Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί λένε πηγές της ΕΛ.ΑΣ. για το βίντεο με τη ΔΕΛΤΑ


Έγκυρες πηγές της Αστυνομίας, με δεδομένο ότι το αρχηγείο δεν θέλησε να τοποθετηθεί επίσημα για το βίντεο με το βάσιμο αιτιολογικό ότι δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα καμία σχετική καταγγελία ούτε σε αστυνομική, ούτε σε δικαστική αρχή, σημείωναν ωστόσο ότι
το περιστατικό που απαθανατίζεται στο βίντεο έχει συμβεί στη διάρκεια των άγριων όσων κι εκτεταμένων επεισοδίων στις 29 Ιουνίου. Την ημέρα δηλαδή της ψήφισης στη Βουλή του μεσοπρόθεσμου.
Το άτομο που υπόκειται σε έλεγχο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, είχε επισημανθεί να πετά μολότοφ κατά αστυνομικών των ΜΑΤ και πριν από την ακινητοποίηση του, είχε προλάβει να πετάξει σε παρτέρι τους εμπρηστικούς μηχανισμούς.
Πρόκειται για αντιεξουσιαστή με κατ' επανάληψη προσαγωγές, σύμφωνα με όσα συμπληρώνουν και οι μολότοφ που τοποθετούνται στη τσάντα είναι αυτές που είχε πετάξει λίγο νωρίτερα.



Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης ΠΟΛΙΤΗΣ είπε…
ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ. δεν ντρέπεστε ρε... και μετά φωνάζετε που σας σκίζουν οι φασίστες που μας κυβερνούν . Ελάτε με τους πολίτες ... γίνεται κομμάτι της κοινωνίας μας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ......ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εντελώς αντιεπεγγελματικό, απολυτα αντιδεοντολογικό και παράνομο. Αυτοί που το κάνανε, αν υπάρξει καταγγελία και γίνει ΈΔΕ, ξέρουμε νομιζώ ποια πειθαρχική ποινή αντιμετοπίζουν. Αλλα το θέμα είναι οτι με αυτά δεν έχει αδικο ο δικαστής που αμφισβητεί τη μαρτυρία αστυνομικών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
με ποια 2.21??????????
με το οτι πεταξε το μπασταρδακι τα μπουκαλακια και τα μαζεωαν οι αστυνομικοι?????????
επρεπε να τα αφησουν εκει?????????
οταν γινετε μια ληστεια ή ενας φονος και πεταξουν τα οπλα του εγκληματος,οταν τα βρουν οι αστυνομικοι να μην τα βαζουν στα πειστηρια μπας και καποιοι προοδευτικοι του πεους το πουν και αυτο φυτεμα?????????
αντε ρε με τις εξυπναδες σας παλιολαμογια
Ο χρήστης 2.21 είπε…
2.55 Το τί είναι πειστήριο και ποιά η διαδίκασια αντιστοίχισής του με το εγκλήμα η το αδικήμα το λέει ο νόμος και οι κανονισμοί και υπάρχουν και οι εξειδικευμένοι άνθρωποι να το κάνουν και ο καθένας σαν εσενα που κάνει κουτοπονηριές απο κεφαλιού του και φερετε αντιεπαγγελματικά ντροπιάζει την υπηρεσία και εμποδίζει και τους υπόλοιπους να κάνουμε τη δουλειά μας. Αυτό που δείχνει το βίντεο ξερείς καλα τι είναι, και με τα μυαλά που κουβαλάς, την ανεπάρκειά σου θα τη χρεωνόμαστε όλοι μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μου θυμήζεται κάποιοι απο δω μέσα τα ΜΜΕ όταν είχαν βρει κάποια στιλιάρια και μολότοφ οι ασφαλίτες και τα κουβαλάγαν-κατασχέταν μαζί με τα ΜΑΤ και λέγαν "να ποιοί είναι οι αναρχικοί!". Κατάλαβες 8.59 μην ψαρώνεις και μην αποροφάς ότι σου πασάρουν!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
a re bl@ka 8k59....toso poli se tzoukse o stavrakas e????akomi kai twra pou einai stis sxoles re kobleksike......