειά πάτε να δουλέψετε ? πόσοι από εσάς δεν παραπονέθηκαν για κάτι που έπρεπε να κερδίσουν στην δουλειά και δεν τους το έδωσαν ? πόσοι από εσάς πήγατε και είπατε στο αφεντικό "ή μου δίνεις.... ή φεύγω ",σε πόσους από εσάς σας είπε το αφεντικό "αύριο θα κάνεις...." και του είπατε "δεν το κάνω γιατί έχω κανονίσει για αύριο?". γιατί ζητάτε από έναν μπάτσο να το κάνει? πόσοι από εσάς που πήγατε φαντάροι είπατε όχι σε διαταγή αξιωματικού ?
γιατί αν το κάνει θα είναι πιο μάγκας από εσάς,θα έχει πιο βαριά αρχ...α από εσάς.

τώρα ξέρω θα ξεσηκωθούν 5-10 να μου λένε μπράβο, άλλοι 20-30 να με βρίζουν, όλοι εσείς όμως δεν έχετε τα κότσια ενός ΜΑΤατζη που παίρνει φωτιά η φόρμα του και συνεχίζει να είναι στη θέση του.

οπότε πάτε κρυφτείτε στα πανεπιστήμια να κάνετε τους μάγκες γιατί το γαμώτο είναι ότι όταν είσαι παράνομος πρέπει να πληρώσεις, τουλάχιστον να έχεις την αξιοπρέπεια να το παραδεχεσε !!!!
Ο χρήστης EFTHIMIOS είπε…
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΕΣΑΣ ΑΠΛΑ ΕΔΩ "ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ" ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ε.Φ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΤΡΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ! ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ 100% ΣΤΟΥΣ "ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ!!!! ΑΠΛΟΣ Η ΑΚΡΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ! ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΧΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΥΜΜΑΧΟ "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ" ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ μηδενιστής και μονοδιάστατος φίλτατε. Για τα τυχεράκια των συναδέρφων σου (ξέρεις τώρα τι λέω) γιατί δεν έγραψες;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΑΛΛΟ Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΑΔΕΡΦΕ.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε εδω βρηκες να πεις τον πονο σου????εσυ εισαι η τρομοκρατια!!σας πηρανε χαμπαρι ολοι τωρα!!και ο πιο απλος ανθρωπος σιγουρα σας θελει κρεμασμενους στο συνταγμα μαζι με τους κοπριτες που προστατευεις!!!εισαι ενας αλητης απλα που με βισμα μπηκες στην ΕΛΑΣ και νομιζεις οτι εγινες μαγκας με το νεροπιστολο σου!!αντε κλαψε αλλου!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλα μας λεει ζωα το μπατσονι γιατι εμεισ τους πληρωνουμε κιωλας,300 νεκροι 600 τραυματιες και 1000 μαλακιες,λες και οι αλλες δουλεις δεν ειναι επικινδυνες,λες και σε αλλες δουλειες δεν χανονται ζωες,αλλα ξεχασα ποσο δυσκολο ειναι να κανεις βολτες με το περιπολικο και εναν καφε στο χερι,χρεωμενα παντα στον Ελληνα πολιτη.Καθεσαι και λες να βιασουν τις βουλευτινες,εμενα προσωπικα δεν μου ειχε περασει ποτε απο το μυαλο κατι τετοιο,μιπως μας περνας δικες σου σκεψεις?
Για τους αλλους βιαζμους και της ληστειες που γινονται ενω εσεις φυλατε τα σπιτια βουλευτων και καθε λογις λαμογιο ουτε λογος ετσι?
Αλλα το μυαλο σου μεχρι εκει φτανει,να βρισεις λιγο,να βαρεσεις κανα πολιτη με την δικαιολογια παντα πως τετοιες εντολες εχεις.Ειμαι σιγουρος πως αν ησουν σωστος αστυνομικος δεν θα ανεβαζες τετοιες βλακειες,γιατι δεν κατακρινω ολους τους μπατσους,αφου και εσεις προβατα ειστε καθοδηγουμενα απο τον βοσκο σας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διαίρει και βασίλευε...
Ειδικά σε αυτή την Πατρίδα έχει και πολλούς οπαδούς αυτή η πρακτική!
Βλέπω σε άλλα κράτη τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και χαίρομαι.Με ταμπούρλα και τραγούδια και χρωματιστές σημαίες κατεβαίνει ο κόσμος στις πορείες και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να κάνει μ@λ@κία.
Μονάχα εμείς κι οι Αφγανοί σκοτωνόμαστε αναμεταξύ μας.
Ζητείται λογική.Και να απομονωθούν οι ακραίοι ένθεν κακείθεν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η αλλαγή δεν έρχεται γεννώντας νέο κύκλο αντιπαραθέσεων, ύβρεων και βίας... Δυστυχώς πάλι άκυρο... Βάλε ρε μάγκα το επώνυμό σου.. Τί φοβάσαι;;; Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει. Ας σταματήσει πια το ανώνυμος... Φανερά και καθαρά έρχεται η κάθαρση!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΚΥΛΙ Κωλόμπατσε ένα σύντομο σχόλιο μόνο, σαν απάντηση σε αυτό τον οχετό γλίτσας και σκατών που εσύ το ονομάζεις "μια αλήθεια".

Από'δω και μπρος εσύ θα τσιμπάς κανα χιλιοπεντακοσαράκι μαζί με τα "ανθυγιεινά", τα "σ/κ" και τις υπερωρίες και εγώ 480.
Με γειά σου και χαρά σου. Είσαι πιο μάγκας απο εμένα έκανες την σωστή επιλογή και έχεις και εξουσία - και την μοστράρεις κιόλας.

Αλλά σου ορκίζομαι ρε, τον μισθό που βγάζεις δεν θα τον χαίρεσαι καθόλου. Κάθε μέρα στο τρέξιμο θα σε έχω, θα λιώσεις στην ορθοστασία και στην πέτρα. Από την μύτη θα στον βγάλω. Κι αυτό δεν ειναι απειλή. Είναι υπόσχεση.

Ένας οργισμένος πολίτης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΠΡΟΣ ΜΑΤ - ΔΕΛΤΑ - ΔΙΑΣ: ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΓΙΑ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑΤΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ!

Την απόδοση ενός ιδιότυπου καθεστώτους, που επί της ουσίας θα σημάνει.....πλήρη νομική ασυλία, για τα μέλη τωνδυνάμεων καταστολής, προωθεί η Κυβέρνηση του μαύρου μετώπου.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο 20 του νομοσχεδίου για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας σε εμπορικά πλοία, προβλέπονται αυτολεξεί τα εξής:

"Για τα αδικήματα που διώκονται κατ' έγκληση (σσ, όπως για παράδειγμα η απλή εξύβριση ή η απλήσωματική βλάβη), και φέρεται ότι διαπράχθηκαν από αστυνομικό, λιμενικό ή πυροσβεστικό υπάλληλο, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και εξαιτίας αυτών, δεν έχουν εφαρμογή οι διατάξεις των άρθρων 275, 409 - 413 και 417 - 429 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας''.

Στην ουσία η επαίσχυντη αυτή διάταξη καταργεί την αυτόφωρη διαδικασία, για τα πλημμελήμματα και τα πταίσματα που διαπράττονται από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων κλπ

Έγκυροι νομικοί κύκλοι τονίζουν πως αυτή η διάταξη θα σημάνει την ουσιαστική απόδοση πλήρους νομικής ασυλίας για τα εν λόγω αδικήματα στους πραιτωριανούς του καθεστώτος, μιας και οι χρόνοι εκδίκασης υποθέσεων με τις συνεχείς αναβολές κλπ, θα οδηγήσουν σε παραγραφές των εν λόγω αδικημάτων!

Κανείς πλέον δεν μπορεί να προβλέψει πού θα οδηγήσουν τέτοιες πρακτικές, όταν κατά τον τελευταίο 1 χρόνο από καθαρή τύχη δεν έχουν υπάρξει ανθρώπινες απώλειες από τη συχνά δολοφονική δράση των ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ - ΔΙΑΣ (υπόθεση Γιάννη Καυκά, συγκεντρώσεις ενάντια στο Μεσοπρόθεσμο με κυνηγητό στα σκαλιά της πλ. Συντάγματος, κυνηγητό με μηχανές στα στενά κάτω από το Σύνταγμα και άλλα πολλά)."

Δείτε όλο τον Κωδικά Ποινικής Δικονομίας

http://enastyhal.gr/eggrafa/kodikaspoinikisdikonomias.pdf

Φιλικα Μορφεας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Eίναι φανερό ότι ο αστυνομικός που έγραψε αυτό το γελοίο κείμενο, είναι εντελώς αμόρφωτος. Μπερδεύει τις παθητικές με τις ενεργητικές φωνές (τα -ε και τα -αι) και κάνει και ένα σωρό συντακτικά λάθη.
Γι'αυτό και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν μπορεί να αποφασίσει το προφίλ του πολίτη που θα του "άρεσε" να προστατεύει.
Ποιός είναι ο "ιδανικός" πολίτης κατ'αυτόν, που θα άξιζε να προστατευθεί; O μη δημόσιος υπάλληλος; O ιδιωτικός υπάλληλος; O επιχειρηματίας, η γιαγιά με τη μάσκα που προσπαθεί να προφυλαχθεί απ'τα χημικά που λόγω βλακείας ρίχνει στο πλήθος;
O άνεργος;
Ποιός τύπος ΠΟΛΙΤΗ κατ'αυτόν αξίζει την προστασία του εκπρόσωπου του νόμου; Ας μας απαντήσει ο -θεός να τον κάνει- "συντάκτης" του κειμένου (ξέρω Αλβανούς που ξέρουν ελληνικά πολύ καλύτερα από τον εν λόγω αστυνομικό) ή αν αυτός ΔΕΝ μπορεί λόγω ηλιθιότητας, ας μας απαντήσει κάποιος συνάδελφός του.

ΥΓ. Εν πάση περιπτώσει "κύριε" αν το δημόσιο δεν σας αμείβει καλά, παραιτηθείτε και κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα: Σεκιουριτάς στην καλύτερη ή μπράβος σε κανένα κωλόμπαρο.
Σε τί νομίζετε ότι μας ενδιαφέρει το μισθολογικό σας παράπονο;
YΓ.2.: Aν είχατε ένα σωρό νεκρούς ή τραυματισμένους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, δεν σας φταίει κανείς. Μόνο η ελλιπής εκπαίδευση καθώς και η ανικανότητα εκτίμησης του κινδύνου σε επικίνδυνες καταστάσεις - την οποία (ανικανότητα) μας την μοστράρετε εδώ πέρα, υπερήφανα κιόλας, βγάζοντας όλο σας τον κομπλεξισμό στον αναγνώστη ο οποιος κατ'εσάς αντιπροσωπεύει και τον διαδηλωτή.
ΥΓ.3.: Για τους συναδέλφους σας, που σας επικροτούν, αν αισθάνονται όπως εσείς, τόσο μεγάλη έχθρα για τον πολίτη, και έχουν τόσα πολλά απωθημένα εναντίον του, ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ κι αυτοί. Αλλά κατι μου λέει πως δεν θα το κάνουν. Θα προτιμήσουν να το παίζουν τζάμπα μάγκες με τη βοήθεια του κράτους και της "δικαιοσύνης".
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
προς 25 φεβρ. 4:38. Τα 480 απ' την εργασία σου και τα υπόλοιπα 2000 απ' τον βολεμένο μπαμπά. λοιπόν σου δίνω μια υπόσχεση κι εγω αν συνεχίσεισ το παιχνιδάκι σου θα σου βγεί απ' τα αυτιά και την μύτη η μύκονος το καλοκαίρι. τζάμπα μάγκα ή να πώ καλύτερα σκυλάκι των θεωρητικών της ψευτοεπανάστασης. όσο γι αυτούς που γκρινιάζουν δεν έχουν να φάνε τα παιδία τους και το δικό μου δεν έχει γι αυτό έκοψα τον καφέ στην καφετέρια και τισ παράλληλες παράνομες σχέσεις. Αν βγουν στο δρόμο οι αληθινά αδικημένοι και τα ματ και ολόκληρη η αστυνομία μαζί τους θα ναι. όσο όμως θα βγαίνουν τα παιδιά των βολεμένων που ζητάνε καλύτερο βόλεμα με τους φίλους τους τους αλλοδαπούς θα τρώνε της χρονιάς τους.
Ο χρήστης αλεκος είπε…
ένα είναι το σίγουρο .... ότι για τα χάλια που έχουμε έρθει δεν φταίει η αστυνομία...
την αστυνομία πάντα την χρησιμοποιούσαν(οι κυβερνήσεις) ως τοίχος για να τρώει τα χτυπήματα και να μην φτάνουν σε αυτούς...για να τους κτυπάει ο κόσμος και μετά να νιώθει ανακούφιση να νομίζει ότι κτυπούσε την εξουσία..μια ψευδαίσθηση και μόνο ..μια ευχαρίστηση για να τον κάνει την επόμενη μέρα να επαναπαυτεί.
Ο δε αστυνομικός δεν παύει να είναι ένας εργαζόμενος (σίγουρα επί χρόνια κακός αμειβόμενος,χωρίς ωράρια κτλ)ο οποίος όπως όλοι οι εργαζόμενοι πάρα πολύ δύσκολα θα γυρίσει να δαγκώσει το χέρι που τον ταΐζει.
Φυσικά υπάρχουν και οι κακοί του επαγγέλματος, όπως άλλωστε σε όλα τα επαγγέλματα.

Ας πάμε λοιπόν στο πρόβλημα..
Το πρόβλημα δυστυχώς εντοπίζεται σε όλη την κοινωνία...δεν συμφωνώ στο μαζί τα φάγαμε....αλλά είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνήσετε ότι και μεις συμβάλαμε στο να έρθει η χώρα σε αυτή την κατάσταση,άλλοι πολύ και άλλοι λίγο ...ίσως και κάποιοι καθόλου(είναι ελάχιστοι), δυστυχώς όμως η δημοκρατία δεν κρίνει αν οι περισσότεροι αποφασίζουν σωστά...της αρκεί ποιοι είναι οι περισσότεροι και τι θέλουν....

ΤΕΛΙΚΆ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ; ΑΝ ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ.... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ...ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΕΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ (για όποιον και αν εργάζονται)...

Παράλληλα θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία.
ΔΥΣΚΟΛΟ αλλά όχι ακατόρθωτο.
την χώρα μας και τον λαό της την έχουν σημαδέψει-πληγώσει πολλές καταστάσεις του παρελθόντος και η νοοτροπία μας σημαδεύτηκε από αυτές.Κάποιοι μάλιστα αυτές τις πληγές τις πήραν και πατώντας σε αυτές άνοιξαν μεγαλύτερες.
θα αναφέρω μερικά μόνο απλά αλλά χαρακτηριστικά παραδείγματα...
α)ενώ γνωρίζαμε οτι ο γείτονας έπαιρνε αναπηρική σύνταξη (ενώ δεν ήταν ανάπηρος) δεν το λέγαμε...δεν το καταγγείλαμε γιατί θα ήμασταν ρουφιάνοι..στη συνέχεια μάλιστα προσπαθήσαμε να την πάρουμε και εμείς (γιατί οι άλλοι είναι πιο έξυπνοι;)
β)διαρκώς έχουμε πρόβλημα με την ατομική μας ελευθερία; θέλοντας να είμαστε ελεύθεροι για τα πάντα γιατί έχουμε δημοκρατία...μόλις κάποιος έλεγε το αντίθετο με σκοπό όχι να περιορίσει την ελευθερία του ατόμου αλλά να προστατέψει τους υπόλοιπους από την ελευθερία του κάθε ατόμου είναι χουντικός δεν του αρέσει η δημοκρατία... μα συγνώμη ,η ελευθερία ενός ατόμου δεν πρέπει να σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθέρια του άλλου... εκεί λοιπόν πάτησαν κάποιοι και πλέον έχουμε αναρχία....(έτσι δεν λέγετε όταν ο καθένας κάνει ότι θέλει;)

Δεν θα αναφέρω άλλα παραδείγματα και μάλιστα
θα κλείσω εδώ γιατί είναι ήδη μακροσκελή η ανάρτηση μου...

είναι εύκολο πάντως το να ρίχνουμε τις ευθύνες στους άλλους ..το δύσκολο είναι να συνειδητοποιήσουμε τι έχει γίνει, πού έχουμε φταίξει εμείς , τι πρέπει να κάνουμε, ώστε και ωφελημένοι να βγούμε και να πληρώσουν αυτοί που έσφαλαν....και αυτοί σίγουρα δεν είναι οι εργαζόμενοι (ακόμα και αν είναι αστυνομικοί) που προσπαθούν να εξασφαλίσουν το ένα πιάτο φαΐ για την οικογένεια τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
A ρε κοπροσκυλα νεοελληνες. τοσα χρονια ψηφιζατε λαμογια για να κανετε αρπαχτες, και τωρα που τα λαμογια σας πηραν και το βρακι βρηκατε τα ΜΑΤ οτι σας φταινε..
Ξεφτιλες!