Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΝΕΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ



Νέα διαμαρτυρία και παρά τις έντονες πιέσεις που ασκεί η ηγεσία του Σώματος, προετοιμάζουν οι αστυνομικοί των ΜΑΤ και οι εκπρόσωποι τους προκειμένου να κάνουν γνωστές τις θέσεις και τις αντιθέσεις τους για το θέμα της Κερατέας.
Βασικό αίτημα παραμένει, όπως αυτό εκφράστηκε με το συμβολικό αποκλεισμό διάρκειας μίας ώρας της έδρας της υπηρεσίας τους στο Γουδή την Πρωταπριλιά, η πολύωρη καθημερινή απασχόληση τους και κάτω από αντίξοες συνθήκες, στα υπαίθρια μέτωπα της νοτιοανατολικής Αττικής.
Αυτή τη φορά, η πρόταση που...
απ’ ότι φαίνεται έχει ήδη εγκριθεί, σχετίζεται με νέο αποκλεισμό της υπηρεσίας, μεγαλύτερης όμως χρονικής διάρκειας που δεν αποκλείεται να ξεπεράσει ακόμη και τις τρεις ώρες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι συνδικαλιστές μιλούν για εξοντωτικά ωράρια απασχόλησης που φτάνουν μέχρι και τις 16 ώρες απασχόλησης την ημέρα, ενώ εξακολουθούν να παραμένουν «αγεφύρωτα» τα ρήγματα στη διοικητική υποστήριξη, που σχετίζεται με τροφοδοσία πρόχειρου φαγητού και νερού.
Από την άλλη, καμία μέριμνα δεν έχει ληφθεί προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν ή να εξαλειφθούν οι όποιοι κίνδυνοι αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν, από τις ξαφνικές και κατά την αστυνομία οργανωμένες επιθέσεις των κατοίκων εναντίον τους, κάποιες από τις οποίες καταγγέλλεται ότι εγκυμονούν κίνδυνο σωματικής βλάβης.
Στο μεταξύ παρότι δεν έχει ληφθεί ακόμα συγκεκριμένη απόφαση, εξακολουθεί να εξετάζεται η προοπτική κλιμάκωσης των αντιδράσεων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, όπως επίσης και η υποβολή μηνύσεων κατά της ηγεσίας για έκθεση σε κίνδυνο των υπηρετούντων.


.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια