Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΟΕΜ"


Και το όνομα αυτής "Ο.Ε.Μ.". Πρόκειται για την Ομάδα Ειδικών Μεταγωγών, η οποία όπως ο τίτλος προδίδει, λειτουργεί μέσα στην Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής και στελεχώνεται ήδη από περίπου 25 ειδικά εκπαιδευμένα άτομα.
Στόχος βέβαια είναι να φτάσει τους 50 και να εξοπλιστεί με ειδικά μέσα και οπλισμό, πλην όμως αυτές οι προοπτικές προς το παρόν φαντάζουν ... εξωπραγματικές. Τα νέα
κομάντο στις μεταγωγές, εκπαιδεύτηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα από την ΕΚΑΜ, τη συνδρομή της οποίας ζητά το Μεταγωγών  κάθε φορά που είναι προγραματισμένη ή προκύπτει ως έκτακτο γεγονός η μεταγωγή επικίνδυνου βαρυποινίτη ή κάποιου από τους καταδικασμένους ή ύποπτους συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση.
Εδώ όμως σταματούν τα ... καλά νέα. Γιατί η νέα ομάδα, είναι αναγκασμένη να λειτουργεί με πεπαλαιωμένο κι επικίνδυνο εξοπλισμό και μέσα. Λειτουργούν με τα συμβατικά αυτοκίνητα Skoda Octavia, τα οποία έχουν φθαρμένα ελαστικά, είναι ασυντήρητα, ενώ σε καμία περίπτωση ο οπλισμό τους εν συγκρίνεται στο κατ' ελάχιστο με αυτό της ΕΚΑΜ.
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του επικεφαλής τους, καθώς με αυτό τον τρόπο ικανοποιείται κι ένα από τα πάγια αιτήματα των εκαμιτών, που ζητούσαν απεμπλοκή (http://blokoteam.blogspot.com/2011/05/blog-post_232.html ) από τις μεταγωγές.

του Γιώργου Καραϊβάζ


.

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αντε τα κομάντο να αναλάβουν τις μεταγωγές.
Για να αφήσουν και αυτους στο Γουδί να ασχοληθούν με το αντικείμενό τους.
Ο χρήστης kaneda είπε…
O επικεφαλής τους είναι από τους λίγους αξιωματικούς που αξίζουν σήμερα σε αυτήν τη χώρα...και εις ανώτερα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μακαρι να ειχαν τετοιες διοικησεις και οι αλλες υπηρεσιες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και ο διοικητής αλλά και ο υποδιοικητής των Μεταγωγών είναι από τους πιο άξιους αξιωματικούς που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΑΝΕ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΧΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΛΕΓΕΤΑΙ Ε.Ο.Μ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπραβο στην διοικηση τους ειναι απο τους λιγους που αγαπανε την αστυνομια και την δουλεια τους.,καποιοι αλλοι πηραν τα παιδια στο λαιμο τους και τους εδωσαν και προαγωγη...τρομαρα τους.
Παντως να γνωριζετε οτι επικινδυνοι για αποδραση κρατουμενοι (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) υπαρχουν μονο στα μυαλα ευθυνοφοβων και ανικανων αξιωματικων του αρχηγειου που για να καλυψουν τον κωλο τους ,μεχρι φρεγατες και f16 θα εστελναν,Γνωριζεται πολυ καλα τι συμβαινει απλως αντιγραφουν τα σηματα προηγουμενων μεταγωγων οπως βγαζουν τα μετρα ταξης.Αποτελεσμα αυτου η ΕΚΑΜ να εχει φτασει στα ορια της αντοχης των ανδρων της λογω απασχολησης τους οχι σε καθαρα αντικειμενα της μοναδας(βλεπε την καθημερινη εκπαιδευσης τους ,συνδρομη σε αλλες υπηρεσις ωστε να γινουν συλληψεις επικινδυνων ατομων αλλα να διαταζονται να διαθεσουν ανδρες για να γεννησει η ρουπα στο νοσοκομειο,να φυγουν απο την αθηνα να πανε στην κερκυρα ωστε να μεταγαγουν ατομα τα οποια απλως στα δικαστηρια αφηνονται ελευθερα με πανηγυρια,και το καλυτερο απο ολα οι αθεοφοβοι χεστες θελουν μια ομαδα της εκαμ καθε μερα ωστε να συνοδευσουν την κλουβα με τους κρατουμενους απο την κυρια εισοδο των Φ.ΚΟΡΡΥΔΑΛΟΥ στην απεναντι αιθουσα των δικαστηριων...μιλαμε για 20 μετρα αποσταση.
Κυριοι βαλτε καλα στο μυυαλο σας ατομα τα οποια ξερουν οτι θα βγουν νομιμα σε λιγο δεν φευγουν!!!!!βλεπε Ε.Α. και Σ.Π.Φ.,σειρηνιδης,δημητρακης και ερχονται και αλλοι απο πισω τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κυριε καραιβαζ για ριξε μια ματια στο θεμα παραπανω εχει ψωμι,οι κακοποιοι αλωνιζουν και το αρχηγειο στελνει την ΕΚΑΜ για μετρα στα δικαστηρια ...εκει εχει καταντησει η αστυνομια.
Εαν δεν κανω λαθος η ΕΚΑΜ σε συνεργασια με την αρχιοκαπηλεια εβγαλε την δουλεια με τον πινακα στην αθηνα και στην θεσσαλονικη με τα αρχαια που καμαρωνε ο ΓΑΠ και η παρεα του και το σαββατο τους 2 στο Ν.Κοσμο μαζι με τις αλλες υπηρεσιες.
ψαξε και θα δεις τα χαλια της αστυνομιας που διαλυεται οχι απο εξωθεν ενεργειες αλλων,αλλα απο ανικανοτητα σε συγκεκριμενα γραφεια.