Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ ΣΟΚ!!! "ΠΛΑΣΤΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΜΑ" - ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ





Το bloko.gr έγινε αποδέκτης μιας πολύ σοβαρής καταγγελίας για μεροληπτική φαλκίδευση του τελευταίου διαγωνισμού στο τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων, για τον οποίο όπως επαληθεύσαμε, γίνεται ήδη έρευνα από τις Εσωτερικές Υποθέσεις, ενώ τα αποδεικτικά στοιχεία για τα οποία γίνεται λόγος κι επίκληση, βρίσκονται "καθ' οδόν" προς τη δικαιοσύνη.
Οι συγκεκριμένες καταγγελίες που διατυπώνονται από 4 αστυνομικούς, από τους οποίους οι 3 είναι υποφήφιοι, όμως ο τέταρτος ήταν ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ, έχουν γνωστοποιηθεί ...

στον κ. Παπουτσή, στον κ. Όθωνα, στους αρχηγό, υπαρχηγό επιτελάρχη της αστυνομίας, καθώς και στο διευθυντή της αστυνομικής Ακαδημίας.
Μάλιστα, περιέχεται αναφορά σ' ένα βίντεο διάρκειας 2,5 λεπτών "από τις τουαλέτες της Σχολής κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, το οποίο καταδεικνύει περίτρανα ένα πολύ σοβαρό κομμάτι των καταγγελλομένων μας".


Σας παραθέτουμε και εικονογραφημένο και ολόκληρο το περιεχόμενο της επιστολής προς τον κ. Παπουτσή, με την επισήμανση ότι έχουν διαγραφεί όλα τα ονόματα που καταγγέλλονται είτε ως φορείς, είτε ως αποδέκτες της μεροληπτικής συμπεριφοράς που επιδαψιλεύτηκε για 7 υποψήφιες, όλες γυναίκες.

" Κύριε υπουργέ,
Στην σύνταξη αυτής της επιστολής προβαίνω, αφενός μεν επειδή γνωρίζω την ακεραιότητα του χαρακτήρα σας, και αφετέρου διότι τις τελευταίες ημέρες με βαραίνουν τύψεις, με αποτέλεσμα να έχει καταστεί για μενα μονόδρομος η έκθεση προς εσάς μιας σειράς γεγονότων που έλαβαν χώρα στις τελευταίες εξετάσεις που διοργάνωσε η Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης για την εισαγωγή ανθυπαστυνόμων στο τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων και που δυστυχώς ήμουν κι εγώ μεταξύ των πρωταγωνιστών.
Με όσα διαπίστωσα το διήμερο των εξετάσεων αυτών, πιστεύω ότι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων τα αποτελέσματα θα είναι πέρα για πέρα πλαστά και σε καμία περίπτωση δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εγώ έδωσα το παρόν στις εξετάσεις αυτές ως βοηθός επιτηρητή κι επιτρέψτε μου σε αυτό τουλάχιστον το στάδιο να κρατήσω την ανωνυμία μου.

Από το βράδυ της Παρασκευής 20-5-2011 με πλησίασε ο Α/Β Σ... ο οποίος υπηρετεί στη Σχολή και μου είπε ότι πρέπει οπωσδήποτε να βοηθηθούν κάποια άτομα τα οποία όπως ισχυρίστηκε ήταν επιλογής του ταξίαρχου Κ..., του Α/Δ Β..., καθώς επίσης και του ταξίαρχου Κ... χωρίς να γνωρίζω που υπηρετεί ο συγκεκριμένος ταξίαρχος, δίνοντας μου μια κατάσταση (την οποία και σαςεπισυνάπτω) με τις εξεταστικές επιτροπές των τεσσάρων διαγωνιζομένων μαθημάτων μαζί με τα προσωπικά τους τηλέφωνα για να διαπιστώσω εάν γνωρίζω κάποιους από αυτούς και τηλεφωνώντας τους να ζητήσω βοήθεια για τους υποψηφίους που θα βοηθούσαμε, πράγμα το οποίο είχε κάνει νωρίτερα και ο Α/Β Σ...
Στη συνέχεια μου έκθεσε τον τρόπο με τον οποίο θα βοηθούσαμε τους υποψηφίους κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.
Μου είπε λοιπόν ότι είχε κανονίσει μαζί τους να ζητούν τουαλέτα. Εγώ και κάποιοι άλλοι βοηθοί επιτηρητών που είχε κανονίσει θα τους πηγαίναμε κι εκεί θα περίμενε αυτός για να τους δίνει το αντίστοιχο σε κάθε μάθημα σημείωμα- βοήθημα.
Μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε κανονίσει και με άλλους βοηθούς επιτηρητών διότι οι υποψήφιοι που θα βοηθούσαμε ήταν σε 3 αίθουσες, με αποτέλεσμα ένα άτομο να μην προλαβαίνει. Είστε συνολικά 4 υπαστυνόμοι στο "κόλπο" μου είπε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση μου εάν αυτός είναι βοηθός επιτηρητή, μου είπε ότι η ηγεσία των εξετάσεων δεν τον χρησιμοποίησε για να μπορεί να κινείται άνετα στις τουαλέτες και όπου αλλού βρίσκονται οι υποψήφιοι.


Όταν τον ρώτησα αν αυτό θα γίνει και στην έκθεση μου είπε "άσε την έκθεση, εκεί το θέμα έχει διευθετηθεί". Τον ρώτησα πως και μου είπε ότι έχει πιαστεί ο φιλόλογος. Πράγματι με αυτό το σύστημα βοηθήσαμε στα τρία μαθήματα, δηλαδή Ποινικό Κώδικα, Ποινική δικονομία και Οργανισμό- Κανονισμό της ΕΛΑΣ τους εξής υποψήφιους:
1. Τ...
2. Τ...
3. Ο...
4. Σ...
5. Σ...
6. Τ...
7. Ρ...

Από τις παραπάνω υποψήφιες σε 4 και συγκεκριμένα στη Σ... (4) Σ... (5) (τις άλλες δύο δεν τις θυμάμαι) ο Α/Β Σ... τους είπε να κλείσουν τα γραπτά τους με το χαρακτηριστικό "ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ", για να τα αναγνωρίσουν οι εξεταστικές επιτροπές που είχαν συνεννοηθεί μαζί του.
Λυπάμαι πάρα πολύ για λογαριασμό μου, αλλά και για τους υπόλοιπους που έλαβαν μέρος σ' αυτή την σκευωρία, αλλά περισσότερο λυπάμαι για τους υποψήφιους που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό αυτό με μοναδικό τους εφόδιο το διάβασμα τους και που δυστυχώς δεν θα δουν αποτελέσματα".

Το δικό μας ερώτημα είναι, ανεξαρτήτως έκβασης της έρευνας από αδιάφθορους και δικαιοσύνη, αλλά με δεδομένο ότι διενεργούνται (οι έρευνες) πως ανακοινώθηκαν αποτελέσματα στις 10 του μήνα;

Δείτε το σχετικό Δ.Τ. στο σάιτ του αρχηγείου, απ' όπου και η φωτό (http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=5650&Itemid=528&lang=)


.

Δημοσίευση σχολίου

197 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Aυτό γίνεται εδώ και χρόνια και κανένας δεν έχει ασχοληθεί.... Μάλιστα σύμφωνα με τον Κανονισμό, ακούσατε ακούσατε, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ, για να μην αποκαλύπτονται οι βρωμιές τους.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιτέλους!!!
Συγχαρητήρια στον βοηθο Υπαστυνομο που ειχε το σθενος να το καταγγειλει!!!
Συγχαρητηρια!!!Ειναι δικαιωση για εμας που διαβαζουμε και δεν τα καταφερνουμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
που υπηρετούσε ο κ διοικητής πριν παει στη θέση αυτή γνωρίζετε? ψάξτε το
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΜΑ ΔΙΝΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ BLUETOOTH ΨΕΙΡΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΤΑΝ ΤΟ 2008 ΠΗΡΑΜΕ 8 ΚΑΙ 9 ΣΤΗΝ ΕΚΕΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΑΝΗΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΠΩΣ ΤΟ 10 ΣΤΗΝ ΕΚΕΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να κανουν τους ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ σε Υπαστυνομους οσοι εχουν συμπληρωσει πανω απο 5 ετη υπηρεσιας και ηλικια ανω των 40 ετων........να τελειωνει αυτο το παραμυθι με τα Τ.Ε.Μ.Α. !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΒΑΖΟΥΝ 9ΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΧΑΜΗΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ._
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ 42 ΕΤΩΝ, ΕΧΩ "ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ" ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΟΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ 9. ΤΙ ΝΑ ΠΩ 9 ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΕΣ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ. --- ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ---
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας γυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω να θυμηθούμε την περίφημη προσωπική συνέντευξη που περνούσαμε για την σχολή αξιωματικών επί αείμνηστου Σκουλαρίκη και το γεγονός ότι τα γραπτά καταστρέφονταν πριν την ανακοίνωση των βαθμολογιών και θα καταλάβετε τι σημαίνει να διαβάζεις μερόνυχτα και να παίρνεις 10 στη συνέντευξη και ο άλλος 20! και 6 στην έκθεση χωρίς να έχεις δικαίωμα οχι επαναβαθμολόγησης αλλά ούτε καν να δεις το γραπτό σου αν έχεις όντως βαθμολογηθεί με τον βαθμό αυτό!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ma den exigite pos alios eftase i vasi eki poy eftase fetos ! kapioi apla itan idi mesa me ta themata staheria k egrafan arista!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
mas anagkazoyn apo astyfylakes na dinoyme synexos eksetaseis kai alloi mpenoyn apo ta parathira.na akyrothoyn oloi osoi emplekontai.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΦΙΛΟΙ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘ/ΜΟΥ ΕΠΙ 12 ΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ .ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΚΕΦΘΗΚΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΤΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΆΛΛΟΜΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΗ ( ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ) ΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΔΛΔ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ , ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
na piesete thn enosi na vali dikigoro k na prospathisi na akyrosi thn diadikasia i toylahioston osi iste pano apo thn vasi na bite oli sti sholi!!!!!
ine efikto!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
fovamai omos oti kanenas opos panta se ayth th xora de tha asxolithei me ola ayta kai tha ksexstoyn,mazi omos kai oi kopoi pollon synadelfon poy pragmatika diavasan.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε υπουργέ ήρθε η ώρα να αποδείξετε ότι είστε δίκαιος. Να δώσετε εντολή να επανεξεταστούν τα γραπτά από άλλους βαθμολογητές και να δικαιώσετε αυτούς που αδικήθηκαν. Δεν ζητάμε τίποτα παράλογο παρά μόνο δικαιοσύνη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι απαράδεκτο για εμάς που διαβάζουμε τόσο καιρό..Αυτή την Αστυνομία θέλετε..Αυτούς τους Αξιωματικούς θέλετε....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εάν αποδειχθούν όλα αυτά(πολυ απλά κοιτάζοντας τα γραπτά αυτωνων που έγινε η καταγγελία εάν έχουν .-) τότε πρέπει να διαγραφούν τα ονόματα τους και ο αστυνόμος και οι 2 ταξίαρχοι να πανε για παράβαση καθήκοντος!!!!γιατί αργούν όμως το πολυ;;;;ξέρει κανένας;;;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
synadelfoi prepei na mi ksexastei to thema,osoi dosame eksetaseis fetos kai eimaste epityxontes prepei na to kynhghsoyme.einai apardekto kapoioi synexos na tryponoyn k na menoyn kai atimoritoi.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
oloi mazi prepei na vroyme ena tropo akomi kai dikastika an einai efikto.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Nomizo oti prepei na kanonisoume mia sinantisi olio mazi.suntoma.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
prepei na ginei ayto.na to kanonisoyme oso pio syntoma ginetai.de mporei na ftanoyme ena vima prin ton teleytaio eisakteo kai oi alloi na exoyn etoima ta themata kai na grafoyn 20.i sinantisi mas einai anagkaia loipon.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καταρχήν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Υπαστυνόμο!!Τελικά υπάρχουν ακόμη αξιωματικοί με α@@@@@@@@!!

Δεύτερον φαίνεται σοβαρό παιδί και η καταγγελία του δείχνει να έχει βάση!!

Μπράβο στον συνάδελφο που έβγαλε το πρώτο όνομα!!!Μιλάω για την ΑΡΙΣΤΗ!!!!!!!θέλω πολύ να μάθω και τα άλλα ονόματα!!Κάνω υπομονή!!Θέλω επίσης να μάθω τον τρόπο που θα πάνε στη σχολή ΤΕΜΑ αυτές οι 7!!!χαχα!!!δεν το βλέπω!!!!!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΕΛΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΤΣΙ!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!!ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πως είναι δυνατόν ενώ υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη να ανακοινώσανε βαθμούς?????????Μόνο στην Ελληνική Αστυνομία συμβαίνουν αυτά......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
synadelfe to thema einai pos tha kanonisoyme ti sinantisi.kai ego thelo an ksereis kapoio kalo dikigoro na ton simvoyleytoyme gia na doyme ti mporoyme na kanoyme.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ANAΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΟΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ..........ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
*ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ego sinadelfoi leo mia sunantisi mesa sto sav/ko.paraskevi i savvato i kuriaki.prepei na ginoume polloi.savvato kata tis 12 poious volevei?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ipastinome an iparhis ta pola logia ine ftohia!!!!!
dose video fax i oti alli apodixi ehis k ta stihia s den bori na pezis me tin agonia ollon mas!!!
alloste opos k emis ehis orkisti stin nomimota !
iperaspisoy tin i trava gia kana banio!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
dkai pou ksereis sunadelfe oti den ta exei dosei.an den htan aytos tora den tha legame afta pou leme.ara tou xrostame toulaxiston ena bravo.prepei na ta poume apo konta!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ..ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΩΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Α%$#&@$@Σ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ!ΑΡΑΓΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!!!!
Διαβάζω διάφορα εδώ και έχω τρελαθει !!! Γιατί ο φερόμενος ως βοηθός επιτηρητή τα καταγγέλει μετά τις εξετάσεις και μάλιστα αφου έχει βοηθήσει κιόλας? Γιατί η καταγγελία είναι ανώνυμη? Να πούμε μπράβο σε έναν αξιώματικό που αφου κάνει τη λαμογιά του, στη συνέχεια βγαίνει και την καταγγέλει ανώνυμα? Εσείς εδώ έχετε καταδικάσει ηδη τους αστυνομικούς που φέρονται να εμπλέκονται χωρίς να ξέρετε αν ολα αυτά που καταγγέλει ένας αγνώστος είναι αλήθεια. Ο άλλος γράφει οτι κάθε μέρα θα βγάζει και από ένα όνόμα, σπειλώνοντας ονόματα αστυνομικών που στο φινάλε δεν ξέρουμε αν όλλα αυτά είναι προιον φαντασίας .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
mono fantasia den einai ola ayta synadelfe ,alla i elliniki pragmatikotita kai to sistima to aksiokratiko tis astynomias.tha timorithoyn paradeigmatika.den ksero an exeis diavasei k an ksereis ti simenei na diavazeis k alloi na grafoyn eikosi ftanontas i vasi sto 14.eleos sto 2011 eimaste.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
to savvato synadelfe,12 poy na vrethoyme kai posoi tha eimaste.pos tha ginei i sinnenoisi.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
pieste tis enosis sinadelfoi na gini thema!! to xefonima fovoyde!!!!!
min toys afisete se isihia aloste oloi gnorizan edo k hronia.
as katargisoyn monima tin tema as vroyn tropoys opos o stratos!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι ανανδρο την τιμωρία τους να την δίνει η δημοσιευση των ονομάτων τους στο διαδύκτιο χωρίς να έχει αποδειχτεί κάτι, βασισμένοι μάλιστα σε ανώνυμες καταγγελίες. Καλό να γίνεται κουβέντα αλλά όχι ανήθικα .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
simfono alla imne ipopto na anakinonoy to onoma s k na mon kanis tpt!
aloste na s po den ftene pote i exetazomeni se aftes tis periptosis alla afti poy prepi na diafilatoyn tin diadikasia!!!


me toys statigoys ta ehoyme!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
anandro episis sinadelfe einai oloi oi ypoloipoi na tiroyn pista ti diadikasia kai na diavazoyn kai kapoies poy ipiretoyn plision ton sxolon na theloyn mpoyn dia tis plagias.de tha to anextoyme ayto ayti ti fora,kai tha eimaste polloi.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
re sis rixte mia matia giro sas !!!
oli i epedeftes poy ihame ine pia ipastinomoi ms=eso tema k ipiretoy mesa stis sholes!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Savvato 12 I Ora kapou sto kentro???volevei???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Kai osoi den kseroun Gia to blog as milisoun sto til me osous kseroun!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
voleyei sinadelfe,alla poy i sinantisi.episis sinadelfe ti na kseroyme gia to blog;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ennoousa opios den kserei Gia to blog as enimerothei tilefonikos!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;ΑΣ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Ή ΝΑ ΕΠΕΝΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΙΚΑ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ayto leme sindelfe.gia na kinithoyme nomika prepei na sinantithoyme,kai na kanoyme kati syllogika.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο δικό μας ερώτημα είναι, ανεξαρτήτως έκβασης της έρευνας από αδιάφθορους και δικαιοσύνη, αλλά με δεδομένο ότι διενεργούνται (οι έρευνες) πως ανακοινώθηκαν αποτελέσματα στις 10 του μήνα;

Δείτε το σχετικό Δ.Τ. στο σάιτ του αρχηγείου, απ' όπου και η φωτό (http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=5650&Itemid=528&lang=)



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ Η ΟΧΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ Δ.Τ. ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ Τ.Ε.Μ.Α. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΑΠΟΦΗΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης bloko.gr είπε…
Όλοι σας γνωρίζετε ότι η δημοσιοποίηση ονομάτων πριν να τελεσιδικήσει μια υπόθεση αντιβαίνει στην προστασία των προσωπικών δεδομένων. Εδώ υπάρχει μία έρευνα που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Ως εκ τούτου η παράθεση οποιουδήποτε ονόματος μας βρίσκει σταθερά αντίθετους. Σας παρακαλούμε μην μας φέρνετε σε δύσκολη θέση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συμμετοχή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
sinadelfoi milame gia to thema edo kai toses meres,den vlepo omos na ginete kati apo emas poy symmeteixame stis eksetaseis prepei na paroyme protovoylia me ti sinomilia mas edo de ginete kati.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ego proteino to endelfois ena cafe sto skoufa.exei Kai apla!!12 I Ora!!ti lete????ego exo idi na proteino kapoia pragmata!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εάν ισχυει για το συγκεκριμενο μερος ακι ωρασ να ενημερωθουμε για να γνωριζουμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
gia poia mera les sinadelfe;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ego Leo savvato kata tis 12.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ok.to thema einai na erthoyn arketoi na ginei kati sillogiko.i sinantisi stis 12 ekso apo to cafe.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Τ Α Ε Π Α Ι Ρ Ν Ε ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙΑ???????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kai ola ayta einai sinadelfe.mono poy sti paroysa fasi to thema einai oti kapoioi gnorizontas ta themata,egrapsan arista diamorfononontas ton meso oro ekei poy eftase afinontas ekso alloys sinadelfoys poy itan konta.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφοι πρέπει να βρεθούμε και να συζητήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας.Μην ξεχνάμε ομως και τους συναδέλφους της επαρχίας οι οποίοι πρέπει να ενημερωθούν. Αν κάποιος γνωρίζει η έχει επικοινωνία με κάποιο δικηγόρο να μας πει το όνομα και τηλ. του γραφείου του για να επικοινωνήσουμε μαζί του και μέσω αυτού να ερχόμαστε σε συνεννόηση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ennoeitai pos kai oi sinadelfoi tis eparxias,prepei na enimerothoyn.apla gia ti sinantisi prepei na milisoyme k tilefonikos gia na sinnenoithoyme k ektenestera.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα προσπαθήσω να βρω κάποια αίθουσα απο κανένα σύλλογο στη δυτική Αττικη για να βρεθούμε, όμως αν κάποιος έχει κάτι καλύτερο, να το προτείνει, γιατί ο καιρός περνάει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλησπέρα συνάδελφοι. Είμαι από επαρχία. Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα. Εάν είναι να κερδίσουμε κάτι θέλω να συμμετέχω και εγώ.Ας μου πει κάποιος τον τρόπο να έρθω σε τηλ. επικοινωνία άμεσα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφοι ας ανεβάσει κάποιος το email του για να έρθουμε σε άμεση επικοινωνία. Αν έχει κάποιος ρωτήσει δικηγόρο τι μπορούμε να κερδίσουμε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το θεμα θα ειχε τελειωσει εαν ο οποιοσδηποτε ειχε το δικαιωμα να δει το γραπτο του αλλου . Τιποτα δεν προκειται να κερδισει κανενας ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΩΡΙς ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς....... ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφοι πρέπει να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την αδικία. Ας κάνεί επιτέλους κάποιος την αρχή για να γινεί κάτι ομαδικό και συγκροτημένο, γιατί με όμορφα λόγια δεν γίνετε κάτι. Ειμαι πολύ μακριά από την Αθήνα που είναι τα κέντρα αποφάσεων, αλλά θα κάνω τα αδύνατα δυνατα για ότι χρειαστεί. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΠ΄ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.................ΣΩΣΤΑ????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
sinadelfe de mas endiaferei o dieyuynths ekpaideyshs,kanonizoyme sinantisi amesa gia to thema oloi oi emplekomenoi kai pame dikastika de tha toys xarisoyme tipota.amesa omos prepei na epikoinonisoyme metaksy mas me kapoio tropo kai na simvoyleytoyme kalo nomiko.enimeronontai siga siga kai oi sinadelfoi tis eparxias.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ Τ.Ε.Μ.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΣΕΠ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ: ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, π.χ. ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟΥΣ 106 ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΕΣΤΩ Η ΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΣΙΝΗ (12,5) ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ "10" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ: 20, 20, 20 ΚΑΙ 9,9 ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 17,475 ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ 12,5 ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ.

ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟ "ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ" ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΘΕΜΑΤΑ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφοι και εγώ από επαρχία είμαι. Έδωσα φέτος τις εξετάσεις αλλά εκεί που πήγε η βάση δεν μπόρεσα να περάσω. Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να κερδίσουμε την εισαγωγή μας στην σχολή καθ' υπέρβαση όσοι τουλάχιστον περάσαμε την βάση. Για να ακυρώσουμε τον διαγωνισμό είναι εξαιρετικά δύσκολο και άδικο για τα παιδιά που κόπιασαν, διαβασαν και πέρασαν. (όχι ότι δεν είναι αδικο για εμάς, 5 μήνες κοπιαστικού διαβασματος και έχουμε αμφιβολίες για τους ''επιτυχόντες''). Παράλληλα να πιέσουμε συνδικαλιστικά μπας και αλλάξει το σύστημα εισαγωγής ή αξιολόγησης. Όσο για τον γνωστό ''βιβλιοπώλη'' είναι γνωστοί οι μέθοδοι του, συγγραφής των βιβλίων και προώθησης των θεμάτων. Μην τρελαθούμε και όλας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελικά κύριοι συνάδελφοι, επειδή είμαι από επαρχία και δε μπορώ να παρακολουθήσω το θέμα από κοντά, τι θα κάνουμε; Με το να αρθρογραφούμε εδώ δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Θα ενεργήσουμε συλλογικά ή ο καθένας θα καταφύγει σε ασφαλιστικά μέτρα και προσφυγές μέχρι να τελειώσει .... το Εσωτερικών Υποθέσεων.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διάβασα το σχετικό άρθρο καθώς και τα διάφορα σχόλια, και πραγματικά νιώθω θυμό και αγανάκτηση για την έλλειψη αξιοκρατίας αλλά και την διαφθορά που υπάρχει ακόμη και μέσα στην ίδια την αστυνομία , το θεματοφύλακα( υποτίθεται ) της δικαιοσύνης...Είμαι Δικηγόρος, και είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε , καθώς και για οποιαδήποτε ενέργεια δικαστική και μη , χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αμοιβή...Θα χαρώ πραγματικά να σας βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
to diko mou tilefono einai 6932433522.opoios thelei as epikoinonisei mazi mou.babis
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
opoios thelei as epikoinonisei mazi mou.to til mou einai 6932433522.babis
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
opoios thelei as epikoinonisei mazi mou.to til mou einai 6932433522.babis
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
opoios thelei as epikoinonisei mazi mou.to til mou einai 6932433522.babis
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφοι και εγώ από επαρχία είμαι. Έδωσα φέτος τις εξετάσεις αλλά εκεί που πήγε η βάση δεν μπόρεσα να περάσω. Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να κερδίσουμε την εισαγωγή μας στην σχολή καθ' υπέρβαση όσοι τουλάχιστον περάσαμε την βάση. Για να ακυρώσουμε τον διαγωνισμό είναι εξαιρετικά δύσκολο και άδικο για τα παιδιά που κόπιασαν, διαβασαν και πέρασαν. (όχι ότι δεν είναι αδικο για εμάς, 5 μήνες κοπιαστικού διαβασματος και έχουμε αμφιβολίες για τους ''επιτυχόντες''). Παράλληλα να πιέσουμε συνδικαλιστικά μπας και αλλάξει το σύστημα εισαγωγής ή αξιολόγησης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελικά μπορεί κάποιος να μας πει με σιγουριά τι μπορούμε να κερδίσουμε αν προσφύγουμε νομικά; Την καθ' υπέρβαση εισαγωγή μας ή την ακύρωση του διαγωνισμού ή τίποτα; Υπάρχει κάποια σχετική νομολογία;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφοι και εγώ από επαρχία είμαι. Έδωσα φέτος τις εξετάσεις αλλά εκεί που πήγε η βάση δεν μπόρεσα να περάσω. Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να κερδίσουμε την εισαγωγή μας στην σχολή καθ' υπέρβαση όσοι τουλάχιστον περάσαμε την βάση. Για να ακυρώσουμε τον διαγωνισμό είναι εξαιρετικά δύσκολο και άδικο για τα παιδιά που κόπιασαν, διαβασαν και πέρασαν. . Παράλληλα να πιέσουμε συνδικαλιστικά μπας και αλλάξει το σύστημα εισαγωγής ή αξιολόγησης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
k dikigore ehoyme kamia elpida dikastika?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδερφοι, είμαι φετινός υποψήφιος και εγώ στους επιτυχόντες μη προαχθεντες και οι βαθμοί μου ήταν αυτοί που περίμενα. Θέλω να σας πω ότι με την επαναβαθμολόγηση των γραπτών δεν θα επέλθει δικαιοσύνη καθώς σύμφωνα με την καταγγελία, οι εμπλεκόμενοι θα έχουν άριστα γραπτά και πιθανόν εκτός από τους 7 που αναφέρονται επώνυμα, να υπάρχουν και άλλοι 7 οι οποίοι δεν ήταν στην "δικαιοδοσία" του καταγγέλοντος Αξ/κου. Με την ακύρωση της διαδικασίας όλης, αδικούνται όσοι εισέρχονται φέτος στην Σχολή με την αξία τους. Μόνο ενωμένοι θα βρούμε την πιο δίκαιη λύση για όλους. Πάντως εάν τελικά όλ αυτά είναι αλήθεια, θα συγχαρώ τον εν λόγω Αξ/κό. Όσο για την ενέργειά του νομιμότατη, καθώς πρώτα εκτέλεσε την προσταγή και μετά την κατείγγειλε ως παράνομη σύμφωνα με τα ισχύοντα.(για αυτόν που ανέφερε λαμογιές)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΤΥΧΩΝ.ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πρέπει να κάνουμε κάτι ΆΜΕΣΑ..... η αδικία μπορεί να δικαιωθεί μόνο όταν κάνουμε κάτι συλλογικά. πρέπει να αναλάβει κάποιο δικηγορικό γραφείο. Εγώ προσωπικά έμεινα εκτός γιατί κάποιος ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ έκρινε ότι έπρεπε να μου βάλει9 στην έκθεση χωρίς να δουν τα 17αρια και τα 18αρια των άλλων μαθημάτων. ΦΙΛΟΛΟΓΕ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ...........ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ (πηρες δίκαια το μισθό σου)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφοι ακόμα βλέπω ότι έχουμε μείνει στα λόγια. Πρέπει να δράσουμε συλλογικά και όχι μεμονωμένα ΑΜΕΣΑ. Επειδή είμαι από επαρχία υπάρχει κάποια προοπτική; Γιώργος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Nai!!12 I Ora sto endelfois!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
sinadelfoi oloi ayro sti sinantisi poy anaferetai pio pano.to thema mas afora oloys,kai tha kanoyme oti einai dynato syllogika!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
tha enimeroneste sinadelfoi gia ola.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kala ti na po!!!!!!!eiste tromeroi!!!!!!eftuxos pou irthate polloi!opos kai na xei emeis triti apogevma exoume rantevou me dikigoro kai me enan voulefti kai gia na proxorisoume!!!!perimenoume summetoxi sas!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ,ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΜΑΔΙΚΟ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
IPARHI KAPIO NEO?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είμαι από επαρχία. Υπάρχει κάποιος που αν δώσω το τηλ. μου να μου πει υπεύθυνα τι μπορούμε να κάνουμε; Παρακαλώ άμεσα απαντήστε μου για να μη χάνουμε χρόνο. Έχει κάποιος ρωτήσει επιτέλους τι μπορούμε να κερδίσουμε ή μιλάμε με υποθέσεις,μπορεί και αν....... Γιώργος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
sinadelfoi oi pyrinoi logoi mono de ftanoyn apo to internet,alla oi prakseis mas.oloi apo edo lete ta panta.kanonistikie mia sinantisi k pigan 2 atoma.mallon oi perissoteroi einai ikanopoiimenoi.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάτι νεότερο έχουμε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
tipota neotero den iparxei sinadelfe.sigi ixthyos apo oloys,episimes enoseis,memonomenoys sinadelfoys.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας μου πει κάποιος τι άλλο μπορώ να κάνω. Είμαι από επαρχία. Τη Δευτέρα θα μιλήσω με βουλευτή προκειμένου ρωτήσει υπουργείο σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες. Μίλησα με δικηγόρο και τέλος επικοινώνησα και με εισαγγελέα για να συμβουλευτώ τι μπορώ να κάνω. Δεν είμαστε όλοι μόνο λόγια συνάδελφε. Έχει κάποιος από τους ανωτέρω ασχοληθεί πραγματικά ή μόνο λόγια.... Γιώργος. (Αν κάποιος θέλει να απευθυνθεί σε εμένα ας χρησιμοποιήσει το όνομά μου).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΙΩΡΓΟ,ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ;ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ;ΗΛΙΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ta mono logia an diavases parapano,anaferetai se sinadelfoys tis athinas.kanonistike mia sinantisi kai den edose to paron oyte enas.einai apla ta pragmata.den iparxei endiaferon gia to thema syllogika.to ti tha kanei o kathenas monos toy einai allo thema agapite giorgo.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
RE XIPNATE INE OLI STO KOLPO TOSA HRONIA SINDIKALISTES STRATIGOI IPOYRGOI...
VROMAI APO PADOY TO PREPGMA!!
K IME SIGOYROS OTI K OI MISI TOYLAHISTON APO EDO POUY MILATE K GRAFETE ME KAPIO TROPO ME VOYLEFTES I STARTIGOYS PROSPATHISATE ANEPITIHOS NA BITE!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
sinadelfe toylaxiston prosopika oyte voyleytes gnorizo oyte stratigoys,kai de thelo na gnoriso.to oti de mpika ofeilete se diko moy lathos kai oxi toy sistimatos.ayto poy me enoxlei einai oti aytoi poy epraksan etsi opos epraksan alloiosan ton pragmatiko meso oro eisagogis kai toy teleytaioy sti sxoli.tipota ligotero tipota perissotero.ayta poy les iparxoyn,alla de prepei na ta anexomaste kai na siopoyme.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
makari na ine opos ta les!!
apodixeto, vges stakanalia.. kane kati zita na anixoyn ola ta grapta
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ,ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ,ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΒΑΣΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 14 ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 13,5 ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΕΦΤΑ ΜΕ ΟΧΤΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΚΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ? ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ,ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ) ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΟΥΝΕ ΟΙ <> ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ , ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘ/ΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΑΣΤ/ΜΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κυριοι η λύση είναι ΜΙΑ. Πρέπει κάποιοι από εμάς να αναθέσουν σε κάποιο δικηγόρο (ο οποίος να είναι γνώστης τέτοιων θέμάτων) ο οποίος να αναλάβει να επικοινωνήσει με όλους τους ενδιαφερόμενους να συντάξει τη λίστα αυτών. (οι οποίοι θα κάταβάλουν το ποσό που τους αναλογεί) ώστε να κατατεθεί προσφυγή στο διοικητικό πρωτοδικείο ώστε να αποφανθεί σχετικά. Οι πιθανότητες να κερδίσουμε είναι εκπληκτικά μεγάλες, μπορούμε να πετύχουμε την προαγωγή όλων όσων εγραψαν πάνω από την βάση, αλλά και όσων είναι επιτυχόντες. Το βασικότερο όμως είναι να καταφέρουμε να σπάσουμε αυτο το ρουσφετολογικό απόστημα. Ειμαι από επαρχία, γι αυτό δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα, αν κάποιος συνάδελφος γνώρίζει κάποιο δικηγορικό γραφείο των Αθηνών που να ασχολείται με αυτά τα θέματα ας ερθεί σε επαφή μαζί του αν μπορεί να μας εκπροσωπησει, να συμφωνηθεί το τίμημα (το οποίο θα είναι διαφορετικό σε περιπτωσεί επιτυχούς κατάληξης) και να αναρτησει το ποιος δικηγόρος θα χειρηστει το θέμα ώστε να υπάρξεί επικοινωνία μαζί του από εμάς. Παράλληλα αν αυτός θέλει μπορεί να μας βρεί από τους πινακες βαθμολογίας ή από τις λιστες επιτυχόντων και κατόπιν μέσω των κατά τόπους ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων μπορούμε να ενημερωθούμε απαντες. Ο δικηγόρος που μιλησα εγώ θέλει να μας βοηθήσεί αλλά είναι πολλά τα χιλιόμετρα γιά να κατέβει στην Αθήνα και καλή δουλεία δεν θα γίνει. Παντος οτι είναι να γίνεί πρέπει να γίνει άμεσα. Ευχαριστώ και να είστε σιγουροι ότι το δικιο δεν κρύβετε. Καλό θα ήταν για τον συνάδελφο που είπε πως γνωρίζει κάποιο βουλευτή να κάνει μία επερώτηση στη βουλή για το τι θα κάνει η παρούσα ηγεσία ώστε να σταματήσουν αυτά τα αναξιοκρατικά συστήματα που μας παραπέμπουν σε μαυρογιαλούρους άλλων εποχών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υ/Γ
Θέλω να πώ ακόμη ότι οι συνάδελφοι που αδικίθηκαν δεν είναι 8 αλλά πολλοι περισσότεροι γιατι το κόλπο δεν είναι μόνο αυτό που αποκαλυφθηκε με την επιστολή, είναί πολλά τα κόλπά π.χ δεν ξέρώ αν έχει ακούσεί κανένας το κόλπό με τους δύο τελευταίους που πρέπει να βγούν μαζί από την αίθουσα,που είναι στο κόλπο όλοι και τους δίνουν τις απαντησεις μέσα στην αίθουσα, ή το άλλό με τις κόλλες που αλλάζουν κ.τ λ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ipastynomos den iparhi!!!!!!!!!!!!!! an ipirhe tha ihe pia emfanisti!!!!!!!! dropi se opion pezi me to olo thema
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
se sena tha eixe emfanistei sinadelfe;gnorizeis ean emfanistike i oxi;i mipos dieksageis esy tis ereynes;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ntropi se ola ta lamogia poy gia alli mia fora,pezoyn me aytoys poy tiroyn pista tin diadikasia kai den einai dieftharmenoi.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λοιπόν ο βουλευτής του νομού μου (όχι προσωπικά γνωστός μου..... γνωστός όμως ο συνάδελφος οδηγός του...)υποσχέθηκε ότι θα ρωτήσει σχετικά. Ο Εισαγγελέας μου είπε πως εάν δεν τελεσιδικήσουν οι έρευνες των Εσωτερικών Υποθέσεων δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα που να έχει αίσιο αποτέλεσμα. Και από ότι διάβασα μόλις, η υπόθεση πάει για αρχείο. Όπως υποψιαζόμασταν πιστεύω όλοι κύριοι!!! Πολύ δύσκολα από μία ανώνυμη επιστολή να βγουν ασφαλείς ενδείξεις ενοχής. Περίπου στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του δικηγόρου που πήγα. Για άλλη μια φορά απογοητεύτηκα.Να ι κύριε συνάδελφε όλοι γνωρίζουμε πόσο σάπιο είναι το σύστημα αλλά ποτέ δεν πρέπει να παύουμε να ελπίζουμε. Γιώργος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συναδελφε στο ραντεβόύ με τον δικηγορο την τριτη το απογευμα μπορω να συμμετεχω και γω?Ενημερωσε με σε παρακαλω που και ποτε θα γινει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
megali apogoiteysi sinadelfoi.poios apo emas tha exei ti dinami na simmetexei stis eksetaseis toy xronoy me ola ayta poy ginontai;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ πιστέυω ότι ο Υπαστυνόμος είναι πρόσωπο υπαρκτό και του αξίζουν συγχαρητηρια, αλλά αν βάλει την υπογραφή του και καταθέσει σχετικά είναι σαν να αυτοκτονεί υπηρεσιακά. Θα το καταστρέψουν το παιδί οι διαπλεκόμενοι. Δυστυχός η μασωνία των Ανωτατων Αξιωματκών και των πολιτικών είναι πολυ δυνατή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπορει να με ενημερωσει καποιος για το σημερινο ραντεβου με τον δικηγορο;Δεν πρεπει να μεινουμε απραγοι..Εστω και λιγες πιθανοτητες να υπαρχουν να κερδισουμε δεν πρεπει να το αφησουμε...Που και τι ωρα θα γινει το ραντεβου;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ. ΕΙΜΑΙ Ο 42χρονος ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2009, ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΤΕ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΣΟΥ ΛΕΝΕ: και τι έγινε αν αδικηθήκαν κάποιοι ή και όλοι; ΠΟΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
sinadelfe tha enimerotheis gia to rantevoy me dikigoro.pithanon tha ginei tin epomeni evdomada.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριοι παρ΄ολιγον Υπαστυνομοι δεν το ξέρατε όταν δεινατε εξετάσεις ότι περνανε 10 με το σπάθί τους και 100 με το βίσμα τους. Τωρα το καταλάβατε τι γίνετε εκεί πέρα???????? τι κανει νιαου νιάου στα κεραμίδια?????? ΑΠΑΝΤΗΣΗ= Ο Πάγκαλος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
sostos!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ade pali ta idia toy hronou!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ,ΠΑΕΙ Η ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ!ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ 1500 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ! ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6944876300. ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
koyragio na exoyme sinadelfoi osoi tha traviksoyn to golgotha gia toy xronoy.oi episimes enoseis gia alli mia fora apoyses apo ta kathimerina provlimata toy astynomikoy,kamia stiriksi kamia simvoyli kamia sillogikotita.kai oi ereynes sinexizontai...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ραντεβού μας για δικηγόρο είναι για την Δευτέρα 8 η ώρα.Ασκληπιού 6-8,Αθήνα . Φουσας Αντώνης στον 1ο όροφο.να είστε όλοι εκει!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το απόγευμα 8 η ώρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ!ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
διαβαστε αυτο

http://blokoteam.blogspot.com/2011/06/blog-post_27.html

και αν θελετε να γινετε Υπασ/μοι διαβαστε καλυτερα του χρονου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
na eisai kala gia tis ypodeikseis,tha se akoysoyme na eisai kala!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΒΙΣΜΑ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
dystyxos ayto to systima sinadlfe,panta tha einai sapio kai tha eynoei panta aytoys poy thelei.gia ayto to ftiaksane etsi gia na mporoyn na kanoyn oti theloyn.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
oi ereynes apo esoterikes ipothesis teliosoan edo k kero me ernitiko apotelesma oi enosisi to kanoyn gargara giati ine oli blegmenoi xipnate!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
re gelie ipastinome! i emfanisoy i ai k g...soy
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
giati den anigoyn ola ta grapta na gelasoyme?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καταρχήν το ραντεβού μας είναι για απόψε 8 η ώρα Ασκληπιού 6-8.

Όσο για την έρευνα απο το εσωτερικών συνεχίζεται κανονικά και θα έχει θετικό αποτέλεσμα.ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΛΕΊΣΕΙ ΤΊΠΟΤΑ!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ 100% ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
re filos ehi klisi edo k 1 poli kero kati xeroyme k mis!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
e pes mas re sinadelfe kai se mas ti apotelesma eixe,afoy to ksereis kai pos to emathes.to kratas mono gia sena;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ehi pai arhio o axiomatikos poy ti hirizete ine horianos m
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
mi kanis pada to poiniro ,,, akoy k kanan allon!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
mallon esy eisai o poniros...sti sigkekrimeni fasi
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ,ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το σηστιμα εισαγογης εινε μια χαρα. μας ζηλεβετε γιατι εσεις δεν καταφερατε να περασετε. Διαβασα και περασα, τα καταφερα και μαλιστα με πολη καλους βαθμους. 15 Π.Κ - 17 Κ.Π.Δ - 16 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ- 17 ΕΚΘΕΣΗ. Διαβασα και περασα αυτο ειναι ολο. Σας αρεσει δεν σας αρεσει αυτο ειναι περασα. ΤΕΛΟΣ.-
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
egrapses kai 17 sthn ekthesh...!!!!!!!!!!!!!!to ''shstima'' grafetai etsi : systhma, ''eisagogh'' : eisagwgh, to ''eine'' : einai kai den synexizw allo...........................................kai eisai kai epityxwv....ti na pw.-
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ;ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ) ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.-
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θα ενημερωθειτε συναδελφοι.αισιοδοξα τα μυνηματα που πηραμε.οσο για το συναδελφο(12:36) που διαβασε όπως λέει και περασε ειμαι σιγουρος απο το ανορθογραφο άρθρο του πως το μονο που διαβασε ήταν οι συνθηματικες λέξεις που θα επρεπε να αποτυπώσει στο γραπτο του προκειμενου να ξεχωρισει των υπολοίπων.Από την άλλη εαν και πέρασες με την αξία σου κρατα για τον εαυτό σου!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μην τσιμπατε με τον κυριο 12.36 δεν ειναι καν συναδερφος και το εκανε επιτιδες για να γελαει!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφοι μην ασχολείστε με τους άλλους , ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει, εμείς θα δώσουμε τον αγώνα μας δικαστικά για να τους δείξουμε ότι υπάρχουμε για να σταματήσει κάποτε το ρουσφέτι. Δεν μπορούν να αξιολογούν έναν απόφοιτο πανεπιστήμιου, με βαθμό πτυχίου 9, με 10 στην έκθεση! Είμαστε πολλοί συνάδελφοι από την επαρχία, να ενημερωθούμε άμεσα ιδιαίτερα αν υπάρχει προθεσμία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ , ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ . ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!!!!!ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
sinadelfoi kati tha ginei apla,gia na ginei prepei na kataliksoyme se kapoia pragmata gia na exei kai apotelesma ayto poy tha kanoyme.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (πχ. f.b).ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
exei ginei i arxi sinadelfe stin athina.an diavaseis pio pano tha deis oti exoyn ginei sinantiseis.apla prepei na simvoyleytoyme kai eidikoys gia to thema gia kati syllogiko kai meta tha enimerothoyn oloi oi sinadelfoi.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΛΕΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφοι από Αθήνα αν μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον δικηγόρο που κέρδισε την υπόθεση για τους Ανθυπαστυνόμους για τα 26 χρονιά - ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ είναι έμπειρος και γνώστης των υποθέσεων με την Ελληνική Αστυνομία.
Ο χρήστης COOLSAROS είπε…
Συγχαρητήρια στον βοηθό Υπαστυνόμο που είχε το θάρρος να το καταγγείλει!!!
Ο χρήστης ΔΟΚΙΜΟΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ είπε…
Τι να πω… πάντως συγχαρητήρια στον βοηθό Υπαστυνόμο που είχε το θάρρος να το καταγγείλει!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ Η,ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΠΙΤΗΡΙΤΩΝ,ΔΙΑΡΟΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ,ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΣΤΗΜΕΝΟΙ Κ.Τ.Λ. ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟΝ.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ.
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΕΜΑ 2010
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟ.ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ΄/ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ΄
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
exeis dikio sinadelfe.oi kaloi pernane panta k xoris meso.apla an kseroyn ta themata oi misoi apo toys simmetexontes kai diamorfonoyn meso oro panepistimioy se esoterikes eksetaseis ti na pei kaneis tote....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ?ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
mallon to thema apo oti vlepoyme oloi,paei gia mpania.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΡΙΜΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ετσι γινετε παντα συναδελφε,στην ελλαδα ζουμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ , ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ;ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ!ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;;;ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΩΤΑΩ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
gia tin istoria sinadelfe tipota den egine kai oyte prokeitai na ginei.kapoioi nomizoyn oti epeidi vgikan ola ayta kai den petyxan tha perasoyn tora.ayto poy prepei na skeftomaste den einai ayto,alla tin prospatheia poy kanei o kathenas mas kai tin aytokritiki.kapoioi sigkrotithikan se omades ipotithetai gia na kanoyn kati gia ayto poy egine,kai akomi perimenoyme na dothei to enaysma gia kati syllogiko.kalo koyragio loipon se osoys to prospathisoyn toy xronoy,kai na pistepsoyn pragmatika ston eayto toys kai oxi se megalostoxastes sinadelfoys me tha mono.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
apo thn arhi pige sto arhio!!!!! itan kati esdelos tipiko!
den ipirxe pote ipasdstinomos
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ , ΠΟΙΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΜΑΣ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ , ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.-
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ti egine re paidia oli ayti i agonistikotita poy ipirxe kai i anatasi;ta pire o aeras;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
KALO KALOKAIRI!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
10-08-2011 ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ 60 ΗΜΕΡΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ. ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
sinadelfe apo athina eimai kai ego tin apantisi ti dinei o sinadelfos prin apo esena me to kalo kalokairi.mia foyska itan poy tin paroysiasan kapoioi oti kai kala tha ginotan kati.molis opos rotisan dikigoroys toys dosane kaki apantisi mallon kai stamatisane.kala mpania loipon,kai o kathenas monos toy,toy xronoy pia.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΛΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΔΩΣΩ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kalo kalokairi paidia kai toy xronoy,o kathenas empistosynh mono ston eayto toy.opos apodeixthke pote den ginetai tipota kai menoyn mono oi megales korones kapoion....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.............ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΡ΄ΟΛΙΓΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥ. ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
παιδια καλο καλοκαιρι και μπαρουτι στα α!@@@@@@@@@ μας γιατι με τις μειωσεις παμε για τρελές καταστασειςςςςςςςςςς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝ Ο 12:36 ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ 17 ΕΚΘΕΣΗ.ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ Ή ΦΟΡΟΥΣΕ BLUETOOTH;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ, ΟΤΑΝ ΕΔΩΣΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΕΙΣΗΛΘΑ 1ος ΣΤΟ ΤΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑ 1ος,ΥΠΗΡΞΕ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ (Γ) ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ "ΕΔΩΣΕ"(ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ) ΑΝΔΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΞΙΤΗΡΙΕΣ,ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ.. ΑΤΣΟΥΜΠΑΛΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ:ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΕΙ. Κ Α Ν Ε Ι Σ. ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
pia protia re pedaki sto mialo ade pare ena deneje ladaki .... k alipse to kormaki s gia ti tha ine kalokairaki
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kamia ekseliksi sto thema;exei mathei kaneis kati;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
exeis dikio sinadelfe
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προτείνω σε όλους τους συναδέλφους να ξεκινήσουμε αγώνα από 1η Σεπτεμβρίου για να καθιερωθεί και να εφαρμοσθεί και στην ΕΛ.ΑΣ το αυτόματο σύστημα προαγωγών που έχουν οι απόφοιτοι από ΣΜΥ, ΣΜΥΝ, ΣΤΥΑ, ΣΙΡ, ΣΑΣ, ΣΑΝ κλπ. Είναι ότι καλύτερο για την ώρα που μπορούν να πετύχουν οι συνδικαλιστές μας.
Απορώ πως και γιατί μέχρι σήμερα, δεν ασχολήθηκαν με αυτό το τόσο σοβαρό θέμα μας.

Καλές διακοπές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ti les re synadelfe poioi na asxolithoyn me ti,edo to thema ayto ksexastike les kai itane aeras,les tora gia alla pio sovara;otan mathoyme oloi na leitoyrgoyme oloi mazi k xoris egoismoys isos allaksei kati,allios kathe xrono kai xeirotera tha ginontai dystyxos.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προτείνω σε όλους τους συναδέλφους να ξεκινήσουμε αγώνα από 1η Σεπτεμβρίου για να καθιερωθεί και να εφαρμοσθεί και στην ΕΛ.ΑΣ το αυτόματο σύστημα προαγωγών που έχουν οι απόφοιτοι από ΣΜΥ, ΣΜΥΝ, ΣΤΥΑ, ΣΙΡ, ΣΑΣ, ΣΑΝ κλπ. Είναι ότι καλύτερο για την ώρα που μπορούν να πετύχουν οι συνδικαλιστές μας.
Απορώ πως και γιατί μέχρι σήμερα, δεν ασχολήθηκαν με αυτό το τόσο σοβαρό θέμα μας.

Καλές διακοπές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘ/ΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΑΧΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ!ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ,ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ 5-6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ?ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΚΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ!ΚΑΝΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΟΙ Υ/Β' [ΔΕΝ] ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ.ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΥΓΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΚΑΤΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε παιδια εδω δεν εχουμε να φαμε και εσεις?????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
akoma ασχολείστε???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ.ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
an den exete enimerothei akomi,simera anakoinothikan oi imerominies eisagogis sti sxoli (TEMA) gia tin periodo 2011-2012.kali foitisi loipon stoys sinadelfoys.
Ο χρήστης ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ είπε…
Εάν θέλει να εφαρμοσθεί η απόφασή του, ας παραταχτεί πρώτος στις διαδηλώσεις, μπροστά από τα ΜΑΤ και με διακριτικά ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας για παραδειγματισμό προς τους υπολοίπους. Έτσι γίνεται σε όλες τις αστυνομίες της υφηλίου εκτός από την Ελλάδα!!! Διότι εάν είναι σωστή η απόφασή του τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα…..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
sinadelfe eisai se lathos selida.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kikloforise oti kapioi atomika vrikan akri me ti kathodigisis sindikaliston k ipoyrgio k kanaoyn prosfigi.. se adalagma na min gini allo doros
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
i simvoyli toy arhigioy ine na min ginete alllo thema k i dindikalistes diaplekomenoi dehtikan alla me tin proipothesi na voleftoyn me agoges kana diotris diki toys
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
e,nai sinadelfoi o sindikalismos exei proxorisei pleon.ga ayto sto telos tha meinoyn monoi toys.oso gia aytoys toys ligoys poy ekanan prosfygi atomika,toys gnorizoyn oi perissoteroi,kai den exoyn vgalei milia pros ta ekso.xarisma toys kai oi prosfyges de tha filisoyme katoyrimenes podies,opos kanoyn aytoi edo kai dyo mines.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
να ασχοληθούμε απο επαρχία ή να το αφήσουμε και αυτό να τους περάσει; Αξίζει; Γιατί ούτε εισαγγελέας ούτε κανείς βρήκε τίποτα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
συνάδελφοι τι είδους προσφυγή έχουν κάνει καθώς δεν επιτρέπει το πδ 82/2006 μήπως αναφορά προς την Υπηρεσία. Ας βοηθήσει κάποιος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
den ksereis kaneis sinadelfe ti exoyn kanei.min asxoleisai kai min agxonese pantos,oti kai na exoyn kanei to antallagma tha prepei na itan poly megalo,gia na mi ginei allo doros.exoyn stamatisei edo kai kairo,sti sigkekrimeni selida an to paratirises,oi agonistikes toys korones.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ευχαριστώ συναδελφε προτιμώ εκεί Ανθύπαστυνόμος μια ζωή παρά έτσι Υπαστυνόμος. Μια φορά έδωσα και φτάνει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΔΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΒΓΑΖΑΤΕ ΠΙΚΡΗ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ.
ΠΡΩΤΑ Ο ΗΡΩΑΣ ΣΑΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΣ "ΟΝΕΙΡΟ", ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ" ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ "ΠΑΡΤΑΚΙΑ" ΕΙΣΤΕ.
ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ. ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ??? ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ??? ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ "Α#$ΙΔΙΑ" ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ???