Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΞΙΑ: ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΕΦΑΠΑΞ, ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ - ΑΥΞΗΣΗ 1% ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ



ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: Δεν υπάρχουν κονδύλια
ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ:Οχι αιτήσεις αποστρατείας υπό το κράτος πανικού. Ο αρχηγός συνέστησε αυτοσυγκράτηση και να μην φεύγουν.
ΕΦΑΠΑΞ:Χορήγηση με τη συμπλήρωση 31 ετών πραγματικής υπηρεσίας (εκκρεμεί τελική έγκριση Υπουργού Εργασίας), αύξηση των κρατήσεων στους εν ενεργεία κατά 1%.
ΤΑΑΣ :αντιμετωπίζει ταμειακό
πρόβλημα
Μ.Τ.Σ.:τελεί υπό διάλυση
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ:προάγονται μόνο για όσους υφίσταται θετική δικαστική απόφαση
2012: Ο προϋπολογισμός είναι ψαλιδισμένος - έρχονται δύσκολες μέρες
Αυτά εν κατακλείδι είναι τα συμπεράσματα που αποκόμισαν τα μέλη της ΠΟΑΞΙΑ, μετά το πέραςτης συνεδρίασης στον 7ο όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην οποία συμμετείχε η ηγεσία και ο πρόεδρος του ΤΕΑΠΑΣΑ (σχετικό ρεπορτάζ για το ταμείο και τη διαχείριση μέσα στην ημέρα), όπου ενώ διευθετήθηκε -όπως διευθετήθηκε από την πολιτική ηγεσία- το θέμα των μεταθέσεων, αναπτύχθηκαν σε βάθος όλα τα υπόλοιπα εκκρεμή με αποτέλεσμα μηδέν εις το πηλίκον.
Παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση της ΠΟΑΞΙΑ.

"Συνεδρίασε χθες 21-09-2011, στην αίθουσα Π. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το διευρυμένο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας με τη συμμετοχή των Προέδρων και Γενικών Γραμματέων των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων όλης της Χώρας, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης :


α).  Ενημέρωση - κατάθεση  προτάσεων  εν  όψει  του  σχεδιασμού  του  νέου μισθολογίου των ενστόλων.

β). Ενημέρωση για την πορεία των ασφαλιστικών - επικουρικών μας ταμείων (Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. - Μ.Τ.Σ.).

γ). Σχεδιασμός μελλοντικών δράσεων εν όψει των νέων δυσμενών εξελίξεων  (περικοπών - οικονομικών μέτρων, κ.α.) που δρομολογούνται σε βάρος μας και σε βάρος της αξιοπιστίας της ΕΛ.ΑΣ.

δ).  Οποιοδήποτε   άλλο    θέμα    ήθελε    προκύψει   κατά   τη    διάρκεια   της συνεδρίασης ή προταθεί από τους συμμετέχοντες στο διευρυμένο Δ.Σ.

dsc_0116_400
Στη συνεδρίαση είχαν κληθεί και παρέστησαν ο Αρχηγός του Σώματος Αντιστράτηγος κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ελευθέριος, μαζί με τον Προϊστάμενο Επιτελείου / Α.Ε.Α. Αντιστράτηγο κ.  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο και τον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. ΜΠΑΛΑΚΟ Γρηγόριο, καθώς και ο Πρόεδρος του ΤΕΑΠΑΣΑ Υποστράτηγος κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κωνσταντίνος και ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. στο Δ.Σ. του Μ.Τ.Σ. Αντιστράτηγος ε.α. κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξιος.
Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Αρχηγός, στάθηκε ειδικά στην κρισιμότητα των περιστάσεων και αφού εξέφρασε την ανησυχία του και τον έντονο προβληματισμό του για τα τεκταινόμενα, ζήτησε από όλους να υπάρχει ενότητα και αρραγές μέτωπο ούτως ώστε να έχουν αποτέλεσμα οι διεκδικήσεις μας, εξήρε δε την συνετή και υπεύθυνη στάση που μέχρι σήμερα έχει επιδείξει η Ομοσπονδία μας.
dsc_0100_400
Απαντώντας στη συνέχεια σε ερωτήματα συναδέλφων όσον αφορά την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών, τόνισε ότι ο ίδιος είναι αντίθετος στην αναδιάρθρωση για την αναδιάρθρωση, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα κονδύλια προκειμένου αυτή να καταστεί εφικτή και να φέρει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Περαιτέρω τόνισε ότι έρχονται δύσκολες μέρες, τόσο για εμάς ως άτομα, αλλά και για το Σώμα αφού ο προϋπολογισμός του 2012 είναι ψαλιδισμένος, σε σχέση με αυτόν του 2011, ενώ έχει προστεθεί και το Λιμενικό Σώμα στις αρμοδιότητες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Κάλεσε τους συναδέλφους να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην υποβάλλουν αιτήσεις αποστρατείας υπό το κράτος πανικού όπως συνέβη το 2010 με αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοι να βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση λόγω των μεγάλων οικονομικών περικοπών που υπέστησαν ως συνταξιούχοι.
dsc_0073_400
Ο Πρόεδρος του ΤΕΑΠΑΣΑ στην τοποθέτησή του  αναφέρθηκε στη δυσχερή οικονομική θέση που περιήλθε το ΤΑΑΣ εξαιτίας των αθρόων συνταξιοδοτήσεων του προηγούμενου έτους με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή το ΤΑΑΣ να αντιμετωπίζει ταμειακό πρόβλημα. Εξ’ αυτού του λόγου το Δ.Σ. οδηγήθηκε στη λήψη της απόφασης το μήνα Ιούλιο για την χορήγηση του εφάπαξ με τη συμπλήρωση 31 ετών πραγματικής υπηρεσίας, η οποία αυτή τη στιγμή εκκρεμεί αναμένοντας την τελική έγκριση του Υπουργού Εργασίας.
Υπεραμυνόμενος της απόφασης αυτής, τόνισε ότι αυτή ελήφθη ύστερα από σχετική μελέτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διαβεβαιώνοντας ότι με την εφαρμογή της καθίστανται εφικτός ο έλεγχος των εκροών και διασφαλίζεται για τους μελλοντικούς συνταξιούχους η απρόσκοπτη χορήγηση του εφάπαξ, χωρίς καμία μείωση.
Επισήμανε ότι με την ίδια απόφαση προβλέπεται και η αύξηση της μηνιαίας παρακράτησης για τους εν ενεργεία κατά 1% επί πλέον, που μεταφράζεται σε 20 μέχρι και 35 € περίπου, ανάλογα με το μισθολογικό κλιμάκιο του καθενός.
dsc_0126_400
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. στο Μ.Τ.Σ. κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, περιέγραψε με μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση του ταμείου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό τελεί υπό διάλυση, αφού ως γνωστόν παρά την μείωση του χορηγούμενου μερίσματος κατά 25% και την παράλληλη αύξηση των εισφορών χωρίς την συνδρομή του Υπουργείου Οικονομικών αδυνατεί να καταβάλει το μέρισμα στους συνταξιούχους. Όσον αφορά δε το ΒΟΕΑ, η χορήγηση του οποίου εκκρεμεί  για αιτήσεις του Οκτωβρίου του 2008, αυτή τη στιγμή το διαθέσιμο ποσό είναι μηδενικό. Ενδεικτικό δε της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το Μ.Τ.Σ., είναι το γεγονός ότι υπάρχουν εισηγήσεις ακόμη και για αναστολή καταβολής του μερίσματος από 01/01/2012.
Στη συνέχεια κυρίαρχα θέματα που απασχόλησαν τους συμμετέχοντες στο Διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, πέραν των ανωτέρω που αφορούν τα ασφαλιστικά ταμεία ήταν το ενιαίο μισθολόγιο και η μορφή των κινητοποιήσεων μας εφεξής δεδομένης της τραγικότητας των νέων μέτρων που ανακοινώνονται καθημερινά καταθέτοντας  ο καθένας την άποψή του, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο και ομοιόμορφο κίνημα αντίστασης στη επερχόμενη λαίλαπα.
Από την πλευρά της Ομοσπονδίας, τονίστηκε ότι υπάρχει ήδη επεξεργασμένο σχέδιο όσο αναφορά το νέο μισθολόγιο, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι όταν κληθούμε να καταθέσουμε τις θέσεις μας προς τούτο, πλην όμως τα δεδομένα μεταβάλλονται καθημερινά προς το χειρότερο, καθιστώντας οποιοδήποτε σχέδιο προσωρινό και επιδεχόμενο μεταβολών.
Ενημερωτικά όσον αφορά το θέμα της προαγωγής των Ανθυπαστυνόμων στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β΄, κατ’ εφαρμογή του Ν. 3686/2008 και λόγω της σύγχυσης που έχει δημιουργηθεί από την έκδοση δικαστικών αποφάσεων ύστερα από τις προσφυγές που έχουν κατατεθεί, εκ των οποίων άλλες μεν είναι θετικές και άλλες απορριπτέες όπως μας τόνισαν υπηρεσιακοί παράγοντες του Αρχηγείου, στους οποίους απευθυνθήκαμε δεν πρόκειται να εκδοθεί διαταγή, με την οποία θα προάγονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι στο βαθμό του Υ/Β΄, αλλά μόνο για όσους υφίσταται θετική σχετική δικαστική απόφαση.
Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού άκουσε τις τοποθετήσεις και τις απόψεις των συμμετεχόντων αποφάσισε και :

α. Καταγγέλλει την τακτική της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας για την αιφνιδιαστική τροποποίηση  του Κώδικα Μεταθέσεων και την επίκληση “σοβαρών υπηρεσιακών λόγων” για τις έκτακτες μεταθέσεις. Τροποποίηση την οποία πέρασε λάθρα και την οποία πληροφορηθήκαμε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και αφού η Φυσική Ηγεσία “ξέχασε” κατά την παρουσία τους εκεί να μας ενημερώσει για αυτή την αλλαγή.

β. Καταγγέλλει την αδράνεια της πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε σχέση με το Μ.Τ.Σ., παρά τις σχετικές μεγαλόστομες υποσχέσεις και εξαγγελίες τους για εξεύρεση βιώσιμης λύσης, καθώς και την υλοποίηση της δέσμευσης για αναλογικότερη εκπροσώπηση των μετόχων αστυνομικών στο Δ.Σ. του Μ.Τ.Σ.

γ. Να προχωρήσει σε δυναμικές ένστολες διαμαρτυρίες, σε τόπο και χρόνο, ο οποίος δεν θα ανακοινώνεται εκ των προτέρων εγκαινιάζοντας έτσι νέες μορφές αγωνιστικών αντιδράσεων, χρησιμοποιώντας το τακτικό όπλο του αιφνιδιασμού επιδιώκοντας να ασκήσει μεγαλύτερη και εντονότερη πίεση στους άμεσα υπεύθυνους για την δραματική κατάσταση, στην οποία έχουν οδηγήσει την Χώρα αλλά και την Ελληνική Αστυνομία.

Αδήριτη ανάγκη είναι πλέον η δραστηριοποίηση στο έπακρον όλων των Πρωτοβαθμίων Ενώσεών μας, το άνοιγμά τους στην ελληνική κοινωνία -αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας αποτελούμε κι εμείς οι ένστολοι- με στόχο την ενημέρωση των συμπολιτών μας για τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όσο και για τα ειδικότερα που μας απασχολούν ως τον μόνο δημόσιο φορέα διασφάλισης του αγαθού της ασφάλειας και της διατήρησης της κοινωνικής γαλήνης.
Η ελληνική κοινωνία απαιτεί από εμάς να της παρέχουμε το ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο αναπτύσσει τη δραστηριότητά της και στην απαίτηση αυτή εμείς πρέπει να είμαστε παρόντες και αποτελεσματικοί, παρά τα οξυμμένα προβλήματα και την αβεβαιότητα που προκαλεί σε όλους η κυβερνητική πολιτική.
Επίσης, τονίσαμε ότι οι περιστάσεις δεν επιτρέπουν κανένα εφησυχασμό ούτε δικαιολογίες, το μέτωπο είναι ανοικτό και απαιτεί την ενεργό συμμετοχή όλων μας. Καθήκον και μέλημά τους επιβάλλεται να είναι ως εκπρόσωποι των συναδέλφων τους και ενεργοί συνδικαλιστές η αγωνιστική παρουσία των ιδίων και η ενεργοποίηση των συναδέλφων μας.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Δηλώνουμε ότι ως Έλληνες δεν διαπραγματευόμαστε την αξιοπρέπειά μας. Αρνούμαστε να δεχθούμε κατοχικούς όρους διακυβέρνησης του τόπου μας.

Απαιτούμε σεβασμό από όλους.

Δεν μας πτοούν και δεν μας λυγίζουν οι εκβιασμοί και τα ψευτοδιλήμματα τους, με τα οποία προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν, προκειμένου να πάρουν και τα τελευταία ψίχουλα που μας απέμειναν.
 
ΚΡΑΤΑΜΕ  ΨΗΛΑ  ΤΗ  ΣΗΜΑΙΑ  ΤΟΥ  ΑΓΩΝΑ Η  ΜΑΧΗ  ΞΕΚΙΝΗΣΕ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΜΕΧΡΙΣ  ΕΣΧΑΤΩΝ…" 
.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΑΞΙΑ
ΕΙΣΤΕ ΠΟΝΗΡΟΙ!!!!
ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΟΙΚ.ΠΑΝΕΠΙΣ.ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ ΤΟΥ ΤΕΑΠΑΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!
ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΚΟΙΝ.ΑΣΦ.!!!!

ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ 31 ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΤΕΑΠΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞ/ΚΟΙ!!!!
ΚΑΙ ΑΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 31 ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ:
1.ΑΠΟΔΟΣΗ - ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΦΑΠΑΞ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ
2.ΑΠΟΔΟΣΗ - ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΦΑΠΑΞ ΣΤΟΝ Μ.Ο ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ.
3.ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ 24 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ Α/Δ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΜΕΡΙΣΜΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΣΤΟΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ!!!!!


ΠΟΝΗΡΟΙ!!!! Ε!!! ΠΟΝΗΡΟΙ!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΡΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗ BLOKO ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 4.07 .M.M?
Ο χρήστης bloko.gr είπε…
Σαν τί και σε τί ακριβώς δηλαδή θα θέλατε ν' απαντήσουμε; Δεν καταλάβαμε να έχει τεθεί κάποιο ερώτημα προς εμάς. Διαπιστώσεις και μάλιστα τεκμηριωμένες κάνει ο αναγνώστης μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κοιτάτε να είστε ενωμένοι και αφήστε τα άλλα κατά μέρος η καμπάνα χτυπάει για όλους μας, και κάτι άλλο αν ψηφισθούν τα μέτρα θα πρέπει να καταφύγουμε μαζικά στα δικαστήρια είναι τόσο άδικα και αντικοινωνικά που δεν πρόκειται να σταθούν σε κανένα δικαστήριο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΠΡΩΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ Μ.Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΤΑ 25%. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ 18 ΜΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ 18 ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΜΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 8% ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΚΑΙ 5% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞ/ΚΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤ/ΚΕΣ? ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΆΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΤΕΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΕΞΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 35ΕΤΙΑ? ΔΗΛ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΦΑΠΑΞ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥ Τ.Π.Δ.Υ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ!ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η μιση αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα....!!!!
Τώρα ποιοι στήνονται στην ουρά στην αστυνομία και γιατί στήνονται όλοι το γνωρίζουμε και δεν είναι οι Αστυφύλακές!!!!!έτσι;

Τώρα αν θεωρεί έστω και ένας σωστό ,το να πληρώνει ένας ανωτατος αξ.κός εισφορές για έναν
χρόνο στον βαθμό που κατέχει και να παίρνει αυνταξη, μέρισμα και εφάπαξ του μεθεπόμενου βαμού για μια ζωή!!!!!!

Ε!!!τοτε να ζητήσω και συγγνώμη..................
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας μας πουν οι Κύριοι της ΠΟΑΞΙΑ στο Γενικό Συμβούλιο τους γιατί δεν ειπώθηξε κουβέντα για την τροποποίηση του Κώδικα Μεταθέσεων;

Μήπως το κάνανε γαργάρα;
Α!!!ίσως και να συμφωνούν;
Αυτά να τα βλέπει η ΠΟΑΣΥ που τους έχει αναγάγει σε ισότιμους συνομιλητές και συναγωνιστές παρόλο που αρθημιτικά είναι το 10% των εγγεγραμένων μελών των Α'Βαθμίων Ενώσεων και η πασυ μια ζωή τους κουβαλάει στην "πλάτη" της............